ayy amin inş.
yok olmazz...yer buldum vercem zaten kız olursa, iş yerinin çaycısıyla anlaştım..
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/471656-2012-anneleri-nasil-besleniyoruz.html
burda canım umarım becermişimdir :)[/QUOT
vallahi süpersin..
ayy amin inş.
yok olmazz...yer buldum vercem zaten kız olursa, iş yerinin çaycısıyla anlaştım..
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/471656-2012-anneleri-nasil-besleniyoruz.html
burda canım umarım becermişimdir :)[/QUOT
vallahi süpersin..
hihihihih şımardım bak şimcik çok teşekkür ederim
arkadaşlar doğum fotoğrafçısı ile ilgili ne düşünüyorsunuz
ayy amin inş.
benim kızım var ama allah biliyor ya içimden geçeni yine çokkk kızım olsun istiyorum
kız Allah seni napmasın delüüü ne güldüm
hayırlısı neyse o olsun kuzum inş. kızın olursa benimde oğlum olursa ben alırım kızını
allah hepimizin içini biliyo cnm ya sağlıklı sıhhatli versin gönlümüze göre versin...ben napim ben napim..herkes dedi senin oğlun olcak senin oğlun olcak..bende o fikre alıştım..kızım olursa seni bırakmam zaten tuni sen süslersin ben hiç anlammmm
hehe benimde kızım olursa dünürlerş çıktı bende verdim gittitopikten biri talip kızıma
Aman Allahım çok büyük bir zevkle süslerim matmazelii hele sağlıklı sıhhatli bi doğsun ilk önce tuni teyzesi yer onubüyüdüğündede oğluşumu alırım bırakmam bak iyi aileye gelin gidecek kızın haa ona göre :84::84:
anaaa kimki bu..bide benim kızı göreydiler
mrb güzeller bi gıttım 10 sayfa ılerlemiş maşallah:))
kızım için güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim
kız petunya o gamzeler genetik tabisi onu herkeşler bilirde bababne amcası gamzeli
amma velakın 6 aylık hamıleydım bana dedilerki hamıleyken yumurta haşlayıp yanagına dokundurursan bebeğin gamzeli olur deye ben ınanmadım ama sabah yumurta haşladıgımda yapıp sol yanagıma dokundurdumkızımında sol yanagı gamzeli ne bılım batıl matıl ama gıgır olsun dıye yapmıştım hatta unutmuştum kızım 5 aylık oldu anaaa ben böyle yapmıştım dediydim:XD
denemesi bedaava nolcakkkk bundada yaptım ıkı yanaga
kız petunya o gamzeler genetik tabisi onu herkeşler bilirde bababne amcası gamzeli
amma velakın 6 aylık hamıleydım bana dedilerki hamıleyken yumurta haşlayıp yanagına dokundurursan bebeğin gamzeli olur deye ben ınanmadım ama sabah yumurta haşladıgımda yapıp sol yanagıma dokundurdumkızımında sol yanagı gamzeli ne bılım batıl matıl ama gıgır olsun dıye yapmıştım hatta unutmuştum kızım 5 aylık oldu anaaa ben böyle yapmıştım dediydim:XD
önce ben yicem yaa..o bacaklarını o kollarını totosunu..sonra artanını sana gelin olarak gönderrim:))
hehh heee sen bilsen nasııl bi aileden gelin alacağını, bi tane daha yap bi tane daha yap dersin..hıhhh
guzel bılgılendırmen ıcın cok tesekkurler.sogan ve balı bu aksam yapıcam cunku cok oksurugum var.
ama bıldırcın yumurtası konuunda tereddutteyım.cunku cıg yunurta falan yemeyın dıyorlar ya bılmıyorum tabı.
tavk corbasını unutmustum bennnnnıyı aklıma getıdın.annemın hastalık corbası o
önce ben yicem yaa..o bacaklarını o kollarını totosunu..sonra artanını sana gelin olarak gönderrim:))
hehh heee sen bilsen nasııl bi aileden gelin alacağını, bi tane daha yap bi tane daha yap dersin..hıhhh
komşu topikten bi arkadaş
neyse kızları görücüye çıkarırız
ya benim ilk içime 3 üz doğuyodu, kalp atışlarını dinlediğimizde dr a dedim kaç tane, dr dedi 1 tane sen kaç tane bekliodun, dedim ben 3 tane bekliodum söz vermiştim dağıtcaktım oysaki...e yap da madem ötekini ben alayımerkek olursa yane
heheyyttt beee süperdi bak :84: zaten sende bizim aileyi görsen hep kız doğurasın gelir kız olsada gelin versem turhan ailesine diye
bu arada benim oğlum olcek sanırım çok büyük hissiyatla bunu hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?