2012 nisan anneleri haydi buraya...

ay canım belli olmuyo ama ben acıya da çok düştüm hem ekşi hem acı erkekte acı da çekermiş kadının canı

valla o kadar tecrübe etmiş ninelerin teorilerini ben sizler yüzünden okuyup ciddiye almıyorum işte..
psikolojim bozuldu benimm

anlaşıldı, beklemeye devam arkadaşlar, bundan sonra tez, teori vs yok...

valla o kadar tecrübe etmiş ninelerin teorilerini ben sizler yüzünden okuyup ciddiye almıyorum işte..
psikolojim bozuldu benimm

anlaşıldı, beklemeye devam arkadaşlar, bundan sonra tez, teori vs yok...

Aynen vusicim yahu :26: gene ne varsa ultrasonda var bu arada yemekle ilgili fikirlerini okudum da sana katılıyorum ama ah bendeki o evham yok mu ?? kızıyorum kendime ama böyle sizleri okuyunca iyi geliyor. yoksa fikirde aynıyım uygulamada yan çiziyorum. ama artık kendime söz verdim, hayatı zehir etmicem kendime ... İyi ki varsınız yahu

kızlar ben çıkıyorum benim işten çıkış saatim çoktan geçti de bırakamadım sizi güldüm baya öpüyorum sizi kocaman :103:

ay canım belli olmuyo ama ben acıya da çok düştüm hem ekşi hem acı erkekte acı da çekermiş kadının canı

Ben bir de kısır delisi oldum. daha önce de yazmıştım ama hergün kısır yiyebilirim. her ne kadar midem yanıp gecem zehir olsa da yemeden duramıyorum nasıl bir mazoistliktir benimkisi insan evladı bunu kndine yapar mı :26::26:

canım zaten herşeyi kuruntu etmeye hazır bi bünyemiz var çok şükür :)
bu yüzden hem temkinli hem doğaçlama gitmek lazım.. sonuçta bebişler doğduktan sonrada
dünyadaki herşeyden %100 koruma şansımız yok.. bizler gibi onlarda bağışıklık kazanıcaklar..
böyle kuruntularla bişey olmayacağı varsa da oldururuz biz kadınlar, nasıl başarıyosak artık..
sabahtan beri çok eğlendim bugünkü sohbetlerden, aynen iyi ki varsınız...

bende de papates çılgınlığı var aynen sendeki kısır hastalığı gibi.. bi ara da simit vardı..
çok şükür onu aştık :)

bende de papates çılgınlığı var aynen sendeki kısır hastalığı gibi.. bi ara da simit vardı..

Şimdi de yan takıntım hamur işleri, ev yapımı olucak ama. pastane işleri çok yağlı oluyor. hemen bayıyor fazla yiyemiyorum. bu aralar kumpir de gözüme pek çekici gelmeye başlamıştı. demekki dönemi var bu takıntıların.

ay çok yaşayın yaaa
herkes birbirine benziyo burda, aynı dili konuşabilmek çok güzel..

Son düzenleme:

Selam durusella, nasıl gidiyor, inşallah çok çok daha iyisindir. en azından keyifler yerinde gibibbugün. Allah neşemizi hiç eksik etmesin, senin de dediğin gibi sağlıkla kucağımıza alırz inşallah.
canım çok şükür daha iyiyim dün bebeğimi gördüm kıpır kıpırdı ya çok şükür, bugün de arkadaşlarla çok keyifli bir gün geçirdik çokca güldüm burada. aynen canım Allah neşemizi eksik etmesin. sen nasılsın? sonraki mesajında sıkıntılar demişsin inşallah şuan bir sorun yoktur canım.

iyi ki varsınız kızlar

kızlar ben çıkıyorum benim işten çıkış saatim çoktan geçti de bırakamadım sizi güldüm baya öpüyorum sizi kocaman :103:
canım ben de öptüm çok görüşürüz

hahahaha bugün tüm topik formunda martim çok güldürdün beni
simite ben de bir ara takmıştım fena halde, son iki hafta öncesine kadardı sanırım, neyse şimdi kalmadı.

Son düzenleme:
Sağol durusellam, iyi olmanıza çok ama çok sevindim. bende de her hamile gibi zaman zaman sıkıntı yaşadım. herkesin kanı fazla pıhtılaşır ve bu yüzden iğne kullanır ya bende de tam tersi , kanım pıhtılaşmıyor.değerlerim git gide düşüyor. bu doğumda kanama açısından benim adıma riskli bir durum. mesela belli bi değerin altında olursa epidural falan olamıyorum. kontrol altındayım. 10 günde bir tahlille bakılıyor ama detaylı bir inceleme için hematolojiye gitmem gerek. ama inan artık kolum delik deşik hiç gidesim yok. bir sonraki tahliilde karar vericem. daha düşmüşse giderim. ilaçla yükseltiyorlar ama inşllah gerek kalmaz. artık çok fazla takılmıyorum bunlara. bebeğimin iyi olsun yeter.[/QUOTE]

canım gerçekten seninki çok meşakkatli bi olay..takibi yapılmalı, moralini bozma en güzelini yaparsın,
başarbilirsin bunu, inşallahh sorunsuz bebeğini kucağına alırsın..

drusella içim rahatlıyor güzel örnekler duyduğumda.teşekkürederim.oje konusundada ben seni rahatlatayım.asetonsuz asetonların bir zararı yok asetonda , ojede tırnak altına nüfus etmiyor diye okudum araştırmalarıma göre.sadevce ikisinide kullanırken cam açmak iyi olur diye biliyorum canım

kızlar alemsiziniz yazıları okumakta zorlandım resmen ordan orya atladınız ya ben daha mandalina sezonunu açmadım kızlar aşk olsun
ben bugun bır yemek yedım bır yemek yedim ki anlatamam her gun boyle olursa ben bır fıçı olurum artık ögrencimin annesi soylemeyim bana bır sey yapmıs ay bırde üstüne o artık akşam yemeyi oh bıraz oncede pasta yaaaaaa sizde boylemsiniz iştahım çok açıldı benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…