2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ok petuş solmazı ekledim ben gruba kilitlenmişim de ya petuş benim kızım hareketleri taaa dışardan belli oluyo ya bi de çok yakında kabanlarım dahi kapanmayacak sen naptın

Ok dir grubada ekledim şimdi:))
Walla benimkinin ustteki 2 düğmesi kapanıo gerisi açık..
İdare ederim dıodumda bugün ist. Cok sogukdu
İdare edemem böyle...napcamizi bilmom..
2 ay icinde bisi almak istemiom..
Yani montum yeni olmasa sonradan giyebilecegim bisi Alcamda montum yeni yani memnunum..

Küçük Temel birgün sokakta oynarken geçen bir bayanı durdurur.
Kadının karnını işaret ederek:
-O ne teyze? der.
Kadın da: -O benim çocuğum, der.
Temel: -Seviyor musun teyze? der.
-Tabii ki evladın, diye cevap verir.
-O zaman onu niye yedin? der. :1:

ay ay 2 günlük geçmş ancak bitti:)) bu arada kimler varmş kimler:) hayırdır kocalarınız nerde bakiiiim

ay ay 2 günlük geçmş ancak bitti:)) bu arada kimler varmş kimler:) hayırdır kocalarınız nerde bakiiiim

benim balım zaten hep gec geliyoo 11-12 gibi
bazen ben gidiyorum dayanamayıp yanınaa
çok özledim birlikte oturup film izlemeyi cay içmeyii
akşam sohbetlerinii yaaa :14:

benim balım zaten hep gec geliyoo 11-12 gibi
bazen ben gidiyorum dayanamayıp yanınaa
çok özledim birlikte oturup film izlemeyi cay içmeyii
akşam sohbetlerinii yaaa :14:

ah kıyamam kuzum benm :)) ya eskisine göre daha mı bağlandık acaba?? artık sürekli yanmda olsun istiyorum ben de hep sarılmak geliyo içimden :)))

Ok dir grubada ekledim şimdi:))
Walla benimkinin ustteki 2 düğmesi kapanıo gerisi açık..
İdare ederim dıodumda bugün ist. Cok sogukdu
İdare edemem böyle...napcamizi bilmom..
2 ay icinde bisi almak istemiom..
Yani montum yeni olmasa sonradan giyebilecegim bisi Alcamda montum yeni yani memnunum..
ben limangoda imdirimdeyken pitti marka panço almıştım çok istediğim gibi değil ama istediklerim de çok pajhalı olunca idare ediyor
şimdiye kadar 1 defa giydim ama çok yakında hiç çıkarmıycam anlaşılan

HAMİLELİK DÖNEMİNDE TÜKETİLMESİ GEREKEN BESİNLER
1. ISPANAK
Ispanak sağlıklı bir... kan düzeyine sahip olmanıza, enfeksiyonlarla mücadele etmenize yardımcı olan ve bebeğinizin gelişmekte olan omurgasını korumaya yarayan folik asit, demir ve c vitamini gibi besin maddelerini içerir.
2. SÜT
Süt ve süt ürünleri bebeğinizin kemik gelişimine yardımcı olur.
3. USKUMRU
Uskumru, somon balığı ve alabalık gibi yağlı balıklarda bulunan omega 3 yağ asitleri bebeğin gözleri ve beyninin sağlıklı bir şekilde gelişmesine yardımcı olur. Ayrıca sizi yüksek tansiyon ve erken doğuma karşı korur.
4. YULAF
Yulaf kan şeker düzeylerinin dengelenmesine yardımcı olur ve enerjinizi artırır.
5. TAM TAHILLAR
Tam buğday ekmeği ve çavdar gibi diğer tam tahıl unlarından yapılan ekmekler enerji düzeyinizi yükseltir ve bebeğin gelişimine yardımcı olur.

Uyarı: Yüksek düzeyde cıva içeriği nedeniyle hamile kadınlar haftada iki küçük kutudan fazla konserve ton balığı tüketmemelidir.

ah kıyamam kuzum benm :)) ya eskisine göre daha mı bağlandık acaba?? artık sürekli yanmda olsun istiyorum ben de hep sarılmak geliyo içimden :)))

yok yaa ben oldum oalsı böyleyim geceleri uyanınca
onun yuzunu okşar ve olmayısını dusunurum deli gibi aglaya aglaya sızar kalırım yatakta :1:
bu sabahtaa hungur hungur aglarken uyandırdı beni
ruyamda beni bırakmıs benim yanımda bi kadın var ona evlenme teklifi ediyoduu :14:
uyandırdı beni bi sıcradım bu seferde yanımda yataktayım ruyaymıs die agladım :1:
gecen de beni ölmüş görmuss sabah suratımda bi takım ıslaklıkla uyandımm
öpüp aglıyoo :1:
biz accık manyagız ailecee Nazar Nazar

benim kocis bnden cok hassaslastı gecelrri uyanıp öpüyo geri yatıyo o kadar sevkatli oldu ki cocugumu seviyom karnıma dokunuyom ne oldu agrınmı vr hep bi panik halde gerci kanama oldugunda oturdugum yerde bşi yokken olmustu simdi ondan biraz tedrgin garibim cocuktan cok beni düsünmüstü bn nasıl topluycam onu die bn evlendigimiz ilk günden beri cocuk istiyodum ilk 8 ay olmadı sonra tam oldu derken dıs gebelik yasadım tek tüpüm alındı sonrasını hiç anlatmayım 2 sene psikolojik manyak gibi gezdim bunda cevremdeki 15 hamilennde payı yok degildi bu yaz tüp bebek denedk oda cok sıkıntılı bir dönmdi cok sükür tek seferde oldu bi aglıkla kucagıma aldıgımı gorsem dünyalr bnm olacak ama bnde bu kadar cok istememe ragmn kocam sanki hala daha önde gerci dgunca ne olur blmm

bugunki ödevimde bitti sabah peynir yogurt kalsiyum odevi tamam cevizim fındıgımıda yedim 3 lt de suyumu içtim kocişte balıgı yaptı haftalık balık seromoiside bitti ohh rahatım :)

benim kocis bnden cok hassaslastı gecelrri uyanıp öpüyo geri yatıyo o kadar sevkatli oldu ki cocugumu seviyom karnıma dokunuyom ne oldu agrınmı vr hep bi panik halde gerci kanama oldugunda oturdugum yerde bşi yokken olmustu simdi ondan biraz tedrgin garibim cocuktan cok beni düsünmüstü bn nasıl topluycam onu die bn evlendigimiz ilk günden beri cocuk istiyodum ilk 8 ay olmadı sonra tam oldu derken dıs gebelik yasadım tek tüpüm alındı sonrasını hiç anlatmayım 2 sene psikolojik manyak gibi gezdim bunda cevremdeki 15 hamilennde payı yok degildi bu yaz tüp bebek denedk oda cok sıkıntılı bir dönmdi cok sükür tek seferde oldu bi aglıkla kucagıma aldıgımı gorsem dünyalr bnm olacak ama bnde bu kadar cok istememe ragmn kocam sanki hala daha önde gerci dgunca ne olur blmm

masallah canım ya nazar degmesinn.. :nazar:

masallah canım ya nazar degmesinn.. :nazar:

birlikte okadar zor dönmler atlattıkki esimle sanırım bunarda bizi birbirimize daha cok bagladı üni de tanıstık evlenmemiz bir sorun oldu babaö sıkıntı cıkardı zar zor evlendik evlendk siirtin en ucra ökyüne atandık burda ayrı bir sıkıntı tek basımıza kaldık daha cok biribirimize sarıldık bide cocukla ilgili basımıza glemeyen kalmadı ölümlerden dndüm burdaki hast anlamaıd normalde en gec 5. haftada anlasılan dıs gebeligi bnm 10 haftada iç kanama gecirip tüpüm patlayınca anladılar daha neler neler ama iyiki o varmıs yanmda... su 22 hafta hayatımın en mutlu zamanlarıydı ilk kez aglamadan bu kadar uzun zamn gecrdim rabbm bnm yasadıklarımı düsmanıma bile yasatmasın rabbm hepimizin bebeklerini kucagına almayı nasıp etsin aldklarımızı giydirmeyi nasipo etsin ayyy bi garip oldum epeydr unutmustum yasadıklarıımı

birlikte okadar zor dönmler atlattıkki esimle sanırım bunarda bizi birbirimize daha cok bagladı üni de tanıstık evlenmemiz bir sorun oldu babaö sıkıntı cıkardı zar zor evlendik evlendk siirtin en ucra ökyüne atandık burda ayrı bir sıkıntı tek basımıza kaldık daha cok biribirimize sarıldık bide cocukla ilgili basımıza glemeyen kalmadı ölümlerden dndüm burdaki hast anlamaıd normalde en gec 5. haftada anlasılan dıs gebeligi bnm 10 haftada iç kanama gecirip tüpüm patlayınca anladılar daha neler neler ama iyiki o varmıs yanmda... su 22 hafta hayatımın en mutlu zamanlarıydı ilk kez aglamadan bu kadar uzun zamn gecrdim rabbm bnm yasadıklarımı düsmanıma bile yasatmasın rabbm hepimizin bebeklerini kucagına almayı nasıp etsin aldklarımızı giydirmeyi nasipo etsin ayyy bi garip oldum epeydr unutmustum yasadıklarıımı

Rabbim bir daha yasatmasın canım..
Eş başka bişey yaa gun geliyoo seni 9 ay karnında tasıyan annen buyuk emekleri olan anneni babanı geride bırakıyosun
bak yarın dogdukları zaman bi bakmısız buyucekler onlarda kendi secimlerini yapıp gidecekler
e biz kiminle kalıcaz yine eşlerimizle
nefes aldıgım surece oda yanımda olsun
Allah onun acısını yasatmasın (buda cok zor bi sınav)
unuttukların geride kalsın sadece sukretmek için haline hatırlayasın canımm..

kociş muhabbetleri kaynamış gidiyo 7 ayımız kaldı tayine inşallah sonra bende hep yanında uyanıcam kocişimin:14:

ooffff gızım hep senii unutuyorummm yaaa :14:
seninki nerde napıyoo nasıl gorusuyonuz siz de bakim hele merak ettim
eşim güneydoğuda görev yapıyo canım tayinimiz oraya çıktı ev götürülmeyek biryer olduğu için ben gidemedim 4-5 ayda bir görüşüyoruz o da sadece 10 gün:14:eşim gidio ben haftalarca bunalıma giriyorum 1.5 yıl bitti öyle böyle az kaldı ama haber izleyemiyorum o gittiğinden beri allah kimseyi ayırmasın:43::43:

Back
X