Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 569432 Kızım ve BenEki Görüntüle 569433 Teyzesiyle birlikte :)
Eki Görüntüle 569434 Kızım ve Kuzeni (10 gün büyüğüz :) )Eki Görüntüle 569435 Kızım bindallısıyla ve kuzenimle
Eki Görüntüle 569436 Kızıma kına yakılırken tabi ellerini açmak istemedi (Kına yakma çabaları :) )
MaşallahGelinliğinide görürsünüz inşallah :)
ayyyy canım maşallahhhh, bayıldım ben bu cadıya :) Rabbim nazarlardan korusun onu..
Eki Görüntüle 569434 Kızım ve Kuzeni (10 gün büyüğüz :) )Eki Görüntüle 569435 Kızım bindallısıyla ve kuzenimle
Eki Görüntüle 569436 Kızıma kına yakılırken tabi ellerini açmak istemedi (Kına yakma çabaları :) )
Canım 41 kere maşallah elif ne tatlı olmuş, bakmaya doyamadım zaten kız bebeklere hastayımdır, elif de melek mi desem peri gibi görünüyor. Allah nazarlardan korusun, darısı düğün kınasına inşallahEki Görüntüle 569432 Kızım ve BenEki Görüntüle 569433 Teyzesiyle birlikte :)
hepiniz iyisiniz umarım hasta olan tüm bebişler de çabucak iyileşir inşallh...
dün çok kötü bir gün geçirdik..... 2 dk ara ile önce ben sonra da oğlum düştük .....arabadan inip markete giderken çukuru farketmedim ayağım burkuldu düştüm... ama nasıl bi acıydı anlatamam ayağım çat etti kırıldı sandım ben can acısıyla arabaya oturdum ama öne oturdum bu sefer babasıda bebeği pusete koydu tabi o da arabanın arkasında yalnız.....babası da bende neden böle bişi yaptık o an şaşkınlıktan hala anlamış değiliz... sonra acile doğru giderken benim ayağım iiçin, eşim aniden fren yaptı ve bebek boynunun üzerine düştü arabanın arkasında ama hiç ses çıkmadı o an öldü sandım boynu kırılıp o acıyı anlatamam... hemen aldık baktık ki hiç bişey olmamış gibi yüzümüze bakıyor hiç ağlama sızlama yok ...... hemen acile gidip hem kendimi hem bebeği kontrolden geçirdik benim ayak feciiii sargıda şuan morardı ve de şiş.. bebeğimin bişeyi yolk çok şükür....ve bu perişan ayakla bebek bakıyorum tek başıma... eşiminde benim de ailelerimiz uzakta ...... biran önce ayağımın iyileşmesini istiyorum bebeğim için...![]()
Aynı durumdayım canım hatta 1 ay önce çok kötü belim tutuldu 4-5 gün zorla ağrılarla hareket ettim. Belim boynum omuzlarım sürekli ağırıyor sadece minoset içtim sıcak su torbaları koydum, mümkün olduğunca az kucağıma aldım mecburen. Ben de geceleri defalarca yatağından kaldır emzir koy eğil kalk derken ağrılarım kronikleşti. Bazı annleri görüyorum kucaklarında sağlık ocağına hastaneye ya da gezmeye götürüyorlar ben kucağımda 10 dk dan fazla taşısam belim kopacak gibi acıyor zaten fıtık başlangıcı vardı hamilelikteki ağırlık baskılar şimdi taşımak... Eskiden kadınlar nasıl 3-4 çocuk doğurup sağlıklı oluyorlardı anlamıyorum benim anneannem tam 9 çocuk doğurmuş ve sağlıklı ve çok aktif bir kadındı ölene kadar hiç şikayet etmezdi ağrım var diye.
içim gitti canımmm geçmiş olsunhepiniz iyisiniz umarım hasta olan tüm bebişler de çabucak iyileşir inşallh...
dün çok kötü bir gün geçirdik..... 2 dk ara ile önce ben sonra da oğlum düştük .....arabadan inip markete giderken çukuru farketmedim ayağım burkuldu düştüm... ama nasıl bi acıydı anlatamam ayağım çat etti kırıldı sandım ben can acısıyla arabaya oturdum ama öne oturdum bu sefer babasıda bebeği pusete koydu tabi o da arabanın arkasında yalnız.....babası da bende neden böle bişi yaptık o an şaşkınlıktan hala anlamış değiliz... sonra acile doğru giderken benim ayağım iiçin, eşim aniden fren yaptı ve bebek boynunun üzerine düştü arabanın arkasında ama hiç ses çıkmadı o an öldü sandım boynu kırılıp o acıyı anlatamam... hemen aldık baktık ki hiç bişey olmamış gibi yüzümüze bakıyor hiç ağlama sızlama yok ...... hemen acile gidip hem kendimi hem bebeği kontrolden geçirdik benim ayak feciiii sargıda şuan morardı ve de şiş.. bebeğimin bişeyi yolk çok şükür....ve bu perişan ayakla bebek bakıyorum tek başıma... eşiminde benim de ailelerimiz uzakta ...... biran önce ayağımın iyileşmesini istiyorum bebeğim için...![]()
saol canım ben daha yeni kapandım sayılır nasıl yakışmışmı örtü :) 15 kilo almıştım zaten oda elif hasta olunca hiç kalmadı.kınanız hayırlı olsun canım oy maşallah anne kız birbirinden güzeldogum kiloları gitmiş
![]()
amin inş canım Rabbim hepimizin bebişlerini korusun :)Canım 41 kere maşallah elif ne tatlı olmuş, bakmaya doyamadım zaten kız bebeklere hastayımdır, elif de melek mi desem peri gibi görünüyor. Allah nazarlardan korusun, darısı düğün kınasına inşallah
tşkler amin inş :)Eyidas kizina bakmaya doyamadim..rabbim nazarlardan korusun..41 kere masallah..gecemi senlendirdiniz...
amiinnn :)yaaaa çok tatlı öldümmmmm kendisine de bindallısına da Allah nazardan saklasın
saol canım ben daha yeni kapandım sayılır nasıl yakışmışmı örtü :) 15 kilo almıştım zaten oda elif hasta olunca hiç kalmadı.
amin inş canım Rabbim hepimizin bebişlerini korusun :)
tşkler amin inş :)
amiinnn :)
ahsen diş çıkarıyor teyzeleri dudagını emiyor sürekli parmagıyla kaşıyor ne bulsa agzında gece kalkma rekorları kırmaya başladı birde sürekli bir mide bulandırma sizin bebişlerde olan tüm belirtiler ahsende de başladı hayırlısıyla bir çıkarsada rahatlasa kuzum![]()
Maşallah canım, duru hızlıymış bu arada merak ettim durunun doğum tarihi neydi? Yoksa benim oğlum çok mu tembel yürümeyi ayağa kalkmayı geçtim desteksiz oturamıyorNasılsınız benim işler çok yoğun yaa arkadaşlar çok yoruluyorum. Kızım 3 gündür çekyat kenarına tutunarak yürüyor :119: :119: :119: sizlerle paylaşmak istedim işler durulsada rahat rahat bakabilsem topiğe hasta olan bebişlere acil şifalar diliyorum..
Maşallah canım, duru hızlıymış bu arada merak ettim durunun doğum tarihi neydi? Yoksa benim oğlum çok mu tembel yürümeyi ayağa kalkmayı geçtim desteksiz oturamıyor