Kızlar, bakıyorum da formunuzdasınız yinebaya güldürdünüz beni.
şimdi beralku, mandalina muhabbetinin üstüne bil bakalım noldu? ben de az önce snki haberim varmış gibi sizden elimde 2 kilo mandalina ve portakalla eve geldim. yeme hayali kurarak şimdi kız mı oğlan mı iyice kafam karıştı
Kızlar, bakıyorum da formunuzdasınız yinebaya güldürdünüz beni.
şimdi beralku, mandalina muhabbetinin üstüne bil bakalım noldu? ben de az önce snki haberim varmış gibi sizden elimde 2 kilo mandalina ve portakalla eve geldim. yeme hayali kurarak şimdi kız mı oğlan mı iyice kafam karıştı
valla o kadar tecrübe etmiş ninelerin teorilerini ben sizler yüzünden okuyup ciddiye almıyorum işte..
psikolojim bozuldu benimm
anlaşıldı, beklemeye devam arkadaşlar, bundan sonra tez, teori vs yok...
ay canım belli olmuyo ama ben acıya da çok düştüm hem ekşi hem acı erkekte acı da çekermiş kadının canı
Aynen vusicim yahu :26: gene ne varsa ultrasonda varbu arada yemekle ilgili fikirlerini okudum da sana katılıyorum ama ah bendeki o evham yok mu ?? kızıyorum kendime ama böyle sizleri okuyunca iyi geliyor. yoksa fikirde aynıyım uygulamada yan çiziyorum. ama artık kendime söz verdim, hayatı zehir etmicem kendime ... İyi ki varsınız yahu
kızlar ben çıkıyorum benim işten çıkış saatim çoktan geçti de bırakamadım sizi güldüm baya öpüyorum sizi kocaman:103:
Ben bir de kısır delisi oldum. daha önce de yazmıştım ama hergün kısır yiyebilirim. her ne kadar midem yanıp gecem zehir olsa da yemeden duramıyorum nasıl bir mazoistliktir benimkisiinsan evladı bunu kndine yapar mı :26::26:
bende de papates çılgınlığı var aynen sendeki kısır hastalığı gibi.. bi ara da simit vardı..
çok şükür onu aştık :)
Şimdi de yan takıntım hamur işleri, ev yapımı olucak ama.pastane işleri çok yağlı oluyor. hemen bayıyor fazla yiyemiyorum. bu aralar kumpir de gözüme pek çekici gelmeye başlamıştı. demekki dönemi var bu takıntıların.
ay çok yaşayın yaaa
herkes birbirine benziyo burda, aynı dili konuşabilmek çok güzel..[/QUOTE
Aynen tatlım, ilk işim buraya bakmak oluyor zaten. herkes nasıl, iyi mi, gelişme var mı diye. muhabbetler eğlenceliyse tamam diyorum, çok şükür burda olanlar iyi demekki diye seviniyorum. yani sizlerin iyi olmanız inan beni de çok mutlu eiyor, artık şu bulantılar da bitsin, azıcık keyfini sürelim hamişliğimizin. bebişler de rahat olsun bizimle.
ay çok yaşayın yaaa
Ayrıca, ufak tefek sıkıtılar yaşayan arkadaşlarıma da ( buna ben de dahil, birkaç sıkıntım oldu ya neyse) en kısa sürede Allahtan şifa diliyorum. topiğimizin bahar kuzularını sağlıkla kucağımıza alalım.
ay çok yaşayın yaaa
Ayrıca, ufak tefek sıkıtılar yaşayan arkadaşlarıma da ( buna ben de dahil, birkaç sıkıntım oldu ya neyse) en kısa sürede Allahtan şifa diliyorum. topiğimizin bahar kuzularını sağlıkla kucağımıza alalım.
inşallahhh, herkese hayırlısı olurr
canım çok şükür daha iyiyim dün bebeğimi gördüm kıpır kıpırdı ya çok şükür, bugün de arkadaşlarla çok keyifli bir gün geçirdik çokca güldüm burada. aynen canım Allah neşemizi eksik etmesin. sen nasılsın? sonraki mesajında sıkıntılar demişsin inşallah şuan bir sorun yoktur canım.Selam durusella, nasıl gidiyor, inşallah çok çok daha iyisindir. en azından keyifler yerinde gibibbugün. Allah neşemizi hiç eksik etmesin, senin de dediğin gibi sağlıkla kucağımıza alırz inşallah.
iyi ki varsınız kızlarAynen vusicim yahu :26: gene ne varsa ultrasonda varbu arada yemekle ilgili fikirlerini okudum da sana katılıyorum ama ah bendeki o evham yok mu ?? kızıyorum kendime ama böyle sizleri okuyunca iyi geliyor. yoksa fikirde aynıyım uygulamada yan çiziyorum. ama artık kendime söz verdim, hayatı zehir etmicem kendime ... İyi ki varsınız yahu
canım ben de öptüm çok görüşürüzkızlar ben çıkıyorum benim işten çıkış saatim çoktan geçti de bırakamadım sizi güldüm baya öpüyorum sizi kocaman:103:
hahahaha bugün tüm topik formunda martim çok güldürdün beniBen bir de kısır delisi oldum. daha önce de yazmıştım ama hergün kısır yiyebilirim. her ne kadar midem yanıp gecem zehir olsa da yemeden duramıyorum nasıl bir mazoistliktir benimkisiinsan evladı bunu kndine yapar mı :26::26:
simite ben de bir ara takmıştım fena halde, son iki hafta öncesine kadardı sanırım, neyse şimdi kalmadı.bende de papates çılgınlığı var aynen sendeki kısır hastalığı gibi.. bi ara da simit vardı..
çok şükür onu aştık :)
evet şu sıkıntılar geride kalsın da böyle keyfini sürelim inşallah. herkes diyor ki tadını çıkar. inşallah bundan sonra çıkaray çok yaşayın yaaa
Aynen tatlım, ilk işim buraya bakmak oluyor zaten. herkes nasıl, iyi mi, gelişme var mı diye. muhabbetler eğlenceliyse tamam diyorum, çok şükür burda olanlar iyi demekki diye seviniyorum. yani sizlerin iyi olmanız inan beni de çok mutlu eiyor, artık şu bulantılar da bitsin, azıcık keyfini sürelim hamişliğimizin. bebişler de rahat olsun bizimle.
evet martim canım çok haklısın. inşallah bahar kuzularımız sağlıkla gelsinay çok yaşayın yaaa
canım çok şükür daha iyiyim dün bebeğimi gördüm kıpır kıpırdı ya çok şükür, bugün de arkadaşlarla çok keyifli bir gün geçirdik çokca güldüm burada. aynen canım Allah neşemizi eksik etmesin. sen nasılsın? sonraki mesajında sıkıntılar demişsin inşallah şuan bir sorun yoktur canım.
iyi ki varsınız kızlar
canım ben de öptüm çok görüşürüz
hahahaha bugün tüm topik formunda martim çok güldürdün beni
simite ben de bir ara takmıştım fena halde, son iki hafta öncesine kadardı sanırım, neyse şimdi kalmadı.
evet şu sıkıntılar geride kalsın da böyle keyfini sürelim inşallah. herkes diyor ki tadını çıkar. inşallah bundan sonra çıkar
evet martim canım çok haklısın. inşallah bahar kuzularımız sağlıkla gelsin
Sağol durusellam, iyi olmanıza çok ama çok sevindim. bende de her hamile gibi zaman zaman sıkıntı yaşadım. herkesin kanı fazla pıhtılaşır ve bu yüzden iğne kullanır ya bende de tam tersi , kanım pıhtılaşmıyor.değerlerim git gide düşüyor. bu doğumda kanama açısından benim adıma riskli bir durum. mesela belli bi değerin altında olursa epidural falan olamıyorum. kontrol altındayım. 10 günde bir tahlille bakılıyor ama detaylı bir inceleme için hematolojiye gitmem gerek. ama inan artık kolum delik deşik hiç gidesim yok. bir sonraki tahliilde karar vericem. daha düşmüşse giderim. ilaçla yükseltiyorlar ama inşllah gerek kalmaz. artık çok fazla takılmıyorum bunlara. bebeğimin iyi olsun yeter.
canım inşallah senin de hepimizin de test sonuçları iyi olur sağlıklı bebekler dünyaya getiririz. yaş konusuna çok takılma bence. bu yaşlarda doğum yapan çok arkadaşım var, hepimiz anne olmak için 30 üstünü beklemişiz sankiçok şükür şu ana dek çevremde hiç kötü örnek olmadı bu konuda. bir arkadaşım amniyosentez de yaptırmıştı. 37 de doğuran da oldu. şimdi hepsinin sağlıklı bebekleri var. darısı başımıza.
benim doktorum kozmetikler konusuna kısıtlama getirmedi. daha önce ne kullanıyorsam aynı ürünleri kullanıyorum. sadece oje ve aseton kullanmıyorum. ama buradan tavsiye edilen ürünler olursa ben de deneyebilirim.
canım çok şükür daha iyiyim dün bebeğimi gördüm kıpır kıpırdı ya çok şükür, bugün de arkadaşlarla çok keyifli bir gün geçirdik çokca güldüm burada. aynen canım Allah neşemizi eksik etmesin. sen nasılsın? sonraki mesajında sıkıntılar demişsin inşallah şuan bir sorun yoktur canım.
iyi ki varsınız kızlar
canım ben de öptüm çok görüşürüz
hahahaha bugün tüm topik formunda martim çok güldürdün beni
simite ben de bir ara takmıştım fena halde, son iki hafta öncesine kadardı sanırım, neyse şimdi kalmadı.
evet şu sıkıntılar geride kalsın da böyle keyfini sürelim inşallah. herkes diyor ki tadını çıkar. inşallah bundan sonra çıkar
Sağol durusellam, iyi olmanıza çok ama çok sevindim. bende de her hamile gibi zaman zaman sıkıntı yaşadım. herkesin kanı fazla pıhtılaşır ve bu yüzden iğne kullanır ya bende de tam tersi , kanım pıhtılaşmıyor.değerlerim git gide düşüyor. bu doğumda kanama açısından benim adıma riskli bir durum. mesela belli bi değerin altında olursa epidural falan olamıyorum. kontrol altındayım. 10 günde bir tahlille bakılıyor ama detaylı bir inceleme için hematolojiye gitmem gerek. ama inan artık kolum delik deşik hiç gidesim yok. bir sonraki tahliilde karar vericem. daha düşmüşse giderim. ilaçla yükseltiyorlar ama inşllah gerek kalmaz. artık çok fazla takılmıyorum bunlara. bebeğimin iyi olsun yeter.
canım çok geçmiş olsun. şuan değerlerini etkileyebildiğini bilmiyordum ama doğum sıkıntısız geçer inşallah canım.umarım değerlerin de düzelir ve hastanelerde çok uğraşmazsın. bebeğin de iyidir annesi sen rahat oldukça o da seninle mutlu olacak sağlıkla büyüyecek . şayet bebek ve ikinizin sağlığı için detaylı bir inceleme gerekiyorsa belki son bir kez daha dişini sıkıp hematologla bir görüşsen.
görkemli rica ederim sevindim rahatlamana. aa ben bir çekmece dolusu ojeyi anneme verdim beğendiğini kullan, beğenmediklerini at diyedrusella içim rahatlıyor güzel örnekler duyduğumda.teşekkürederim.oje konusundada ben seni rahatlatayım.asetonsuz asetonların bir zararı yok asetonda , ojede tırnak altına nüfus etmiyor diye okudum araştırmalarıma göre.sadevce ikisinide kullanırken cam açmak iyi olur diye biliyorum canımgeri de istenmez ki çok istersem artık kendime bir iki oje alayım canım teşekkürler sana da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?