http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-37.html#post22233661
kızlar göbeemi ekledim :)![]()
maşallah maşallahh yahu ben de koyacaktım bir türlü koyamadım topike resim durun iyice heves ettim şimdi akşama çektirip koyayım göbüşü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-37.html#post22233661
kızlar göbeemi ekledim :)![]()
SEVDOOOŞŞ
nerdesin kuzucum sen yaa.. ihmal ediyosun sankim sen artıkın bizi..
şeker yüklemesi yapılacak ya zaten canım haftaya gideceğim inşallah..
idrarda üre olunca da şişme olabilliyormuş.. ona da bakıldı yok çok şükür.. bi de bazı bünyelerde erken olabiliyormuş.. doktorum dedi ki şu anda çok kilo almış gibi görünsen de şanslısın doğum sonrası hızla kilo vereceksin dedi.. anamm ben o sevinçle bi kaç hafta geçirdim.. sonra da dankk etti işte.. ne oluyoo ya demeye başladım.. şekerin ödeme sebep olduğunu hiç bilmiyordum.. hayırlısı olsun artık.. tuzu azalttım ama hayatımdan tamamen çıkarmak çok zor olur.. ağrım sızım yok şu anda çok şükür..![]()
hayır hayır doğum şekli demiyorum..
yani 37. haftada dr bana işte normal olursa 38+2 de doğacak diemezmi..normal için tam tarih verilemezmi 37. haftada felan
Arkadaşlar bu hafta itibariyle kilo değişikliklerimiz ne alemde???
canım ben 8 kg. aldım çok canım sıkılıyor, ama nerem aldı onuda bilmiyorum sadece karnım var,öyle kilo almış gibi görünmüyorum, birazda ödem var bende ondanda olabilir...
okudum okudum bide yazıyı..
allah analı babalı büyütsün..şansını bahtını açık etsin inş..
Ben 4,5 kilo yapmışım.
Ama bu kadar istikrarlı gidebileceğimi sanmıyorum. Çünkü çok çabuk acıkıyorum.
Çok sık yiyorum :)![]()
Petuş nerdesin annnem???
hayır hayır doğum şekli demiyorum..
yani 37. haftada dr bana işte normal olursa 38+2 de doğacak diemezmi..normal için tam tarih verilemezmi 37. haftada felan
cnm ya sezeryan olupta çok memnun olan normal olupta çok memnun olan bi sürü insan var.
sanırım bu şans:) beyaz eşya alamk gibi...en ii markayı bile alsan bazen fos çıkar ya..yada aynı marka fırın arkadaşında börekler süper pişer sende üstü yanar gibi gibi:))
ben ağrı sızı onları takmıom çok tek derdim bekletmesin beni:)) bi çılgınlık yaptırmasın anasına..![]()
okudum okudum bide yazıyı..
allah analı babalı büyütsün..şansını bahtını açık etsin inş..
evet bayansu bende okudum
Allah hayırlı etsın bebişini gözünüz aydın mis kokuyodur şimdi :26:
canım ben 8 kg. aldım çok canım sıkılıyor, ama nerem aldı onuda bilmiyorum sadece karnım var,öyle kilo almış gibi görünmüyorum, birazda ödem var bende ondanda olabilir...[/QUOT
kızlar sizi geriden takip ediyorum bende biraz fazla kilo aldım
size bir sorum olcak benim gibi sarı akıntıs olan varmı geçmiyor geri başlıyor ne olur bir yardım kafayı yiycem
fitilde kullandım geçmiyor
sümüksü gib oluyor bazen kaç aydır bununla uğraşyorum herkes akıntısını ne şekil olduğunu yazsın lütfen yada akıntı başlığı açalım sürekli bir stres hali var bende bu yüzden
hahahahahhpufff bugün rutinlerin dışındayım cnm..bi iş patladı..onu toparlamaya çalışyoz..
kilo cmt günü dr da tartıldım..24+2 de tam 6 kilo almışım..
bence normal, akmasada damlar...
kalan 13-14 haftada her hafta yarım kilo bile alsam toplamda 13-14 kilo almış olurum..ki bu sonuç benim için mikemmellllllllllll
15 aşağısı kabulumdur benim..çünkü 15 kilo alırsam toplamda 90 a daynmak üzere olurumki bunalıma girerim.
yani kocam kanlı calı olsa olurda adamcık 70 kilo...
insanlar demesin bu kadın önce bebeği sonra kocayı yer die demiii![]()
ayy sağol bebeim
tabi memnun olmak şurda dursun,ölüm acısıyla doğum acısı unutulmasaymış eğer,insan nesli tükenirmiş..
ikiside zor canından can ayrılıyor kolayı varmı
bu arada sitede hata veriyo bende bazı bazı giremiyorum:2:
ben sürekli tartılıyorum açken 58,5 tokken 60...53'le başladım 6. aya girdim hadi hayırlısı
Maşallah diyelim son aylarda çok alınıyor diyorlar aksiyle karşılaşan oldu mu son aylarında yani sanıldığı kadar almayan?
Kendimi motive edicem ya![]()
ahhh koklayabileydimmm
bebişi gördüm kuveze götürdüler dahada göremedik,eve çıktılar araşıyoruz ama gidemedim henüz..yüzyılda oturuyor onlar gitsem eyi de yağmır çamır heryer..ablası yanında biras toparlasın gideriz inş![]()
meraba arkadaşlar bende siteye yeni katıldım..baktım ki doğum ve çocuk üzerine konuşuyosunuz bende bişeyler yazıyım dedim inşallah hamile arkadaşlar normal doğum yaparlar bende normal doğum yaptm ve şimdi 3.5 aylık bi oğlum var.sezeryanın gerçekten doğumdan sonra çok acı verceğine düşünüyorum hele o emzirme sırasında çok canları acır diye tahmin ediyorum allah hepinizin yardımcısı olsun
pufff bugün rutinlerin dışındayım cnm..bi iş patladı..onu toparlamaya çalışyoz..
kilo cmt günü dr da tartıldım..24+2 de tam 6 kilo almışım..
bence normal, akmasada damlar...
kalan 13-14 haftada her hafta yarım kilo bile alsam toplamda 13-14 kilo almış olurum..ki bu sonuç benim için mikemmellllllllllll
15 aşağısı kabulumdur benim..çünkü 15 kilo alırsam toplamda 90 a daynmak üzere olurumki bunalıma girerim.
yani kocam kanlı calı olsa olurda adamcık 70 kilo...
insanlar demesin bu kadın önce bebeği sonra kocayı yer die demiii![]()
bende bir şikayet yok bu konuda..canım ben 8 kg. aldım çok canım sıkılıyor, ama nerem aldı onuda bilmiyorum sadece karnım var,öyle kilo almış gibi görünmüyorum, birazda ödem var bende ondanda olabilir...[/QUOT
kızlar sizi geriden takip ediyorum bende biraz fazla kilo aldım
size bir sorum olcak benim gibi sarı akıntıs olan varmı geçmiyor geri başlıyor ne olur bir yardım kafayı yiycem
fitilde kullandım geçmiyor
sümüksü gib oluyor bazen kaç aydır bununla uğraşyorum herkes akıntısını ne şekil olduğunu yazsın lütfen yada akıntı başlığı açalım sürekli bir stres hali var bende bu yüzden
hahahahahh![]()
demezler yahu dediğin gibi zaten 13-14 kilo ideal doğum öncesi kilosu bakalım ne olacak :)
tahmin ettim yoğun olduğunu...
yeaaa işte bende bazı bazı çalışyom yane
bencede ya 13-14 normal zaten kafamdaki plan istek herşey o yönde...yani 9 kiloyla felan kapatmak ne haddime benim demi..ebru şallımıyım ben demi![]()