2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydınn anneler ve bebekler :::
bizimde problemimiz feci gazzz.. dün koca meyve tabağı yedim yine. ve gece mahvoldumm.
oğluşumda zaten dünden beri tepiklemeyince panikledim.
ama yine geçenlerde beni panikletmişti. şu an 23+4 sanırım hala düzensiz hareketleri...
bide banyo yapınca pek kımıldamıyor. sanırım rahatlıyor.. sizdede mi öyle???

ya benim de gazla başım dertte ya her akşam ölüyorum..ben önde eşim arkada dolaşıyoruz evin içinde..sırtımı ovunca biraz iyi geliyo ama özellikle gögsümün altında feci sıkışıyo

çok uygun olmuş desene

kızlar sabahtan beri beşik bakıyorum
bir türlü karar veremedim
park yatağı vardı oğlumun hiç kullanamadık o yüzden komşuya verdim
şimdi ben sallanan beşiklerden almak istiyorum
kaç aylık olana kadar kullanılır sağlıklı mıdır
bilmiyorum

çok kararsızım o kesin
mama sandelyemiz salıncağımız var şükür
ama beikte kararsızım

ben galiba ilk başta park yatak alacağım..evde yatamasada anane babaneye taşırız kolay olur diyorum..güzel geniş bi modeli var kraftın hem sallanıyo da çok olmadı bi de ikea yatak alırız zaten 200 tl civarındaydı..

Ya kızlar ben 3-4 gündür kasığımın sol tarafında hissediyorum bebeğimin hareketleri hep aynı yerde ya hiç sağda attığını hissetmedim sizde de böyle mi güçlü vurmaya başladı artık ama hep kasıkta olması normal mi bilmiyorum gece uyandığımda yine aynı yeri tepikliyor :26:

önceki haftalarda benimde hep sol kasığımda tepiyordu fıstıkımmm ama şimdi maşşaallahh köşe bucak geziyoo bebeğiimmm :1::1:

ben sanırım avent alıcam..
yok yok cnm..cmt rutin kontrol vardı..pzr da şeker yüklemesi yapıldı..
ne diimki..
kendi kendimize yaşattığımız stresden malamat edcez walla kuzuları..tövbe tövbe..geçmiş olsun canım ..
bende avent aldım.özellikle kolik problemi için en iyisi diyorlar bakalım görücez
cuma bizimde şeker yüklememiz var veee 2. doz tetanoz aşımız......

EVET CNM, İNŞ. SONUCUDA ii çıkarda..bide o gelmez başıma:))
teyzesi teyzesi yağmurun kalbindeki kalsiyum birikmesi geçmiş çok şükür bin şükür.
kızım anasının ona bakabileceğini anlamış, birikim yapmaktan vazgeçmiş sanırım..:):46::46::46:
720 gr olmuş bide..azcık tosuncuk olmuş minik kelebeğimiz bizim:24::24::nazar:
çok güzeldi hafta sonu..hep esniodu uykucum..elleri alnında ağzını açıp açıp duruodu..:nazar::nazar::nazar:
oohh ohh maşşallahh yağmuraa:nazar: ayyy çok özledimm bende çok özendim şimdiiii :1:
bide kan için tedirgin olma cnm..
ben beklerken açtım televizyonu, eşimde yoktu yanımda..giderken 2 de gazate aldım..tv izledim..bulmaca çözdüm gazetede okudum..geçiverdi 2 saat.
bide kız dedi uyuklamayın...aman o öyle deyince sürekli kapandı gözlerim:)
ama ne kdar erken gidersen o kadar ii, aç kalıosun çünkü:):56::56:
şeker yüklemesi illa ki aç karınla mı oluyor?

Günaydın canlar!!!
Hafta sonu hastane çıkışı takımı aldık eşimle pembiş pembiş 10'lu takım çok içime sindi fiyat olarak da çok uygun oldu sağlam bir pazarlıktan sonra...Oda takımlarına da baktık maskoya gidip anacığım bizim bütçemize çok fazla geldi 3000 hadi bilemedin 2500 dedim noluyoruz ya işte bunlar genç odası da oluyor çok kaliteli bile olsa ne kadar kullanabiliriz ki 10 sene mi dedim zaten 5-6 yaşına gelince kendi zevkine göre oda isteyecek o istemese bile sonuçta 6 senelik mobilya ne kadar iyi kalabilir ki diye düşündüm kendi adıma bilemedim anne bebek fuarı var ocak'ta oradan da pek umudum yok indirim yapacaklarını zannetmiyorum sonuçta aynı firmalar olacak. Sizin uygun mobilya konusunda fikriniz var mı????
bencede haklısın... okula gitme vakti gelene kadar idare edecek birşey olmasını düşünüyorum bende. sonra genç odası tarzı birşey alırız diyorum. büyüyen beşiklerden tercih edicem. ön tarafında çıtaları asansörlü ve sallalan+sabitlenebilen modellerden tercih edicem.

gunaydinlar herkeze.coook yorgunum kizlar.dun ilk kez misafir aldim hamileyken.ayyy heryanim agriiyo.aksama kadar yemek yap.sonra aksam servis et bulasik,cay derken bittim.
bende geçen haftasonu mevlut okuttum. eve taşınalı 1 sene oldu hala gelmek ev görmek isteyen var. her haftasonu ayrı ayrı misafir ağırlamaktansa bir ev mevludu okutayım dedim. hem çok istiyordum okutmayı ama evin eksikleri bitsin die bekliyordum e artık bebeğimiz geliyo daha fazla ertelememek en iyisi olur dedim hemde herhafta misafirle uğraşmama toptan hallolr:1::1::1: annemde aşure yaptı tatlı yerine, çok super oldu. 60 kişi falan oldu o 60 kişide üzerimden geçti sanki... ben uzun zamandır böyle yoruludğumu, böyle gerildiğimi hatırlamıyorum:1::1::1: hamilelikten dolayı çabuk yoruluyorsun ve istediğin gibi yapmaya gücün yetmiyor sonrada sağa sola çemkiriyorsun:1::1: bebek mevludunu bile yapmaya cesaretim kırıldı sankimmm :52::52::52::52::52:

:)
ah canım benimmmm
senin iş iyiymiş valla
benim kaçıncı misafir sayamadım bile :)
gelene gelem diyemiyosun
biz gideceğimiz yeri bile aksatıyoruz erteliyoruz sıra bize çabuk gelmesin diye :)
ama sıkılmaya başladım mesela ctesi gezdim geldim sonra temizlik
pazar günü pasta falan yaptım mşsafir gelecekti ertelediler
ben bir sıkıldım ki evde birileri gelsin ya
bu akşam bekliyorum bakalım gelecekelr mi?

canm bana zor geliyo valla.bide cay olsa kolay.1,2 cesit yaparsin oh miss.ama yemek ooo kac cesitle ugrasiyon.

günaydın arkadaşlar
kontrole giden arkadaşlara geçmişler olsun darısı başımıza..

ya biz dün kahvaltıya gittik dışarıya ben de artık parasını verdim diye mi bööle bol hazır yemekleri görünce gözüm döndü diye mi bilemiyorum biraz çokcana çay içtim..heralde bi 4-5 bardak kadar..normalde günde max 2 bardak içerim..:36:

sonra inanır mısınız akşama doğru bebiş bi kıpırdanmaya başladı yatana kadar durmadı yattım hala kıpırdayıp duruyo..dedim bu çocuğa kaffein overdoz mu oldu ebnerji patlaması yaşadı çocuk ya:52::52:..kızdım valla kendime sen artık bööle salamazsın kendini dedim

SBILYANACIM aynen oyle hamilelikten heralde cook cabuk yoruluyo insan.bana onceden ooo misafir agirlamak neydiki.ama dun yata yata dinlene dinlene yaptm temzligi,yemekleri.bide extradan 2 aile daha geldi davetsz misafirler diyim.anam agladi valla.allahtan arkadaslar bulasigi filan halletti,maknaya yerlestirdide bide onla ugrasmadm

günaydın arkadaşlar
kontrole giden arkadaşlara geçmişler olsun darısı başımıza..

ya biz dün kahvaltıya gittik dışarıya ben de artık parasını verdim diye mi bööle bol hazır yemekleri görünce gözüm döndü diye mi bilemiyorum biraz çokcana çay içtim..heralde bi 4-5 bardak kadar..normalde günde max 2 bardak içerim..:36:

sonra inanır mısınız akşama doğru bebiş bi kıpırdanmaya başladı yatana kadar durmadı yattım hala kıpırdayıp duruyo..dedim bu çocuğa kaffein overdoz mu oldu ebnerji patlaması yaşadı çocuk ya:52::52:..kızdım valla kendime sen artık bööle salamazsın kendini dedim

bende bu aralar saldım ipimi çaydan yana hadi bakalım hayırlısı :1::1:
benimde 4-5i buluyo içtiğim...resmen çaya aşeriyo gibiyim yaaa:52:

sbilyana nerdeydin bayağıdır yoktun...yoklamaya yok yazıldın hepp haberin olaa
valla çok çalıştımm heppp, arada göz ucuyla ne yapıyorsunuz die baktımmm ama katılamadım sohbetinize :(((
birde geçen haftasonu mevlut olaylarına girince.. mevlutten önceki hafta hazırlık safhası, ve mevlutten sonraki dağınık toplama safhaları sonucu baygınlık derecesinde sızırak uykuya dalınan akşamlar neticesinde akşamları da gelemedim....
devamsızlıktan sınıfta kalmam umarım :52::52:

SBILYANACIM aynen oyle hamilelikten heralde cook cabuk yoruluyo insan.bana onceden ooo misafir agirlamak neydiki.ama dun yata yata dinlene dinlene yaptm temzligi,yemekleri.bide extradan 2 aile daha geldi davetsz misafirler diyim.anam agladi valla.allahtan arkadaslar bulasigi filan halletti,maknaya yerlestirdide bide onla ugrasmadm

banada annem yardım etti hep.. ama çok kırdım onunda kalbini, hep kızdım söyledim ona, 'onu neden orada bıraktın? o öyle mi olur anne! hadi topla şuralarını artık bitiremedin kaç saat oldu!! kadıncağıza ettiğim hakaretler diz boyu yanii.. herşey geçip gittikten sonra farkına vardım ki çok ayıp etmişim, gittim özür diledim sonra :1::1: ben zaten kızmamıştım ki dedi canım annem yaaaa analık böyle bişi demek :49:

birlikte okadar zor dönmler atlattıkki esimle sanırım bunarda bizi birbirimize daha cok bagladı üni de tanıstık evlenmemiz bir sorun oldu babaö sıkıntı cıkardı zar zor evlendik evlendk siirtin en ucra ökyüne atandık burda ayrı bir sıkıntı tek basımıza kaldık daha cok biribirimize sarıldık bide cocukla ilgili basımıza glemeyen kalmadı ölümlerden dndüm burdaki hast anlamaıd normalde en gec 5. haftada anlasılan dıs gebeligi bnm 10 haftada iç kanama gecirip tüpüm patlayınca anladılar daha neler neler ama iyiki o varmıs yanmda... su 22 hafta hayatımın en mutlu zamanlarıydı ilk kez aglamadan bu kadar uzun zamn gecrdim rabbm bnm yasadıklarımı düsmanıma bile yasatmasın rabbm hepimizin bebeklerini kucagına almayı nasıp etsin aldklarımızı giydirmeyi nasipo etsin ayyy bi garip oldum epeydr unutmustum yasadıklarıımı
Canım iyi duşun iyi olsun.ben ilk bebeğimi 27haftalik erken doğumdan kaybettim.sonra 4yil gebe kalamadım sonra tüp bebekler hamile kaldım 12. Haftamda rahim ağzı açıklığından dikiş atıldı.onuda 19haftalikken kaybettim suyu boşaldı.Şimdi bı mucizeniz tekrar hamileyim kendiliğinden oldu 23haftaligim.bundada basıma gelmeyen kalmadı.rahim ağzına dikiş atıldı Asır'ı kanamadan tekrar ameliyata alındım.onu tam atlattım bu sefer amniotik bant oluştu bebeğin kesesinde ınsanda çok korktuk çok riskli biseymis.Allah'a şükür artık ondanda korkmuyoruz.sonra üçlü testte sorun çıktı.3yerde yaptırdım testi 1 yerde sorunlu2 yerdeki temiz....bunada çok üzüldüm .....temiz çıkanlara inanmak istedim.Ve ben hamile kaldığımı öğrendiğimden beri sırt üstü yatıyorum,bı doktora girmek için bı tuvalete bı banyoya kalkıyorum ve buna şükür kızım benimle karnımda icimde hareketlerini hissettikte sayılı gün diyorum....gecer .....insaallah yüce Rabbim kucaklarımıza almayı nasip eder.....

İyi düşünmüşsün canım ben de bakınayım bir benim de kayınvalim boncuk işin de iyi eğer seninki gibi kafama yatan bir şey bulursam onun yardımını alırım belki...

Yok canımcım ben yenibosnadaki nisa hastanesine gidiyorum, doktor, fiyatları uygun doğumu da bir aksilik olmazsa orada yapacağım... Sen memnun musun?

Evet ben çok memnunum doktorumdan, hastane de de 2 arkadaşım doğum yaptı çok memnunlar.
Bakalım :) Şubat ayında bir doğum daha olucak, yakından göreceğim tekrar :)
fiyatlarıda uygun 35 tl muyayene Normal doğum 700 z.sezeryan 1000 Tl.
doktorum gönül kazezoğlu.:emir_bebek:

tanrımmmmm

karnımın içinde resmen bi savaş durumu var..inanamazsınız güp güp sesler gelio...
ben hep ayaklarını yada kollarını hissediodum şimdi kafayı hissetmeye başladım..
kafası sağ tarafda gögsümün altında sanırım..çünkü vurdumu ordan güp die ses gelio ve kocaman kalkıo karnım..
ayaklarda aşağıda kasıkta..aynı anda hepsini vuruo..
göle taş atmışsın gibi dalganıo karnım şu anda..
güp die de ses geliooo
bide dün evdede bi ara buna yakın bi görüntü vardı.
videoya çektim, çok belliydi, salaklığıma doymim silmişim yanlışıkla:))

tanrımmmmm

karnımın içinde resmen bi savaş durumu var..inanamazsınız güp güp sesler gelio...
ben hep ayaklarını yada kollarını hissediodum şimdi kafayı hissetmeye başladım..
kafası sağ tarafda gögsümün altında sanırım..çünkü vurdumu ordan güp die ses gelio ve kocaman kalkıo karnım..
güp die de ses geliooo

hohooyyyyy ne güzel yaa bende istiyore seni çok kıskandım bak şuan petuşşşşşşş:52::52:
yaa niye sildin görüntüyü bizde izlerdik emme olmadı şimdi yaa

tanrımmmmm

güp die de ses geliooo

maşşallaaahh maşallahhh yağmuraaaaa.... :nazar::nazar:bizde çok hareketliyiz artık bazen korkuyorum eşime diyorum canı yanacak ona bişi olacak ama yavaş yavaş dönsün ne var sanki :1::1::1: video çekme işi benimde aklıma geliyooo du bakimmm bi akşam yapalım bizde :1: daha son aylara doğru o kıpırdayıp kafa falan atınca canımız yanacakmış öle dediler...
rabbiimm yafrularımızı korusun :nazar::nazar:

tanrımmmmm

güp die de ses geliooo

tey tey tey....
:46::46::46::46::46:
ohh oynasın oynasınnnnn

hohooyyyyy ne güzel yaa bende istiyore seni çok kıskandım bak şuan petuşşşşşşş:52::52:
yaa niye sildin görüntüyü bizde izlerdik emme olmadı şimdi yaa
sen kıskan die didim..
düşün yani benim kızım fırıldak olcak..senin oğlan ağır abi..dnegelerler işte birbirlerini:)
cmt ultrasonda bi ara ayaklarına kafasındaydı:)) nassı yapıo aceba sıpam onu yea..
ya 2 tane çekilmiş gibi gördüm birini silmek istedim güya..haydeee 1 taneymiş meğerse..
maşşallaaahh maşallahhh yağmuraaaaa.... :nazar::nazar:bizde çok hareketliyiz artık bazen korkuyorum eşime diyorum canı yanacak ona bişi olacak ama yavaş yavaş dönsün ne var sanki :1::1::1: video çekme işi benimde aklıma geliyooo du bakimmm bi akşam yapalım bizde :1: daha son aylara doğru o kıpırdayıp kafa falan atınca canımız yanacakmış öle dediler...
rabbiimm yafrularımızı korusun :nazar::nazar:

:nazar::nazar:
şu anda bende aynı oldum ya...derdin ne yani o kaa demi...
uyu uyu büyü:16::16::16:

sen kıskan die didim..
düşün yani benim kızım fırıldak olcak..senin oğlan ağır abi..dnegelerler işte birbirlerini:)
cmt ultrasonda bi ara ayaklarına kafasındaydı:)) nassı yapıo aceba sıpam onu yea..
ya 2 tane çekilmiş gibi gördüm birini silmek istedim güya..haydeee 1 taneymiş meğerse..

:nazar::nazar:
şu anda bende aynı oldum ya...derdin ne yani o kaa demi...
uyu uyu büyü:16::16::16:

evet yanii iki cambaz bi ipte oynamaz farklı olmaları lazım dengelesinler birbirlerini yirim ben onları yaa :1::1:
gelin kaynana toprağına çekermiş onlar aynı bizim gibi olcek:1:
benim eşim nasıl sakinse bende hareketliyim o biraz ağırdır ben biraz daha girişken :1::1:
yawrum yaa nazar değdirmeyelim maşalah benim gelinime tü tü tüüüüüüü:nazar::nazar:

kızlar 35. haftadan geri saydım
bugünden itibaren izne çıkmaya 86 gün kaldııııı
:46::46::46::46::46:

bu iş yerine 37. haftaya kadar dayanamam gibi geliyor
yinede kısmet....

(tabi ultrasın cihazının oynadığı 3 5 günü saymaz isek)

Son düzenleme:
Ocaktaki fuara gitmek lazım mutlaka.

Ama ben dolap ve şifonyer alacağım. İkea ve Koçtaş ta 2 model beğendim. Çok ta uygun fiyatları. 300-600 Tl arası çok düzgün dolaplar var. Sade üzeri zaten.
Eşimin kuzeni ana okulu öğretmeni, acayip süsleme incik boncuk işinden anlıyor. Onunla birlikle sade dolapları süsleriz dedik :)

3-4 sene kullansın (biz kullanalım yani :) ) okula falan başlayınca genç odasına yakın iyi bir model alırız dedik. Hem kendi seçer.
Ben öyle yapmayı düşünüyorum.
Birde doğum öncesi çok masraf etmek istemedim açıkçası.

Sen de Avcılar Hosp. Gidiyordun değil mi? Doğumu da orada mı düşünüyorsun?:emir_bebek:

ASSLİT VE SEN o zaman bana yakınsınız. ben avcılar hospital'a 5 sene gittim sanırım. ben beylikdüzü acıbademe başladım şimdilik bakalım fikir değişmesse. siz hangi doktorlara gidiyorsunuz

Back
X