çatı muayenesinde sınıfta kaldım, doktor normal doğum yapamayacağımı söyledi yoksa o vakte kadar normal gözüküyordu. neyse dedim ben de hayırlısı olsun, çocuk sıkışır falan korktum sezeryana alıştırdım kendimi, aydındayım ben, sen?
Çok acıktım eriniyorum bişey hazırlamaya üf akşamada yemek yok neyapacaksınız kızlar fikir verseniz
dün dolma yapmıştım bugün kalanla idare etcez hergün hazırlayamıyorum
Allah yardımcın olsun gine allahtan günü belli bende ondan dolayı rahat rahat duruyom daha hastane cantasını bile hazırlamadım aniden bi gelse kızım beşigi bile yokbende saydıklarının hepsi yapılacak bide duvar sildirmek istiyorum ama daha çok erken gibi geliyo son 15 gün başlasam yetişir gibime geliyo daha tam kesin olmasada gecen ay doktorum 23 nisanda alırız dedi bekliyoruz yarına randavu aldım bigidip bakacaz erken gelmez umarım
valla benim 7 yaşında bi kızım var olmasa benimde kalkacak halim yok ama mecburen dengeli beslenmemiz lazım onunda benimde
canım son 2 haftaya bırakırsan yetiştiremezsin kadın alırsan yetişirde kendin yaparsan yetişmez son günlerde dahada ağırlaşırsın çünküdün halıyı siliyim dedim akşama kadar anca bitti acık eğiliyorum yoruluyom biyerlerim ağrıyo dinlenip bida yapıyom akşamda heryerim ağrıyo bu sefer o yüzden kendin yapacaksan erken başla derim bikaç hafta önce mutfağı hallediyim dedim buzdolabının içini mutfak dolapların içini duvarları silecem diye eğil kalk yapacam diye karnım indi bi gün sonra doktora gittim bebek doğum kanalına girmiş inmeye çalışıyo dedi doktor heran doğurabilirsin dikkatli ol dedi oyüzden erken başla son günler zor oluyo:96:
Merhaba, sizlere bir sorum olacak; karnin asagi indigini nasil anliyoruz? Ve ne zaman inmesi beklenior?inanilmaz nefes darligi ve kalp carpntisi hissediorum gerci ben erken dogum riski yuzunden prepar kullaniorm onun yan etksi olur demisti doktorum ama belki karnim indiğinde daha rahat ederim .,
Tesekkurler
çatı muayenesinde sınıfta kaldım, doktor normal doğum yapamayacağımı söyledi yoksa o vakte kadar normal gözüküyordu. neyse dedim ben de hayırlısı olsun, çocuk sıkışır falan korktum sezeryana alıştırdım kendimi, aydındayım ben, sen?
ay hayırlısıyla saglıkla kucagına al inş bebegini nasıl heycan içindesindir pfffevet canım salı günü artık hayırlısıyla bebeğime kavuşucamheyecan stres nası olcak korkusu bebeğim nasıl olcak merakı herşey var şu anda allah hepimize hayırlısıyla bebeişlerimize kavuştursun
Merhaba, sizlere bir sorum olacak; karnin asagi indigini nasil anliyoruz? Ve ne zaman inmesi beklenior?inanilmaz nefes darligi ve kalp carpntisi hissediorum gerci ben erken dogum riski yuzunden prepar kullaniorm onun yan etksi olur demisti doktorum ama belki karnim indiğinde daha rahat ederim .,
Tesekkurler
yavrular yeni topiğimizi gorenler gormeyenler dogumdan sonra buraya kaç kılo gitti dogum da ve sonrasında ki zayıflama aşamalarımızı paylaşmayı unutmayalım
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...n-anneleri-dogumdan-sonra-kac-kilo-verdi.html
İnşallah çarcabuk veririz kiloları valla 15 gündür hiç tartılmadım korkuyorum pek bi degişiklik yok gibi ama genede tırsıyorum :18:
kızlar boğazım acıyo ve hapşuruyorum hamilelikte ıhlamur içilir mi bitki çayı ya bir zararı olur mu
evet canım salı günü artık hayırlısıyla bebeğime kavuşucamheyecan stres nası olcak korkusu bebeğim nasıl olcak merakı herşey var şu anda allah hepimize hayırlısıyla bebeişlerimize kavuştursun
kızlar boğazım acıyo ve hapşuruyorum hamilelikte ıhlamur içilir mi bitki çayı ya bir zararı olur mu
sağolun tecrübeli annelerolmazz canım içebilirsin..bal'da kat içine geçmiş olsun
sağolun tecrübeli anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?