evet akşamları kimse olmuyo pek,bugün temizlik yaptım şaftım kaydıbir ay yeter bu artık.PETUŞŞŞ face eklediğin ipek benimmm :)
Gerçektenmi....bende solmazimyine yeni yeniden memnun oldum cnm..
Pembegreyfurt ben die başka birini ekledi sanırım...ondan istek gelmedi ben o sandiydin:)))
yok yawrum benim o göbikli şey :)eski resimlerimi sildiydim pk resmim yok.bi kaç hamile resmim var o kaaar.burda konuştuğun birinin orda resmin görmek ilginç.senigörünce şaşırdım ben :) sarışın falndır diyodum
yok yawrum benim o göbikli şey :)eski resimlerimi sildiydim pk resmim yok.bi kaç hamile resmim var o kaaar.burda konuştuğun birinin orda resmin görmek ilginç.senigörünce şaşırdım ben :) sarışın falndır diyodum
ben niden göremiyom niden göremiyom sizi
Açcan bı face yefrum..
Ahhha....hayallereim yıkıldı Dion yani:)))
Yörüğüm yefrum sarisin olma ihtimalim cok az:))
:13: :18:
Şimdilik bunlarla idare et..yrn is yeTinden atarım..bupc den zor oluo..
Ben bilmemmmmmmmmmvermiyo gııck kocam izin
bastan her b.ka izin istersen adamda alısır böyle işte
göbikimi bilene koyamıyorum baksana
yok yawrum,esmerler favorimdir.ama öyle düşünmüştüm.bende yörüğüm petuşşş :)bellidir gerçi ,resimlerde makyajdan azcık daha beyaz çıkıyomm
Ben bilmemmmmmmmmmvermiyo gııck kocam izin
bastan her b.ka izin istersen adamda alısır böyle işte
göbikimi bilene koyamıyorum baksana
yok yawrum,esmerler favorimdir.ama öyle düşünmüştüm.bende yörüğüm petuşşş :)bellidir gerçi ,resimlerde makyajdan azcık daha beyaz çıkıyomm
Ben bilmemmmmmmmmm
Öyle bı kocam olmadıgı için hayal edemiom o modeli nassı bisi:)))
Olsun yefrum iidir...yefrularimizda olacak karabiber tanesi gibi ne guzel:)))
kızlar neden sustunuzzzz
Amannn 4 adetcik nar temizledimde..
bende yarın bulabilirsem alıp koycam buzluğa,bugün unttum.çarşıya çıktım amannn bi güzel şyler aldım kendime: küpe ,yüzük,cüzdan,taç ohhh ohhh sefam olsun :) eşim diyo ki aylar sonra ilk kez kendine bişey aldın sevindim :)didim benim şaftımı kaydırdı oğlun gözüm yeni açıldı .tüh ya diyooo .başlasın alışverişşş artıkın dedimmmmm
Amannn 4 adetcik nar temizledimde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?