2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
aman kasımayın kasınınca yag sürün kasıntısını alıyo valla bnmde gögüsler deli gibi kasınıyodu gece kasıdım simdi catlat var ikisindede 15 gündr kakao yagı sürüyorum biraz azaldı gibi ama catlattım bi kere kesin iz olur

benım de cok kasınıyor kasındıkca yaglanıyom walla gecıyo sankı kasıntısı henuz catlagım yok olmaz ınsallah:18:

kızlar slm

face grubundaki problem devammı ediyor ekleme nasıl yapılıyor petunya sana özelden 2 kere msj attım dönüş olmadı nasıl ekleniyoruz gruba

günaydınlarrr güzeller hepinize güzel ve çabucak geçip biticek bir hafta diliyorum :49::49:
rüyamda doğum için hastaneye gidiyorum göya zamanım gelmiş ama nasıl heyecanlıyım elimden bi serum takıyolar b u bitince ameliyathaneye alıcaz seni diyolar çok tırsınçtıııı ve ama rüyamda bile şöle düşünüyorum Allahım aaz sonra bebeğimi görecem:49::49::49:
güzel bi rüyaydı snrasında sarı koca kafalı bi oğluşum olmuştu:49::49::49::46:

gunaydın kızlar az da olsa güneş var istanbul'da cok sukur. kızımızın odasını aldık nıhayet cok mutluyum :) bu ay ıcınde butun alısverısını bıtırmek ıstıyorum cunku daha hıc bısey almadım bu da benı strese sokuyor:ssz:Eki Görüntüle 340871 Eki Görüntüle 340871 Eki Görüntüle 340871 Eki Görüntüle 340871

canım çok güzel güle güle kullanmayı naSip etsin Allahım inş.

günaydınnn kızlar
cumartesi kızımı gördüm..
boyu iki hafta önden gidiyormuş yavrucumun.. doktor bi bana bi de babasına baktı..hımm babasına benzeyecek dedi.. 1.60 boyla bana benzemeyeceğine karar verdi.. veee kızım 1470 gram..:nazar::nazar::nazar:
birazcık kan seviyem düşmüş o kadar.. başka da bi sorun yokmuş.. :nazar::nazar::nazar:
ama bi konuda aklım karıştı
sata göre 29+2 haftalığım ve çalışabilir raporu sordum 32+0 da gel dedi yaa..
ama nasıl olur 31+ lardan sonra gelmem gerekmiyor mu dedim.. 32 den önce veremem ki dedi.. aklım karıştı petuş sen ne zaman aldın bu durumda..
yani 32+0 da aldığım rapor geçerli olur değil mi iş yerindeki arkadaşlar yanar iznin dediler.. :44:

oy ne güzel hAberler böle maşalah kuzucuğa canım benimm..babasının kızı olcek desene:1::1:
nazarlardan uzak kuuzum

Günaydıınnn herkeseeee yeni bir haftanın ilk sabahından.....
çarşamba günü bende bebişimi görmeye gidicem inşallah doktorun gördüğü sorun geçmiştir... izin olayınıda halledebilriim belki....
bu haftasonu görümcem bize bebek arabamızı aldı hediyeee... unısex bi renk tercih etmek istedim belki 2. bebeğimizde erkek olur die :)))) resimdeki gibi fume kırmızı...
Eki Görüntüle 340875

çok güzelmiş ii günlerde kullansın kuzucuk

maşallaaahh kuzucuğadaa sanadaaaaa :emir_bebek::nazar:

canım araba çok güzel Allahım güle güle kullanmanızı nasip etsin..benimde aklımdaki renk kırmızı alırsam gri kırmızı almayı düşüüyorum sonra 2. bebem kız olursa oda kullanır rahatlıkla gibime geliyo :49:

evet cnm...benim özeldeki dr umada 32. haftanın son günü demişti...o gün gittiğim dr da 32. haftanın son günü gelmelisin dedi..(sata göre)

bebem rapor işini halletmişsin hadi bakalım gözcağzın aydın olsun:46:

bende senin gibi 32. haftanın herhangi bi günü gidilir sanıodum..dr una inan...ilk defa vermiolar bide onu düşün, rahatlat kendini:1::1:

yani doğru söyledi adam öyle mi...
sorun yokmuş o vakit.. 3 hafta sonra gel dedi.. benim hesabıma göre 2 hafta sonra herhangi bi gün gitmem gerekiyordu..
geçen randevuda raporun ultrasona göre değil sata göre olduğunu öğrendim.. 1 hafta geriledim.. şimdi yine 1 hafta geride hissettim kendimi..
zaman geçsin çabucak nisan olsun isterken hep geriye geriye gidiyorum ben yaaa..:14:

ben de şaşırdım yavrucum yaa..

canımm güle güle kullansın şekerparen..
iyi günlerde sağlıkla neşeyle inşallah..

cok sagol tatlım tesekkur ederim :)

canım güzel günlerde kullanın çok sade çok güzel bi takım:36::36:

sagol tatlım tesekkur ederım ozellıkle sade aldım sımdı pembe aksesuarlarla kOmbıne edıcem ilerde başka kırmızı olur mor olur artık bebegım ne renk ısterse :) sadece aksesuarlar degıstırmem yeterlı olucak sıkılmasın pamugum dımı ama:9:

günaydınlarrr güzeller hepinize güzel ve çabucak geçip biticek bir hafta diliyorum :49::49:
rüyamda doğum için hastaneye gidiyorum göya zamanım gelmiş ama nasıl heyecanlıyım elimden bi serum takıyolar b u bitince ameliyathaneye alıcaz seni diyolar çok tırsınçtıııı ve ama rüyamda bile şöle düşünüyorum Allahım aaz sonra bebeğimi görecem:49::49::49:

canım çok güzel güle güle kullanmayı naSip etsin Allahım inş.

oy ne güzel hAberler böle maşalah kuzucuğa canım benimm..babasının kızı olcek desene:1::1:
nazarlardan uzak kuuzum

canım araba çok güzel Allahım güle güle kullanmanızı nasip etsin..benimde aklımdaki renk kırmızı alırsam gri kırmızı almayı düşüüyorum sonra 2. bebem kız olursa oda kullanır rahatlıkla gibime geliyo :49:

tesekkur ederım tunıcım amın ınsallah :)

TUNİİİİİ
bak bütün iller buluşuyo bizde buluşalım yaaa gelmiyomusun konyaya,meselaaa bu cumartesi benim kontrolum var sende bi gel kontrol ol istersen:1::1::1:

ayy tuniiii bende de ne rüyalar ne rüyalarrr... öle gece de 1 tane de değil çeşit çeşit görüyomm... bi bakıyomm hamileyim, yok hastanedeyim doğuruyom, hadii bi bakiomm 7-8 yaşına gelmiş:1: yada haftasonu ben uyurken misafir bastırmış ev dağınıkmış falan ayyy neler neleerrrr :1::1:

sağol canım amin inşallahh... bende öle düşündüm kız-erkek rahat rahat kullanabilir gri kırmızı die bunu tercih ettim. yoksa gri pembesinde kaldı aklımmm :1::1:

:nazar: maşallah öykümede sanada, bak bide dertleniyodun çok kilo aldım diye, geçen ay herkes bi anda çok kilo almıştı, bu ay daha az alıyoruz, bende bu ay iyi bi performans sergilemeyi düşünüyorum, cumartesi kontrolum var bakcaz artık:1:

çok sağol tatlım..
hade bakalım cumartesi de senin iyi haberlerini alırız inşallah
sagol tatlım tesekkur ederım ozellıkle sade aldım sımdı pembe aksesuarlarla kOmbıne edıcem ilerde başka kırmızı olur mor olur artık bebegım ne renk ısterse :) sadece aksesuarlar degıstırmem yeterlı olucak sıkılmasın pamugum dımı ama:9:

evet evet ben de öyle yaptım.. mobilyaları beyaz ama ayrıntılar pembe.. perdesi abajuru dolap içi perdesi cibinlik vs pembe..
halaa halaa fotoğraf çekip yükleyeceğim ya hadi hayırlısı artık..
unutmazsam artık yarın inşallah..

kızlar slm

face grubundaki problem devammı ediyor ekleme nasıl yapılıyor petunya sana özelden 2 kere msj attım dönüş olmadı nasıl ekleniyoruz gruba

cnm notumu aldım msajını gördüm ama hala problem devam ediyor..bi kişiyi ekliyorum...5 kişi mesaj atıo ben giremiyorum diye...napcaz bilmom lakin çoğu zmnda bende giremiyom artık face e :50::50:

günaydın yafrulaarr :)
bugun kzımı görmeye gidicez inşallah saat 12'de
dua edinde dr teyzemiz cpk guzel seyler söylesinn..
iyice paronaya oldum
içimden bi ses gideceksin ve dr '' rahimde acılma var hemen doguma'' diyecek diyyoo
hay bu içimdeki sesiinn :31:

TUNİİİİİ
bak bütün iller buluşuyo bizde buluşalım yaaa gelmiyomusun konyaya,meselaaa bu cumartesi benim kontrolum var sende bi gel kontrol ol istersen:1::1::1:

ya evet o aklımda benim çok istiyorum gelemyi tek başıma evden çıkarmıyo kocama bi haller oldu :52::52:
şimdi eşimle konuştum normalde haftasonları ıspartada olur ama bu cumartesi gitmicekmiş beni konyaya götür dedim nooolur dedim arkadaşlaımla buluşcam ben dedim acındırık yaptım :52::52: hava güzel olursa gidelim dedi cuma gününden kesinleştireelim ozaman hava durumuna göre :46:
senin doktorda randevun kaçta canım??

ayy tuniiii bende de ne rüyalar ne rüyalarrr... öle gece de 1 tane de değil çeşit çeşit görüyomm... bi bakıyomm hamileyim, yok hastanedeyim doğuruyom, hadii bi bakiomm 7-8 yaşına gelmiş:1: yada haftasonu ben uyurken misafir bastırmış ev dağınıkmış falan ayyy neler neleerrrr :1::1:

sağol canım amin inşallahh... bende öle düşündüm kız-erkek rahat rahat kullanabilir gri kırmızı die bunu tercih ettim. yoksa gri pembesinde kaldı aklımmm :1::1:

seri rüyalar bendede mevcut yaaa böle geneli saçma sapan:52:
evet canım iyi akıl etmişsin bencede gayet kullanışlı olur Allahım güzel günlerde neşeyle kjullanmayı nasip etsin inş.

$ST33680KR[1].gif $ST31839KR[1].gif
evetttt bende akıllı bi gadın gibi davrandım...duygularıma yenilmedim ve gri aldım...arabamız geçmişti oto koltuğuda bi kaç güne gelir sanırsam
artık pembe battaniye ile kombineleyip arabadaki bebeğin bi hatun oldugunu vurgulayacağım..
ama lakin hala bunun açık ve koyu pembe kombinasyonlusunda aklım kaldı:24::24:

iyice paronaya oldum
içimden bi ses gideceksin ve dr '' rahimde acılma var hemen doguma'' diyecek diyyoo

menzilin içindeki ses menzil daha doğurmıycak taammııııııııııııııııııııııııııııııı:47::47::47:

çok sağol tatlım..
hade bakalım cumartesi de senin iyi haberlerini alırız inşallah

evet evet ben de öyle yaptım.. mobilyaları beyaz ama ayrıntılar pembe.. perdesi abajuru dolap içi perdesi cibinlik vs pembe..
halaa halaa fotoğraf çekip yükleyeceğim ya hadi hayırlısı artık..
unutmazsam artık yarın inşallah..

unutma tatlım ekle fotoları bize de fikir olsun çünkü ben daha alışverişe başlamadım evlenirken koca evi dayadım dosedım bu kadar zor olmadı yahuuu o kadar agırkanlıyımkı kendıme sasırıyorum:ssz:

benım de cok kasınıyor kasındıkca yaglanıyom walla gecıyo sankı kasıntısı henuz catlagım yok olmaz ınsallah:18:

benimde çok kaşınıyooo yaaa kremleniyorum biraz hafifler gibi oıluyooo ama bi tuttumu kaşıntı çıldırtıyorrrr...

ya evet o aklımda benim çok istiyorum gelemyi tek başıma evden çıkarmıyo kocama bi haller oldu :52::52:
şimdi eşimle konuştum normalde haftasonları ıspartada olur ama bu cumartesi gitmicekmiş beni konyaya götür dedim nooolur dedim arkadaşlaımla buluşcam ben dedim acındırık yaptım :52::52: hava güzel olursa gidelim dedi cuma gününden kesinleştireelim ozaman hava durumuna göre :46:
senin doktorda randevun kaçta canım??

seri rüyalar bendede mevcut yaaa böle geneli saçma sapan:52:
evet canım iyi akıl etmişsin bencede gayet kullanışlı olur Allahım güzel günlerde neşeyle kjullanmayı nasip etsin inş.

12:00 de canım benim randevum, o zaman dua edelim hava güzel olsun:21::21:

Eki Görüntüle 340928 Eki Görüntüle 340929
evetttt bende akıllı bi gadın gibi davrandım...duygularıma yenilmedim ve gri aldım...arabamız geçmişti oto koltuğuda bi kaç güne gelir sanırsam
artık pembe battaniye ile kombineleyip arabadaki bebeğin bi hatun oldugunu vurgulayacağım..
ama lakin hala bunun açık ve koyu pembe kombinasyonlusunda aklım kaldı:24::24:

kuzumm çok güzell açık gri pembişlede kombin edersin dediğin gibi süperr olur..hiç aklın kalmasın bence grili pembelide..bu griye pembe dışında başka renklerde kombin edebilirisn çünkü bence seçenek daha fazla..turuncu kırmızı sarı gibi benceeeee:1:

iyice paronaya oldum

içindeki sese söleeee kudurmasın dokrora gider ayak:1:
hadi güzel habrler eşliğinde bekliyoruz seni şekerim :49:

Back
X