2012 nisan anneleri haydi buraya...

selam kızlar gününüz nasıl geçiyor,
benim gibi mandalinaya takanlar varmış Allahtan mevsimi geliyor, rahat buluyoruz ve iyi bir şeye takığız.

cnm ya valla ben her sabah yanıma 3 tane mandalina alıyorum mandalinaya doyamıyorum bebiş mandalina gibi toparlak bişey mi olacak acaba

öyle toparlak bişey olsun, minik mink butlarını ısırırız bizde
sanırım ben çok vahşi bi anne olucaammmm

öyle toparlak bişey olsun, minik mink butlarını ısırırız bizde
sanırım ben çok vahşi bi anne olucaammmm

bende gecen gun bedbaht ve bıttmıs vazıyette kendı kendıme can havlıyle

ahh velet sen bı dog o totosunu mıncırıcam senın dedım

annem de :

sen kıyamazsın senın yerıne ben gorurum o ısı dedı

guleyım mı uzuleyım mı bılemedım

kızlar geçenlerde aklıma gelen bütün firmalara numune talebi yaptım demiştim..
ilk dönüş babystar dan oldu 2minik, resimli bebek bezi göndermişlerr, çççok şekerrr
heyecanlandım sanırımmm...bebeğime ilk hediye onlardan olduu .

muhtemelen annen haklı çıkıcaktır, ben bebekleri öyle seviyorum,
elbetteki zarar vermeden kızlar önyargıyla bakmayınn
muhtemeelen kendi bebişlerimize kıyamayız

ayy bizde isteyelim nasıl yaptın o işi bize de bize de benım de bebegımın bezı olsun

ayy bizde isteyelim nasıl yaptın o işi bize de bize de benım de bebegımın bezı olsun

aklıma gelen firmaların sayfalarına baktım, kimisi üyelik istiyo üye oldum..kimisine de direk mail attım..
hamileyim ürünlerinizi denemek istiyorum,gönderin filan.. kimisi gönderemiyoruz demiş, kimisi cevap vermedi.. 3-4 günde geldi bunlar
olsun tabii senin bebişinin eksiği yokkiii

dimi ama iletişim bölümünden yazdım şimdi işyerimin de adresini verdim bakalım gönderecekler mi

ayy çok fenayım hersey bebegim için

selam kızlar gününüz nasıl geçiyor,
benim gibi mandalinaya takanlar varmış Allahtan mevsimi geliyor, rahat buluyoruz ve iyi bir şeye takığız.

şööle tatlı olanlarıda çıkıverse, tadını da alsakkk

bende bende benimde varrrrr hatta mandalina patlaması yaşıcam yakında..

hadi afiyetler olsunnn,
ben mandalinaya karşı hassasım bak böle şeyler demeyin bana :)
allahtan yanımda varrr

çok ilginç ben de mandalinaya acayip düştüm bu ara. neyse ki mevsimi geldi. mandalina biraz ekşili mayhoş sayılır bir meyve. acaba kız mı

canım samimi mesajın için çok teşekkür ederim. inşallah hepimiz için yolunda gider, sağlıkla kavuşuruz miniklerimize sen de Allah'a emanet ol canım.

Son düzenleme:

çok ilginç ben de mandalinaya acayip düştüm bu ara. neyse ki mevsimi geldi. mandalina biraz ekşili mayhoş sayılır bir meyve. acaba kız mı

eğer beralku nun canı mandalina istemiyosa kız olma ihtimalleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…