Aynı durumdayım canım hatta 1 ay önce çok kötü belim tutuldu 4-5 gün zorla ağrılarla hareket ettim. Belim boynum omuzlarım sürekli ağırıyor sadece minoset içtim sıcak su torbaları koydum, mümkün olduğunca az kucağıma aldım mecburen. Ben de geceleri defalarca yatağından kaldır emzir koy eğil kalk derken ağrılarım kronikleşti. Bazı annleri görüyorum kucaklarında sağlık ocağına hastaneye ya da gezmeye götürüyorlar ben kucağımda 10 dk dan fazla taşısam belim kopacak gibi acıyor zaten fıtık başlangıcı vardı hamilelikteki ağırlık baskılar şimdi taşımak... Eskiden kadınlar nasıl 3-4 çocuk doğurup sağlıklı oluyorlardı anlamıyorum benim anneannem tam 9 çocuk doğurmuş ve sağlıklı ve çok aktif bir kadındı ölene kadar hiç şikayet etmezdi ağrım var diye.kızlar iskelet,kas ve adale sistemim resmen çöktü yaa,artık ağırlaştılar da,biz bi de 10 kg olduk,sürekli kaldırıp bi yerden bi yere götürmek,gece beşiğinden al,emzir yerine bırak uyku sersemi,gündüz aynı şekilde,sürekli oyun ya da odadan odaya gezmek istiyor,kaslarımı mı zorluyorum nedir,sırtım,belim,omuzlarım feci ağrıyo yaa,emzirdiğimden dolayı ilaç falan da alamamam (hani kas gevşetici merhem falan sürsem belki iyi gelir),artık yürüseler de en azında her dk taşımak zorunda kalmasak
Canım ben aşılarını hiç kendim almadım bizim gittiğimiz hastanede mevcut zaten doktor ordan temin edip yapıyor, sizin doktorunuz hastanede değil mi? Sağlık ocaklarına sordun mu bazen aşılar stoklarda tükenebiliyorkızlar bugün bursada hastane çevrelerindeki eczanelerin çoğunu aradım elif in 6. ay aşısı için karma aşının içinden çıkarılmış menenjit aşısını aradım ama yok yok yarınada randevu aldık aşı için eczane depolarındada yok napıcaz bilmem bugün telf da bir orayı aradım bir burayı.gelecekde diyen yok aşı ortalıkta yok
kızlar bebekleriniz için hos geldin bebek, baby shower partyleri , mevlüt va başka özel gunler için sabunlarınızı yaparım buyurun)))))))))FARKLI OLMALISINIZ!!!!
Eki Görüntüle 567697 Eki Görüntüle 567698 Eki Görüntüle 567699 Eki Görüntüle 567700 Eki Görüntüle 567701 Eki Görüntüle 567702 Eki Görüntüle 567703 Eki Görüntüle 567704 Eki Görüntüle 567705 Eki Görüntüle 567706 Eki Görüntüle 567707 Eki Görüntüle 567708
Merhaba arkadaslar umarim herkes iyidir. Surekli takipteyim yazamasamda. Fundela tahlil sonuclarini doktorunuza gösterebildinmi? İnsallah birseyi yoktur Ada kuzucugun . Bu arada demos Duru toparladimi kendini?
Hasta olan bebeis ve annelerine gecmis olsun dis cikaran bebislerimizede hayirli olsun inci gibi disleri sıralansın.kızımin ilk disi cikti bu arada . Gercekten cok guzel bir duygu. Bide bay bay yapmayi ve gel gel yapmayi ogrendik ama alakasiz zamanlarda yaiyoruz reklamlari izlemeye bayiliyoruz hatta birkac karaktere gülücük atıyoruz. Meela ing bankin aslanina müzik seciyoruz. Slow parcalar tercihimiz. Minicikler ama onlarinda tercihleri var . Bebek mamalarini özel corbalarıni katiyen istemiyor ögürüyor. Tatli sevmiyor cikolata haric. Ama bizim yedigimiz yemeklere itirazi yok bende yemeklerin salcasini ve tuzunu azalttim onada veriyorum. Doyunca kapatiyor agzini istemiyor. Yemeyen bebeklere kendi yemeklerinizden tattirmayi deneyebilirsiniz. Belki onlarda benim kizim gibi mamalari sevmiyorlardir. Bu cumartesi tasinacagiz ne zormus tasinmak.
Aylardır oğlumun geceleri bu sık uyanmalarından dolayı artık ben de uykuya dalamıyorum zaten 12 ye kadar 3-4 defa uyanır 12 den sabah 7 ye kadar da 6-7 defa uyanıyor bazen de 1-2 saat uyanık kalıyor bir türlü bu sorunu çözemedik dişten dediler ama 2-3 aydır böyle zaten önceden gazdan uyanırdı. Ne zaman şöyle deliksiz uyyuacak merak ediyorum
selam kızlar,kendimi çok kötü ve mutsuz hissediyorum.Neden diyorum bazen,neden anlaşılmak bu kadar zor?Karşındakine derdini anlatsan da o hala kendi bildiğini olkuyor.Bir insan iyilik olsun diye yaptığı her şey tam tersi anlaşılır mı?Acaba bende mi var bir sorun diye düşünüyorum.Oturuyorum,konuşuyorum,anlatıyorum ama yine de başka zamanda aynı şeyler karşıma geliyor.Sonra da hiç söylemedin ki,ben yeni duydum denilip çıkılıyor.Tabi bunlar sadece tek kişi için geçerli.En sonunda yine aynısı oldu.Yeter dedim ya yeter artık.Siz melek olun ben şeytan,varın siz öyle bilin dedim artık.Bir daha da iyilik olsun diye bir şey düşünürsem dedim.Dedim ama ben tabi sinir küpü oldum.daha neler kızlar ya...Allah kimseyi anlayışsız insanlarla,oturup konuşup da yine de konuşmadığını söyleyen insanlarla karşı karşıya getirmesin
Aynı durumdayım canım hatta 1 ay önce çok kötü belim tutuldu 4-5 gün zorla ağrılarla hareket ettim. Belim boynum omuzlarım sürekli ağırıyor sadece minoset içtim sıcak su torbaları koydum, mümkün olduğunca az kucağıma aldım mecburen. Ben de geceleri defalarca yatağından kaldır emzir koy eğil kalk derken ağrılarım kronikleşti. Bazı annleri görüyorum kucaklarında sağlık ocağına hastaneye ya da gezmeye götürüyorlar ben kucağımda 10 dk dan fazla taşısam belim kopacak gibi acıyor zaten fıtık başlangıcı vardı hamilelikteki ağırlık baskılar şimdi taşımak... Eskiden kadınlar nasıl 3-4 çocuk doğurup sağlıklı oluyorlardı anlamıyorum benim anneannem tam 9 çocuk doğurmuş ve sağlıklı ve çok aktif bir kadındı ölene kadar hiç şikayet etmezdi ağrım var diye.
kızlar bebeişim çok hastalandı geçen hafta.3 günü ateşli geçirdik.hastaneye gittik ilk gün ama o gün oğlum başta olmak üzere mahfolduk.doktor muayene etmeye başladı eymen de ağlamaya başladı.ve 3 saat boyunca çığlık atarak ağladı.çok sakin bir bebekti doğduğundan buyana bukadar ağlamadı desem yeri yani.kan idrar tahlili bişi yok.dişten olabilir dendi.ben rahat edemedim evimin yakınlarımda bi hastneye kaka tahlili verdim.normale göre daha da huzursuzlaştı bebeğim.geceleri ağlayarak uyanır oldu zor susturuyoruz.ve kaka tahlili sonucu bol lokosit ve amip kisti çıktı.bu durumu yaşayan varmı.çok üzüldüm yaaa.ilaç verdi doktor.yavrum sakin sakin derken nazar değdirdik bebeğimeson zamanlarda biraz daha iyi ama kakası yeşil falan.ya başım çok ağrıyo biraz karışık anlatrmış olabilirim kusura bakmayın.hele o 3 saat ağladığı anlar bütün gün gözümün önünden gitmedi
allaha şükür tabi.rabbim başka dert vermesin kimsenin bebişine ama işte ana yüreği
kızlar bebeişim çok hastalandı geçen hafta.3 günü ateşli geçirdik.hastaneye gittik ilk gün ama o gün oğlum başta olmak üzere mahfolduk.doktor muayene etmeye başladı eymen de ağlamaya başladı.ve 3 saat boyunca çığlık atarak ağladı.çok sakin bir bebekti doğduğundan buyana bukadar ağlamadı desem yeri yani.kan idrar tahlili bişi yok.dişten olabilir dendi.ben rahat edemedim evimin yakınlarımda bi hastneye kaka tahlili verdim.normale göre daha da huzursuzlaştı bebeğim.geceleri ağlayarak uyanır oldu zor susturuyoruz.ve kaka tahlili sonucu bol lokosit ve amip kisti çıktı.bu durumu yaşayan varmı.çok üzüldüm yaaa.ilaç verdi doktor.yavrum sakin sakin derken nazar değdirdik bebeğimeson zamanlarda biraz daha iyi ama kakası yeşil falan.ya başım çok ağrıyo biraz karışık anlatrmış olabilirim kusura bakmayın.hele o 3 saat ağladığı anlar bütün gün gözümün önünden gitmedi
allaha şükür tabi.rabbim başka dert vermesin kimsenin bebişine ama işte ana yüreği
canım normalde her hastanede oluyor ama bizimki karma aşı yapılmadığında içinden çıkarılmış olarak arıyoruz önceden sorun yaşamıyorduk bu sefer bulamıyoruz anlamadım gitti yarın birde verem savaşa sorucaz orda olabilir demişler yoksa napıcaz bilemiyorum hiç.sağlık ocağınada sordum ama yokmuş sanırım :44:Canım ben aşılarını hiç kendim almadım bizim gittiğimiz hastanede mevcut zaten doktor ordan temin edip yapıyor, sizin doktorunuz hastanede değil mi? Sağlık ocaklarına sordun mu bazen aşılar stoklarda tükenebiliyor
baksen şu yaramaza valla çok uyanıklar bu nesilkızlar kızım artık göz yaşını mükemmel bir silah olarak kullanmayı adet edindi, o ne isterse o olacakmış mesela tuvalet kağıdı rulosuna taktı bu ara yapraklarını tek tek koparacakmış bir kaç yaprak versem olmazmış ağla, ağla , ağla hep onun dediği oluyor ağız büzülüyor gözyaşları falan ama kesinlikle yalan. Uyutmaya çalışıyroum odaya girdiğimiz an basıyor feryadı ama bir iki dk içinde de sızıyor. Bugün akşama kadar bu nazlarla uğraştım tam babası gelecekken de halı sildiğim deterjanlı suyu tepesine devirdi babamız ihmal ettiğimi ima etti ama ben ne yapayım ben bi,r yandan bababsının ve onun yemeğini yetiştirmeye çalışyorum o bir yandan elindeki bisküviyi etrafa sürüyor bir yandan süs kedilerinin ipini çözüp ağzına alıyor tam bunlarda uğraşırken devirmiş kovayı soğuk suyu hissedince bir irkildi sonra aynen kudurukluğa devam.
Ah yavrum ya meğer derdi varmış lokosit ve amip kisti nasıl birşeymişki acaba :44:kızlar bebeişim çok hastalandı geçen hafta.3 günü ateşli geçirdik.hastaneye gittik ilk gün ama o gün oğlum başta olmak üzere mahfolduk.doktor muayene etmeye başladı eymen de ağlamaya başladı.ve 3 saat boyunca çığlık atarak ağladı.çok sakin bir bebekti doğduğundan buyana bukadar ağlamadı desem yeri yani.kan idrar tahlili bişi yok.dişten olabilir dendi.ben rahat edemedim evimin yakınlarımda bi hastneye kaka tahlili verdim.normale göre daha da huzursuzlaştı bebeğim.geceleri ağlayarak uyanır oldu zor susturuyoruz.ve kaka tahlili sonucu bol lokosit ve amip kisti çıktı.bu durumu yaşayan varmı.çok üzüldüm yaaa.ilaç verdi doktor.yavrum sakin sakin derken nazar değdirdik bebeğimeson zamanlarda biraz daha iyi ama kakası yeşil falan.ya başım çok ağrıyo biraz karışık anlatrmış olabilirim kusura bakmayın.hele o 3 saat ağladığı anlar bütün gün gözümün önünden gitmedi
hepiniz iyisiniz umarım hasta olan tüm bebişler de çabucak iyileşir inşallh...
dün çok kötü bir gün geçirdik..... 2 dk ara ile önce ben sonra da oğlum düştük .....arabadan inip markete giderken çukuru farketmedim ayağım burkuldu düştüm... ama nasıl bi acıydı anlatamam ayağım çat etti kırıldı sandım ben can acısıyla arabaya oturdum ama öne oturdum bu sefer babasıda bebeği pusete koydu tabi o da arabanın arkasında yalnız.....babası da bende neden böle bişi yaptık o an şaşkınlıktan hala anlamış değiliz... sonra acile doğru giderken benim ayağım iiçin, eşim aniden fren yaptı ve bebek boynunun üzerine düştü arabanın arkasında ama hiç ses çıkmadı o an öldü sandım boynu kırılıp o acıyı anlatamam... hemen aldık baktık ki hiç bişey olmamış gibi yüzümüze bakıyor hiç ağlama sızlama yok ...... hemen acile gidip hem kendimi hem bebeği kontrolden geçirdik benim ayak feciiii sargıda şuan morardı ve de şiş.. bebeğimin bişeyi yolk çok şükür....ve bu perişan ayakla bebek bakıyorum tek başıma... eşiminde benim de ailelerimiz uzakta ...... biran önce ayağımın iyileşmesini istiyorum bebeğim için...
çok gecmiş olsun canım allah düzeninizi bozmasınkızlar bebeişim çok hastalandı geçen hafta.3 günü ateşli geçirdik.hastaneye gittik ilk gün ama o gün oğlum başta olmak üzere mahfolduk.doktor muayene etmeye başladı eymen de ağlamaya başladı.ve 3 saat boyunca çığlık atarak ağladı.çok sakin bir bebekti doğduğundan buyana bukadar ağlamadı desem yeri yani.kan idrar tahlili bişi yok.dişten olabilir dendi.ben rahat edemedim evimin yakınlarımda bi hastneye kaka tahlili verdim.normale göre daha da huzursuzlaştı bebeğim.geceleri ağlayarak uyanır oldu zor susturuyoruz.ve kaka tahlili sonucu bol lokosit ve amip kisti çıktı.bu durumu yaşayan varmı.çok üzüldüm yaaa.ilaç verdi doktor.yavrum sakin sakin derken nazar değdirdik bebeğimeson zamanlarda biraz daha iyi ama kakası yeşil falan.ya başım çok ağrıyo biraz karışık anlatrmış olabilirim kusura bakmayın.hele o 3 saat ağladığı anlar bütün gün gözümün önünden gitmedi
hepiniz iyisiniz umarım hasta olan tüm bebişler de çabucak iyileşir inşallh...
dün çok kötü bir gün geçirdik..... 2 dk ara ile önce ben sonra da oğlum düştük .....arabadan inip markete giderken çukuru farketmedim ayağım burkuldu düştüm... ama nasıl bi acıydı anlatamam ayağım çat etti kırıldı sandım ben can acısıyla arabaya oturdum ama öne oturdum bu sefer babasıda bebeği pusete koydu tabi o da arabanın arkasında yalnız.....babası da bende neden böle bişi yaptık o an şaşkınlıktan hala anlamış değiliz... sonra acile doğru giderken benim ayağım iiçin, eşim aniden fren yaptı ve bebek boynunun üzerine düştü arabanın arkasında ama hiç ses çıkmadı o an öldü sandım boynu kırılıp o acıyı anlatamam... hemen aldık baktık ki hiç bişey olmamış gibi yüzümüze bakıyor hiç ağlama sızlama yok ...... hemen acile gidip hem kendimi hem bebeği kontrolden geçirdik benim ayak feciiii sargıda şuan morardı ve de şiş.. bebeğimin bişeyi yolk çok şükür....ve bu perişan ayakla bebek bakıyorum tek başıma... eşiminde benim de ailelerimiz uzakta ...... biran önce ayağımın iyileşmesini istiyorum bebeğim için...
kızlar kızım artık göz yaşını mükemmel bir silah olarak kullanmayı adet edindi, o ne isterse o olacakmış mesela tuvalet kağıdı rulosuna taktı bu ara yapraklarını tek tek koparacakmış bir kaç yaprak versem olmazmış ağla, ağla , ağla hep onun dediği oluyor ağız büzülüyor gözyaşları falan ama kesinlikle yalan. Uyutmaya çalışıyroum odaya girdiğimiz an basıyor feryadı ama bir iki dk içinde de sızıyor. Bugün akşama kadar bu nazlarla uğraştım tam babası gelecekken de halı sildiğim deterjanlı suyu tepesine devirdi babamız ihmal ettiğimi ima etti ama ben ne yapayım ben bi,r yandan bababsının ve onun yemeğini yetiştirmeye çalışyorum o bir yandan elindeki bisküviyi etrafa sürüyor bir yandan süs kedilerinin ipini çözüp ağzına alıyor tam bunlarda uğraşırken devirmiş kovayı soğuk suyu hissedince bir irkildi sonra aynen kudurukluğa devam.
canım normalde her hastanede oluyor ama bizimki karma aşı yapılmadığında içinden çıkarılmış olarak arıyoruz önceden sorun yaşamıyorduk bu sefer bulamıyoruz anlamadım gitti yarın birde verem savaşa sorucaz orda olabilir demişler yoksa napıcaz bilemiyorum hiç.sağlık ocağınada sordum ama yokmuş sanırım :44:
baksen şu yaramaza valla çok uyanıklar bu nesilbizimkide peçeteleri koparmaya parçalamaya bayılıyor :)
Ah yavrum ya meğer derdi varmış lokosit ve amip kisti nasıl birşeymişki acaba :44:
Çok geçmiş olsun ikinizede Rabbim onları koruyor Çok şükür birşeyi yokmuş en klısa zamanda sende iyileşirsin inşallah
Geçmiş olsun canım ikinize de Allah daha kötüsünden korusun, hastayken bebek bakmak zor, bu ay ben de çok hastalandım ve tek başıma zorlandım ama Allah güç verir canım, canım benim şaşkınlıktan oğlun sesini bile çıkarmamış neyse ki bir şey olmamış.hepiniz iyisiniz umarım hasta olan tüm bebişler de çabucak iyileşir inşallh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?