2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
........................................................................

Son düzenleme:

kocatepe nın özel muayenanesi var leventte dogumuda nerde istersen o hastanede yapıor..ama muayenanesinde özel sigortalarda gecyor..sitesi var bii bak bakalım

CNM AKLIMA GELDİKÇE DUA EDİYORUM...ŞU AN İÇİN PROBLEM OLMAMASI GÜZEL HABER..
yani bişi sorcam o suyu artırmanın bi yolu yokmu...bol su içmek falan gibi..
yani hani en azından belki 1 ay daha en azından durabilse sonra erken doğum olur premetüre olur kuzum...yani nolcakki öyle doğan bi sürü çocuk var...tabi illa konuşmıuşsunuzdur msj ım yanlış anlaşılmaz umarım da sadece kötü ihtimalleden ziyade iileri düşünmeye çalış cnm..aklımdasın benim hep..

dnzgrkn çok geçmiş olsun canım,umarım her şey yolunda gider,bol dua et canım

Son düzenleme:

çok su iç bol bol iç
karnını şişir suyla
canın istemesede iç
kötü dusunme lutfen hersey guzel olucak de
seni kurtarıcam Allahın izniyle bebegim de
hep su iç, çok üzüldümm ççookk

amin inşallah stres yapma diyo drlar da gel de yapma elimde değil herkese teşekkürler bebeklerimizi allah bize bağışlasın kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah

merhaba uzun süredir bu siteyi takip ediyorum bende kısmetse nisan annesi olucam...,inşşş...hiç yazmadım bugüne kadar ama senin yazdıklarını okuyunca dayanamadım...öncelikle allahtan acil şifalar dilerim..çok zor....bende daha önce 3 gebeliğim sonlandı...sebebi kan pıhtılaşması....kan pıhtılaşması topiğinde bir arkadaşımız vardı...onunda seninle aynı problemi vardı...ve çok şükür bebeğini sağlıkla kucağına aldı...nasip herşey..sende kendini üzmek yerine bebeğinle ilgili hayallerine devam et..ve suyunun azalmaması için sürekli yatıp gün için armut ye...arkadaşım her gün armut yiyordu....bunu uygula bence..araştır armutun su azlığına iyi geldiği bu sitede bir yerlerde yazıyordu..allah yar ve yardımcı olsun

üye oldum hedaye gönderceklermiş
yok zahmet etmeyin gerek yok dediysemde cok ısrar ettiler
eh iyi o zman dedim bende

face'den primanın sayfasını begen prima sitesine uye ol hediyeni gondersinler cicim

canım ben daha hiçbir hazırlıga başlamadım heralde 8. ayımda düşünüyorum oyüzden şuan bebek için bişey almadım diye bilirim senin kaç haftalık bebegin canım

dr.lar ki kendi dr.um da bol su iç dinlen diyolar sola yat artabilir diyolar
tıbben kanıtlanmasa da sen yine de iç diyolar ne olur ne olmaz diye her şeyi yapıyorum mesajlarınızı da yanlış anlamıyorum arkadaşlar en iyisini en kötüsünü düşünmek zorundayız allahım diyorum bana bağışla onu koru diyorum durmadan şimdi 2 hafta geçmez bana hastane bahçelerinde eşimle sarılıp hep ağladık nolur allahım diyorum beni bebeğimle sınama
bi dpğsun gözümü ayırmıcam üstünden diyorum

bu arada bazı arakadaşlar akıntı için ped kulladıklarını yazmışlar...bana doktorum peçete, pamuk, yaprak ped, hiç bir şey sakın kullanma,,,o bölgeyi kuru tutmaya pamuklu iç çamaşırı kullanmaya...günde en az 1 kere iç çamaşırı değiştir dedi...o ürünleri kullanmak daha da kötüleştiriyormuş..bilginizeeee

ozman canım ben bunu gece yatmadan once atayım sonra ole uyuyum dimi bi dahakinide 3 gun sonra koyucam yanı okeydir.. peki bu vajinal enfeksiyonada iyi geliyormu acaba benım cunku akıntım bazen kokulu oluyor bazen kokusuz

evte yatmadan önce alınıyor....bana iyi gemişti
kullandığımın ertesi gün koyu renkli ve kokulu akıntım geçiyodu...

fitil ben de kullanıyorum ben kasık agrısından sıkayetcıydım dr da akıntın war mı dıye sordu akıntım da war fıtıl werdı cok faydası oldu 2 gunde kestı akıntıyı we kasık agrımı bebişe zararı olsa wermezdı dıye dusunuyorum ben.

evet canım farketiyo.ben evde günde
civarı çamaşır değiştiriyorum.bi ara biyerlere gittiğimde filan günlük ped kullanıyordum ama biraz sonra kaşıntı oluyo,akıntım resmen azıyodu.zaten normaldede doktorların hiç önermediği bişey bu pedler,hele bide parfümlüleri mahvediyor.şimdi ev oturmalarına bile gitsem çantama yedek çmş. atıyorum

Aynen canım biz de öyle :) Arabayı indirimde bulunca aldık belki oyunparkını da alırız bu hafta o da indirimde çünkü onun dışında ocak sonu beklicez sen de güle güle kullan canım sağlıkla giysin kullansın bebeğinn
Canım Allahım yardımcınız olsun ben yeni okudum dualarım sizinle olacak.Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah sağlıkla alırsın meleğini sorun çıkmadan kucağına...Ne diyeceğimi inan bilmiyorum ama sağlıkla bebeğini kucağına alman için çok dua edeceğim

cıkarmaynca daha kötü oluyo sabahları da karnım ac oldugu için cok zorluyo berbat bı durum
evet yaşadığım için tahmin edebiliyorum tuzlu kraker iyi geliyor aslında denedin mi hiç?

amin inşallah stres yapma diyo drlar da gel de yapma elimde değil herkese teşekkürler bebeklerimizi allah bize bağışlasın kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah

Çok çok geçmiş olsun rabbim kucağınıza almayı nasip etsin, her zaman yanındayız böyle zamanlarda moral çok önemli. Sen güçlü ol ki bebeğin de güçlü olsun inanıyorum her şey gönlünüzce olacak bak göreceğiz beraber...

çok sağol inşallah bi tanecik bebeğini alırsın kucağına.önerin iöçin sağol denicem.inşallah o arkadaş gibi sağlıkla alıcam bebeğimi kucağıma.yanımda oldunuz çok sağolun

hamilelikte zaten akıntı normalden fazla oluyor,ovulasyon olmadığından kıvamı sümüksü değil de daha su gibi renksiz kokusuz bir akıntı oluyor,evde ben de ped kullanmıyorum,her gün çamaşır değiştiriyorum ama işyerindeyken mecburen kullanmak gerekiyor çünkü çamaşırın ıslanınca onun kuruması daha zor,çamaşırını değiştitrmek çok daha zor,ayağında botlar,külotlu çorap,kumş pantolon vs,hepsini çıkarmak,yere değmesin diye binbir çabayla debelenmek falan zor iş.ben de sevmiyorum aslında günlük pedleri ama mecburen okulda kullanıyorum.Bazen kağıt havlu ya da selpak falan da kullanıyorum ama onlar dayanıksız oluyor,hemen değiştirmek gerekiyor,yırtılıyor falan.ben kotex in %100 pamuk olanından aldım,yüzeyi daha yumuşak ve kalın,daha doğal gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…