hadi afiyetler olsunnn,
ben mandalinaya karşı hassasım bak böle şeyler demeyin bana :)
allahtan yanımda varrr
bende bende benimde varrrrrhatta mandalina patlaması yaşıcam yakında..
şööle tatlı olanlarıda çıkıverse, tadını da alsakkk
cnm ya valla ben her sabah yanıma 3 tane mandalina alıyorum mandalinaya doyamıyorum bebiş mandalina gibi toparlak bişey mi olacak acaba
öyle toparlak bişey olsun, minik mink butlarını ısırırız bizde
sanırım ben çok vahşi bi anne olucaammmm
bende gecen gun bedbaht ve bıttmıs vazıyette kendı kendıme can havlıyle
ahh velet sen bı dog o totosunu mıncırıcam senın dedım
annem de :
sen kıyamazsın senın yerıne ben gorurum o ısı dedı
guleyım mı uzuleyım mı bılemedım
kızlar geçenlerde aklıma gelen bütün firmalara numune talebi yaptım demiştim..
ilk dönüş babystar dan oldu 2minik, resimli bebek bezi göndermişlerr, çççok şekerrr
heyecanlandım sanırımmm...bebeğime ilk hediye onlardan olduu .
ayy bizde isteyelim nasıl yaptın o işi bize de bize de benım de bebegımın bezı olsun
aklıma gelen firmaların sayfalarına baktım, kimisi üyelik istiyo üye oldum..kimisine de direk mail attım..
hamileyim ürünlerinizi denemek istiyorum,gönderin filan.. kimisi gönderemiyoruz demiş, kimisi cevap vermedi.. 3-4 günde geldi bunlar
olsun tabii senin bebişinin eksiği yokkiii
selam kızlar gününüz nasıl geçiyor,
benim gibi mandalinaya takanlar varmış Allahtan mevsimi geliyor, rahat buluyoruz ve iyi bir şeye takığız.
şööle tatlı olanlarıda çıkıverse, tadını da alsakkk
bende bende benimde varrrrrhatta mandalina patlaması yaşıcam yakında..
kızlarrrr bu sabah 3 seansımı ıstıfra ıle lavabonun derınlıklerıne gomdugumden mıdır
mevla yuzume gulduoglen yemegınde patates puresı ve mandalına cıktı
dorduncu seansımı henuz yapmadan once mıdem bayram ettı sanırım
hadi afiyetler olsunnn,
ben mandalinaya karşı hassasım bak böle şeyler demeyin bana :)
allahtan yanımda varrr
çok ilginç ben de mandalinaya acayip düştüm bu ara. neyse ki mevsimi geldi. mandalina biraz ekşili mayhoş sayılır bir meyve. acaba kız mı
drusella merhaba canim,
ya bugün ki yasadiklarini anlatmissin ya, inan kendim yasiyormus gibi oldum, cok duygulandim.. insallah zaman cabuk gecerde bende bir an önce bebisimi tekrar görürüm... Cinsiyeti hic önemli degil, kiz erkek fark etmez yeter ki saglikli olsun.. insan cok acayip hissediyor kendini, bebisini öyle oynarken görünce...
Doktor banada 14cü haftadan sonra birakmami söyledi, bu haftada zaten 14cü hafta, elimde ki son progestan haplari yarin bitiyor. Kan inceltici dedigim hani aspirin mesela kani durultur ya, ayni o görevi gören bir ilac kullaniyorum, sanirim kan pihtilasmasini önlüyordu... hem progestan, hemde o ilaci hamile kalmaya karar verdigim andan beri kullaniyorum. Benim kan inceltici hap olarak. Igne vermedi bana. Ha birde folic asit kullaniyorum. Bu haplari birakinca bana elevit kullanacaksin dedi, yarin olmazsa eczaneden onu alicam, ona baslicam bakalim...
Insallah canim hersey yolunda gider, kontroldede hersey güzel cikar... olmazsa dedigin gibi baska bir doktora daha görüneyim, icim rahat etsin... cok sagol canim... sevgiler - kendine dikkat et - Allaha emanet ol
çok ilginç ben de mandalinaya acayip düştüm bu ara. neyse ki mevsimi geldi. mandalina biraz ekşili mayhoş sayılır bir meyve. acaba kız mı
ye ekşiyi ver ayşeyi haha
eğer beralku nun canı mandalina istemiyosa kız olma ihtimalleri var
hahaha evet bakalım ne çıkacak sonuç. Beralku canım mesajı okursan bize söyle canın mandalina istiyor mu
şimdi bekle ki beralku nete girsinn :)
şimdi bekle ki beralku nete girsinn :)
hahaha evet bakalım ne çıkacak sonuç. Beralku canım mesajı okursan bize söyle canın mandalina istiyor mu
beralku bilinen tek prens annemiz değil mi? son gördüğüm liste öyleydi en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?