Güle güle kullan cnm...aynen y kendimize bisi alamaz olduk..
Benim evde vardı 1 aydır duruodu sonunda temizledim..
Walla esim hayatta yaptırmam öle bisiyi hurafe Dio deli edcek beni..
Ben yinede koydum narı walla dolaba..onun görmediği bı arada kıstırcam artık yağmuru:)))
4 nar mı narın tanesi 2-3 porsiyon meyve be
Kumsal face e eklediğim kisi sensin dimi..doğru oldumu..
Bide 2000.sayfaya az kaldı:)))
Evet evet 2 damlaymis..bebek için ki damla lazım değil miydi ya tane nerden çıktı petuş ha bu arada bu narmatikler çok işe yarıyo kızlar ben daha önce bu dertten nar yemiyodum hiç bunlardan alınca yemeye başladım süpper bi alet
neaaaaaakız
nsallh sıcratmadın narı bi yerine leke oluyomus sıcradıgı yerde o yüzden hep esim ayıtlıyo bana bnde ok severm narı ögrendgmden berş ayıtlamıyorum valla bş kere gözüme sıcrattm aklıma geldkce insallh leke olmaz diyorum
petuş ben herhangi bi istek göremedim ama grubun adı neydi
Evet evet 2 damlaymis..
neaaaaaa
Sicratmadik bı yetim kalmadiydi..cok suluydu...
Offf offf yeni bı tasa bana desene...
nassı ya..onayladı kumsal ak isminde profilinde kırmızı tisorumu erkek cocuk resmi olan biri...o sen degilmisin..
Ben ilk defa burdan duydum...ya kızlar bu bebegin agzına damlatılan narın aslı asaleti var mı?
deneyen ve evet dogru diyen bi yakınınız falan?
ben hurmayı kesin emdiricem ama narda kararsız kaldım..
cok keskin tadı olan bi meyve cokta keskin etkileri var minicik bebek
2 nar tanesi demek 4 damla demek, hurmayı emicek yalayıp bırakcak sonucta
ilk 6 ay hersey yasak su bile vermeyin diyo drlar
nar kafamı karıstırıyoo
denesem mii uzak mı dursam bilemedim yaa..
cnm ben böyle sitelerden güvenip alisvis yapamiorm.kızlar bu cok kıytırık bi site mi bakar mısın?
gezerken buldumm gercekten de cok ucuz seyler var ama cokta kalitesize mi benziyo?
En Ucuz e-bebek Maazas ,Enes Bebe , eyiz ve Gereleri , TRKYE'NN EN UCUZU
Cnm gruba eklemedim daha..kendi sayfama doldum..Solmaz die biri eklerimi seni..ekleyebildiysem grubada eklicem..grup nisan anneleri mi adı ne bugün bana bişey gelmedi ya petuş
çok ucuz be bazı şeyleri kısa süreli kullanılacak ürünler alınabilir bence bi de markafoniyi fln takip etmek lazım ya ben ordan kızıma baya uygun fiyata güzel şeyler aldım veniceden 3 lü zıbın takımı 7.90 a meselakızlar bu cok kıytırık bi site mi bakar mısın?
gezerken buldumm gercekten de cok ucuz seyler var ama cokta kalitesize mi benziyo?
En Ucuz e-bebek Maazas ,Enes Bebe , eyiz ve Gereleri , TRKYE'NN EN UCUZU
Evet evet 2 damlaymis..
neaaaaaa
Sicratmadik bı yetim kalmadiydi..cok suluydu...
Offf offf yeni bı tasa bana desene...
nassı ya..onayladı kumsal ak isminde profilinde kırmızı tisorumu erkek cocuk resmi olan biri...o sen degilmisin..
Ben ilk defa burdan duydum...
Bence yani mama verilebilo , icinde ne olduğu belli değil..
2 damla nar ise yarayacaksa verilebilri
cnm ben böyle sitelerden güvenip alisvis yapamiorm.(
Cnm gruba eklemedim daha..kendi sayfama doldum..Solmaz die biri eklerimi seni..ekleyebildiysem grubada eklicem..
petuş ben şu bebek şekeri ağaçlarına baktım,boyutunu pek çıkaramadım.yapması zor mu sen baktın mı ?sepet düşünüyodum ama dün bikaç sitede gördüm çok güzel,sonrada odasına dekor olarak koyarm.
çok ucuz be bazı şeyleri kısa süreli kullanılacak ürünler alınabilir bence bi de markafoniyi fln takip etmek lazım ya ben ordan kızıma baya uygun fiyata güzel şeyler aldım veniceden 3 lü zıbın takımı 7.90 a mesela
Cnm ben kendim yapmayı düşünüyorum..
Sekerler için sepet alicam, şekerleri sepette ikram edicem..
Kendi yaptıgım agacida nazar boncuğu dolu pembe tülle süsledigim bı vazoya koycam.
Onuda dekor olarak kullanıcam..
Bahçeden 2 tane sekili ağaç dalını beyaza boyucam..
Bunu ccekcilerden Yada büyük marketlerden dal olarakda alabilirsin bu arada..
O dallarida nazar boncuğu ve pembe kurdele ve pembe parlak kalpler ile suslucem..belki bı kac şekerde asarsam asarım..
Ama seker ağacını be seker için değil dekor olarak kullanıcam..
Cnm ben kendim yapmayı düşünüyorum..
Sekerler için sepet alicam, şekerleri sepette ikram edicem..
Kendi yaptıgım agacida nazar boncuğu dolu pembe tülle süsledigim bı vazoya koycam.
Onuda dekor olarak kullanıcam..
Bahçeden 2 tane sekili ağaç dalını beyaza boyucam..
Bunu ccekcilerden Yada büyük marketlerden dal olarakda alabilirsin bu arada..
O dallarida nazar boncuğu ve pembe kurdele ve pembe parlak kalpler ile suslucem..belki bı kac şekerde asarsam asarım..
Ama seker ağacını be seker için değil dekor olarak kullanıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?