anladım cnm..yok bende hiç öyle bişiden bahsetmediler..inş. geçer kafan rahatlar cnm..dr lar bi problem yok dedeiyse unutmaya çalış sende..hım canım işte ozaman seninki ile benimki farklı şeyler sanırım.benimki kreç miş ve direk 2 doktorda 2li testin iyi ise bunu çok kafaya takmıyoruz diyor.eğere bunun yanında bişey daha olsaymış down send. riski çokçok artıyormuş
Kesinlikle katılıyorum arkadaşım doğumdan sonra 12 kiloya yakın kilo aldı doğumdan sonra da sebze ağırlıklı beslenirsek fit bir viiicudumuz olurrr dimi :13:
evet evettsağol canım aklıımda ufaaacık bişeyde kalsa içime biraz su serpildi.
bu arada benim kızımın adı öykü canım seninkide öyküm olacak değilmi?
ben ilkini beğendim nerden buldun kız bunları..
kızlarrr..
az evvel edindiğim bilgiler ve gördüğüm fotolar doğrultusunda normal doğum konusunda %100 kararımı verdim..
bizim şefimizin eşi geçen hafta doğum yaptı.. hatta petuşun hastanesinde diye de söylemiştim buradan..
neyse epidural sezaryan olmuş.. bizim şef de girmiş doğuma.. fotoğraf falan çekmiş..
sonra bebeğin ağzına burnuna bişey sokuyorlarmış.. o fotoğrafları gördüm çığlık attım bu neeee diye
adamcağız dedi ki zaten bağırdım çağırdım doğumhanede.. bunu yapmasınız olmaz mı ne yapıyorsunuz diye dedi..
ama sezaryan olduğu için mecbur yapıyorlarmış.. temizliyorlarmış o yöntemle.. adam diyor ki ağlamak istedim resmen.. içim söküldü onu öyle görünce diyo.. canı yanmazmış bebikin ama ne bileyim yaa normal yap bence sen o doğumu dedi bana.. görmek istemezsin dedi..
fotoğrafta bile kanım dondu..
anladım cnm..yok bende hiç öyle bişiden bahsetmediler..inş. geçer kafan rahatlar cnm..dr lar bi problem yok dedeiyse unutmaya çalış sende..
en sondaki..
kızlarrr..
az evvel edindiğim bilgiler ve gördüğüm fotolar doğrultusunda normal doğum konusunda %100 kararımı verdim..
bizim şefimizin eşi geçen hafta doğum yaptı.. hatta petuşun hastanesinde diye de söylemiştim buradan..
neyse epidural sezaryan olmuş.. bizim şef de girmiş doğuma.. fotoğraf falan çekmiş..
sonra bebeğin ağzına burnuna bişey sokuyorlarmış.. o fotoğrafları gördüm çığlık attım bu neeee diye
adamcağız dedi ki zaten bağırdım çağırdım doğumhanede.. bunu yapmasınız olmaz mı ne yapıyorsunuz diye dedi..
ama sezaryan olduğu için mecbur yapıyorlarmış.. temizliyorlarmış o yöntemle.. adam diyor ki ağlamak istedim resmen.. içim söküldü onu öyle görünce diyo.. canı yanmazmış bebikin ama ne bileyim yaa normal yap bence sen o doğumu dedi bana.. görmek istemezsin dedi..
fotoğrafta bile kanım dondu..
evet evettöyküm olacak inşallah teyzesi.. ben bayılıyorum kızımın ismine.. öykü masal dize bayılırım bu isimlere..
hatta ikinci bebeğim de kız olursa dize koyacağım büyük ihtimalle.. allah adıyla yaşatsın..
ben ilkini beğendim nerden buldun kız bunları..
canım hastanede giyeceğinin önünü düğmeli olması gerekiyor,çocuğu emzirmek için
canım hastanede giyeceğinin önünü düğmeli olması gerekiyor,çocuğu emzirmek için
1. güzel
:126:
evet evettöyküm olacak inşallah teyzesi.. ben bayılıyorum kızımın ismine.. öykü masal dize bayılırım bu isimlere..
hatta ikinci bebeğim de kız olursa dize koyacağım büyük ihtimalle.. allah adıyla yaşatsın..
canım ben şimdi diyorum 2. kızımada masal adınımı versem:44:
öykü , masal ... nasıl:79::79::79:
bonlar lohusa pijaması zaten canım 2si de düğmeli
canım bu benim yazdığım fitil antiseptik özellikli yani illa mantar filan olmana gerek yok kullanman için.ben arasıra kullanıyorum.2. gün akıntı kesiliyor. istersen doktoruna bu fitili bi danış
bide normal doğum yapacak bayanlarda bu tarz akıntı mantar olduğu zaman,çocuk doğarken onada bulaşıyor ve ağzında pamukçuk oluşturuyormuş.
bu nedenle akıntı normal bile olsa temizlemek daha iyi bence
oluu olu merak etme bebeim sen
zaten emzirirken kalori harcıyoruz her emzirmeden sonra ağzımıza bişiler tıkıştırmazsak olurr tabi
pardon canım ya görmedim ben düğmelerini:103::103:
Tamam canım danışayım bir...:44:
Evet bugün bir haberde okudum bir tane oyuncu doğumda aldığı 20 kiloyu nasıl verdiğini anlatırken çok kolay bebeğimi emzirdim ve tavsiye ederim emzirdikçe kilo verdim demişti cidden emzirmek hem bebek için hem de bizim için çok yararlı oalcak... Bol bol sütümüz gelir inşallah... Yapısal mı acaba bolluğu?? Arkadaşım 3.5 aya kadar verebildi kesildi içmediği bitki çayı yemediği koca karı karışımı kalmamıştı oysa
bu vitaminlerin hepsini doktormu verdi canım,slm kızlar sğlık ocağına gittim bugün 2.aşımı vuruldum hemşireler doktora sor bi vitamin alman gerek dedi alla alla dedim doktora ben elevit,komferfol,magnorm,cal de vita kullanıyorum dedim sağlık bakanlığından aradılar bunu tüm hamilelere verilmesi gerektiğini söylediler dedi d3 vitamini damla şeklinde.size verildimi bu
hıh bi o eksikti zaten.. fitildi haptı derken bi damlamız kusur kalmıştı..slm kızlar sğlık ocağına gittim bugün 2.aşımı vuruldum hemşireler doktora sor bi vitamin alman gerek dedi alla alla dedim doktora ben elevit,komferfol,magnorm,cal de vita kullanıyorum dedim sağlık bakanlığından aradılar bunu tüm hamilelere verilmesi gerektiğini söylediler dedi d3 vitamini damla şeklinde.size verildimi bu
canım ben şimdi diyorum 2. kızımada masal adınımı versem:44:
öykü , masal ... nasıl:79::79::79:
canım ben de aslında öyküm ve masal düşünüyordum ama çok yakın bir arkadaşım
masal ismini koydu kızına.. mecburen vazgeçtim..sen koy bari içimde kalmasın
hıh bi o eksikti zaten.. fitildi haptı derken bi damlamız kusur kalmıştı..kimse bişey demedi canım bana.. haberim bile yoktu..
canım ben de aslında öyküm ve masal düşünüyordum ama çok yakın bir arkadaşım
masal ismini koydu kızına.. mecburen vazgeçtim..sen koy bari içimde kalmasın
onada balım koyarsın
öyküm ve balımmisss
alemsin yaa
fazla uzağa gimene gerek yok bende 20 kilo verdim bebem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?