2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
anladım cnm..yok bende hiç öyle bişiden bahsetmediler..inş. geçer kafan rahatlar cnm..dr lar bi problem yok dedeiyse unutmaya çalış sende..

en sondaki..

Kesinlikle katılıyorum arkadaşım doğumdan sonra 12 kiloya yakın kilo aldı doğumdan sonra da sebze ağırlıklı beslenirsek fit bir viiicudumuz olurrr dimi :13:

oluu olu merak etme bebeim sen
zaten emzirirken kalori harcıyoruz her emzirmeden sonra ağzımıza bişiler tıkıştırmazsak olurr tabi

sağol canım aklıımda ufaaacık bişeyde kalsa içime biraz su serpildi.
bu arada benim kızımın adı öykü canım seninkide öyküm olacak değilmi?
evet evett öyküm olacak inşallah teyzesi.. ben bayılıyorum kızımın ismine.. öykü masal dize bayılırım bu isimlere..
hatta ikinci bebeğim de kız olursa dize koyacağım büyük ihtimalle.. allah adıyla yaşatsın..
ben ilkini beğendim nerden buldun kız bunları..

:) canım bişi sorcam size şeker yükleme yapan varmı aranzda. bn yarn flan gtcem. devlette yaptrıyım diyorum. normalde özel hastnde kontrollerm. bi sorun olmaz sanırım. bide nası yapyolar.

ayyy Allah bilir orasını da en güzeli normal tabii..herşey yolunda olupta sezeryan isteyenlere şaşıyorum

anladım cnm..yok bende hiç öyle bişiden bahsetmediler..inş. geçer kafan rahatlar cnm..dr lar bi problem yok dedeiyse unutmaya çalış sende..

en sondaki..

hmm...eşim kredi kartlarını kapattı da onda 1 tane olcaktı bakalım akşama alırım belki

hıı bunu bi yerde okumuştum...
sanırım bebkin ciğerlerindeki suyu boşaltıolar hıı?
hani beik anne karnında ciğerleri suyla dolu oluo ya, normal doğumda doğum sırasında keseden çıkınca bebek o su kendiliğinden boşalıomuş.
sezeryanda bebeik kesenin içinden alındığı için su anormal yollardan demekki o yol bu oluo boşaltılıomuş..
bebebğin sağlığı için en güzel bişi normal doğum, bence o acıya katlanmaya değer, o adrenalin çekilebilir..
ama annenein sabırsız olmaması gerekir
ve ayrıca o bebeğin ilk doğduğu halinde çekilen fotoları hiç sevmiyorum, hiç bakamıorum...hiç hoşlanmıyorum..hiç hiç hiç..

limangoda BEVEL-Pepa pyjamas,herkesin gözünden kaçmış sanırım..hamile gecelikleri fln her çeşiti var

Son düzenleme:

Tamam canım danışayım bir...:44:

oluu olu merak etme bebeim sen
zaten emzirirken kalori harcıyoruz her emzirmeden sonra ağzımıza bişiler tıkıştırmazsak olurr tabi

Evet bugün bir haberde okudum bir tane oyuncu doğumda aldığı 20 kiloyu nasıl verdiğini anlatırken çok kolay bebeğimi emzirdim ve tavsiye ederim emzirdikçe kilo verdim demişti cidden emzirmek hem bebek için hem de bizim için çok yararlı oalcak... Bol bol sütümüz gelir inşallah... Yapısal mı acaba bolluğu?? Arkadaşım 3.5 aya kadar verebildi kesildi içmediği bitki çayı yemediği koca karı karışımı kalmamıştı oysa

slm kızlar sğlık ocağına gittim bugün 2.aşımı vuruldum hemşireler doktora sor bi vitamin alman gerek dedi alla alla dedim doktora ben elevit,komferfol,magnorm,cal de vita kullanıyorum dedim sağlık bakanlığından aradılar bunu tüm hamilelere verilmesi gerektiğini söylediler dedi d3 vitamini damla şeklinde.size verildimi bu

pardon canım ya görmedim ben düğmelerini:103::103:

alemsin yaa

fazla uzağa gimene gerek yok bende 20 kilo verdim bebem

bu vitaminlerin hepsini doktormu verdi canım,
ben elevit kullanıyorum.bu ayda demire başladım.hatta bugün sağlık ocağına gittim bu vitaminler için elevitin bittiyse yerine vitamin vereyim dedi ebe ama d vitamininden bahsetmedi

hıh bi o eksikti zaten.. fitildi haptı derken bi damlamız kusur kalmıştı.. kimse bişey demedi canım bana.. haberim bile yoktu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…