2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar bu bölümü yeni gördüm.bende nisan annesiyim inşallah.hangi hastaneye ve doktora gidiyorsunuz.istanbul avrupa yakasında gidenler.ben kesin bir doktor bulamadım da :(

hadi yine içim rahat etmedi bu sefer de göztepeye gittik suyun çok az yok denecek kadar bebeğin böbreğinde sorun olabilir böyle bi bbek karnında yaşamaz dedi eşimle sarıldık hastane bahçesinde ağladık ağladıkkk yarın detaylı ultrasona giricem kadıköyde ordan benim dr.a sonra tavsiye üzerine başka dr.a göstericem içim yanıyo her şeyi hazırdı bebeğimin daha geçen gün bebek arabası geldi yarı mı kalıcam böyle

Cnm daha kesin belli olmayan seyler için şimdiden üzmeyin kendinizi..
Bunu yapmak cok kolay değil blilyorum ama..
Benimde bebeğimin kalbinde problem vardı..
17. Haftada öğrenmiştim.
Cok üzüldüm bı kac gun ama sonra teselli ettim kendimi..
Yani uzulup stres yapıp daha büyük sorunlara neden olurum die düşündüm,,
Zmn herseyin ilacı..
Dün Dr uma gittim gecmis cok şükür..en mutlu animdi...
O nedenle nedir ne değildir tam öğrenmeden şimdiden yıpratmayın kendinizi...hissediyodur kuzum şimdi sizi..

hadi yine içim rahat etmedi bu sefer de göztepeye gittik suyun çok az yok denecek kadar bebeğin böbreğinde sorun olabilir böyle bi bbek karnında yaşamaz dedi eşimle sarıldık hastane bahçesinde ağladık ağladıkkk yarın detaylı ultrasona giricem kadıköyde ordan benim dr.a sonra tavsiye üzerine başka dr.a göstericem içim yanıyo her şeyi hazırdı bebeğimin daha geçen gün bebek arabası geldi yarı mı kalıcam böyle

canım ya kötü düşünme belki öyle değildir bol su içince sıvısı artar belki bebeğin dualarımız seninle canım

kızlar bu bölümü yeni gördüm.bende nisan annesiyim inşallah.hangi hastaneye ve doktora gidiyorsunuz.istanbul avrupa yakasında gidenler.ben kesin bir doktor bulamadım da :(

z.burnu avrasya hospital dr gamze baykan şiddetle tavsiye ederim benim drum
ben burdan anadolu yakasına tasınıcam en cok uzuldugum sey drumdan ayrılıyo olmam..

ben burdan anadolu yakasına tasınıcam en cok uzuldugum sey drumdan ayrılıyo olmam..

Belki bende hastanemi değiştirebilirim.
Eşimden özel sigortayla gidioduk..
Şimdi yeniyilda değiştirecekmiş kurumları sigorta şirketini.
Acıbadem sigortaya gececeklermis..Kadıköy şifada gecmio Acıbadem sigorta..
Bakalım nasıl olacak..
Dioruz öderiz sonra sigorta şirketinden alırız parayı ama bakalım ocakda bı gecsinlerde nasıl olacak gorcez..
Hastanemi değiştirmeyi hiç istemiom..memnundum Cook..

yorumun için çok sağol.nasıl ilgileniyormu.benim doktorum 1dk usg ile ya bakıyor ya bakmıyor.çok tutuk bir insan.bu yüzden değiştirmek istiyorum.hizmet hastanesine gittim ,oranında doğum fiyatları pahalı biraz.avrasyayıda denemekte yarar var.

Cnm daha kesin belli olmayan seyler için şimdiden üzmeyin kendinizi..
Bunu yapmak cok kolay değil blilyorum ama..
Benimde bebeğimin kalbinde problem vardı..
17. Haftada öğrenmiştim.
Cok üzüldüm bı kac gun ama sonra teselli ettim kendimi..
Yani uzulup stres yapıp daha büyük sorunlara neden olurum die düşündüm,,
Zmn herseyin ilacı..
Dün Dr uma gittim gecmis cok şükür..en mutlu animdi...
O nedenle nedir ne değildir tam öğrenmeden şimdiden yıpratmayın kendinizi...hissediyodur kuzum şimdi sizi..
sağolun öncelikle 15 gün önce gittim yoktu bişeyi sadece bacakarasında var dediler suyu noldu ne bitti anlamadım hareketlerini zaman zaman hissediyorum gün içinde suyu az olduundan az hissedersin çünkü hareket alanı daralıyo dedi dr.ben orda üzülmüşüm göztepedeki 2.kez amca olucam diyo bana insanlar ne kadar duyarsız onu karnımdayken bile okadar seviyorum ki ben de annemle babamın 11 seneden sonra olan ilk çocuğuyum allahım korusun nolur bilşey çıkmasın ağlamaktan eşimle ikimizde helak olduk yavrum arada doknuyo karnıma ben istemiyorum ki onu elimden almalarını

sağolun öncelikle 15 gün önce gittim yoktu bişeyi sadece bacakarasında var dediler suyu noldu ne bitti anlamadım hareketlerini zaman zaman hissediyorum gün içinde suyu az olduundan az hissedersin çünkü hareket alanı daralıyo dedi dr.ben orda üzülmüşüm göztepedeki 2.kez amca olucam diyo bana insanlar ne kadar duyarsız onu karnımdayken bile okadar seviyorum ki ben de annemle babamın 11 seneden sonra olan ilk çocuğuyum allahım korusun nolur bilşey çıkmasın ağlamaktan eşimle ikimizde helak olduk yavrum arada doknuyo karnıma ben istemiyorum ki onu elimden almalarını

çok geçmiş olsun,inşallah yavruna sağlıklı bir şekilde kavuşursun.üzme kendini,pozitif düşün.başa gelmeyince anlaşılmaz belki ama başka doktorlar dene,başka doktorlarında yorumunu al.umarım bu zor günleri atlatırsınız ve bebeğinize kavuşursunuz....

Belki bende hastanemi değiştirebilirim.
Eşimden özel sigortayla gidioduk..
Şimdi yeniyilda değiştirecekmiş kurumları sigorta şirketini.
Acıbadem sigortaya gececeklermis..Kadıköy şifada gecmio Acıbadem sigorta..
Bakalım nasıl olacak..
Dioruz öderiz sonra sigorta şirketinden alırız parayı ama bakalım ocakda bı gecsinlerde nasıl olacak gorcez..
Hastanemi değiştirmeyi hiç istemiom..memnundum Cook..

tüh be şimdi ne kullanıyosunuz
gecen sene bizimde acıbadem sigortaydı berbat yaa hiç bişeyi karsılamıyokii
su an gerci özel saglık sigortamız yok
ama kuzenim koç allianz sanırım bölee yazılıyo :)
gözlükten lense dişten beyazlatma estetiğe herseyi karsılıyodu
bizimkisi gözlüğü bile karsılamadı
eşim ameliyat oldu kıl dönmesinden karsılamadı dusun yaniii
ama belki daha gelişmişidir cunku eşim yeni girmişti işe 6-7 aylıktı o sıralar
ankarada mikes'te muhasebeciydi
belki branşa kuruma göre degişir aynı degildir ama ben memnun degildim

Cnm en son düşünülecek seyleri şimdiden düşünüp üzme kendini
O kadar kolay değil yani 6 aylık bı gebeliği sonlandirmak..
Şimdi stres yapıyosun bak üzüntü daha büyük sorunlara neden oluyor..
Bı teşhis konsun. Bakalım..suyu azmışsa ne olmuş..böbrekte sorun varda ne olmuş..
Once bı teşhis konsun..ne yapılabilir ona bı baksınlar..sonra gercekten üzülmek gerekirse zaten üzülürsün..
Ben 8 haftadır kalbindeki lekenin geçmesini bekledim..
Ama üzülmedim hiç ilk gun dısında..
Yani neler olmuoki..bı leke..varsın en kötü kalp hastası doğsun benim kuzum dedim..
Daha neler neler var hayatta ..allahkorusun...
Sıkma canını biraz rahatla..

Evet..Dr ada sordum hamilelikte bı zararı vs. Yokmuş..yiyin gari didi..

bende ilk onu sormustum
midene dokunur bebekle alakası yok dedi banada
ben ilk aylarda hamile oldugumu daha bilmezken hep acı yerdim canım hiçbişey istemezdi
zehir gibi bierleri kavurup ustune domates sarımsak tuz mis gibi sos oluyodu ekmek batırıp onu yiyodum sadece :27:

yorumun için çok sağol.nasıl ilgileniyormu.benim doktorum 1dk usg ile ya bakıyor ya bakmıyor.çok tutuk bir insan.bu yüzden değiştirmek istiyorum.hizmet hastanesine gittim ,oranında doğum fiyatları pahalı biraz.avrasyayıda denemekte yarar var.

kuşum vallahi bebeğimin bagırsaklarına kalbinin 4 odacıgına kadar gösteriyoo
hareket etmedigi zamanda hafif titretiyo aleti içimde kalmasın hareketli göreyim die
cok sempatik bi kadın
muayene ucreti ssk 27 tl
dogum ucretlerini sormadım burda olmicam die ama sanırım normal 650 sezeryan 750 imiş
ve mesai saati dısında veya drun izin gununde doguma gitsen bile hastane drunu arıyo hbr veriyo dogumuna kendi drun geliyo

kuşum vallahi bebeğimin bagırsaklarına kalbinin 4 odacıgına kadar gösteriyoo
hareket etmedigi zamanda hafif titretiyo aleti içimde kalmasın hareketli göreyim die
cok sempatik bi kadın
muayene ucreti ssk 27 tl
dogum ucretlerini sormadım burda olmicam die ama sanırım normal 650 sezeryan 750 imiş
ve mesai saati dısında veya drun izin gununde doguma gitsen bile hastane drunu arıyo hbr veriyo dogumuna kendi drun geliyo
ne güzel ya burda doktorun özel muayenehanesine gidiyorum muayene ücreti 125 özel hastanedede doğum ücreti normal 1500 sezeryan 2000tl maalesef devlette yapıcam

Back
X