gözünüz aydın canım
darısı başımıza inşallahh....
sağol bebeim

gözümün aydınlığı da var tabi de
bu doğum bana çok şeyler kattı heleki doum arefesinde
tecrübelerime tecrübe kattım şu anda hazırım doğuma yaniii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözünüz aydın canım
darısı başımıza inşallahh....
şu an için 108 gün var 40 haftanın bitimine:)evet bende yolda çok yoruluyorum otobüslerde
zaten yürümek zor benim için kronik bronşitte var
bide bel ve sırt ağrıları başladı
zor yani benim içinde
ama bebem yaaa
ben 23. haftamdayım 35. haftanan 86 saydım
sen 37. haftadan saysan bana denk gelirsin
yani 100 ün altına düşmüş olman gerekmiyomu?
evet ya eşiminde en büyük isteği bale jimnastik öğrenmesi..kendisi çok sportiftir...benim eşmde bizim düğünden sonra açıldı oynama konusunda..şimdi çok seviyo ama çok yakınının yada arkadaşının düğünü olcak..onun dışında düğüne bile gelmek istemez
bende öle bu konuda aynıyım düğünleri severim ama çok yakınım olmadıkça hayatta oynamam
diğer konulardada ağırdı sakindir babamız bize göre..
ay toto kıvırmak dedinde aklıma ne geldi annemle yad ettik sabah gülgül öldük..ben yeni oynamaya başlıyomuşum böle minnakken..böle her şarkı çıktığında sallanırmışım..bi gün bizim evde mevlüt varmış kadın mevlütü okurken ben geçmişim salonun ortasında totomu kıvırıp oynamaya başlamışım millet gülme krizine girmişkazık kadar oldum hala onun muhabbeti devam eder
emme kız çocuğuna toto kıvırmak yakışıyo hacı yaa şöle kısa minnak eteğin altından bezide görüncek ısırıcan bi yandan
yağmura babası öğrteir ozaman madem seviyosa..
benimde kocişim oğlumu hem dansa hem futbola yönlendircem küçük yaşta diyo..
Çok eğlenceli konular konuşmuşsunuz, okuyunca keyfim yerine geldi.. ben günlerdir uyku uyuyayımıyorum bebeğimin böbrekle ilgili problemini öğrendikten sonra, sürekli dua ediyorum, annemlere falan da söyleyemiyorum uzaklar üzülmesinler benim gibi dert edip.. Sizlerin dualarını çok önemsiyorum kızlar ya eşim de yurt dışında tek başıma olabileceklerle ilgili yazılar okuyup ağlayıp oturuyorum, bugün şeker yüklemesi yapıldı ve tetanoz oldum kevgir gibiyim gözyaşlarının nerden çıkacağı belli değil. Hemşire bu bi sınavdır inşallah sen içini ferak tut dedi, bu bile çok rahatlattı. Zaten ediyorsunuzdur ama ben özellikle bebeğim için tüm bebekler için dualarınızı iyi dileklerinizi bekliyorum..
Haklısın canım gerçekten güzel bir deneyim olmuş senin için... Bakalım biz de nasıl olacak?
geçen bir arkadaşım söyledi inan çok zor değil doğumdan sonra o kadar rahatlıyorsun ki yeniden doğmuş gibi oluyorsun resmen demişti bakalım... Şu doğum videolarından uzak durmaya çalışıyorum :18:
Haklısın canım gerçekten güzel bir deneyim olmuş senin için... Bakalım biz de nasıl olacak?
geçen bir arkadaşım söyledi inan çok zor değil doğumdan sonra o kadar rahatlıyorsun ki yeniden doğmuş gibi oluyorsun resmen demişti bakalım... Şu doğum videolarından uzak durmaya çalışıyorum :18:
Kadiscim herkes Annesinden şanslı doğmuyor ne yazıkki o konuda bende annemin k.validemin hakkını ödeyemem baktılar sağolsunlar ama ben normal doum yaptığım için maşallah 2. günü zıpkın gibi dikeliyorum ayağainşallah bu defada öyle olur...ben yatamam herkes gibi bi tarafım ağrır benim
![]()
biz bebeğimle 25 haftalık olmuşuz nerdeyse büyüdükkk yuppii
göbeğim bi sağa bi sola dönup duuryo ya muhteşem bı duyguu
tarifi yok değilmi kızlar:)
ya ben normalden acı anlamında hiç korkmuom..
bu kadar kişi yapabilyo bende yaparım..ben acıya dayanıklıyım..
ama tek derdim şu..
37 haftada izne çıkcam ya benim sıpam 41. de 42. haftada gelirse..ben 4 hafta 5 hafta bekleyemem sabırsızlanırım..
zaten 16 haftacık iznim var onunda 4 haftasını 5 haftasını onu bekleyerek geçirmek istemiyorum..
37 de izne çıkarım..38 de 39 un başında felan anne geliom ben derse walla normal doğurmayan ne olsun..
ama bekleyememmmmmmmmmmmmmmmmm
sonrasında çok az zmn kalıo onunla emişeceğimiz50:
![]()
sevda bayansu 37 de belli olurmu normal doğum olacaksa ne zmn olacağı????
acil cvp ona göre doğum şeklime karar vericem:))))))
ya ben normalden acı anlamında hiç korkmuom..
bu kadar kişi yapabilyo bende yaparım..ben acıya dayanıklıyım..
ama tek derdim şu..
37 haftada izne çıkcam ya benim sıpam 41. de 42. haftada gelirse..ben 4 hafta 5 hafta bekleyemem sabırsızlanırım..
zaten 16 haftacık iznim var onunda 4 haftasını 5 haftasını onu bekleyerek geçirmek istemiyorum..
37 de izne çıkarım..38 de 39 un başında felan anne geliom ben derse walla normal doğurmayan ne olsun..
ama bekleyememmmmmmmmmmmmmmmmm
sonrasında çok az zmn kalıo onunla emişeceğimiz50:
![]()
sevda bayansu 37 de belli olurmu normal doğum olacaksa ne zmn olacağı????
acil cvp ona göre doğum şeklime karar vericem:))))))
arkadaşımda böle yaptı 37. de işi bıraktı 38 de sezeryana gırdı kendi istediği uzere herkesede normal doğramıyomuşum didi
sonrasındada 3 ay boyunca onunlaydı
çalışan annelerin hesapları daha farklı tabi ama 38 de doğranda çok normal kısmet işi![]()
hayır hayır doğum şekli demiyorum..ahahah
36 dan sonra bellı olabılıyor benım dr bana 35 den ıtıbaren sezeryan bebek ırı buyuyo demişti ben ınanmayıp dr değiştim ve 42. haftaya kadar bekledım sonuç yıne sezeryan yanı , ama 38 den sonra çatı muayensi dedkleri şey var alttan bakıyolar çatın musatmı dıye hazırmı dıye ozman bellı olur kesin:)
sen 37de işi bırak 38 de çatı muayeneni ol ondan sonra karar ver cnm:)
37,de belli olur canım..ama bekle derim yani sezeryan daha beter anlattım işte koca bi syf kuzimin doğumunu okumadınmı ciciş:26:
SEVDOOOŞŞcanım bukadar şişin varsa dr u n söylemedimi sana şeker testini yapalım diye
yengem hamıle ve onund açok şişi var şekeri yuksek çıktı ve tuzu tamamen çıkar hayatından dedi tuzsuz yıyo şimdi indi şişi yani bu şişlikle ağrıların çok olur canım benım tuzu azaltmaya çalış yada gıt bı şekerını felan ölçtür...
bebişin ıyidir cnm, ama sen ağırlaşıcan kıloda alıcan vs ağrıların çok olmasın dıkat et canım![]()
şu an için 108 gün var 40 haftanın bitimine:)
38 de doğursam diom ama yinede şafak 108:)
evet ya eşiminde en büyük isteği bale jimnastik öğrenmesi..kendisi çok sportiftir...
kızıda öyle yapcak..inş. da öyle olur ben topdan korkarım:))
dio piyanoda öğrensin..diom aslımızda neslimizde yok ama diosan öğrensin öğrensin yani:))
cnm benim minnakımında kalbinde sorun vardı, 17. haftadan buyana elim yüreğimdeydi..geçmiş çok şükür iileşmiş artık teyzesi..
ilk 2-3 gün üzüldüm ama sonra teselli ettim kendimi...yani gerçekten stres daha büyük sorunlara neden olabilir...üzme kendini herşeyin hayırlısı inş. geçer annesi...dua edelim
canım benim, içini karartma lütfen. herşeyin çaresi var. sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına alacağına inanıyorum. dualarımız seninle.
Canım iyi duşun iyi olsun.ben ilk bebeğimi 27haftalik erken doğumdan kaybettim.sonra 4yil gebe kalamadım sonra tüp bebekler hamile kaldım 12. Haftamda rahim ağzı açıklığından dikiş atıldı.onuda 19haftalikken kaybettim suyu boşaldı.Şimdi bı mucizeniz tekrar hamileyim kendiliğinden oldu 23haftaligim.bundada basıma gelmeyen kalmadı.rahim ağzına dikiş atıldı Asır'ı kanamadan tekrar ameliyata alındım.onu tam atlattım bu sefer amniotik bant oluştu bebeğin kesesinde ınsanda çok korktuk çok riskli biseymis.Allah'a şükür artık ondanda korkmuyoruz.sonra üçlü testte sorun çıktı.3yerde yaptırdım testi 1 yerde sorunlu2 yerdeki temiz....bunada çok üzüldüm .....temiz çıkanlara inanmak istedim.Ve ben hamile kaldığımı öğrendiğimden beri sırt üstü yatıyorum,bı doktora girmek için bı tuvalete bı banyoya kalkıyorum ve buna şükür kızım benimle karnımda icimde hareketlerini hissettikte sayılı gün diyorum....gecer .....insaallah yüce Rabbim kucaklarımıza almayı nasip eder.....