kızlar aranızda gaz sancısı çeken oldu mu?sabahtan beri karnımda bir sancım var geçmiyor gaz olduğunu düşünüyorum ama eminde değilim bunun için doktora gitmekte istemiyorum ama hareketlerimde zorlanıyorum şiddetli ağrılar giriyor ara ara(((((
Ben de çok oluyor canım hem ağrı hem de aşırı şişkinlik oluyor. Benim bazen yediklerimle ilgili bazen de biraz üşütmüşsem gaz sancım oluyor. Ben doktoruma sormuştum hamilelikte normal demişti.
eeeeeeeeeeehhhh bu ne yaa 4 gundur girmiyorum önce gecmişi okuyum dedim kaşım gözum dondu valla ne cene var kız sizde hepte petunyapet dırdırdır calısıyo mu konsuuyo mu belli degilkızlar uzun bi surede giremicem sizi cok özlüyorum yaaa
nasılsınızz?
hamilelik için kaban alacaklara tavsiyem limango da pitti marka pançolar var hem de 40 tlye ve kaban üzerine giyip göbüşü kapatmak için düşünenlere de 20 tlye kaşeler var hem de çok hoş çok da ucuz ilgilenenlere duyrulur
ben çok kötüyüm...bugün 7 kilo aldığımı görünce şoka girdim
canım olacak artık o kadar. beni biliyosunuz artık :) sıksamda olmuyo genlerle alakalı sanırım bende saldım artık. sabahları yaglı yaglı böreklerle kahvaltı yapıyorum
afiyet olsun yarasın tosunuma
kızlar bu arada bebişime yelek ördümyani çok mükemmel olmadı ama fena değil. biliyorum çok getiren olacak ama ben kendi elimden de birşeyler olsun istedim. elimde yünler göbeğimle koltukta tam bir hamileyim
benimde kayınvalidem geldi 1 hafta önce daha 10-15 gun burda bende saygıdan girmiyorum nete :) pcde kocişte oluyo zaten. bizde aldık ipleri şişleri örmyee basladık. babannesi cok guzel bi hırka örüyo anneside patik örüyo oglusuma. ama dedigin gibi aksaları daha cok şişen göbeğimle yayılıyorum koltuga elimde örgü tam mod yanii :)
hamile mode :))
nette bir converse patik gördüm ben de onu örmeyi düşünüyorum...
ben çok kötüyüm...bugün 7 kilo aldığımı görünce şoka girdim
Canım benim iyi düşüneLim iyi oLsun, onLar hep bebişLerimze dönsün :) Ben de 8 kiLo aLdım ama havaLara uçuyorum, 44 iLe hamiş oLdum, kiLo aLabiLmek için tek güvencemiz :) Tabii sadece yağ ama ne yapaLIm, yeter ki miLLet sussun.
iyi akşamlar sevgili hamişler bişi sorucam bilgisi olan var mı acaba bizim apartmanın yanında baz istayonu var normalde zaten rahatsız oluyordum hamile olunca daha da tedirgin oluyorum çok radyasyon yayıyor mu ki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?