2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
evet akşamları kimse olmuyo pek,bugün temizlik yaptım şaftım kaydı :27: :27: bir ay yeter bu artık.PETUŞŞŞ face eklediğin ipek benimmm :)

Gerçektenmi....bende solmazimyine yeni yeniden memnun oldum cnm..
Pembegreyfurt ben die başka birini ekledi sanırım...ondan istek gelmedi ben o sandiydin:)))

Gerçektenmi....bende solmazimyine yeni yeniden memnun oldum cnm..
Pembegreyfurt ben die başka birini ekledi sanırım...ondan istek gelmedi ben o sandiydin:)))

yok yawrum benim o göbikli şey :)eski resimlerimi sildiydim pk resmim yok.bi kaç hamile resmim var o kaaar.burda konuştuğun birinin orda resmin görmek ilginç.senigörünce şaşırdım ben :) sarışın falndır diyodum :27:

yok yawrum benim o göbikli şey :)eski resimlerimi sildiydim pk resmim yok.bi kaç hamile resmim var o kaaar.burda konuştuğun birinin orda resmin görmek ilginç.senigörünce şaşırdım ben :) sarışın falndır diyodum :27:

Ahhha....hayallereim yıkıldı Dion yani:)))
Yörüğüm yefrum sarisin olma ihtimalim cok az:))

:20: :21: :22: :23: :24: :25: :26: :27: :28: :29: :30: :31: :32: :33: :34:
sizle alakası yok baska ne var ne yok die bakıyorum ifadelerde :)
petuş sen hepsini bi koyda bakıyım yaaa

vermiyo gııck kocam izin
bastan her b.ka izin istersen adamda alısır böyle işte
göbikimi bilene koyamıyorum baksana :25:
Ben bilmemmmmmmmmm
Öyle bı kocam olmadıgı için hayal edemiom o modeli nassı bisi:)))

yok yawrum,esmerler favorimdir.ama öyle düşünmüştüm.bende yörüğüm petuşşş :)bellidir gerçi ,resimlerde makyajdan azcık daha beyaz çıkıyomm :27:

Olsun yefrum iidir...yefrularimizda olacak karabiber tanesi gibi ne guzel:)))

vermiyo gııck kocam izin
bastan her b.ka izin istersen adamda alısır böyle işte
göbikimi bilene koyamıyorum baksana :25:
Ben bilmemmmmmmmmm

yok yawrum,esmerler favorimdir.ama öyle düşünmüştüm.bende yörüğüm petuşşş :)bellidir gerçi ,resimlerde makyajdan azcık daha beyaz çıkıyomm :27:

Ben bilmemmmmmmmmm

ama eşim çok sarışın ve renkli gözlü,rüyamda hep beyaz tenli mavi gözlü bir erkek çouk görüyorum.hamile kalmadan da hep o bebeği görüyodum.bakalım doğunca öyle olursa ben erdim demektirr :27:

Amannn 4 adetcik nar temizledimde..

bende yarın bulabilirsem alıp koycam buzluğa,bugün unttum.çarşıya çıktım amannn bi güzel şyler aldım kendime: küpe ,yüzük,cüzdan,taç ohhh ohhh sefam olsun :) eşim diyo ki aylar sonra ilk kez kendine bişey aldın sevindim :)didim benim şaftımı kaydırdı oğlun gözüm yeni açıldı .tüh ya diyooo .başlasın alışverişşş artıkın dedimmmmm

bende yarın bulabilirsem alıp koycam buzluğa,bugün unttum.çarşıya çıktım amannn bi güzel şyler aldım kendime: küpe ,yüzük,cüzdan,taç ohhh ohhh sefam olsun :) eşim diyo ki aylar sonra ilk kez kendine bişey aldın sevindim :)didim benim şaftımı kaydırdı oğlun gözüm yeni açıldı .tüh ya diyooo .başlasın alışverişşş artıkın dedimmmmm

Güle güle kullan cnm...aynen y kendimize bisi alamaz olduk..
Benim evde vardı 1 aydır duruodu sonunda temizledim..
Walla esim hayatta yaptırmam öle bisiyi hurafe Dio deli edcek beni..
Ben yinede koydum narı walla dolaba..onun görmediği bı arada kıstırcam artık yağmuru:)))

bebek için ki damla lazım değil miydi ya tane nerden çıktı petuş ha bu arada bu narmatikler çok işe yarıyo kızlar ben daha önce bu dertten nar yemiyodum hiç bunlardan alınca yemeye başladım süpper bi alet

Back
X