2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

olmaz sen erkek hissetme yoksa sonra ben kimin kızını alıcam gelin diye noldu okadar hayallerrr
pırak yaaawwww

evet işte evtttt, banada hep güzelleştin diolar:)))

ben nıye çirkinleştim ya makyaj yapmıyom ondandır bence kalem surmuyom bayadır allığımıda oyuzden çok soluksun dıyolar haberleri yok makyaj guzelliğiydi o ahahaha

ben gayet çirkinim valla
saçlarım bembeyaz oldu 3 aydır
sivilce oldu biraz ama leke falan yok
bebiş nerde duruyo haberim yok
cumartesi bakarım onada

ya bende sanki yeni ergenleşiyomuşum gibi sivilceker çıkmaya başladı ve kendimi çok paspal hissediyorum hoş evden dışarıda çıktığımda yok ama napsam kendimi beğenmez oldum bu aralar acep benim kızımmı olcekkine

he valla anasına çekerse çok gezenti olacak benim kız çok severim gezmeleri :89:
ana -kız günlere gideriz ne güzel

ohhh misss
olmaz sen erkek hissetme yoksa sonra ben kimin kızını alıcam gelin diye noldu okadar hayallerrr
pırak yaaawwww

ula tuni seninkinin hiç kız olma ihtimali yok dimi, hıhhh kız olursa alcan tabi napcam ben yoksa, hem ben sana küçükten verrim, kafana göre yetiştiri kafana göre bi gelin yaparsın..

ohhh misss

ula tuni seninkinin hiç kız olma ihtimali yok dimi, hıhhh kız olursa alcan tabi napcam ben yoksa, hem ben sana küçükten verrim, kafana göre yetiştiri kafana göre bi gelin yaparsın..

gaddar anneee ya şimcik kafam karıştı güzelleşirse erkek olurmuş falan ben bu aralar baya paspalım sivilceler falanda çıktı bilemiycimm valla roller değişebilir

ben nıye çirkinleştim ya makyaj yapmıyom ondandır bence kalem surmuyom bayadır allığımıda oyuzden çok soluksun dıyolar haberleri yok makyaj guzelliğiydi o ahahaha

valla dadlum o kızçe kime çekti o zaman öyle ateş parçasıbence küsel bi hatunsun sen.. anasına bak kızına al derler senin durumun da kızına bak anasını tahmin et işte.. anlayıverin gerisini

he heee noldii rengin soldiii
allamm diom banada bi güzellik geldi bi güzellik geldi, hay allah bak meğerse erkek olcakmış ondanmış

benımde sıvılcelerım cıktı yave bende kendımı guzel falan hıssetmıyorum.gırderek cırkınlsıyorum sankı.ama doktor erkek olabılır dedı.yanıldı galıba.kız annelerı cırkınlesıyor sa eger kız demekkı

he heee noldii rengin soldiii
allamm diom banada bi güzellik geldi bi güzellik geldi, hay allah bak meğerse erkek olcakmış ondanmış

olsunnn benim kızımda olsa olurr ozaman ben size veririm gelin diye ama öle oğlunuz ultrasondaki gibi totosunu yayıp oturcaksa vermem kızımı bilesinn
du bakalım çok değil şurda 1 ay içinde seninki 1 ay sonrada benimki belli olacak Allahın izniyle kimin rengi soldii olcek görcez

aynı şekilde hiç beğenmiyorum kendimi yüzüm çöktü gibime geliyo bazen ..benim daha hiçbi tahmin yok 9 haftalık kuzum ama bende erkek hissediyorum Allah büyük tabi hayırlısı neyse o olsun datlum..

alakası yok cnm ya. benim patronlarımın ikisinin de eşleri aynı zamanda hamileydi. bitanesi inanılmaz güzelleşti. bi tanesiyse acayip sivilcelendi yüzü felan şişti. herkes çirkinleşene kızın olacak diğerine oğlun olacak derken. o çirkinleşenin çok yakışıklı bir oğlu diğer güzelleşeninde çok güzel bir kızı oldu.

bunu petuş okusunnnnnn

merak etme kuzum onun öyle oturması kibarlığından:) yoksa babasına benzerse ana kız ihya eder sizi benim yefrum..ev temizler bulaşık yıkar ütü yapar
hee biz 22 sinde gidcez toktora..şafak 24:))

merak etme kuzum onun öyle oturması kibarlığından:) yoksa babasına benzerse ana kız ihya eder sizi benim yefrum..ev temizler bulaşık yıkar ütü yapar
hee biz 22 sinde gidcez toktora..şafak 24:))

ooo kızımı verdim getti ozaman benim yefrumda çok yorulmaz hem böle paylaşımcı olmak leğzımm dimihamarat damat
düşünsene benimki senden önce tahmini belli oluyomuş çıldırırsın artık

ben haftaya gıdıyorum dra benımkı sizden erken belli olcak ohh sefam olsun
kız erkek idda etmıyım sonunda morarmakta var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…