2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
öncelikle herkes güzel bir hafta diliyorum.

benim sizlere bir sorum olacak. oğlum yaklaşık 1aydır 3 yada 4günde 1kez kaka yapıyor. daha önce hergün 1kez yapardı. birde gaz çıkardığı zamanda bayağı bir kokulu çıkarıyor. kaka da aynı kokulu. sizlerin bebeklerinin gaz ve kaka durumları nasıl acaba?

birde bebeğin doyup doymadığını yada yeterince beslendiğini kakasından yada şişinden anlayabilir miyiz? ben sağlık ocağına götürmüştüm doktor yeterince doymuyor o yüzden 3günde 1kez yapıyordur dedi. ama doymazsa ağlar. ben mama vermiyorum sütümle besliyorum acaba yetiyor mu? en son 3ay 8günlükken 6.750gr dı.

şimdiden teşekkürler... bebişlerinzle beraber bol gülücüklü günler...

bebeğinizin kılosu yerınde bence sakın mama falan başlamayın ne güzl emiyo keşke benımkide böle emseydı aile hekimleri çoğunlukla bilmeden konuşuyo benım güvenım kalmadı burda pek çok kişinin sorunu bebekler her gun yapmıyor benım oğlumda yapmıyor

çocukların büyüme homonu salgıladığı saatler aksam 22.00-02.00 aralığıymış dolayısıyla bu saatlerde mumkun oldugunca çocougu uyandırmamak gerekıyormus.ben oğlumu aksam engeç 10.30 da birde gece 04.00 emzırmeye kaldırıyorum onun harıcınde bölmuyorum uykusunu..buyume hormonu salgılaması, benım için daha önemlı kılo almasından..:34:

ışıkları açmadan ve onunla konuşmadan emzirirseniz zaten uyanmaz ki refleks olarak emer

oğlum tutunup kalkıyor sanırım yürüycek fisher price ilk arabamdan almak için hoppalamızı satuıyoruzz

Bright starts bounce baby activty center hoppala ve eğitici aktivite merkezi 2in1

Bebeğimize uzun süre kullanıp en memnun kaldığımız ürünlerden biri iş yaparken içine bırakıp saatlerce kaliteli vakit geçirmesini sağlayacak bir ürün. Hiçbir sorunu yoktur. Ayarlanabilir boy mekanizması sesli müzikli oyuncaklar ve 360derece dönen kumaş koltuk.
Piyasa fiyatı 250 tl.İhtiyacı olan için uygun fiyata.. Fiyat:90tl

ilgilenenler özel mesaj atabilirmii konuyu takip edemiyoruyuumm çnküüüüüü

Eki Görüntüle 481224 Eki Görüntüle 481225

peki hopala 4 aylık bebek için erken değil mi nasıl oturuyor
???

Kızlar meraba...

Bugün oğlumun kontrolü vardı haftalık kilosuna bakıldı ek gıdaya geçilip geçilmeme durumu vardı..bir haftada 160 gr almış sadece anne sütü veriyorum.Genel kilosu da anadan doğma çıplak 6700 çıktı boy 64 baş çevresi de 42..Doktor gayet iyi diyor standartlarda dedi haftalık kilo alımı da iyi ek gıdaya geçmemize gerek yok yoksa sütün azalır dedi ama ben kararsızım acaba diyorum yavaş yavaş tattırmaya başlasam mı?...Ayy bu kilo bende takıntı yaptı rüyalarıma bile girer oldu ya..:( Oğlumun kilosu iyi aynı kiloda başka çocuk benimkinin yanında daha tombiş duruyor ben de bunu anlamış değilim.Sizde de var mı böyle bi durum arkadaşlar..Bugün kadına o kadar çok baskı yaptım ki en sonunda bana psikiyatriye gitmemi önerdi:))..Kafayı yicem offf taktım resmen varya

Niye kimse yok zaten canım sıkıyo bu gece bizim kız resmen cıldırdı kaç gündür huzursuzlanıyodu ama bu gece artık resmen eşimle pert olduk allahtan eşim yardım ediyo yoksa tek olacak gibi degil büyüdükce akılanır diyodum ama git gide daha kuduruyo uyumak istiyo ama uyumuyo bü seferde başlıyo aglamaya uytuyorum ac emek istemiyo aç oldugu içinde uyuyamıyo üfff mama vereyim diyorum oda iştahlı bibebek degil bitki çayı şeftali yogurt ne verdiysem ilk kaşıkta midesini bulandırıyo hiç degilse bi yudum bile süt gitse kardır 15 günde 100 gr almış üff sütüm var gibi emmek istemiyo emse karnıda doyacak huzurluda olacak emedikce sütte azalıyo dün ablam iftara cagırmıştı elazığda 7 40 ezan okunuya biz 8 30 evdeydik bastı yaygarayı başka misafirleride vardı milette şaşırdı noluyo diye biz alıştık artık ama bu günlerde gececek biliyorum ama sabrımda gücümde git gide azalıyo bide ablamız var onunlada ilgilenemiyorum kaç parçaya bölünecegimi şaşırdım :14::14::14:

ben su vermiyordum yani sevmiyor benim oğlum şimdide zorla içiyor ama çok içirdiğim gün azalıyor sanırım sıcaklardan, çok terliyor zaten. banada doktor su ver dedi ama tahlil yaptırmadık.
bu problemleri yaşayan çocukların ileride böbreğinde taş oluyor diye okumuştum bi yerde endişelendim. bi yandanda bende dökmüşüm 1 yaşındayken ama böbrekler çatır çatır çalışıyor umarım sorunsuz atlatırız:emir_bebek:

benm oğlumda varmış böbrek taşı.seni korkutmak istemem ama böbrek taşı genetikmiş.bende yada babasında varmış.o yuzden olmuş.tabi herkaste olacak diye bişey yok.

Niye kimse yok zaten canım sıkıyo bu gece bizim kız resmen cıldırdı kaç gündür huzursuzlanıyodu ama bu gece artık resmen eşimle pert olduk allahtan eşim yardım ediyo yoksa tek olacak gibi degil büyüdükce akılanır diyodum ama git gide daha kuduruyo uyumak istiyo ama uyumuyo bü seferde başlıyo aglamaya uytuyorum ac emek istemiyo aç oldugu içinde uyuyamıyo üfff mama vereyim diyorum oda iştahlı bibebek degil bitki çayı şeftali yogurt ne verdiysem ilk kaşıkta midesini bulandırıyo hiç degilse bi yudum bile süt gitse kardır 15 günde 100 gr almış üff sütüm var gibi emmek istemiyo emse karnıda doyacak huzurluda olacak emedikce sütte azalıyo dün ablam iftara cagırmıştı elazığda 7 40 ezan okunuya biz 8 30 evdeydik bastı yaygarayı başka misafirleride vardı milette şaşırdı noluyo diye biz alıştık artık ama bu günlerde gececek biliyorum ama sabrımda gücümde git gide azalıyo bide ablamız var onunlada ilgilenemiyorum kaç parçaya bölünecegimi şaşırdım :14::14::14:

canım yaa aynen bizde böyleyiz 2 gündür, ne güzel Allah'tan gece uykusu iyi diyordum, şimdi 2 gündür oda gitti, gece uyanıyor, ağlıyor mama veriyorum yine uyumuyor, önceden gözünü açmadan mamasını içer uyurdu ama şimdi yok..Gündüz zaten doğru dürüst uyuduğu yok artık, resmen bende çıldırmak üzereyim, eşimde çalışıyor ve oruç olduğu için fazla ilgilenmiyor, kaldım öylece..gerçekten bunaldım bende :( birde mamayıda yemiyor 2 gündür doğru dürüst, yaptığım hep çöpe gidiyor, hep israf oluyor..Ahh keşke sütüm olsaydı emseydi..Yoruldum :( umarım düzelirler..ben artık kiloya takmıyorum, sonuçta herkesin bebeği farklı, birde obez etmeye gerek yok bebeleri :))) en son 5800 dü şimdi kaç oldu bilmiyorum, öyle böyle büyüyecekler ama ben benden geçicem :))

slm kızlar bugun oğlumun 4 aylık aşılarıvardı yaptırdık bakalım huysuzlanncakmı inşallah kolay atlatırız ölçümleride yapıldı boy 66 kılo 6500 baş ç. 41 bıngıldağı çabuk kapanma durumu vardı geçen ay doktorumuz söledı başının buyumesı güzel gidiyor ama aile hekimi sen yınede tekrar göster sevk vereyım dedı :26::26::26:allahım lütfen bı sorun çıkmasın yarın götürcez bakalım multutaps kullanıyordum d vıtamını olarak onun çok gelmesınden kaynaklanıyormuş 1 aydır haftada 2kere vereyıyorum eskıden gunde bır kere verıyordum süreklide güneşe çıkarıyordum zaten evımızde çok güneş alıyor bundanmı kaynaklandı artık bılmem ölçüleri normal değerlerde dedi ama yinede takip edilmeli dedı

Kızlar meraba...

Bugün oğlumun kontrolü vardı haftalık kilosuna bakıldı ek gıdaya geçilip geçilmeme durumu vardı..bir haftada 160 gr almış sadece anne sütü veriyorum.Genel kilosu da anadan doğma çıplak 6700 çıktı boy 64 baş çevresi de 42..Doktor gayet iyi diyor standartlarda dedi haftalık kilo alımı da iyi ek gıdaya geçmemize gerek yok yoksa sütün azalır dedi ama ben kararsızım acaba diyorum yavaş yavaş tattırmaya başlasam mı?...Ayy bu kilo bende takıntı yaptı rüyalarıma bile girer oldu ya..:( Oğlumun kilosu iyi aynı kiloda başka çocuk benimkinin yanında daha tombiş duruyor ben de bunu anlamış değilim.Sizde de var mı böyle bi durum arkadaşlar..Bugün kadına o kadar çok baskı yaptım ki en sonunda bana psikiyatriye gitmemi önerdi:))..Kafayı yicem offf taktım resmen varya

hepimiz aynı durumdayız söz konusu bebişlerimiz olunca.belki boyu uzundur karşılaştırdığın bebklere göre.yada eti sıkıdır kilosunu göstermiyordur.sıkma canını.

slm kızlar bugun oğlumun 4 aylık aşılarıvardı yaptırdık bakalım huysuzlanncakmı inşallah kolay atlatırız ölçümleride yapıldı boy 66 kılo 6500 baş ç. 41 bıngıldağı çabuk kapanma durumu vardı geçen ay doktorumuz söledı başının buyumesı güzel gidiyor ama aile hekimi sen yınede tekrar göster sevk vereyım dedı :26::26::26:allahım lütfen bı sorun çıkmasın yarın götürcez bakalım multutaps kullanıyordum d vıtamını olarak onun çok gelmesınden kaynaklanıyormuş 1 aydır haftada 2kere vereyıyorum eskıden gunde bır kere verıyordum süreklide güneşe çıkarıyordum zaten evımızde çok güneş alıyor bundanmı kaynaklandı artık bılmem ölçüleri normal değerlerde dedi ama yinede takip edilmeli dedı

multıtabsı kaç damla veriyorsun?inş.bi sorun çıkmaz.

kızlar oyun halısı almak istiyorum.sizce gereklimi ve kullanan varsa tavsiyelerini bekliyorum.ya benzeri başka şey.

multıtabsı kaç damla veriyorsun?inş.bi sorun çıkmaz.
multıtapsın damlalığıvar onun üerinde gunluk ölçüsüvardı okadar verıyordum şimdi gelişim çizelgesıne bakıyordumda gayet normal değerlerde biraz boyu uzun :nazar::nazar::nazar: benım oğlumun bıngıldağı zaten çok açık değildi her bebeğin farklı olurmuş yeğenım omuştu hatırlıyorumda başını okşarken elimde hissedıyodum oğlumda hiç öle bişi olmuyodu doğduğu zaman bıle
kızlar oyun halısı almak istiyorum.sizce gereklimi ve kullanan varsa tavsiyelerini bekliyorum.ya benzeri başka şey.

oyun halısı ben bı hevesle aldım belkı yatarak oyalanır dıye ama nerde benım oğlum kolayını bulsa ayakta uyur yatmayı hiç sevmez yattığı yerden oynamayı seven bebekler için ideal bız oyun halımızı karşımıza koyuyoruz karşıdan bakarak eğlenıyoruz :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar meraba...

canım normal değil mi kilosu acele etme bence bir sorun olsa doktorunuz söylerdi bizimde aylık kontrolümüz yarın 6500kg civarı çıkacak boyda 63cm bende evde takip ediyorum sürekli anne sütü ve su dışında birşey vermedim henüz içimde rahat. tattırmak istersen onu bilemem ama ek gıdaya geçme bence sütün varken

canım yaa aynen bizde böyleyiz 2 gündür, ne güzel Allah'tan gece uykusu iyi diyordum, şimdi 2 gündür oda gitti, gece uyanıyor, ağlıyor mama veriyorum yine uyumuyor, önceden gözünü açmadan mamasını içer uyurdu ama şimdi yok..Gündüz zaten doğru dürüst uyuduğu yok artık, resmen bende çıldırmak üzereyim, eşimde çalışıyor ve oruç olduğu için fazla ilgilenmiyor, kaldım öylece..gerçekten bunaldım bende :( birde mamayıda yemiyor 2 gündür doğru dürüst, yaptığım hep çöpe gidiyor, hep israf oluyor..Ahh keşke sütüm olsaydı emseydi..Yoruldum :( umarım düzelirler..ben artık kiloya takmıyorum, sonuçta herkesin bebeği farklı, birde obez etmeye gerek yok bebeleri :))) en son 5800 dü şimdi kaç oldu bilmiyorum, öyle böyle büyüyecekler ama ben benden geçicem :))

canım benimde emiyo güya bi amuda kalkmadıgım kalıyo annem diyodiki sizi emzirirken dinleniyodum bi işten güçden oturamazmış bende ahseni emzirirken resmen kanter içinde kalıyorum ses çıkmayacak uyuması lazım uyanıken tutmuyo daha neler neler habide odanın etrafında salaya salaya gezicem durdugum an memeyi bırakıyo oda bisaat tutması için ugraşıyom benimkide 3 aylıken 5800 dü şimdi 3 buçuk aylık gitik 5900 olmuş :50:

miniğimi uyurken bile özlüyorum ya
yalancı emziğe alıştı şükür
rahat olur belki biraz uyuması falan
su içmiyodu 2 gündür içmeye başladı

ek gıdaya geçeyim diyorum bir türlü başlayamadım ya
annem gelince ona havale ederim artık
çalışınca yetiştiremiyorum
bird eyanımda getiriyorum işe işler hafif bu aralar
yatıyor müdür odasında
çok zevkli oluyor ya

kızlar sağlık ocağında bişi demedıler bıraz kalabalıktı benımde kafam karıştı acaba 4.aydakı aşılardan sorna bebek yıkanabılıyormu yaptıran varmı bu aykı aşıları :26:

Back
X