yaaa sağ kaburgam çok feci canımı yakıyorrrrrrrrrrrrrr...uzun süre oturamıyodum şimdide sağ tarafımada yatamaz oldumm
Gerçekten öylemidir bitanem yaa çok korkmaya başladım ben ne bir hareket nebir kıpırtı yokkk çok teşekkürederim soruma cvp verdiğin içinn
güzel oldu canım ya 50 tl ye maol oldu
dışarda 150 tl f,yatlarr
baya kalın bir kumaştıı kaşeee
alışveriş bitti artk keyfii çıkıp bakcazz
ve artık bebek bezlerini alcaz kızımız doğana kadarr
kızlar şimdi benim 2 sabahlıklı pijama takımı
1 tane sabahlık+gecelik takım
1 tane de tek gecelik varrr
yeterli mi sizcee
duruş bozukluğundan canım o. biraz dik yürümeye çalış. bi de bebek açıyor kaburgaları. organlar yer değiştiriyor ya...
bazı hamilelik hareketleri var onlara bak istersen.
bence bi doktoruna sor kaç gündür çekiyosun bu ağrıyı canım.bende cumartesi sıft ağrılarını sorcam.bakalm ne dicek?
kızlar şimdi benim 2 sabahlıklı pijama takımı
1 tane sabahlık+gecelik takım
1 tane de tek gecelik varrr
yeterli mi sizcee
oooooo yetmezmi çok bile canım bence.bende4 lü takm olanlardan almayı düşünüyorum.gecelik ,sabahlık ve pijama takımı.yeter mi ?
çok uygun olmuş desene
kızlar sabahtan beri beşik bakıyorum
bir türlü karar veremedim
park yatağı vardı oğlumun hiç kullanamadık o yüzden komşuya verdim
şimdi ben sallanan beşiklerden almak istiyorum
kaç aylık olana kadar kullanılır sağlıklı mıdır
bilmiyorum
çok kararsızım o kesin
mama sandelyemiz salıncağımız var şükür
ama beikte kararsızım
çok uygun olmuş desene
kızlar sabahtan beri beşik bakıyorum
bir türlü karar veremedim
park yatağı vardı oğlumun hiç kullanamadık o yüzden komşuya verdim
şimdi ben sallanan beşiklerden almak istiyorum
kaç aylık olana kadar kullanılır sağlıklı mıdır
bilmiyorum
çok kararsızım o kesin
mama sandelyemiz salıncağımız var şükür
ama beikte kararsızım
hastane için yeter ama evdede lazım değilmi rahat olması açısında
valla ben giycem yatıcam gelen giden olur çıkmam yataktan bebeğimle:)
bizede eşimin abisi verdi ana dzi mi nedir ufacık bişey 3-4 ay anca yatar
sonra odasınaa diye düşünüyoruzz bende bizde var isterseniz dediklerinde iilk
bebekleri bambu falan iyi birşey almışlardır diye istedik
ama sukütü hayal neyse şimdilik olsun kullanılım diye karar verdik
ama olmasaydık park yatak alırdım ben sallanan hiçbirşey kullanmıcam
yatırınca uyumaya alışsın diye
sallamak için park yatak berbat hem de hafif uykusu olan çocuklar için çocuk hafif dönünnce deprem oluyo gibi oluyo ve çocuk da korkup bi daha uyumuya sakın almayın abimler aldı bin pişman en iyisi büyüyen beşik bence
canım bence kilodanda kaynaklanabilir.hem zaten doktorlar kesin olarak hareketlerini 22-23. haftada duymaya başlamak normal diyor.hiç endişelenme.kimi 17. de hisseder kimi23. haftada.içini ferah tut yani.:)))
Günaydın canlar!!!
Hafta sonu hastane çıkışı takımı aldık eşimle pembiş pembiş 10'lu takım çok içime sindi fiyat olarak da çok uygun oldu sağlam bir pazarlıktan sonra...Oda takımlarına da baktık maskoya gidip anacığım bizim bütçemize çok fazla geldi 3000 hadi bilemedin 2500 dedim noluyoruz ya işte bunlar genç odası da oluyor çok kaliteli bile olsa ne kadar kullanabiliriz ki 10 sene mi dedim zaten 5-6 yaşına gelince kendi zevkine göre oda isteyecek o istemese bile sonuçta 6 senelik mobilya ne kadar iyi kalabilir ki diye düşündüm kendi adıma bilemedim anne bebek fuarı var ocak'ta oradan da pek umudum yok indirim yapacaklarını zannetmiyorum sonuçta aynı firmalar olacak. Sizin uygun mobilya konusunda fikriniz var mı????
kız
nsallh sıcratmadın narı bi yerine leke oluyomus sıcradıgı yerde o yüzden hep esim ayıtlıyo bana bnde ok severm narı ögrendgmden berş ayıtlamıyorum valla bş kere gözüme sıcrattm aklıma geldkce insallh leke olmaz diyorum
:)gunaydinlar herkeze.coook yorgunum kizlar.dun ilk kez misafir aldim hamileyken.ayyy heryanim agriiyo.aksama kadar yemek yap.sonra aksam servis et bulasik,cay derken bittim.
valla ben bir ara nara iyice sardırmıştım,her akşam ellerime eldiven takıp soyuyodum ama illa ki yüzüne ya da koluna sıçrıyo soyarken,fşkırıyo bazen kabuğundu çıkarırken flan,bence batıl inanç ,ben inanmıyorum,saç kestirmek de olmaz demişlerdi,2. ayımda bir de 4. ayımda 2 kere saç kestirdim,şu ana kadar bi problem olmadı çok şükür,
eğer gerçekse bu nar olayı ,yandım demektir,benim bebiş benek benek doğar valla,Allah korusun!
cnm ikeanın mobilyaları öyle ceviz meşe değil ama 5-6 sene rahat götürür seni..fiyat olarakda daha uygundur sanırım..
sağol canım bakayım oraya da bi...
öyledir öyledir..dr zaten bana ilk başta demişti 22 lerde falan hissedersin die..
aynen öyle.. hiç bilmeseydim aklımın ucuna gelmezdi tansiyonumu ölçmek..
okudum okudum cuma günü eve gittim tansiyon ölçtüm.. ders oldu bana..
ki bu güne kadar da hiç sakınmadım yani.. ama işte başa gelecek varmış..
bi daha tövbe.. allahın izniyle alacağız bebeklerimizi kucağımıza..
ooo ne sakinliği canım yaa.. ateşe verdim ortalığı.. en kötü senaryoyu da yazdım oynadım..
aptal ben.. bi daha asla yapmam.. hormonların etkisi var tabi de.. bi de cuma günü iş yerinde bi salaqa çok sinirlendim ben..
durduk yere benim adımı kullanarak bi müdüre görev yeri değişikliği talebinde bulunmuş,, adımı kullanmış ve haberim yok.. kendisi söyledi.. sonra ben de kızdım tabi.. tepki gösterdim.. özür dileceği yerde abartıyorsun ne var yani falan diyince benim ellerim ayaklarım titremeye başladı.. felaket sinirlenmiştim.. garının sacını başını yolasım geldi de.. içeme attım tabi mecburen.. halal sinirleniyorum ondan bahsederken.. o yüzden zaten bi ağlayasım vardı.. tansiyon yüksek çıkınca koyverdim gitti..
Ocaktaki fuara gitmek lazım mutlaka.
Ama ben dolap ve şifonyer alacağım. İkea ve Koçtaş ta 2 model beğendim. Çok ta uygun fiyatları. 300-600 Tl arası çok düzgün dolaplar var. Sade üzeri zaten.
Eşimin kuzeni ana okulu öğretmeni, acayip süsleme incik boncuk işinden anlıyor. Onunla birlikle sade dolapları süsleriz dedik :)
3-4 sene kullansın (biz kullanalım yani :) ) okula falan başlayınca genç odasına yakın iyi bir model alırız dedik. Hem kendi seçer.
Ben öyle yapmayı düşünüyorum.
Birde doğum öncesi çok masraf etmek istemedim açıkçası.
Sen de Avcılar Hosp. Gidiyordun değil mi? Doğumu da orada mı düşünüyorsun?
güle güle giysin pembeleri kuzucun..
canım ben maskodan aldım oda takımını henüz gelmedi ama.. dediğin gibi 3000 liraya aldım.. fiyatlar acayip uçuk.. dolaşmadığım gezmediğim yer kalmadı.. ben hep çilekten alırıım diyodum fiyatları da oldukça uygun.. ama sunta malzeme kullanıyormuş çilek.. ve yeterince gösterişli gelmedi.. yani ben ilk maskoya gidince ve oradaki mobilyaları görünce başka bişey beğenemedim..
yalnız şöyle bi durum var.. ist. forumdaki praktikerde gördüm diğer mağazalarında var mı bilemem..370 liraya yatak şifonyer ve gardrop satıyorlar... ben oturdum başında öylee bekledim.. acaba onu mu alsam diye.. güzeldi mobilya ama dediğim gibi.. masko resmen insanın aklını çeliyor yaa..
günaydınn anneler ve bebekler :::
bizimde problemimiz feci gazzz.. dün koca meyve tabağı yedim yine. ve gece mahvoldumm.
oğluşumda zaten dünden beri tepiklemeyince panikledim.
ama yine geçenlerde beni panikletmişti. şu an 23+4 sanırım hala düzensiz hareketleri...
bide banyo yapınca pek kımıldamıyor. sanırım rahatlıyor.. sizdede mi öyle???
kontrolden gelenler olmuş. gözünüz aydın. sorun çıkmamış.
bebek zehirlenmeside öyle kolaybişey değil şekerler. ben biumut tan önce rahatsızlanmıştım. aşureden. tahmin etmiştim tansiyon yada şeker oynadığını. gerçekten normal kusma gibi değil. endişelenmeyin. gece acile gidip tansiyon ölçtürmüştüm.. 12 /8 di. bir hafta boyunca işyeri doktoru ölçtü tansiyonumu. şükür birşey yok.. panik yapmayın lütfen..
kızlardan birinin bebeğinin suyu azalmıştı.. allahım ona yardımcı olsun. bebeğine sağlık sıhhat versin. inşalah düzelir.
herkese iyi haftalar..
bu arada çilekten bebek odası almaya karar verdik.. karttan çektirince resmini eklerim. aralık sonuna kadar indirimli haberiniz olsun..
:)
ah canım benimmmm
senin iş iyiymiş valla
benim kaçıncı misafir sayamadım bile :)
gelene gelem diyemiyosun
biz gideceğimiz yeri bile aksatıyoruz erteliyoruz sıra bize çabuk gelmesin diye :)
ama sıkılmaya başladım mesela ctesi gezdim geldim sonra temizlik
pazar günü pasta falan yaptım mşsafir gelecekti ertelediler
ben bir sıkıldım ki evde birileri gelsin ya
bu akşam bekliyorum bakalım gelecekelr mi?
narı duymamıştım
ama arkadaş için iyi olmuş temizlemekten kurtulmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?