cnm ben bugüne kadar yaptırdığım hiç bi testin vs. dökümü almadım..yani bebik resimleri dışında hiçbişi almadım hastaneden.
şimdi başka bi dr a gitsem adama ben de şeker yok desem adam inanırmı bana?
bende şeker yok bakın testim de bu demek var bide sözle kendini anlatmak var..vardır sanırsam bi dosyam..
o sanırım başka bi şubesinde cnm..kadıköy acıbademde değil..
bi öneri buldum nettede çok ii şeyler yazılmış ama kadın çok yoğunmuş...
yani gerek varmı sizce öyle birine? bütün testler vs. bitti çok şükür bir sıkıntımızda yok..nerdesyse çok şükür bi doğurma kaldı..
normal bi dr bulsam eli yüzü düzgün ilgili işindende anlayan yeter gibime gelio? hıı
onun hareketlerini hisettikçe onunla ilgili hayaller kurarken insanın ikilemde kalması çok kötü.yani bi sonraki kontrolüm 2 hafta sonra ya benimle kalıcak büyüy
üp gelişicek ya da
alıcaklar bebkte şu an gelişiminde sorun yok ama ileriki haftalar sıkıntı verebilir diyolar su azalırsa hareket edemez gelişemez diyo dr.lar keşke ona hiç alışmasaydım
bebek arabası bile alındı her şeyi.pozitif olmaya çalışıyorum ama 24 saat aklımda canım o kadar yanıyo ki hamileliğimin başından beri hastanelerdeyim zaten 25tane serum aldım
1 hafta yattım hastanede şimdi de bu sorun kalbime bi acı girdi ki 3 gündür çıkmıyo.teşekkür ederim yanımda olan herkese bebişini umarım sağlıkla alırsın kucağına
onun hareketlerini hisettikçe onunla ilgili hayaller kurarken insanın ikilemde kalması çok kötü.yani bi sonraki kontrolüm 2 hafta sonra ya benimle kalıcak büyüy
üp gelişicek ya da
alıcaklar bebkte şu an gelişiminde sorun yok ama ileriki haftalar sıkıntı verebilir diyolar su azalırsa hareket edemez gelişemez diyo dr.lar keşke ona hiç alışmasaydım
bebek arabası bile alındı her şeyi.pozitif olmaya çalışıyorum ama 24 saat aklımda canım o kadar yanıyo ki hamileliğimin başından beri hastanelerdeyim zaten 25tane serum aldım
1 hafta yattım hastanede şimdi de bu sorun kalbime bi acı girdi ki 3 gündür çıkmıyo.teşekkür ederim yanımda olan herkese bebişini umarım sağlıkla alırsın kucağına
amin inşallah stres yapma diyo drlar da gel de yapma elimde değil herkese teşekkürler bebeklerimizi allah bize bağışlasın kimsenin kucağı boş kalmasın inşallahcanım allaha bol bol dua et rabim seninle bebeğinin yanında olsun inşallah Allahtan umut kesilmez canım belki hiçbir sorun çıkmadan tamamlarsın haftalarını.canım vücuda sıvı alımı bebek suyunda etkiliymiş ya hani ben zehirlenmiştim tabi kusmaktan birde ishalden çok fazla sıvı kaybım oldu serum filan taktılar doktorum bana ayranla maden suyunu karıştır iç vücuda su sağlar bu karışım demişti bebek suyunda etkili değildir belki ama ne biliim bi faydası olur mu ki dedim Allah şifa versin canım
primadan aradıılar benimde hediyem 27 aralıktan sonra elimde olcakmıss :))
kuzenım orda muayene oluyo dogumu da orda yapcak bana oyle soyledı fakat özel oda olayını bılmıyorm arastırıp bana da bılgı werırsen sewınırım tatlım.
mrb canım neden primadan aradılar
merhaba size gelişen durumumla lgili bişeyler yazmak istedim cumartesi gününden beri çektiğimiz resmen çile biliyosunuz suyum 22 haftamdayım ona rağmen 8.4 cmmiş 10 uygun lanmış tam 9 hastane gezdik özeli ayrı devleti ayrı kimisi umutlu kimisi umutsuz eşim ben ailelerimiz inanın 3 gündür ağladığımız kaar ağladık allah daha beterini kimseye göstermesin dün detaylı ultrason çekildi çok şükür bbeğin böbreklerinde bişey çıkmadı benden de su gelmedi kimse bulamıyo nedenini drlar en son gittiğim muayehanesinde aldı beni karşısına sağlıksız gebeliktense hiç lmaması daha iyi dedi mantıklı olan bu belki ama bu gebelki şu anolmasqa da ileriki gebelik jhaftalarında sıkıntı çıkarabilir çıkarmayabilir de dedi.şimdi ben uyuyo muyum yiyip içiyomuyum bilmiyorum dinlen dedi.allaha emanet yani.internete bakıyorum bi iyi bi kötü şey okuyorum canım yanıyo ama gözümden artık yaş bile gelemiyo
üye oldum hedaye gönderceklermiş
yok zahmet etmeyin gerek yok dediysemde cok ısrar ettiler
eh iyi o zman dedim bende
face'den primanın sayfasını begen prima sitesine uye ol hediyeni gondersinler cicim
ozman canım ben bunu gece yatmadan once atayım sonra ole uyuyum dimi bi dahakinide 3 gun sonra koyucam yanı okeydir.. peki bu vajinal enfeksiyonada iyi geliyormu acaba benım cunku akıntım bazen kokulu oluyor bazen kokusuz
ya bişi sorucam kızlar benım hamılelegımın basından beri akıntım var her turlu doktora ne zaman sorsam normal hamılelık hormonlarından dedı mantardır dedi ok gerci bende kasıntı yanma vs. hic olmadı ama gunde 2-3 gunluk ped degıstırıyorum sureklı nemlı oraaa :S doktora dedim bu akıntı benı cok rahatsız edıoo oda fitil verdi .. GYNO-LOMEXIN 600 mg bn kullanmadım henuz kullanan varmı bunu ve nasıl kullanılıyor ?? bi yan etkısı falan olmaz demi bebiğee??
bu arada bazı arakadaşlar akıntı için ped kulladıklarını yazmışlar...bana doktorum peçete, pamuk, yaprak ped, hiç bir şey sakın kullanma,,,o bölgeyi kuru tutmaya pamuklu iç çamaşırı kullanmaya...günde en az 1 kere iç çamaşırı değiştir dedi...o ürünleri kullanmak daha da kötüleştiriyormuş..bilginizeeee
Aynen canım biz de öyle :) Arabayı indirimde bulunca aldık belki oyunparkını da alırız bu hafta o da indirimde çünkü onun dışında ocak sonu beklicez sen de güle güle kullan canım sağlıkla giysin kullansın bebeğinnBen de senin gibi şu anda çok şey almadım bir hastane çıkışı, bir tulum ve elbise bir de sebamed bebek ürünlerinden aldım. Biz de Ocak sonuna doğru yavaş yavaş diğer eksikleri tamamlamaya başlayacağız. Aldığın ürünler de hayırlı olsun güle güle kullan canım...
Canım Allahım yardımcınız olsun ben yeni okudum dualarım sizinle olacak.Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah sağlıkla alırsın meleğini sorun çıkmadan kucağına...Ne diyeceğimi inan bilmiyorum ama sağlıkla bebeğini kucağına alman için çok dua edeceğimdr.lar ki kendi dr.um da bol su iç dinlen diyolar sola yat artabilir diyolar
tıbben kanıtlanmasa da sen yine de iç diyolar ne olur ne olmaz diye her şeyi yapıyorum mesajlarınızı da yanlış anlamıyorum arkadaşlar en iyisini en kötüsünü düşünmek zorundayız allahım diyorum bana bağışla onu koru diyorum durmadan şimdi 2 hafta geçmez bana hastane bahçelerinde eşimle sarılıp hep ağladık nolur allahım diyorum beni bebeğimle sınama
bi dpğsun gözümü ayırmıcam üstünden diyorum
evet yaşadığım için tahmin edebiliyorum tuzlu kraker iyi geliyor aslında denedin mi hiç?cıkarmaynca daha kötü oluyo sabahları da karnım ac oldugu için cok zorluyo berbat bı durum
amin inşallah stres yapma diyo drlar da gel de yapma elimde değil herkese teşekkürler bebeklerimizi allah bize bağışlasın kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah
Aynen canım biz de öyle :) Arabayı indirimde bulunca aldık belki oyunparkını da alırız bu hafta o da indirimde çünkü onun dışında ocak sonu beklicez sen de güle güle kullan canım sağlıkla giysin kullansın bebeğinn
Çok teşekkür ederiz. Evet arada güzel indirimler oluyor takip etmek lazım :)
Canım Allahım yardımcınız olsun ben yeni okudum dualarım sizinle olacak.Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah sağlıkla alırsın meleğini sorun çıkmadan kucağına...Ne diyeceğimi inan bilmiyorum ama sağlıkla bebeğini kucağına alman için çok dua edeceğim
çok sağol inşallah bi tanecik bebeğini alırsın kucağına.önerin iöçin sağol denicem.inşallah o arkadaş gibi sağlıkla alıcam bebeğimi kucağıma.yanımda oldunuz çok sağolunmerhaba uzun süredir bu siteyi takip ediyorum bende kısmetse nisan annesi olucam...,inşşş...hiç yazmadım bugüne kadar ama senin yazdıklarını okuyunca dayanamadım...öncelikle allahtan acil şifalar dilerim..çok zor....bende daha önce 3 gebeliğim sonlandı...sebebi kan pıhtılaşması....kan pıhtılaşması topiğinde bir arkadaşımız vardı...onunda seninle aynı problemi vardı...ve çok şükür bebeğini sağlıkla kucağına aldı...nasip herşey..sende kendini üzmek yerine bebeğinle ilgili hayallerine devam et..ve suyunun azalmaması için sürekli yatıp gün için armut ye...arkadaşım her gün armut yiyordu....bunu uygula bence..araştır armutun su azlığına iyi geldiği bu sitede bir yerlerde yazıyordu..allah yar ve yardımcı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?