2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
allam allam yerim ben onun esneyen ağzını..
oh çok çok geçmiş olsun.. 720 gr olmuş bebe anlamıştır anasının onu beslediğini vazgeçmiştir kalsiyum malsiyumdan..
maşallah kırk bir bin kere..

sorma canım yaa... doktor da dedi bilekten değil de dirseğin içinden ölçen aletler doğru sonuç verirmiş ama dijitallere güven olmazmış..
o zıkkımın da pili bitiyormuş meğer.. ondan öyle sapıtmış..eşim attı çöpe zaten..

ama ama o da korkunçç..:18::18:
kan grubumu öğrenmek istediğimde parmaktan almışlardı bayılmıştım sonra ayılmıştım tekrar bayılmıştım.. of yaa..

Canım çok çok geçmiş olsun şu protein zehirlenmesi topikte arkadaşlarımız da yaşayınca beni de etkiledi biraz ama bu kadar da endişe etmemek lazım bak her şey yolundaymış hormonların da etkisi muhtemelen. Şu anda bizden inanılmaz etkileniyorlar o yüzden mümkün olduğunca sakin olmamız lazım en azından mümkün olduğunca.

Petuşum hayırlı olsun çok şükür en iyi şekilde atlatmışsın ben de bu cuma gideceğim iyi haberleri paylaşırım inşallah... Miniş yağmur tam bir kuzucuk olmuş ben sana diyeyim maşallah! İnşallah inci tanemin de güzel haberlerini paylaşırım sizlerle.
Ben de sizden avent duymuştum anne memesi gibi oluyor falan denmişti daha iyi gibi geldi bana...

Canım sana da çok çok geçmiş olsun şu protein zehirlenmesi topikte arkadaşlarımız da yaşayınca beni de etkiledi biraz ama bu kadar da endişe etmemek lazım bak her şey yolundaymış hormonların da etkisi muhtemelen. Şu anda bizden inanılmaz etkileniyorlar o yüzden mümkün olduğunca sakin olmamız lazım en azından mümkün olduğunca.
çok saol cnm..inş. ya.
insan gorunce, ii haberlerini alınca vs. resmen dünyaya bakışı değişyo...herkes güzel haberler alır inş..
canım benim çoookkk geçmiş olsun insanın aklına kötü şeyler geliyo ama Allaha şükür bişey yokmuş prensesimizde iyiymiş..
tansiyon stresine bağlı olarak da değişmiş olabilir..tabi bebişede yansımış kıyamam ..
Allahım dah büyük sıkıntılar vermesin kuzum çok geçmiş olsun dikkat et kendine..

oh haydi bakalım gözün aydın kuzum bunuda atlattın Allahın izniylede sonuçlarda iyi çıksın sonra yağmurumuzu bekleyelim sağlıcakla inş.:46::46:
yalnız şekerli suyun tadını seven bi seni duydum şimdiye kadar duyduklarımın hepsi iğrençti diyo :1::1:
bakalım bizde görçez:49:
ayy evet yaa perşembeye kadar günler geçsin mümkünse perşembe ve cumada takılı kalsın..çok özledim..beraber geri dönelim diyo ama yemiyo çok fazlada gene orda zor durumda kalırım diye korkuyoruz bakalım konuşcaz belki dönerim belki kalırım :15:

baran,aras,uras,rüzgar,poyraz :emir_bebek::emir_bebek:

evet onu özellikle yazdım..ben açlığa çok dayanamam, düzenli yemek yerim..diom aç olunca heralde o suyun tadı bana bi güzel geldi:):56::56:
cnm hasretlik öözlemde çok zorda sağlık hepsinden önemli..bide bebiş var artık..
senin sağlığın bozulunca ona bişi olcak die daha çok stres oluon, bunu hesaba katarak ver kararaını taammı bebem:31::31::31:

Merhabalar ,nasılsınız annecikler.

günaydın kızlar sabahın erken saatlerinde müdavimler burda bakıyorum ne has

günaydınnlarr güzel göbüşlü anneciklerrrr :21::21:
güzel bir hafta diliyorum hepinizee..çalışan anneler haftanın bir an önce bitmesini,benim gibi kocişini bekleyenler içinde bi an önce beklediği günün gelmesini diliyoreee:1::1::1::1:
perşembe kocişim geliyo Allahımın izniyle...çok özledim sıpayı yaa..cuma günüde bebeğimi görcemm bu hafta çok güzel geçicek inş..:46::46: 3 gün görcem kocişimi ama olsun ..

Allah kavuştursun canım... İnşallah gönlünce bir hafta olur...

vee dün gece uykumun arasında bi tepik yedim sormayın resmen dışardan sesini duydum pıt diye...şaşırdım resmen yaa..hissedemediğim için hala tabi ...ama süperdi yaa benim kuzum duruyo duruyo ummadığım anda bi pıtlıyo sonra ortadan kayboluyo uzun bi süre :1::1: umarım bundan sonra bol tepikliceği günler başlıcaktır artık:49:

eee benden çok bahsettik sabah sabah sizler nasılsınız kuzular? haftasonunuz nasıl geçti ?

petuşşş şeker yüklemesini yaptırdınmı bebem??

Günaydın canlar!!!

Hafta sonu hastane çıkışı takımı aldık eşimle pembiş pembiş 10'lu takım çok içime sindi fiyat olarak da çok uygun oldu sağlam bir pazarlıktan sonra...Oda takımlarına da baktık maskoya gidip anacığım bizim bütçemize çok fazla geldi 3000 hadi bilemedin 2500 dedim noluyoruz ya işte bunlar genç odası da oluyor çok kaliteli bile olsa ne kadar kullanabiliriz ki 10 sene mi dedim zaten 5-6 yaşına gelince kendi zevkine göre oda isteyecek o istemese bile sonuçta 6 senelik mobilya ne kadar iyi kalabilir ki diye düşündüm kendi adıma bilemedim anne bebek fuarı var ocak'ta oradan da pek umudum yok indirim yapacaklarını zannetmiyorum sonuçta aynı firmalar olacak. Sizin uygun mobilya konusunda fikriniz var mı????

cnm bende kiloluyum...17 haftamda hissettim...
kilo ile ilgili değil...bebeğin içindeki duruşuyla ilgil..rahattır kuzunun keyfi yerindedeir ondan tıklmıodur..
bu hafta bitmeden hissedersin inş.

çok saol cnm..darısı tüm habr bekleyenlerin başına inş..

Gerçekten öylemidir bitanem yaa çok korkmaya başladım ben ne bir hareket nebir kıpırtı yokkk çok teşekkürederim soruma cvp verdiğin içinn

canım ya hemen kuruyoruz kafamızda ve inanıyoruzzz
bazen diyorum bende çok bilmek te iyi değil bende de var evhamlanıorum arada
sonra rahatlamaya çalışıyorum
takma kafana hiçbirşey olmaz inş..
aynen öyle.. hiç bilmeseydim aklımın ucuna gelmezdi tansiyonumu ölçmek..
okudum okudum cuma günü eve gittim tansiyon ölçtüm.. ders oldu bana..
ki bu güne kadar da hiç sakınmadım yani.. ama işte başa gelecek varmış..
bi daha tövbe.. allahın izniyle alacağız bebeklerimizi kucağımıza..
Petuşum hayırlı olsun çok şükür en iyi şekilde atlatmışsın ben de bu cuma gideceğim iyi haberleri paylaşırım inşallah... Miniş yağmur tam bir kuzucuk olmuş ben sana diyeyim maşallah! İnşallah inci tanemin de güzel haberlerini paylaşırım sizlerle.
Ben de sizden avent duymuştum anne memesi gibi oluyor falan denmişti daha iyi gibi geldi bana...

Canım sana da çok çok geçmiş olsun şu protein zehirlenmesi topikte arkadaşlarımız da yaşayınca beni de etkiledi biraz ama bu kadar da endişe etmemek lazım bak her şey yolundaymış hormonların da etkisi muhtemelen. Şu anda bizden inanılmaz etkileniyorlar o yüzden mümkün olduğunca sakin olmamız lazım en azından mümkün olduğunca.

ooo ne sakinliği canım yaa.. ateşe verdim ortalığı.. en kötü senaryoyu da yazdım oynadım..
aptal ben.. bi daha asla yapmam.. hormonların etkisi var tabi de.. bi de cuma günü iş yerinde bi salaqa çok sinirlendim ben..
durduk yere benim adımı kullanarak bi müdüre görev yeri değişikliği talebinde bulunmuş,, adımı kullanmış ve haberim yok.. kendisi söyledi.. sonra ben de kızdım tabi.. tepki gösterdim.. özür dileceği yerde abartıyorsun ne var yani falan diyince benim ellerim ayaklarım titremeye başladı.. felaket sinirlenmiştim.. garının sacını başını yolasım geldi de.. içeme attım tabi mecburen.. halal sinirleniyorum ondan bahsederken.. o yüzden zaten bi ağlayasım vardı.. tansiyon yüksek çıkınca koyverdim gitti..

günaydınnlarr güzel göbüşlü anneciklerrrr :21::21:
güzel bir hafta diliyorum hepinizee..çalışan anneler haftanın bir an önce bitmesini,benim gibi kocişini bekleyenler içinde bi an önce beklediği günün gelmesini diliyoreee:1::1::1::1:
perşembe kocişim geliyo Allahımın izniyle...çok özledim sıpayı yaa..cuma günüde bebeğimi görcemm bu hafta çok güzel geçicek inş..:46::46: 3 gün görcem kocişimi ama olsun ..

vee dün gece uykumun arasında bi tepik yedim sormayın resmen dışardan sesini duydum pıt diye...şaşırdım resmen yaa..hissedemediğim için hala tabi ...ama süperdi yaa benim kuzum duruyo duruyo ummadığım anda bi pıtlıyo sonra ortadan kayboluyo uzun bi süre :1::1: umarım bundan sonra bol tepikliceği günler başlıcaktır artık:49:

eee benden çok bahsettik sabah sabah sizler nasılsınız kuzular? haftasonunuz nasıl geçti ?

petuşşş şeker yüklemesini yaptırdınmı bebem??
gözün aydın canım bu hafta senin için mutluluk dolu :)

gece gündüz bend eartık şaşıyorum hareketlerine tekmelerine oğluma kafasını koydurttum bir tekme attı karnımda ki
anne sen yapıyosun diyo
o bile artık rahat hissediyo
bende eşimde göbeğimi açıp bakıyoruz
hop hop atıyoo

günaydın bayanlar keyifler nasıll
havalar iyice soğudu artık montlarımın önü kapanmıyorduu
bende diktirdim birtane panço tahminimden de iyi oldu biraz uzun ama
eşim olsun dedi sonra kesitrirsin şimdilik böyle giyeceğim biraz yüksekte
oturduğumuz içinn
hafta sonu gecelik sabhlık takımlarnı da aldımm
artık çoğu şeyimiz bitti diyebilirim
yıkanıp yerleşmeyi bekliyorlarrr
birtek biberon ve mama kaşığımız kaldı
onu düşünüyorum hala sizler karar verdinizmii?
sanırım ben chicco nun meme ucu gibi olanından alıcam
zaten biberon ve emzik kullanmıyı düşünmüyorum sadece bulunsun diyeee
hastanemle konuştum bebek için hiçbirşey vermiyoruz eksizksiz gelin sona
babalar çok zorlanıyor hastahaneden gitmek istemiyorlar dedi
sizin için herşeyimiz var ama bebek için yok dedii
sonra ne zaman doğum dedi bende nisan da deyince ooo daha çok var dedii
ve güldüüüü
bu arada hastanemizde doğum fotoğrafı oda süsleme vs varmış
bende panço istiyorum nasıl olur acaba
gerçi benim ilk hamileleiğmden geniş bir kabanım var ama pançonun yeri daha başka olur değil mi
diktirmek en güzeli
hazır bulabilecekmiyim bakalım
senin alış veriş tamam gibi rahatsınnnn artık

hafta sonu başıma gelmeyen kalmadı..
yaklaşık 1 aydır acayip şişiyorum.. ayaklarım ve ellerimdeki ödemlerden artık utanır oldum.. tombik tombik ellerim ayaklarım..
ayakkabılarım denk gelmiyor.. çizmeler zaten artık hayal oldu bana.. geçen çizme almaya gittim.. normalde ben 35-36 numara ayakkabı giyerim.. 38 denedim denk gelmedi.. fermuarını kapatamadım.. :14:
neyse şu gebelik zehirlenmesi ile ilgili şeyleri okudum cuma günü.. bi korku sardı beni..
eve gittim eşim de çalışıyordu o akşam mesaisi uzamıştı.. yalnızım.. dur dedim şu tansiyonu bi ölçeyim.. zehirlenmenin en önemli belirtisi ödeme eşlik eden tansiyonmuş yaa..
14-12 çıkıyor 5 dakika sonra 9-6 çıkıyor sonra 18-16'ya yükseliyor.. sonra yine düşüyor.. saatlerce ağladım tabi..
gece 11 gibi eşim geldi adam şok oldu.. sakinleştirdi beni.. bu alet bozuk güvenme buna dedi.. hem senin tansiyonun 18'e çıksa yamulursun yatak döşek yatarsın yok bişeyin dedi.. neyse yattık ama sabahı zor ettim.. işe gönderdiğim kocişimi doğru hastaneye..
kızımı gördüm çok şüküür gayet iyiydi.. tansiyonumu ölçtüler sık sık hep 9-6.. idrar testi yaptılar protein atımı var mı felan diye. o da yokmuş çok şükür.. fakaat ben kesintisiz ağlıyorum.. mahvoldum ağlamaktan.. bebekim de hiç kıpırdamıyordu..
yani ben evdeki aptal tansiyon aletini yüzünden saatlerce ağladım kızımı da üzdüm..
sonra ne oldu peki.. eve geldim.. rahatladım tabi.. girdim yatağa uyudum.. kızımın hareketlerine uyandım.. annenin moralinin bebek üzerinde bu kadar etkili olacağını hiç düşünmemiştim.. dedikleri kadar varmış..

ah canım benim
neyse geçmiş olsun
günaydın datlım..prş kadar çabuk geçsin sonra geçmesin zmn diosun yani:))
ee hadi kuzun zıplamış sonunda..uyuyan pireennnsss uyanmış:)
dr bana cmt dedeiki artık ama bana rtık dedei altını çizmek istiorum bunun panik olma ben 25. haftadayım...günde 4-5 kez hiisetmen gerekir o şekilde takip etmelisin dedi..
hissetmezsen bi günde 4-5 kereden az gel bana didi...ama 25. haftadan sonra bunu yapıoz ok mi:)))
veee evet pzr gunude bi gayret uyanıp gittim hastaneye..
75 gr lık şeker yüklemesi yapıldı..normalde hamilelere ilk etapta 50 lik gerek duyulursa 100 lük yükleme yapılyomuş, benim toktorum ortalamasını alıp 75 lik istemiş sanırım:))
aç karnına bi kan alındı..
sonra şekerli bi su içtim, şahsen ben çok beğendim o suyun tadını...
sonra 1 er saat aralıklarla 2 kez kan verdim(50 likte 1 kez verilyomuş, 100 lükte 3 kez verilyomuş, 50-75-100 adıda o içilen suyun gramajından geliomuş, bunuda sizin için araştırdım)
sonuçlarım çarşambaya çıkacak...dr um idrar tahlili, idrar kültürü ve tam kan sayım da istemişti..hepsi çrş çıkacak dr uma arayacak..
sonuçlar güzel çıkar inşallah canım
ben içtikten sonra 1 kere kan vermiştim
o suyun tadıı beğenmek miiiii
bir de aç karnına ıııııııııı
1 saat bişey yemeden bekledim o da zordu

Ya kızlar ben 3-4 gündür kasığımın sol tarafında hissediyorum bebeğimin hareketleri hep aynı yerde ya hiç sağda attığını hissetmedim sizde de böyle mi güçlü vurmaya başladı artık ama hep kasıkta olması normal mi bilmiyorum gece uyandığımda yine aynı yeri tepikliyor :26:
canım aynı yerde hissetmen normal
benim ki tam karnımın altındaydı 1-2 hafta
şimdi orda değil
ters demişti doktor döndü galiba sıpam

EVET CNM, İNŞ. SONUCUDA ii çıkarda..bide o gelmez başıma:))
teyzesi teyzesi yağmurun kalbindeki kalsiyum birikmesi geçmiş çok şükür bin şükür.
kızım anasının ona bakabileceğini anlamış, birikim yapmaktan vazgeçmiş sanırım..:):46::46::46:
720 gr olmuş bide..azcık tosuncuk olmuş minik kelebeğimiz bizim:24::24::nazar:
çok güzeldi hafta sonu..hep esniodu uykucum..elleri alnında ağzını açıp açıp duruodu..:nazar::nazar::nazar:

maşallah
gözün aydın canım

çok saol cnm..inş. ya.
insan gorunce, ii haberlerini alınca vs. resmen dünyaya bakışı değişyo...herkes güzel haberler alır inş..

evet onu özellikle yazdım..ben açlığa çok dayanamam, düzenli yemek yerim..diom aç olunca heralde o suyun tadı bana bi güzel geldi:):56::56:
cnm hasretlik öözlemde çok zorda sağlık hepsinden önemli..bide bebiş var artık..
senin sağlığın bozulunca ona bişi olcak die daha çok stres oluon, bunu hesaba katarak ver kararaını taammı bebem:31::31::31:

evet kuzum yaa bi yandan gidesim var diyorum Allahım yardım eder belki kocamın yanında olmamı ister bu sefer rahat geçiririm diyorum bi yandanda riski göze alamam gene aynı şey olursa gel git olcak bi ton gene diyorum...bilmiyorum nolcak gelsinde konuşcaz enli boylu ama sanırım pek değişmicek durum gibime geliyo..oğluşumuz herşeyden daha önemli şuan için..ve bundan sonrada öle tabi..
hayırlısı bakalım..
zaten aç gidilmesi lazım o test için dimi kuzumm ?? belki bendede aynı etkiyi yaratabilir ozaman şu aralar iştahı baya açık bir şahıs olarak :1::1:
önce benim detaylıyı hayırlısıyla bi atlatmam lazım çok tırsıyoreee :18:

Gerçekten öylemidir bitanem yaa çok korkmaya başladım ben ne bir hareket nebir kıpırtı yokkk çok teşekkürederim soruma cvp verdiğin içinn

canım seninle aynıyız:46:
sen bebişinin hareketlerini hala hissetmiyomusun benim gibi ??:50:

günaydınn anneler ve bebekler :::
bizimde problemimiz feci gazzz.. dün koca meyve tabağı yedim yine. ve gece mahvoldumm.
oğluşumda zaten dünden beri tepiklemeyince panikledim.
ama yine geçenlerde beni panikletmişti. şu an 23+4 sanırım hala düzensiz hareketleri...
bide banyo yapınca pek kımıldamıyor. sanırım rahatlıyor.. sizdede mi öyle???

kontrolden gelenler olmuş. gözünüz aydın. sorun çıkmamış.
bebek zehirlenmeside öyle kolaybişey değil şekerler. ben biumut tan önce rahatsızlanmıştım. aşureden. tahmin etmiştim tansiyon yada şeker oynadığını. gerçekten normal kusma gibi değil. endişelenmeyin. gece acile gidip tansiyon ölçtürmüştüm.. 12 /8 di. bir hafta boyunca işyeri doktoru ölçtü tansiyonumu. şükür birşey yok.. panik yapmayın lütfen..

kızlardan birinin bebeğinin suyu azalmıştı.. allahım ona yardımcı olsun. bebeğine sağlık sıhhat versin. inşalah düzelir.

herkese iyi haftalar..

bu arada çilekten bebek odası almaya karar verdik.. karttan çektirince resmini eklerim. aralık sonuna kadar indirimli haberiniz olsun..

Günaydın canlar!!!

Hafta sonu hastane çıkışı takımı aldık eşimle pembiş pembiş 10'lu takım çok içime sindi fiyat olarak da çok uygun oldu sağlam bir pazarlıktan sonra...Oda takımlarına da baktık maskoya gidip anacığım bizim bütçemize çok fazla geldi 3000 hadi bilemedin 2500 dedim noluyoruz ya işte bunlar genç odası da oluyor çok kaliteli bile olsa ne kadar kullanabiliriz ki 10 sene mi dedim zaten 5-6 yaşına gelince kendi zevkine göre oda isteyecek o istemese bile sonuçta 6 senelik mobilya ne kadar iyi kalabilir ki diye düşündüm kendi adıma bilemedim anne bebek fuarı var ocak'ta oradan da pek umudum yok indirim yapacaklarını zannetmiyorum sonuçta aynı firmalar olacak. Sizin uygun mobilya konusunda fikriniz var mı????
cnm ikeanın mobilyaları öyle ceviz meşe değil ama 5-6 sene rahat götürür seni..fiyat olarakda daha uygundur sanırım..

öyledir öyledir..dr zaten bana ilk başta demişti 22 lerde falan hissedersin die..

canım geç gördüm cevabını eşim asker iç güvenlikte değil bizde yaza tayinciyiz inşallah sizede iyi bir yer çıkar en azından senin gidebileceğin bir yer olsun

Benim eşimin de görevi asker canım .Şimdilik aynı yere tayinimiz çıktı şarkta. Ama öyle gidilyemeyecek zor bir yer olursa biz de ayrı kalacağız malesef:50: Doğu görevimizi yapıyoruz .Batıda rahat 2.doğu korkutuyor beni :(

günaydın kızlar..
yorucu bir hafta sonunun ardından yorgun bir şekilde işe geldik...bugün biter mi acaba?

gerçi benim ilk hamileleiğmden geniş bir kabanım var ama pançonun yeri daha başka olur değil mi
diktirmek en güzeli

maşallah
gözün aydın canım

güzel oldu canım ya 50 tl ye maol oldu
dışarda 150 tl f,yatlarr
baya kalın bir kumaştıı kaşeee
alışveriş bitti artk keyfii çıkıp bakcazz
ve artık bebek bezlerini alcaz kızımız doğana kadarr

yaaa sağ kaburgam çok feci canımı yakıyorrrrrrrrrrrrrr...uzun süre oturamıyodum şimdide sağ tarafımada yatamaz oldumm:43:

gnaydınnn kızlarrr :21: :21:
benimde çok sırtım ağrıyooo :(resmen kemiklerim sızlıyo.bugün dersim yok şükür evde dinlenicem.

yaaa sağ kaburgam çok feci canımı yakıyorrrrrrrrrrrrrr...uzun süre oturamıyodum şimdide sağ tarafımada yatamaz oldumm:43:

duruş bozukluğundan canım o. biraz dik yürümeye çalış. bi de bebek açıyor kaburgaları. organlar yer değiştiriyor ya...
bazı hamilelik hareketleri var onlara bak istersen.

Günaydın canlar!!!

Ocaktaki fuara gitmek lazım mutlaka.

Ama ben dolap ve şifonyer alacağım. İkea ve Koçtaş ta 2 model beğendim. Çok ta uygun fiyatları. 300-600 Tl arası çok düzgün dolaplar var. Sade üzeri zaten.
Eşimin kuzeni ana okulu öğretmeni, acayip süsleme incik boncuk işinden anlıyor. Onunla birlikle sade dolapları süsleriz dedik :)

3-4 sene kullansın (biz kullanalım yani :) ) okula falan başlayınca genç odasına yakın iyi bir model alırız dedik. Hem kendi seçer.
Ben öyle yapmayı düşünüyorum.
Birde doğum öncesi çok masraf etmek istemedim açıkçası.

Sen de Avcılar Hosp. Gidiyordun değil mi? Doğumu da orada mı düşünüyorsun?:emir_bebek:

duruş bozukluğundan canım o. biraz dik yürümeye çalış. bi de bebek açıyor kaburgaları. organlar yer değiştiriyor ya...
bazı hamilelik hareketleri var onlara bak istersen.

gece gündüz bend eartık şaşıyorum hareketlerine tekmelerine oğluma kafasını koydurttum bir tekme attı karnımda ki
anne sen yapıyosun diyo
o bile artık rahat hissediyo
bende eşimde göbeğimi açıp bakıyoruz
hop hop atıyoo

diktirmek en güzeli

ah canım benim
neyse geçmiş olsun

sonuçlar güzel çıkar inşallah canım
ben içtikten sonra 1 kere kan vermiştim
o suyun tadıı beğenmek miiiii
bir de aç karnına ıııııııııı
1 saat bişey yemeden bekledim o da zordu

canım aynı yerde hissetmen normal
benim ki tam karnımın altındaydı 1-2 hafta
şimdi orda değil
ters demişti doktor döndü galiba sıpam

maşallah
gözün aydın canım

günaydın kuzumm

ay ne güzel yaa maşalahh yirim ben onu..ben ilk defa dün gece öle net hissettim..yoksa hala hissedemiyorum paşamı gündüzleri ve akşamlar öle hissedebildiğim bi durum yok hala yada ben safım anlayamıyorum bilemedim valla :1::1:
dün gecede eşimle tartışmıştık telefonda yattım tam dalmışım yedim tepiği eşimde sabah diyoki '' bak oğlum benim intikamımı alıyo senden ''

ay çok komikti ama yaa:1:

Back
X