ahhhaa anaya bak topic topic gezio, bunun kızı gezenti olur, onunkini almayın benimkini alın kızlar:))
ahhhaa anaya bak topic topic gezio, bunun kızı gezenti olur, onunkini almayın benimkini alın kızlar:))
ya benim ilk içime 3 üz doğuyodu, kalp atışlarını dinlediğimizde dr a dedim kaç tane, dr dedi 1 tane sen kaç tane bekliodun, dedim ben 3 tane bekliodum söz vermiştim dağıtcaktım oysaki...
oldu cnm sen hisset erkek olsu, ben erkek hissediom dim hiç bi değeri olmasın hissimin..hıhh
kızlar sağda olursa kız solda olursa erkek diyorlar ya
benim ki solda
ilkide soldaydı oğlan oldu
birde oğlanda güzelleşirmiş cilt bend egüzelleşme olmadıysa bozulmada oladı sivilceler falan çıktı ama
henüz lekeler yok
erken mi daha
sizde durum neeeee
benim ki solda
birde oğlanda güzelleşirmiş cilt bend egüzelleşme olmadıysa bozulmada oladı sivilceler falan çıktı ama
henüz lekeler yok
erken mi daha
sizde durum neeeee
benim ki solda
henüz lekeler yok
erken mi daha
sizde durum neeeee
he valla anasına çekerse çok gezenti olacak benim kız çok severim gezmeleri :89:
ana -kız günlere gideriz ne güzel
olmaz sen erkek hissetme yoksa sonra ben kimin kızını alıcam gelin diye noldu okadar hayallerrr
pırak yaaawwww
ohhh misss
ula tuni seninkinin hiç kız olma ihtimali yok dimi, hıhhhkız olursa alcan tabi napcam ben yoksa, hem ben sana küçükten verrim, kafana göre yetiştiri kafana göre bi gelin yaparsın..
ben nıye çirkinleştim ya makyaj yapmıyom ondandır bence kalem surmuyom bayadır allığımıda oyuzden çok soluksun dıyolar haberleri yok makyaj guzelliğiydi o ahahaha
ya bende sanki yeni ergenleşiyomuşum gibi sivilceker çıkmaya başladı ve kendimi çok paspal hissediyorum hoş evden dışarıda çıktığımda yok ama napsam kendimi beğenmez oldum bu aralar acep benim kızımmı olcekkine
ya bende sanki yeni ergenleşiyomuşum gibi sivilceker çıkmaya başladı ve kendimi çok paspal hissediyorum hoş evden dışarıda çıktığımda yok ama napsam kendimi beğenmez oldum bu aralar acep benim kızımmı olcekkine
he heee noldii rengin soldiii
allamm diom banada bi güzellik geldi bi güzellik geldi, hay allah bak meğerse erkek olcakmış ondanmış
benımde sıvılcelerım cıktı yave bende kendımı guzel falan hıssetmıyorum.gırderek cırkınlsıyorum sankı.ama doktor erkek olabılır dedı.yanıldı galıba.kız annelerı cırkınlesıyor sa eger kız demekkı
benımde sıvılcelerım cıktı yave bende kendımı guzel falan hıssetmıyorum.gırderek cırkınlsıyorum sankı.ama doktor erkek olabılır dedı.yanıldı galıba.kız annelerı cırkınlesıyor sa eger kız demekkı
alakası yok cnm ya. benim patronlarımın ikisinin de eşleri aynı zamanda hamileydi. bitanesi inanılmaz güzelleşti. bi tanesiyse acayip sivilcelendi yüzü felan şişti. herkes çirkinleşene kızın olacak diğerine oğlun olacak derken. o çirkinleşenin çok yakışıklı bir oğlu diğer güzelleşeninde çok güzel bir kızı oldu.
olsunnn benim kızımda olsa olurr ozaman ben size veririm gelin diye ama öle oğlunuz ultrasondaki gibi totosunu yayıp oturcaksa vermem kızımı bilesinn
du bakalım çok değil şurda 1 ay içinde seninki 1 ay sonrada benimki belli olacak Allahın izniylekimin rengi soldii olcek görcez
bunu petuş okusunnnnnn
merak etme kuzum onun öyle oturması kibarlığından:) yoksa babasına benzerse ana kız ihya eder sizi benim yefrum..ev temizler bulaşık yıkar ütü yapar
hee biz 22 sinde gidcez toktora..şafak 24:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?