2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar aranızda gaz sancısı çeken oldu mu?sabahtan beri karnımda bir sancım var geçmiyor gaz olduğunu düşünüyorum ama eminde değilim bunun için doktora gitmekte istemiyorum ama hareketlerimde zorlanıyorum şiddetli ağrılar giriyor ara ara(((((

Ben de çok oluyor canım hem ağrı hem de aşırı şişkinlik oluyor. Benim bazen yediklerimle ilgili bazen de biraz üşütmüşsem gaz sancım oluyor. Ben doktoruma sormuştum hamilelikte normal demişti.

Ben de çok oluyor canım hem ağrı hem de aşırı şişkinlik oluyor. Benim bazen yediklerimle ilgili bazen de biraz üşütmüşsem gaz sancım oluyor. Ben doktoruma sormuştum hamilelikte normal demişti.

teşekkür ederim eğer bir kaç saat daha beni rahatsız edecek boyutta devam ederse doktora gitmeyi düşünüyorum..

eeeeeeeeeeehhhh bu ne yaa 4 gundur girmiyorum önce gecmişi okuyum dedim kaşım gözum dondu valla ne cene var kız sizde hepte petunyapet dırdırdır calısıyo mu konsuuyo mu belli degil kızlar uzun bi surede giremicem sizi cok özlüyorum yaaa
nasılsınızz?

ben çok kötüyüm...bugün 7 kilo aldığımı görünce şoka girdim

Kızlar bende dün oğluşumu gördüm 21 haftalık olmuşuz doktor teyze çok kilo almışsın dedi 10 kilo almışım yandım iştahım çok açık benim dedim kanım düşük çıktı ferrum fort verdi bide mide yanması için hap verdi günde yarım saat yürüyüş yapmamı ve hamurişinden uzak durmamı söledi :18:

Canım mesajın çok işime yaradı.
Tamda göbeği kapatacak bişeyler arıyodum bende.
Kendi adıma teşekkür ederim .

haftaiçi muhabbetlere yetişemiyorum haftasonuda kimsecikler olmuyo topigimizde bnde cok sükür yarın raporum bitiyo okula baslıyorum kaynanamla 24 saat hiç cekilmedi valla neyseki cuma gidiyo annem geliyo içim bayıldı her kanalın evlilik programını izlemekten :)

kızlar bu arada bebişime yelek ördüm yani çok mükemmel olmadı ama fena değil. biliyorum çok getiren olacak ama ben kendi elimden de birşeyler olsun istedim. elimde yünler göbeğimle koltukta tam bir hamileyim

afiyet olsun yarasın tosunuma

ayy napim yaa dogurunca zaten vericem kiloları avantajlıyım o konuda. burda kendimi yiyip bitiriyodum strese girmiştim yuzum mayın tarlası gibi oldu sivilcelerden bende takmamaya canımın istedgini yemeye karar verdim vede uygulamaya gectim. kaç kilosun?

kızlar bu arada bebişime yelek ördüm yani çok mükemmel olmadı ama fena değil. biliyorum çok getiren olacak ama ben kendi elimden de birşeyler olsun istedim. elimde yünler göbeğimle koltukta tam bir hamileyim

benimde kayınvalidem geldi 1 hafta önce daha 10-15 gun burda bende saygıdan girmiyorum nete :) pcde kocişte oluyo zaten. bizde aldık ipleri şişleri örmyee basladık. babannesi cok guzel bi hırka örüyo anneside patik örüyo oglusuma. ama dedigin gibi aksaları daha cok şişen göbeğimle yayılıyorum koltuga elimde örgü tam mod yanii :)
hamile mode :))

sağlıklı günlerde giydirelim inşallah teyzesi...bu arada ben 58 dim şu anda 65 im:

ben çok kötüyüm...bugün 7 kilo aldığımı görünce şoka girdim

Canım benim iyi düşüneLim iyi oLsun, onLar hep bebişLerimze dönsün :) Ben de 8 kiLo aLdım ama havaLara uçuyorum, 44 iLe hamiş oLdum, kiLo aLabiLmek için tek güvencemiz :) Tabii sadece yağ ama ne yapaLIm, yeter ki miLLet sussun.

evet canım inşallah bebeğim sağlıklı olur...ama sen çok zayıfmışsın gerçi bende öyleyim zaten zayıflar daha çok kilo alırmış..diyerek kendimi avutuyorum

iyi akşamlar sevgili hamişler bişi sorucam bilgisi olan var mı acaba bizim apartmanın yanında baz istayonu var normalde zaten rahatsız oluyordum hamile olunca daha da tedirgin oluyorum çok radyasyon yayıyor mu ki???

iyi akşamlar sevgili hamişler bişi sorucam bilgisi olan var mı acaba bizim apartmanın yanında baz istayonu var normalde zaten rahatsız oluyordum hamile olunca daha da tedirgin oluyorum çok radyasyon yayıyor mu ki???

canım benimde karsı apartmanda var bide z.burnunda oturuyoruz binalar iç içe malum. aramızda en fazla 8-10 metre var bende cok korktum ilk gidişimde sordum hemen dr.uma yapacak bişey yok heryerde var dedi cebinde telefonu tasımanla aynı derece zararı var dedi. ama sakın alışverişmerkezlerindeki arama cihazlarından gecme dedi. yani cnaım yapacak bişey yok bende cok arastırdım nette cok kötu seyler yazıyo hatta ucube bebeklere neden ollur diyo yani cirkşn ötesi bebek ama benim minnak oglum cok tatlı Allah'a emanet ettim yavrumu sende cok takılma ben artık dusunmuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…