kızlar alemsiziniz yazıları okumakta zorlandım resmen ordan orya atladınız ya ben daha mandalina sezonunu açmadım kızlar aşk olsun
ben bugun bır yemek yedım bır yemek yedim ki anlatamam her gun boyle olursa ben bır fıçı olurum artık ögrencimin annesi soylemeyim bana bır sey yapmıs ay bırde üstüne o artık akşam yemeyi oh bıraz oncede pasta yaaaaaa sizde boylemsiniz iştahım çok açıldı benim
günaydııınnn kızlar dün iyi kaynatmıssınız valla.. maşşaşllah keyifler hep yerinde olsunn...
haftayıda ortaladık çok şükür hjala kararsızım kızlar yardım edin sizce bu hafta sonu cinsiyet öğrenmeye gitsemmi yoksa 2 hafta sonraki kontrollerimi beklesem????
bir tarafım git diyor bir tarafım ya göstermezse boşuna heyecanlanma diyor:44:
günaydııınnn kızlar dün iyi kaynatmıssınız valla.. maşşaşllah keyifler hep yerinde olsunn...
haftayıda ortaladık çok şükür hjala kararsızım kızlar yardım edin sizce bu hafta sonu cinsiyet öğrenmeye gitsemmi yoksa 2 hafta sonraki kontrollerimi beklesem????
bir tarafım git diyor bir tarafım ya göstermezse boşuna heyecanlanma diyor:44:
günaydınnnnn
eğer dr un yorum yapıcaksa,git istersen.. 16.haftada bile kesin demiyorlar cinsiyete, 20.haftada netleşiyor..
bnm dr hiç yanaşmıyo zaten.. için rahat edicekse, ve kısmetse öğrenirsin :)
benim de iştahım yerinde maşallah, daha çok açılmasın diye korkuyorum ben de..kilolar için çok erken dahaa
günaydınnnnn
eğer dr un yorum yapıcaksa,git istersen.. 16.haftada bile kesin demiyorlar cinsiyete, 20.haftada netleşiyor..
bnm dr hiç yanaşmıyo zaten.. için rahat edicekse, ve kısmetse öğrenirsin :)
benim de iştahım yerinde maşallah, daha çok açılmasın diye korkuyorum ben de..kilolar için çok erken dahaa
aynen benimkide öyle valla daha erken daha erken diyip duruyor valla meraktan başka sebebi yokta hem uzun zamandır görmedim(2 hafta oldu:))) ) bi görsem diyorum işte
kızlar iştah durumu bende çok garip akşamalrı hiç iştahım yok gündüz maşşallahım var.
ben tatlıdan baya soğudum eskiden çok yiyodum şimdi sadece gofret şu hoşbeşler varya onlar.. eğer eskisi gibi tatlı yeseydim duba olurdum ama Allah acıdı galiba aldı tatlı iştahımı :)))
bu arada benim baya baya göbüşüm var kızlar bugün hamile pantolonu giydim çok rahat ettim
ah bir doya doya karnım catlarcasına yıyebılsem kılo mılo vızz gelecek ınanın
bu arada aksam esıme buradakı konusmalardan bahsettım az bucuk sızı tanımıyor ama
selam soyledıhoşca vakıt gecırmemız cok hosuna gıttı sanırım
omrum canım senin iştahın bir açılacak pir açılacak canım meraklanma
Valla bende kilo almaktan korkuyordum ama şimdi alayım diyorum hiç sorun değil nede olsa alınanaların çoğu gidiyor doğumda sağlığımız sıhatımız yerinde olsunn...
canım gene ekşi bişeyler çekiyo
sen yokmusun sennn
bütün hayallerimiz suya düştü
hemen bul bişeyler, yarasınnnnnn sizee
kızlar ben son sayfaya geçemiyorum bakamıyrum yazılanlara sizdede aynı sorun varmı acaba?
Vusi ve Durusella, canlarım çok sağolun güzel dilekleriniz ve yorumlarınız için. Ben de ilk zaman takıldım haklı olarak hiç duymadığım bir şeydi ama artık takılmıyorum, bebişimi üzmüyorum.Rabbim inşallah hepimizin yardımcısı olur. Çok şükür keyifler yerinde sayılır. boğaz enfeksiyonu geçiriyorum sadece:2:. doktor antbiyotik verdi ama 1 gün daha sabredicem. eğer artarsa şikayetlerim ki kendi doktorum da kullanabilirsin dedi, başlarım artık. ama MORELLERİ BOZMAK YOK! iyi olucam, bomba gibi olucam inşallah, bebişime biraz daha iyi bakmam lazım sadece.
Beralku dünden beri içimde mandalina ağacı çıktı nerdeyse. bir de üşütünce gecenin köründe bile kalkıp yedim. Nolacak çok merak ediyorum :44::44:
Znrcnk, canım bence de 1 hafta daha sabret derim, bir de beli olmazsa yok yere 2 hafta daha beklemek zorunda kalırsın. ama zor valla sen de haklısın, bak bana en az 2 hafta daha bekliyorum şu an.
merhaba bende üçüncü bebeğime 12 haftalık hamileyim doğumum nisan ayına denk geliyo diğer iki doğumum mayıstaydı buda nisan sonuna kısmet olursa...benim doğumlarım gecikmeli oluyo belki mayısa sarkar buda :) Allah herkese kolay doğumlar versin hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin..sorunlu başladı hamileliğim önce boş kese dedi dr. başka dr. a gittim aynı şeyi söyledi kürtaj dediler randevu almıştım kürtaj için dr. um alttan muayne etti ultrasonla bebeği gördük kalp atışlarını duyduk ve yola devam ediyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?