2012 nisan anneleri haydi buraya...

teşekkür ederim vusii bu kk da ikinci doğum hikayem diyebilirim ikinci kızımı burda doğuma hazırladım diyebilirim eskilerdenim bayaa.. ama burda paylaşmak çok güzel bi duygu..

dikkat etmemişim canım, topikimize hoşgeldin o zaman..bizimle paylaşacağın güzel deneyimlerin var demekkii

sende hoşgeldin aramızaa, hayırlı olsun hamileliğinnn

merhabalar bende 2. çocuğuma hamileyim. bu hamileliğim çok ama çok kötü geçmekte bulantı ve mutsuzluk hiç kimseyi gözüm görmyor. bunlar la nasıl baş edeceğimi bilen var ise lütfen bana haber versin. mart 20 de doğum görünüyor o zmana kadar bunu çekmem heralde demi?

Selam asutrk ve kakule,tabi sen de yello hoşgeldiniz aramıza ; inşallah keyifli bir hamilelik geçirirsiniz ki kakule sen baya tecrubelisin tabi hayırlısı olsun inşallah yello bulantılar için el klasiko olan leblebi, tuzlu kraker, galate var benim bildiğim ama geçmiş olsun. inşallah en kısa sürede geçer.

Vusicim, moral tüm rahatsızlıkların ilk ilacı. ben ne zaman bir şeylere taksam arkasından başka olumsuzluklar da peşinden geliyor.baktım olmucak ben de tam tersini yapmaya karar verdim. işe yarıyor da İnşallah başka sıkıntılar yaşamayız. şimdi sıcak bir şeyler içeyim de doktor amcalardan önce iyileştirmeye çalışayım kendimi .

Son düzenleme:

hayırlı olsun yello, sende hoşgeldin aramıza, topik yavaş yavaş kalabalıklaşıyor ne güzell..
martim le onu konuşuyoruz biz de, mutlu olmak, mutsuz olmak tamamen elimizde, hepimiz farklı farklı sorunlar yaşıyoruz elbette..üstesinden gelmek için en büyük görev bize düşüyor..kimse yardımcı olamaz bize (

haklısın martim, bugünlerin tadını çıkarmamız lazım.
söylemesi ayıp dün canım snickers çikolata istedi, başka bişi değil..ev kaynıyo çikolatadan ama illa o..
çorumda yaşıyorum,eşime söyledim..küçük yer burası bulmak için tam yarım saat dolanmış zavallım..hem üzüldüüüm
hem mutlu oldum.kucak dolusu getirmiş, bi daha sorun olmasın diye..canı çok yandı galibaaa

tünaydin kizlar,

yaaa varya hepiniz speedy gonzales gibisiniz, hiziniza yetismek ne mümkün... dün aksam foruma girmedim diye bir sürü sayfa yazmissiniz ))) , Allahtan yetistim... mandalina mandalina diye diye benimde canimi istettiniz, hatta dün is cikisi markete ugradigimda gördüm mandalina, alsam mi almasam mi diye düsüne düsüne, sonrada eksidir kesin dedim ve almaktan vazgectim... olmazsa bugün esime bari aldirayim

ne güzel böyle hepimizin ayni seyleri paylasabilmesi, halbu ki hepimiz cok ayri yerlerdeyiz ve cogumuz cok uzagiz birbirimizden... Allah muhabbetimizi artirsin.. bu arada yeni gelen arkadaslarda hosgelmisler sefalar getirmisler.

Hepimizin günü güzel gecsin insallah... öpüldünüz

Maşallah size o zaman, bebiş enerji istemiş senden yakında güçlenince vuracak tekmeyi baksana benim de eşim ramazanda, iftar vakti hem de yolda ezan okunurken az gezmedi dediklerimi almak için. aynen insan hem üzülüyor hem de mutlu oluyor. bazen onlarına da tak diyor bu durum ama hak veriyorum yani. alttan almak lazım o zamanlar. yazık adamlara birden sorumluluk hem de alışkın olduklarının ötesindde fedakarlığın altına giriyorlar. ben 2. de yapalım diyince bi düşünsek mi demeye başladı

günaydın günaydın neredeyse tünaydın saati gelmiş bile. nasıl herkes? beralkucum sen ekşi istedikçe kız çocuk ihtimalinden uzaklaştığımı hissediyorum

canım sen de çok selam söyle. benim eşim de forumu okuyup sonra güldüğüm zaman meraklanıyor ne oldu bana da anlatsana diye. sanırım nick imi de biliyor. sen nilüfer mi oldun diye sordu geçen bana tüm mesajlarımı okuyor mudur acaba. hmm okusun varsın gizli saklı bişeyim yok ama hani burada kızkıza muhabbet ediyoruz

benim göbüşüm bu hafta iyice fırladı ben burdayım dercesine.zaten yapı olarak basensiz ama göbüşlüyüm. eşofman altı giyiyorum evde, bel lastiğini kesmek zorunda kalıcam yakında o olacak, çok sıkıyor, geri kalan kısmı da oldukça bol. iki hafta sonra işe başlayınca bakalım napıcam neler giycem.
kızlar iç çamaşırı alan oldu mu hamileler için olanlardan? ben külotlu çorap almaya gittiğimde sordum mağazada yoktu ama çorabı hamile çorabı verelim o zaman 5. aya kadar rahat giyersiniz dediler. hamile çorabı da varmış.

canım yanımda mandalina var sabah sabah yenir mi ki ya offffffff
midemi yakmasına rağmen bulantıya o kadar iyi geliyor ki her dakika yiyebilirim.

kızlar ben son sayfaya geçemiyorum bakamıyrum yazılanlara sizdede aynı sorun varmı acaba?
hmm benim internetimde sorun vardı az önce, belki genel birşeydir.

benım canım fazla bırsey cekmedıgınden mı yoksa esıme kıyamadıgımdan mıdır

ıkıncıye fazla ara vermeyız dımı dedı gecen aksam şaştım kaldım

henuz bı tanesını becerıp dogurmamısken ıkıncıyı gozum nedense su anda kesmıyor

bu hafta doktora giden var mı arkadaşlar veya şöyle sorayım gittiyseniz ikili testi yaptıranınız var mı 12.haftada isteniyormuş ben yarın gidicem muhtemelen ikili testi isteyecek merak ediyorum ikili testte cinsiyeti öğrenen arkadaşlarım var acaba öğrenebilir miyiz bizde of anlıyacağınız çok merak ve heyecanla gidicem doktora giden varsa yada tecrübeli anneler bilgilerinizi paylaşabilir misiniz :)

kızlar çoğalmışız gene valla gelin de muhabbet edelim ya bu arada herkes farklı şehirlerde galiba neredesiniz ben erzurum

arkadaşlar hoşgeldiniz sağlıklı gebelikler dilerim

hoşgeldin canım senin de günün güzel geçsin
sevgili martim evet morallerimizi hep yüksek tutalım

cnm ikili testi yaptırdım ben cinsiyeti de doktor %90 erkek diye söledi ama ekşi yememden dolayı acaba %10 oranını yakaladım mı diye düşünmeden edemiyorum

O zaman en kısa sürede karşı taaruza geçip aşermenin tüm nimetlerinden faydalanıyorsun canım. yoksa biri sırtında biri karnında karışmam sonra

kızlar çoğalmışız gene valla gelin de muhabbet edelim ya bu arada herkes farklı şehirlerde galiba neredesiniz ben erzurum

ben ankaradayım. mesafeler önemli değil gerçekten şuradaki muhabbet mesafe tanımıyor kızlar, sizlerden çok moral buluyorum. hatta bol bol gülüyorum.

Son düzenleme:
cnm ikili testi yaptırdım ben cinsiyeti de doktor %90 erkek diye söledi ama ekşi yememden dolayı acaba %10 oranını yakaladım mı diye düşünmeden edemiyorum

HİHİ agzını hayra aç kız bak o kadar gelin adayı geliyor sana

gercı benımkının cınsıyetını bılmıyoruz henuz 12. haftamız dolsun kontrole gıttıgımızde ıns

doktorumuzun gozlerı gorebılırse ogrenırız belli mi olur bakarsın beraber kız bakarız

valla cnm genelde kız denilip sonradan aa erkekmiş falan diye çok duyuluyo ama erkek dediyseki çok yüksek bir ihtimal vermiş çok fazla değişmiyo bakalım ilerleyen kontrollerde netleşir yazarsın yine kesin bilgiyi :) inş bende bu gittiğimde öğrenirim çok merak ediyorum hiç bişe alamıyorum cinsiyeti öğrensemde bişeyler alsam artık yaaa :)

O zaman en kısa sürede karşı taaruza geçip aşermenin tüm nimetlerinden faydalanıyorsun canım. yoksa biri sırtında biri karnında karışmam sonra

hayırlısı.. merak içindeyiz hep

arkadaşlar hoşgeldiniz sağlıklı gebelikler dilerim

hoşgeldin canım senin de günün güzel geçsin
sevgili martim evet morallerimizi hep yüksek tutalım

sagolasin canim...

bende Avusturya´dayim...

Son düzenleme:
Bulantı çözümleri için çok teşekkür ederim. size ayak uydurmak gerçekten çok zor hepiniz çok hızlısınız. leblebi aldım ve şu anda atıştıryorum aslında iyi geldi diyebilirim. bende mutlu olayı tercih ediyorum evet doğru söylüyorsun maalesef kendime ne kadar güzel şey söylesem de o pozitifliği bulamıyorum.
Bu arada ben Antalya Kemerden size katıldım. yakında olan varmı:

haklısın cnm ama gene de kızların kıyafetleri daha cicili bicili oluyo ayrıca da kızlar daha çok sevdiriyo kendilerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…