- 6 Aralık 2011
- 7.612
- 2.619
- 248
maasallah defnemize cok güzel gelişimi bende enesi yazıyım
hunharca top oynuyor havalara atma ayakla abanma suratımıza fırlatmayı cok güzel beceriyor
naughty boy la la la sarkısında cocugun kulagını kapattıgı saga sola sallanma hareketini kulaklarını cekerek saga sola yapıyor nerde duysa o sarkıyı (görmesi sart degil) işin ilginci cocugun yaptıgı zamanda o ritmi aklına yerleştirmiş o anda yapıyor
burnunu mendille siliyor ama burnunu düşürürcesine
eline bazen bisküvi veriyorum yere biraz dökse kosup süpürgeyi alıp acıp süpürüyor hani uzun süpürgeler varya ondan onu kullanıyor
esyalarını topluyorrr tabi keyfi gelirse
akrobasi yapıyor evde arabaların üzerinde dengede durmalar ellerini acıp sandalyeden mama sandalyesine ordan tv ünitesine tırmanmalar
kule yapılan oyuncak var onu yapıyor
sallanan atına binince atla ucacak sekilde sallanıyor
makinadan camasır cıkarabiliyor (tabi benim kapagı acıp basında beklememle)
anne yaaa diyor cok güzelll
kendi kendine yemek yiyor hatta bizede yediriyor
benim aldıgım ikili parca araba modelli koca koca puzzle parclarını oyuncak yıgınının içinden bulup aynı parcaları getiriyor ama ben takıcakmısım hep gösteriyorum ama tam oturtamadı ama tanıyor uyan parcaları
giydirirken kollarını kendi sokuyor
kazakta ellerini kaldırıyor ben geciriyorum
her sarkıda oynuyabiliyor ama uyumlu oynuyor ölesine oynamıyor ritim kulagı var oglumun sanırım
sanırım bitti baska aklıma gelmiyor kızlar![]()
Kocaman aferin Enes'e cin gibi maşallah .. Birde hamarat baksana çamaşır bile çıkarıyor makinadan
Son düzenleme: