kızlar adetiniz ne zaman başladı...benm hala gelmedi takıyorum kafaya....
Kendi aile hekimimiz ve çocuk doktorumuz izinde olduğu için çok fazla soru soramadım. daha doğrusu hiç sormadım. Başka bir doktor baktı bize. ciğerlerini dinlettim ( sürekli terlediği için biraz korkuyorum hasta olmasından, hoş her çocuk hasta olur da bizim ki olursa kaynanam ve kayınpederimin dilinden kurtulamam.) Bişey çıkmadı çok şükür. 2. doz karma aşımızı olduk. çok az ağladı. huysuzluğu olmadı. boyumuz 65 cm. kilomuz 7160 ama kıyafeti vardı üstünde sanırım tam 7000gr. geçen ayla bu ay arası 500 gr. almış oldu. az değil mi? bazı drlar min 600 gr alması gerektiğini vurguluyorlar. demir damlası aldık ama vermeye başlamadım yarın başlayacağım. MArt annelerinde okudum sanırım. demir ilaclarının emilimi için bi kaç damla limon damlatıp içiriyorlarmış. bende öyle yapmayı düşünüyorum. kokusu çok kötü tatmadım ama bu benim içtiğim tüp kan ilacının miniği sanırım. sizler nasıl veriyorsunuz?
kızlar günaydın..
bişey sorucam benim oğlum son zamanlarda emme sıklığını azalttı 3-4 saat emmediği oluyo veriyorum ama almıyor..niye oldu böyle bişey anlamadım?
Ben de olmadım 4 ay olacak, doktora da şu an gidecek durumum yok, bebeğimi kimseye bırakamam yanımda da götürememkızlar adetiniz ne zaman başladı...benm hala gelmedi takıyorum kafaya....
Selam canım, benim oğlumun kakasında da oluyor küçük beyaz parçalar, çoğu zaman da oluyor sanırım normal bir durum, sen neden kan ilacı kullanıyorsun, 3. ay kontrolümüzde doktor bize vermedi demir ilacı
aptamiliçoğu kişide önermiyor dr.a sordum önünde aptmil reklam kağıtları vardı öneerdi ama nasıl inanayım içindeki o yağ varken bende sma aldım onu kullanıyorum ama hiç biri içime sinmiyor gittiğim başka bir dr. prof. onada sordum mamaları önermiyor annemde eskilerdin babaannemlerin yaptığı inek sütünü sorayım dedim yarısı su yarısı inek sütü yapıp bi çimdikte şeker atıyorlarmış onu sordum yap ama normalden dahada çok kaynat sütü dedi ama diğer dr. yapma dedi bende yapmadım vermedim ama neydiği belirsiz verdiğimiz mamalar dahamı sağlıklı
hamileyken hiç süt sorunum olmayacakmış gibime gelirdişimdi geceleri emmediği için sütler toplanıyorve öğlene kadar güzel dolu dolu emiyor o kadar mutlu oluyorumki
mesaj gelmiyor canım sen sayfaları okuyup takip edeceksin gelen cevapları
günnaydın kızlarbayram geliyo bu kızla nasıl gececek şimdiden beni telaş aldı resmen beş dakika kendimi dinleyemezken bi de gelen giden le ne yapacam hazırlık yapmam lazım üfffff iş çok ama yapmaya vakit yok bi kaç gün biyerlere gitme fikri kulaga hoş geliyo kafayı dagıtmak ama ahsenle nasıl olur başkalarını rahatsız etmek olmasa 5 dakika düşünmem giderim ama evdede zaten ben bakıyorum aglama kirizi tutugunda şikayet ederlermi acaba bide çok uzak güzel yerler abant karadeniz tatil degilde şöyle bi kafa dagıtmak zaten kapalıyım altarnatifte çok yok bide ellazığa çogu çok uzak kızıda yormak istemiyorum eşim antakyaya gidelim 5 6saat yakın diyo ama orasıda çok sıcak kilima filan acılırsa iyi ama oda kızı hasta ederiz yani bu sene tatil hayal oluyor aranızda kısada olsa tatile giden varmı ben deniz olmasın zaten ben kızla giremem desemde eşim le büyük kızım deniz istiyo
7 yılmıyazık kadına
bayanlar bu arada benm bebeğim masllh emmmeye cok düşkün bn bıraktırmasam öle memede uyucak o denli bazen gögsümden süt akıor bazende sıkıorum gelmior diyorsunuz ya su kadar ml falan gelio bilmiorum nasıl ölçülüor..ama 17 nisan doğumlu 7 kilo ek gıda vermedim iyidir herhalde bazen doymuomu bu kadar emior die kuruntu ypıorum ....bide sütünmü gelmior diynler yokmuuuuuusinir oluorum:))))) benmki bu aralar gülücükler saçıo deli gibi çok mutlu oluyorum eğitici neler yapmak gerekiyor acaba ne bilim kaçta yatırıosunuz düzen varmı uyku saatlerinde konusuyormusunuz masal okuyormusunuz vs vs kucaga veriyormusunuz paylaşırsanız sevirim...mesla bizim uyku düzenimiz henüz oturmadı tam ramazandan dolayı uyumuyorum gece oda ayakta 9 gibi uyuyo gece ayakta:)))) ,,,gündüz olsun aksam olsun konusuyorum sık sık oyun oynatıyorum kendi capımda=)))))) hoplatmak falan gibi....iyi gidiyor şimdilik nazar deymesn huysuzluğu yok bitek her dakka emmesi sorun yaratıo herzamn insan müsait olmuo misafirlikte olsun dışarda olsun emzik biberon sevmio bakalım nolcak mamalra gecinccee
bizde tatil planları yapmıştık aslında ihtiyacımız var.ama benim oğlumun iştahı iyice azaldı kafam hiç rahat değil.tatil düşünmüyorum.bide okullar açılacak ne yapıcam bilmiyorum
bende sizler gibi nisan annesiyim.birde 2,5 yaşında oğlum var. aklımda kaldığı kadarıyla sizlerin sorularına cevap vereyim. benim kzıımda maalesef emmeyen bebeklerden.uyuduğunda emzirebiliyorum geçen ay 5 kiloydu bu ayda kilo aldığını pek sanmıyorumbebeğinizin yeteri kadar doyup doymadığını kakasından anlayabilirsiniz. yani kakası top topsa yani kuruysa aç kalıyo, sarı renkteyse güzel besleniyo yeşil renkteyse fazla besleniyo demektir.o bebeğinizn kaksında gördüğünüz sütün içindeki kazein parçaları. yani endişelenecek birşey yok :)birde benim 2,5 yaşındaki oğlumu ilaç kullanmadan bugüne getiren bi dr var . internetten takip ediyorum .isterseniz sizde takip edebilirsiniz..
ocuk Sa. ve Hastalklar Uzm. Dr. Kadir Tucu - ANNELER FORUMU - Sayfa 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?