2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kız
nsallh sıcratmadın narı bi yerine leke oluyomus sıcradıgı yerde o yüzden hep esim ayıtlıyo bana bnde ok severm narı ögrendgmden berş ayıtlamıyorum valla bş kere gözüme sıcrattm aklıma geldkce insallh leke olmaz diyorum

senin ki gene iyi.benim eşim sağlıkçı ve çok titizzz.çocuğumu 40 gün kimseye öptürmem,yok ilk başlarda pek görmeye gelmesinler.falan falannnnn
okula giderken her sabah bana bi nasihat: koridorda çocuklar dikkat et,köşelerden çıkma çarparlar.merdivenlerden tutunarak in ittirirlerrrr.....oy oyyyy
valla bende eşim görmden EMİR 'in ağzına sokcam nar suyunu :)

4 nar mı narın tanesi 2-3 porsiyon meyve be

Cnm annemler evin bahçesinden gondermis..evde 2 kisi oldugumuzu unutuolar iste böyle..cuvalla gönderiyorlar saolsunlar..
4 tane temizledim..biraz yedik..biraz dolaba koydum yeriz önümüzdeki günlerde..
3 posetede buzluna koydum..
Temizlenmeyi bekleyen bı 4 tane daha var..
Ben onu orda unuturum ya hayırlısı:)))

ya kızlar bu bebegin agzına damlatılan narın aslı asaleti var mı?
deneyen ve evet dogru diyen bi yakınınız falan?
ben hurmayı kesin emdiricem ama narda kararsız kaldım..
cok keskin tadı olan bi meyve cokta keskin etkileri var minicik bebek
2 nar tanesi demek 4 damla demek, hurmayı emicek yalayıp bırakcak sonucta
ilk 6 ay hersey yasak su bile vermeyin diyo drlar
nar kafamı karıstırıyoo
denesem mii uzak mı dursam bilemedim yaa..

Evet evet 2 damlaymis..
neaaaaaa
Sicratmadik bı yetim kalmadiydi..cok suluydu...
Offf offf yeni bı tasa bana desene...
petuş ben herhangi bi istek göremedim ama grubun adı neydi

nassı ya..onayladı kumsal ak isminde profilinde kırmızı tisorumu erkek cocuk resmi olan biri...o sen degilmisin..

grup nisan anneleri mi adı ne bugün bana bişey gelmedi ya petuş

ya ben denicem,birde şey var esra erol programıda açıkladı bi kimyon tarifi.onun bebeğide çok gazlıymış sıcak suya accık kimyon koyup karıştırp azcık içiriyomuşun bebeğe .deneyenler var baya işe yarıyomuş.nette vardır belki açıklaması.ikisinden birini denicem.

Kimyonu gazlı yemeklerede koyun gazını alır diyolar zatwen vardr onun aslıda bnde kkda okudum valla nar işini 20 sayfa fln deneyenler yazmıs hep memnunlar bnde denerim unutmazsam

Ben ilk defa burdan duydum...
Bence yani mama verilebilo , icinde ne olduğu belli değil..
2 damla nar ise yarayacaksa verilebilri
kızlar bu cok kıytırık bi site mi bakar mısın?
gezerken buldumm gercekten de cok ucuz seyler var ama cokta kalitesize mi benziyo?
En Ucuz e-bebek Maazas ,Enes Bebe , eyiz ve Gereleri , TRKYE'NN EN UCUZU
cnm ben böyle sitelerden güvenip alisvis yapamiorm.(
grup nisan anneleri mi adı ne bugün bana bişey gelmedi ya petuş
Cnm gruba eklemedim daha..kendi sayfama doldum..Solmaz die biri eklerimi seni..ekleyebildiysem grubada eklicem..

petuş ben şu bebek şekeri ağaçlarına baktım,boyutunu pek çıkaramadım.yapması zor mu sen baktın mı ?sepet düşünüyodum ama dün bikaç sitede gördüm çok güzel,sonrada odasına dekor olarak koyarm.

bende guvenemedim zaten bide cok kalitesizmiş ürünlerii
o kredi kartıyla sacma sitelerden alışveriş yapanların ocagına incir agacı diktiler..
804 Deco Peluşlu Panda Nakışlı Eşofman Takımı 1-3 Yaş - Ürün Kategorileri
ama suna bi bakk yaaaaaa
kızım mı olsaydıı acaba yaa (tövbe yarabbii)
ama beni mestediyo bu zillilerin giysilerii

Cnm ben kendim yapmayı düşünüyorum..
Sekerler için sepet alicam, şekerleri sepette ikram edicem..
Kendi yaptıgım agacida nazar boncuğu dolu pembe tülle süsledigim bı vazoya koycam.
Onuda dekor olarak kullanıcam..
Bahçeden 2 tane sekili ağaç dalını beyaza boyucam..
Bunu ccekcilerden Yada büyük marketlerden dal olarakda alabilirsin bu arada..
O dallarida nazar boncuğu ve pembe kurdele ve pembe parlak kalpler ile suslucem..belki bı kac şekerde asarsam asarım..
Ama seker ağacını be seker için değil dekor olarak kullanıcam..

yok yaa kısa sureli kullanılacak urun bile alınmaz
yeni siteler ararken buldum bende

akıllı gadınsın vesselam ben de yapayım odasına cam uzun vazolar var ya onlara oturturum :)nette gördülerimde şeker,biblolar,nazar boncukları,minik patikler falan asmışlar bayıldımmmmmm .eşimede netten bebek çiçeği gösterdim hastaneye istiyom diye garibim şaşırdı ilk kez gördüm bebek çiçeği diyo :)

ok petuş solmazı ekledim ben gruba kilitlenmişim de ya petuş benim kızım hareketleri taaa dışardan belli oluyo ya bi de çok yakında kabanlarım dahi kapanmayacak sen naptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…