2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

benım de cok kasınıyor kasındıkca yaglanıyom walla gecıyo sankı kasıntısı henuz catlagım yok olmaz ınsallah:18:

kızlar slm

face grubundaki problem devammı ediyor ekleme nasıl yapılıyor petunya sana özelden 2 kere msj attım dönüş olmadı nasıl ekleniyoruz gruba

günaydınlarrr güzeller hepinize güzel ve çabucak geçip biticek bir hafta diliyorum
rüyamda doğum için hastaneye gidiyorum göya zamanım gelmiş ama nasıl heyecanlıyım elimden bi serum takıyolar b u bitince ameliyathaneye alıcaz seni diyolar çok tırsınçtıııı ve ama rüyamda bile şöle düşünüyorum Allahım aaz sonra bebeğimi görecem
güzel bi rüyaydı snrasında sarı koca kafalı bi oğluşum olmuştu

canım çok güzel güle güle kullanmayı naSip etsin Allahım inş.

oy ne güzel hAberler böle maşalah kuzucuğa canım benimm..babasının kızı olcek desene
nazarlardan uzak kuuzum

canım araba çok güzel Allahım güle güle kullanmanızı nasip etsin..benimde aklımdaki renk kırmızı alırsam gri kırmızı almayı düşüüyorum sonra 2. bebem kız olursa oda kullanır rahatlıkla gibime geliyo

cok sagol tatlım tesekkur ederim :)

canım güzel günlerde kullanın çok sade çok güzel bi takım

sagol tatlım tesekkur ederım ozellıkle sade aldım sımdı pembe aksesuarlarla kOmbıne edıcem ilerde başka kırmızı olur mor olur artık bebegım ne renk ısterse :) sadece aksesuarlar degıstırmem yeterlı olucak sıkılmasın pamugum dımı ama

tesekkur ederım tunıcım amın ınsallah :)

TUNİİİİİ
bak bütün iller buluşuyo bizde buluşalım yaaa gelmiyomusun konyaya,meselaaa bu cumartesi benim kontrolum var sende bi gel kontrol ol istersen

ayy tuniiii bende de ne rüyalar ne rüyalarrr... öle gece de 1 tane de değil çeşit çeşit görüyomm... bi bakıyomm hamileyim, yok hastanedeyim doğuruyom, hadii bi bakiomm 7-8 yaşına gelmiş yada haftasonu ben uyurken misafir bastırmış ev dağınıkmış falan ayyy neler neleerrrr

sağol canım amin inşallahh... bende öle düşündüm kız-erkek rahat rahat kullanabilir gri kırmızı die bunu tercih ettim. yoksa gri pembesinde kaldı aklımmm

çok sağol tatlım..
hade bakalım cumartesi de senin iyi haberlerini alırız inşallah

evet evet ben de öyle yaptım.. mobilyaları beyaz ama ayrıntılar pembe.. perdesi abajuru dolap içi perdesi cibinlik vs pembe..
halaa halaa fotoğraf çekip yükleyeceğim ya hadi hayırlısı artık..
unutmazsam artık yarın inşallah..

kızlar slm

face grubundaki problem devammı ediyor ekleme nasıl yapılıyor petunya sana özelden 2 kere msj attım dönüş olmadı nasıl ekleniyoruz gruba

cnm notumu aldım msajını gördüm ama hala problem devam ediyor..bi kişiyi ekliyorum...5 kişi mesaj atıo ben giremiyorum diye...napcaz bilmom lakin çoğu zmnda bende giremiyom artık face e

günaydın yafrulaarr :)
bugun kzımı görmeye gidicez inşallah saat 12'de
dua edinde dr teyzemiz cpk guzel seyler söylesinn..
iyice paronaya oldum
içimden bi ses gideceksin ve dr '' rahimde acılma var hemen doguma'' diyecek diyyoo
hay bu içimdeki sesiinn

TUNİİİİİ
bak bütün iller buluşuyo bizde buluşalım yaaa gelmiyomusun konyaya,meselaaa bu cumartesi benim kontrolum var sende bi gel kontrol ol istersen

ya evet o aklımda benim çok istiyorum gelemyi tek başıma evden çıkarmıyo kocama bi haller oldu
şimdi eşimle konuştum normalde haftasonları ıspartada olur ama bu cumartesi gitmicekmiş beni konyaya götür dedim nooolur dedim arkadaşlaımla buluşcam ben dedim acındırık yaptım hava güzel olursa gidelim dedi cuma gününden kesinleştireelim ozaman hava durumuna göre
senin doktorda randevun kaçta canım??

seri rüyalar bendede mevcut yaaa böle geneli saçma sapan
evet canım iyi akıl etmişsin bencede gayet kullanışlı olur Allahım güzel günlerde neşeyle kjullanmayı nasip etsin inş.

evetttt bende akıllı bi gadın gibi davrandım...duygularıma yenilmedim ve gri aldım...arabamız geçmişti oto koltuğuda bi kaç güne gelir sanırsam
artık pembe battaniye ile kombineleyip arabadaki bebeğin bi hatun oldugunu vurgulayacağım..
ama lakin hala bunun açık ve koyu pembe kombinasyonlusunda aklım kaldı

menzilin içindeki ses menzil daha doğurmıycak taammııııııııııııııııııııııııııııııı

unutma tatlım ekle fotoları bize de fikir olsun çünkü ben daha alışverişe başlamadım evlenirken koca evi dayadım dosedım bu kadar zor olmadı yahuuu o kadar agırkanlıyımkı kendıme sasırıyorum

benım de cok kasınıyor kasındıkca yaglanıyom walla gecıyo sankı kasıntısı henuz catlagım yok olmaz ınsallah:18:

benimde çok kaşınıyooo yaaa kremleniyorum biraz hafifler gibi oıluyooo ama bi tuttumu kaşıntı çıldırtıyorrrr...

12:00 de canım benim randevum, o zaman dua edelim hava güzel olsun

kuzumm çok güzell açık gri pembişlede kombin edersin dediğin gibi süperr olur..hiç aklın kalmasın bence grili pembelide..bu griye pembe dışında başka renklerde kombin edebilirisn çünkü bence seçenek daha fazla..turuncu kırmızı sarı gibi benceeeee

içindeki sese söleeee kudurmasın dokrora gider ayak
hadi güzel habrler eşliğinde bekliyoruz seni şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…