teşekkür ederim vusii bu kk da ikinci doğum hikayem diyebilirim ikinci kızımı burda doğuma hazırladım diyebilirim eskilerdenim bayaa.. ama burda paylaşmak çok güzel bi duygu..
kızlar bende varım yeni katıldım foruma ilk hamileliğim 11 haftalığım şu anda Allah nasip ederse nisan sonu gibi Rabbim sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi koklamayı nasip etsin hepimize... dr a nereye gidiyorusnuz arkadaşlar
merhabalar bende 2. çocuğuma hamileyim. bu hamileliğim çok ama çok kötü geçmekte bulantı ve mutsuzluk hiç kimseyi gözüm görmyor. bunlar la nasıl baş edeceğimi bilen var ise lütfen bana haber versin. mart 20 de doğum görünüyor o zmana kadar bunu çekmem heralde demi?
Selam asutrk ve kakule hoşgeldiniz aramıza ; inşallah keyifli bir hamilelik geçirirsiniz ki kakule sen baya tecrubelisin tabihayırlısı olsun inşallah
Vusicim, moral tüm rahatsızlıkların ilk ilacı. ben ne zaman bir şeylere taksam arkasından başka olumsuzluklar da peşinden geliyor.baktım olmucak ben de tam tersini yapmaya karar verdim. işe yarıyor daİnşallah başka sıkıntılar yaşamayız. şimdi sıcak bir şeyler içeyim de doktor amcalardan önce iyileştirmeye çalışayım kendimi .
hayırlı olsun yello, sende hoşgeldin aramıza, topik yavaş yavaş kalabalıklaşıyor ne güzell..
martim le onu konuşuyoruz biz de, mutlu olmak, mutsuz olmak tamamen elimizde, hepimiz farklı farklı sorunlar yaşıyoruz elbette..üstesinden gelmek için en büyük görev bize düşüyor..kimse yardımcı olamaz bize(
haklısın martim, bugünlerin tadını çıkarmamız lazım.
söylemesi ayıp dün canım snickers çikolata istedi, başka bişi değil..ev kaynıyo çikolatadan ama illa o..
çorumda yaşıyorum,eşime söyledim..küçük yer burası bulmak için tam yarım saat dolanmış zavallım..hem üzüldüüüm
hem mutlu oldum.kucak dolusu getirmiş, bi daha sorun olmasın diye..canı çok yandı galibaaa
ah bir doya doya karnım catlarcasına yıyebılsem kılo mılo vızz gelecek ınanın
bu arada aksam esıme buradakı konusmalardan bahsettım az bucuk sızı tanımıyor ama
selam soyledıhoşca vakıt gecırmemız cok hosuna gıttı sanırım
benim göbüşüm bu hafta iyice fırladı ben burdayım dercesine.zaten yapı olarak basensiz ama göbüşlüyüm. eşofman altı giyiyorum evde, bel lastiğini kesmek zorunda kalıcam yakında o olacak, çok sıkıyor, geri kalan kısmı da oldukça bol. iki hafta sonra işe başlayınca bakalım napıcam neler giycem.aynen benimkide öyle valla daha erken daha erken diyip duruyor valla meraktan başka sebebi yokta hem uzun zamandır görmedim(2 hafta oldu:))) ) bi görsem diyorum işte
kızlar iştah durumu bende çok garip akşamalrı hiç iştahım yok gündüz maşşallahım var.
ben tatlıdan baya soğudum eskiden çok yiyodum şimdi sadece gofret şu hoşbeşler varya onlar.. eğer eskisi gibi tatlı yeseydim duba olurdum ama Allah acıdı galiba aldı tatlı iştahımı :)))
bu arada benim baya baya göbüşüm var kızlar bugün hamile pantolonu giydim çok rahat ettim
midemi yakmasına rağmen bulantıya o kadar iyi geliyor ki her dakika yiyebilirim.canım yanımda mandalina var sabah sabah yenir mi ki ya offffffff
hmm benim internetimde sorun vardı az önce, belki genel birşeydir.kızlar ben son sayfaya geçemiyorum bakamıyrum yazılanlara sizdede aynı sorun varmı acaba?
maşallah size o zaman, bebiş enerji istemiş sendenYakında güçlenince vuracak tekmeyi baksana Benim de eşim ramazanda, iftar vakti hem de yolda ezan okunurken az gezmedi dediklerimi almak için. Aynen insan hem üzülüyor hem de mutlu oluyor. Bazen onlarına da tak diyor bu durum ama hak veriyorum yani. Alttan almak lazım o zamanlar. Yazık adamlara birden sorumluluk hem de alışkın olduklarının ötesindde fedakarlığın altına giriyorlar. Ben 2. De yapalım diyince bi düşünsek mi demeye başladı
merhaba bende üçüncü bebeğime 12 haftalık hamileyim doğumum nisan ayına denk geliyo diğer iki doğumum mayıstaydı buda nisan sonuna kısmet olursa...benim doğumlarım gecikmeli oluyo belki mayısa sarkar buda :) Allah herkese kolay doğumlar versin hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin..sorunlu başladı hamileliğim önce boş kese dedi dr. başka dr. a gittim aynı şeyi söyledi kürtaj dediler randevu almıştım kürtaj için dr. um alttan muayne etti ultrasonla bebeği gördük kalp atışlarını duyduk ve yola devam ediyoruz..
kızlar bende varım yeni katıldım foruma ilk hamileliğim 11 haftalığım şu anda Allah nasip ederse nisan sonu gibi Rabbim sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi koklamayı nasip etsin hepimize... dr a nereye gidiyorusnuz arkadaşlar
arkadaşlar hoşgeldiniz sağlıklı gebelikler dilerimmerhabalar bende 2. çocuğuma hamileyim. bu hamileliğim çok ama çok kötü geçmekte bulantı ve mutsuzluk hiç kimseyi gözüm görmyor. bunlar la nasıl baş edeceğimi bilen var ise lütfen bana haber versin. mart 20 de doğum görünüyor o zmana kadar bunu çekmem heralde demi?
hoşgeldin canım senin de günün güzel geçsintünaydin kizlar,
yaaa varya hepiniz speedy gonzales gibisiniz, hiziniza yetismek ne mümkün... dün aksam foruma girmedim diye bir sürü sayfa yazmissiniz))) , Allahtan yetistim... mandalina mandalina diye diye benimde canimi istettiniz, hatta dün is cikisi markete ugradigimda gördüm mandalina, alsam mi almasam mi diye düsüne düsüne, sonrada eksidir kesin dedim ve almaktan vazgectim... olmazsa bugün esime bari aldirayim
ne güzel böyle hepimizin ayni seyleri paylasabilmesi, halbu ki hepimiz cok ayri yerlerdeyiz ve cogumuz cok uzagiz birbirimizden... Allah muhabbetimizi artirsin.. bu arada yeni gelen arkadaslarda hosgelmisler sefalar getirmisler.
Hepimizin günü güzel gecsin insallah... öpüldünüz
bu hafta doktora giden var mı arkadaşlar veya şöyle sorayım gittiyseniz ikili testi yaptıranınız var mı 12.haftada isteniyormuş ben yarın gidicem muhtemelen ikili testi isteyecek merak ediyorum ikili testte cinsiyeti öğrenen arkadaşlarım var acaba öğrenebilir miyiz bizde of anlıyacağınız çok merak ve heyecanla gidicem doktora giden varsa yada tecrübeli anneler bilgilerinizi paylaşabilir misiniz :)
benım canım fazla bırsey cekmedıgınden mı yoksa esıme kıyamadıgımdan mıdır
ıkıncıye fazla ara vermeyız dımı dedı gecen aksamşaştım kaldım
henuz bı tanesını becerıp dogurmamısken ıkıncıyı gozum nedense su anda kesmıyor
kızlar çoğalmışız gene valla gelin de muhabbet edelim ya bu arada herkes farklı şehirlerde galiba neredesiniz ben erzurum
cnm ikili testi yaptırdım ben cinsiyeti de doktor %90 erkek diye söledi ama ekşi yememden dolayı acaba %10 oranını yakaladım mı diye düşünmeden edemiyorum
cnm ikili testi yaptırdım ben cinsiyeti de doktor %90 erkek diye söledi ama ekşi yememden dolayı acaba %10 oranını yakaladım mı diye düşünmeden edemiyorum
O zaman en kısa sürede karşı taaruza geçipaşermenin tüm nimetlerinden faydalanıyorsun canım. yoksa biri sırtında biri karnında karışmam sonra
hayırlısı.. merak içindeyiz hepHİHİ agzını hayra aç kız bak o kadar gelin adayı geliyor sana
gercı benımkının cınsıyetını bılmıyoruz henuz 12. haftamız dolsun kontrole gıttıgımızde ıns
doktorumuzun gozlerı gorebılırse ogrenırızbelli mi olur bakarsın beraber kız bakarız
arkadaşlar hoşgeldiniz sağlıklı gebelikler dilerim
hoşgeldin canım senin de günün güzel geçsin
sevgili martim evet morallerimizi hep yüksek tutalım
hihi agzını hayra aç kız bak o kadar gelin adayı geliyor sana
Gercı benımkının cınsıyetını bılmıyoruz henuz 12. Haftamız dolsun kontrole gıttıgımızde ıns
doktorumuzun gozlerı gorebılırse ogrenırızBelli mi olur bakarsın beraber kız bakarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?