2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın gacılar:21:

günaydınlarrrrrr
içim yanıo bu sbh...
bu yağmur ilk resminde k.validme benzio sanki...bu sbh geldim iş yerine resme baktım baktım birden öyle geldi..
k. validem son geldiğinde çok sevimsiz gelmişti gözüme..ağlamk istioyere ya..hayır ya hayır hayır hayır:14::14::14::14:
Eki Görüntüle 310423

petuş hiç güleceğim yoktu alemsin ya:1::1::1::1::1:

Canım ben de biraz 0-3 biraz 3-6 ay alacağım çünkü bebek iri doğabiliyormuş ya da bir kaç hafta içinde olmayabiliyormuş ileri zamanlar için almayacağım ama ilk etapta aldıklarımda biraz 0-3 biraz 3-6 alacağım genel tavsiyeler o yönde oldu :D

Ben de senin gibi şu anda çok şey almadım bir hastane çıkışı, bir tulum ve elbise bir de sebamed bebek ürünlerinden aldım. Biz de Ocak sonuna doğru yavaş yavaş diğer eksikleri tamamlamaya başlayacağız. Aldığın ürünler de hayırlı olsun güle güle kullan canım...

canm ne hediyesi bu.dun tunide demisti.kargodan almaya gidicem diye

canım faceten prima dünyası diye bi sayfa var onu beğenmiştim..orda ilk hediyem formunu doldurdum beni 1 hafta geçmeden aradılar hediye göndercez diye:1::1:
dün almaya gitcektim ama aradım gelmemiş yarın alabilirsiniz dediler bugün gidip alcam :1:
ilgilenirsen link bu canım..
Prima Dünyası - İlk Hediyem | Facebook

tatlım bilmiyorum ki hafif ağrılar devam ediyor..cuma günü detaylı için randevum var doktorda tekrar idrara baktırıcam..
inş. geçmiştir canım yaa..uğraştırmasa hala ne güzel olur..
bide kaburga ağrısı çıktı çok fena canım yanıyor..
bebişimde hareket etmiyo zaten:50::43:
ben öksüz ben yetimmmmmmm :1:

3 gun sonra goncan gelecek sevinmelisin :))
canım kasık agrıları artık normal yaa rahim buyuyo bebik buyuyoo
ama kaburga batmasını erken yasamaya baslamıssın
iç karın denen olay sende dar sanırım yanlara gitmedi gobegin top gibi bide hızlı buyudu sanırım
ondan batmalarda erken cıktı ortaya
benim kzıım olcak gibi yanlara dogru buyuyo popomda aldı basını gidiyo
iç karnım genişmişşmişş :)
ya nasıl hareket etmiyo daha dun demedin mii uykudan uyandırdı diee
tuniş sagdan soldan bastırsana gobike ben öyle yapıyorum baslıyoz oynamaya konusmaya
her kelimeme bi tepik yiyorum
dra sordum annem kızıyodu yapma söyle diee istedigin sekilde oynayıp iletişime gecebilirsin dedi
zaten drda ultrasonda pozisyon degiştirmesi için ultrason cihazını titretiyo bastırıyo :)

Petuş yağmur maşallah çok tatlı dudakları falan dediğin gibi tombul tombul sen sıkma canını benim eşim de annesine inanılmaz benziyor babaya benzerse mecburen kayınvalideye de benzeyecek sağlıklı sıhhatli olsun da en önemlisi bu
Doktor konusunda da acıbademde doğum yapmıştı çoğu arkadaşım bayağı da memnun kaldılar. Anlıyorum doktoruna alıştın vs.. Ama doğum anında zaten kimsenin gözü dktor falan görmüyormuş önemli olan iyi bir şekilde dünyaya getirmek ve gerek senin gerekse yağmurun sağlıklı olması... O yüzden her şeyde bir hayır vardır diye düşünelim...

Canım ben 26. haftaya doğru gidiyorum bulantı bitmedi sabah akşam da hiç farketmiyor berbat bir şey çıkarmıyorum bu aralar ama kendimi bıraksam rahat çıkarırım zor tutuyorum doktora sorucam bu cuma niye hala devam ediyor diye?

cıkarmaynca daha kötü oluyo sabahları da karnım ac oldugu için cok zorluyo berbat bı durum :(

3 gun sonra goncan gelecek sevinmelisin :))
canım kasık agrıları artık normal yaa rahim buyuyo bebik buyuyoo
ama kaburga batmasını erken yasamaya baslamıssın
iç karın denen olay sende dar sanırım yanlara gitmedi gobegin top gibi bide hızlı buyudu sanırım
ondan batmalarda erken cıktı ortaya
benim kzıım olcak gibi yanlara dogru buyuyo popomda aldı basını gidiyo
iç karnım genişmişşmişş :)
ya nasıl hareket etmiyo daha dun demedin mii uykudan uyandırdı diee
tuniş sagdan soldan bastırsana gobike ben öyle yapıyorum baslıyoz oynamaya konusmaya
her kelimeme bi tepik yiyorum
dra sordum annem kızıyodu yapma söyle diee istedigin sekilde oynayıp iletişime gecebilirsin dedi
zaten drda ultrasonda pozisyon degiştirmesi için ultrason cihazını titretiyo bastırıyo :)

evet kuzum yaa perşembe günü goncam geliyo o kadar özledimki anlatamam perşembe günü gelsin aşkımda gelsin günler perşembede takılı kalsın mümkünse..
3 gün kalıp döncek çünkü:50:
ve evet benim yanlardan hiç almadı arkadan baksan bana hamile değil gibi hafif 30 derecelik açıyla dönüp göbeği gördüümü iş bitiyo :1::1: totomda almaya başladı sankim yavaş yavaş..ama kaburga ağrısı sanırım göbüşüm sadece futbol topu gibi büyüdüğünden sanırım..toktoruma bunuda sorcam çok fena çünküm çokkk:50:
he yaa evelsi gece bi tekme attı ondan sonra hiç bişey yok ne dün sabah ne dün akşam nede dün gece
niden ama yaaa nidennnnnn :43:

canım faceten prima dünyası diye bi sayfa var onu beğenmiştim..orda ilk hediyem formunu doldurdum beni 1 hafta geçmeden aradılar hediye göndercez diye:1::1:
dün almaya gitcektim ama aradım gelmemiş yarın alabilirsiniz dediler bugün gidip alcam :1:
ilgilenirsen link bu canım..
Prima Dünyası - İlk Hediyem | Facebook

canm ben yurtdisindayim ya.keskem tr de olsaydim.herbiseyden mahrumum:5::5:

petunyaPet canıımmmm
Allah sabır versin gebeliğiminn basından beri tek duamdır
bana benzesin babasına benzemesin die
çünkü eşim annesine benziyo ve ona benzerse bebik yani babasına
kaynanam hiç demicek aynı babası, aynııı babannesi dicekk :14:
bu ne demek biliyosun antidepresan ilaçlara baslama nedeni benim için
sana öyle gelmiştir yaa yanii inşallah sana öyle gelmiştir..

bu arada bende 2 ameliyat gecirdim bu zmana kadar ikisinide şifada oldum
guzel ve ilgili bi hastane ama
acıbadem hastaneleri daha kalite die biliyorum ben..

gadınlar bugün çok eşlik edemiom..
malum dünden kalan pisliği araştırıom hala...amcam paraları kaybetmiş borsada neden kaybetmiş, araştırmacı kişilik olarak ona bakıom..
boş zamanlarda acıbadem hastanesi ve dr larına bakıom...
kadıköy acıbadem hastanesi çok yakın bana kesin oraya gidcem..dışardan çok havalı görünyo:))
ebru gündeşte acıbademde doğurmuştu ya, teselli ettim kendimi ok ok bende orda doğurabilirim:)
kendimi teselli ettim ya sonuçta yani artık test tetkişk hepsi bitti, bi doğurması kalmıştı, dr umda öyle demişti...
kadıköy acıbademde tavsiye edilebilecek bi kadın doğumcu duyarsanız yazıverin buraya..ben çok katılamıom bugün ama okuom no panik...

malum dünden kalan pisliği araştırıom hala...amcam paraları kaybetmiş borsada neden kaybetmiş, araştırmacı kişilik olarak ona bakıom..
kadıköy acıbadem hastanesi çok yakın bana kesin oraya gidcem..dışardan çok havalı görünyo:))
ebru gündeşte acıbademde doğurmuştu ya, teselli ettim kendimi ok ok bende orda doğurabilirim:)
kendimi teselli ettim ya sonuçta yani artık test tetkişk hepsi bitti, bi doğurması kalmıştı, dr umda öyle demişti...
kadıköy acıbademde tavsiye edilebilecek bi kadın doğumcu duyarsanız yazıverin buraya..ben çok katılamıom bugün ama okuom no panik...

kuzum günaydınnn toktoruna biz bile alışmıştık be petuşş kaldıki sen yani :1::1:
kadıköy acıbademde ebrunun toktorunu öğrensene ona gidersin oda bayandır belki hemide ebrunun toktoru yani muhakkak iyidir:1::1:

eğer hastane kabul ediyosa
çoğu dr baska hastanelere gidebiliyo canım
sen druna bi sor bence dogumda onunla olman sana + moral olur

canım benim arkadaşım kocaeli acıbademde yaptı doğumu..
Doğum için memnunde kendisi ama doktoru dışardan gelmişti
hastane doğum için iyi dedi çok iyi ilgileniyorlar dedi.
Tek sıkıntı doğduktan sonra bebiki sarılık olunca acıbademe yatırmışlardı yine
o arada arkadaşım wcye gittiğinde bebik açıktığı ağlamaya başlamış
bir iki defa seslenmişler duymayınca mama vermişlerdi
arkadaşım kırdı ortalığı...
Telefon neden etmiyosunuz diye ...
O konuda özensizdiler....

kadıköy acıbadem ile ilgili bişeyler öğrenirsem anlatırım sana.

dun gece bnimde sol kalçam cok agrıdı sanki cat die kemiğim kırılmıs
etime batıyo gibi agrıyodu
yine bacagımın ustune zor basıyodum
magnezyumuda aksatmadan alıyorum ama zaman zman yasıcaz sanırım

kuzum günaydınnn toktoruna biz bile alışmıştık be petuşş kaldıki sen yani :1::1:
kadıköy acıbademde ebrunun toktorunu öğrensene ona gidersin oda bayandır belki hemide ebrunun toktoru yani muhakkak iyidir:1::1:
abru heralde levette tarabyada felan doğurmuştıur..ama bi ara onuda araştırrım guzum:))
eğer hastane kabul ediyosa
çoğu dr baska hastanelere gidebiliyo canım
sen druna bi sor bence dogumda onunla olman sana + moral olur
evet bu cmt gidcem bakalım dr umun yanına..dosyamı alcam..
gelirse gelsin dicem ama sanmıyorum..yani düşünsene cmt günü normal doğum yapcam, birgül şifadaki hastayı bırakıp bana mı gelecek?
şifanın buna izin verceni sanmıom..çünkü daha bi gün bile 2 dk aksamamıştır benim randevularım..bakalım konuşcam yinede..
canım benim arkadaşım kocaeli acıbademde yaptı doğumu..
Doğum için memnunde kendisi ama doktoru dışardan gelmişti
hastane doğum için iyi dedi çok iyi ilgileniyorlar dedi.
Tek sıkıntı doğduktan sonra bebiki sarılık olunca acıbademe yatırmışlardı yine
o arada arkadaşım wcye gittiğinde bebik açıktığı ağlamaya başlamış
bir iki defa seslenmişler duymayınca mama vermişlerdi
arkadaşım kırdı ortalığı...
Telefon neden etmiyosunuz diye ...
O konuda özensizdiler....

kadıköy acıbadem ile ilgili bişeyler öğrenirsem anlatırım sana.
walla bende yıkarım öyle bişi yaprlarsa heee
saol zeynocum haber beklom hepinizden..
dun gece bnimde sol kalçam cok agrıdı sanki cat die kemiğim kırılmıs
etime batıyo gibi agrıyodu
yine bacagımın ustune zor basıyodum
magnezyumuda aksatmadan alıyorum ama zaman zman yasıcaz sanırım

kızlar kızlar...bu magnezyum çok önemli bence..
geçen hafta yürüyemiodum uyyamıoyodum kalça ağrısından yazmıştım ya..magnezyumu bırakmıştım..geçen haftadan buyana düzenli içmeye başladım.
çok şükür 2 gündür geçti o ağrı...kullananalar düzenli kullansın ltf..ihmal etmeyin walla bacağımı yanımda sürüodum resmen

Lolllypop merak ediyorum sonucunu güzel haberlerle gel inşallah.bilgilendir beni tamam mı?

canım dun 100 grlık yukleme yapıldı sonuc soyle ılk bir saatlik gene yuksek 2. saatte dustu seker o yuzden doktor hafif bir diyet verdi sadece ... bu arada 500 gr da kilo vermisim :D:D:DD: sanırım tarcınlı su dengeyı saglıyor diye duusnuyorum 3-4 gundur ıcıyorum cunku :D

canım dun 100 grlık yukleme yapıldı sonuc soyle ılk bir saatlik gene yuksek 2. saatte dustu seker o yuzden doktor hafif bir diyet verdi sadece ... bu arada 500 gr da kilo vermisim :D:D:DD: sanırım tarcınlı su dengeyı saglıyor diye duusnuyorum 3-4 gundur ıcıyorum cunku :D

cnm nasıl yaptılr yüklemeyi. ve devlette yapıoolarmı bunu. yarn bnde yaptrcam da.

Back
X