2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar,umarım herkes iyidir bebişler sağlıklı büyüyordur...Biz kızımla iyiyiz çok şükür,kilo problemimiz var maalesef,minnacık kaldı üçbucuk ay bitti ama hala 5,5 kilo boyumuz uzuyor alabildiğine 64 cm olmuş...0 beden olacak hanımefendi:))) ilk başlarda çok takıyordum ama gelişim tablosu iyi olunca ben de takmıyorum artık...doktorumuz ek besinlere başla dedi ben başlayamadım hala...çok küçük sıpam ya....

Serenay nasılsın canım umarım küçük beyin gaz sorunu bitmiştir ve eşin iyi bir iş bulmuştur...

Bayansu özlendiniz....

Gosenay nerdesin ses ver...

burdayımmmmmmm :36::36::36::36::36::36:

bayansu nerelerde ? ben pek sık giremiyorum girdiğim zamanlardada bayansu yla hiç karşılaşmadım....

günaydın güzel anneler dün ilk defa küçük hanımla yürüyüşe çıktık 1saat yoruyucu bi yürüyüştü iyice tembeleşmişim arabadan in arabaya bin resmen hamlamışım:9:tembeleşmişim evin dışındada hayat varmış bebek durmuyo diye degil ben yoruldum diye döndük :9:ha mızırdamadımı evet mızıladı biraz kucakta biraz arabasında ama 1 saat idare edebildik bidaha gidermiyim biraz zor eve dönünce gene koştur koştur ahseni uyutmaya çalışmakda üstüne gelince resmen ayaklarımın dibi sızladı :44:

kızlar bu ay sadece elma şeftali ve bitki çayı ver dedi doktor oda sadece 1 2 çaykaşıgı tatdır dedi doktorun önerdigi şekilde gidin bence çok karıştırısak herangi bi gıdaya alarjisi varsa anlamayız ben sadece şeftali verdim hiç begenmedi rezene ve ıhlamır veriyorum hergün birini oda 15 sisi anca içiyo oda zorla çokta zorlamak istemiyorum ama hava çok sıcak su yerine gecer hemde gaz sorununu çözer diye

günaydın bayanlarrr.Ek gıdaya geçmeyen bir ben kaldım heralde ufak ufak tattırıyordum yediklerimden genellikle de meyvelerden doktor tattırma sonra sütün tatsız gelir ve bırakır dedi.Bir de ek gıdaya geçmek için emzirme aralıklarını arttırmam gerektiğini söyledi.Şimdilik 3 saate çıkart sonra yava yavaş 4 saate çıkar dedi.Sizin emzirme aralıklarınız nasıl acaba?ben ne zaman isterse o zaman veriyordum şimdi 3 saati doldurmaya çalışıyoruz

kızlar bu ay sadece elma şeftali ve bitki çayı ver dedi doktor oda sadece 1 2 çaykaşıgı tatdır dedi doktorun önerdigi şekilde gidin bence çok karıştırısak herangi bi gıdaya alarjisi varsa anlamayız ben sadece şeftali verdim hiç begenmedi rezene ve ıhlamır veriyorum hergün birini oda 15 sisi anca içiyo oda zorla çokta zorlamak istemiyorum ama hava çok sıcak su yerine gecer hemde gaz sorununu çözer diye

canım senle kızlarımızın doğum tarihleri aynı :) bizimde 20 nisan, ben daha bişey vermedim acaba bende versemmi ki? bugün biraz rezene kimyon karışımı içirdim, sanırım kabız olmuş, 2 gündür yapamadı, bugün sadece az bişi oda sert bişey bırakıvermiş zorla :) umarım düzelir, biliyorsun ben bingöldeyim ve burda adam gibi bir doktor yok, özel hastaneninkine gidiyorum onunda ağzından zorla alıyorum lafı, acaba aylık kontrollere elazığa dediğin kadına mı getirsem? yada Allah korusun çok büyük bişi olmadıkça götürmesemmi elazığa? ne yapacağımı şaşırdım, aile hekimi desen Allah'a emanet :) sen elmayı şeftaliyi nasıl verdin? sırası ile mi?

günaydın bayanlarrr.Ek gıdaya geçmeyen bir ben kaldım heralde ufak ufak tattırıyordum yediklerimden genellikle de meyvelerden doktor tattırma sonra sütün tatsız gelir ve bırakır dedi.Bir de ek gıdaya geçmek için emzirme aralıklarını arttırmam gerektiğini söyledi.Şimdilik 3 saate çıkart sonra yava yavaş 4 saate çıkar dedi.Sizin emzirme aralıklarınız nasıl acaba?ben ne zaman isterse o zaman veriyordum şimdi 3 saati doldurmaya çalışıyoruz

canım ek gıdaya daha bizde geçemedik, bu gidişlede geçemeyiz galiba neden dersen ben emzirmiyorum, mama veriyorum ama az ve sık aralıkla içiyor, en fazla 2 saat durdurabildim oda ağladı zırladı dayanamadım verdim..her saat mama yapmaktan kınaa geldi banada :) ve yaptığımında hepsini içmiyor hep boşa gidiyor, ne yapacağımı şaşırdım bende, 4 saate çıkarsam benim kız açlıktan ölür galiba :) en zoruda gece, her saat başı koştur koştur mama yapmaya gidiyorum, uyanmadan içereyim diye, zaten gece uykusuda bir anormal oldu 3 gündür..

bizim doktorumuzda bu ay verme dedi o gün gece acile gittik orda doktor dedi alıştır sonra çok zor olur 1 kaşık verki kaşıga alışsın dedi bide 4 saate emzirdedi bizimki zaten emek istemiyo bende uyutup emziriyorum 4 saat bana çok geldi acından ölürgibi zaten kendi istemiyo ben uyutup zorla veriyorum üfff ne kadar zor acmı tokmu diye düşünmek

canım senle kızlarımızın doğum tarihleri aynı :) bizimde 20 nisan, ben daha bişey vermedim acaba bende versemmi ki? bugün biraz rezene kimyon karışımı içirdim, sanırım kabız olmuş, 2 gündür yapamadı, bugün sadece az bişi oda sert bişey bırakıvermiş zorla :) umarım düzelir, biliyorsun ben bingöldeyim ve burda adam gibi bir doktor yok, özel hastaneninkine gidiyorum onunda ağzından zorla alıyorum lafı, acaba aylık kontrollere elazığa dediğin kadına mı getirsem? yada Allah korusun çok büyük bişi olmadıkça götürmesemmi elazığa? ne yapacağımı şaşırdım, aile hekimi desen Allah'a emanet :) sen elmayı şeftaliyi nasıl verdin? sırası ile mi?

valla doktor konusunda bişey diyemicem çok büyük bi problem yoksa bence gelmeye gerek yok bu sıcakta yolarda çocugada yazık meyva konusuna gelince birkere oda şeftali cam rendede rendeledim hiç begenmedi bende zorlamadım 1 çay kaşıgı oda kaşıgın uçunda toplamda 1 çaykışı oldu zorla oldu bitki çayını rezene ve ıhlamur 15 sisimi deniyo oda zorla bakalım yavaş yavş bi şekilde alışacaklar daha küçükler topikteki çogu bebek 4 ayını geçti bizimkiler daha küçük sende başla yavaş yavaş bitki çayla sevmediyse zorlama elma içinde eşimin sıkacak almasını bekliyorum :56: onuda bideneyeyim sevmezse 4 ayyının bitmesini bekliyicem

canım ek gıdaya daha bizde geçemedik, bu gidişlede geçemeyiz galiba neden dersen ben emzirmiyorum, mama veriyorum ama az ve sık aralıkla içiyor, en fazla 2 saat durdurabildim oda ağladı zırladı dayanamadım verdim..her saat mama yapmaktan kınaa geldi banada :) ve yaptığımında hepsini içmiyor hep boşa gidiyor, ne yapacağımı şaşırdım bende, 4 saate çıkarsam benim kız açlıktan ölür galiba :) en zoruda gece, her saat başı koştur koştur mama yapmaya gidiyorum, uyanmadan içereyim diye, zaten gece uykusuda bir anormal oldu 3 gündür..

merhabalar

bende cogunlukla mamayla besliyorum.sadece geceleri anne sütü.mama anne sütünden sindirimi daha zor oldugu için 3 saatte oneriyorlar doktorlar.ve de kilo alımının iyi olması için 2 yerine 3 saat olması gerekiyor.sık sık olursa biberonu biteremez ve kilo alımı az olur ayrıca ve bagırsakları cok yorulur.

Biz kızımla birlikte hastanede 1 ay kaldıgımız için ;bana doktorların önerisi buydu..

Canım kakasında mukus varsa durumdan endişe etmekte haklısın ama mukus yoksa senin yediklerinle ya da bebişin fazla beslenmesiyle alakalı bir durum...çok geçmiş olsun

ben de doktorumuza sormuştum idrarda mukuz kan ya da iltihab gibi akıntı yoksa endişeye gerek yok dedi
bunlar olmadığı halde ateşi varsa doktora göstermek lazımmış yine de

çok geçmiş olsun

nette yaptığım araştırmalarda ve aile hekminin söylediğine göre bebeğe yeni bir gıda verilirken en az 3 gün,mümkünse 1 hafta tek birşey denenir alerjisi olup olmadığı kontrol edilirmiş. en az 3 gün sonra başka birşeye geçmek gerek. karışım yapmadan önce de önce tek tek vrip sonra karıştırmak gerekmiş. miktar da az başlanıp zamanla çoğalmalıymış. hani sen hergün başka veriyosun ya ondan dedim. ben geçen hafta sırf şeftali suyu verdim bu hafta armuta gçtim 4.gün gaz yaptı bıraktım. şimdi ben de üzüme geçmeyi planlıyorum.

kızlar doktorumuz bize üzüm vermeyin demişti. nedenini hatırlamıyorum eşime sorayım ama üzüm ve bal alerji yapabilir demişti sanki öyle hatırlıyorum.

bence szde bir sorup emin olun yanlış birşey yapmayalım

aaa biz tabloda görünmüyoruz :44:
tesadüfen bakayım demiştim eskiden vardık sanki

bayansu tabloya bizi de ekleyebilir misin?
ömer bebek 21 nisan günü 3700kg
sat 20 temmuz idi
annesi 26 yaşında =)

Nasılsın canım,herşey yolundadır inşalllahh...bebiş iyi mi?? büyümüştür şimdi teyzesi yer onun minicik ellerini:)))

iyiyim canım işe başladım bu 3. haftam ama hiiiiç alışamadım oğlumdan ayrı kalmaya,çok zor,onun dışında herşey yolunda,bebiş büyüyo artık :emir_bebek:
sen nasılsın,sizde durumlar nasıl ?

iyiyim canım işe başladım bu 3. haftam ama hiiiiç alışamadım oğlumdan ayrı kalmaya,çok zor,onun dışında herşey yolunda,bebiş büyüyo artık :emir_bebek:
sen nasılsın,sizde durumlar nasıl ?

Ben de yarın başlıyacam işe canım,gerçekten hiç canım istemiyor kızımın keyfini bozmayı ama yapacak birşey yok,ramazan bitene kadar beraber gidip gelicez işte,sonrasında da amcamın hanımı bakıcak...Bu bile çok büyük bir nimet çünkü çok sevdiğim bir insan merhametli biri...
Bizim ilk 3 ay çok çektik kolikten,ne gecemiz ne gündüzümüz vardı,saç k. makinasının sesi hala kulaklarımda:(((
Şimdilerde çok tatlı olduk,sağlığımız yerinde ama kilomuz düşük:(( Babam dalga geçiyor,kızım sana bakıp yemiyor diye...ühüüüüü

Ben de yarın başlıyacam işe canım,gerçekten hiç canım istemiyor kızımın keyfini bozmayı ama yapacak birşey yok,ramazan bitene kadar beraber gidip gelicez işte,sonrasında da amcamın hanımı bakıcak...Bu bile çok büyük bir nimet çünkü çok sevdiğim bir insan merhametli biri...
Bizim ilk 3 ay çok çektik kolikten,ne gecemiz ne gündüzümüz vardı,saç k. makinasının sesi hala kulaklarımda:(((
Şimdilerde çok tatlı olduk,sağlığımız yerinde ama kilomuz düşük:(( Babam dalga geçiyor,kızım sana bakıp yemiyor diye...ühüüüüü

canım işte zor olmıycakmı ? Allah'a şükür bizim öyle çok gazımız olmadı maşallah oğlum uslu, ama kolik zor oluyo, neyse atlatmışsınız....sağlığı yerinde olsun canım kilo önemli değil, ismi ne kızçenin ?

canım işte zor olmıycakmı ? Allah'a şükür bizim öyle çok gazımız olmadı maşallah oğlum uslu, ama kolik zor oluyo, neyse atlatmışsınız....sağlığı yerinde olsun canım kilo önemli değil, ismi ne kızçenin ?

Haliyle zor olacak ama ben yönetici olarak çalışıyorum bunun hep sorumluluklarını yaşadım bugüne kadar biraz da artılarını yaşayım:))) kızçenin ismi Gülce teyzesi...senin oğlanın ismi ne...bu arada yanılıyorsam düzelt lütfen galiba sen de çerkezsin benim gibi...

canım çok güzel ismiyle büyüsün inşallah :))))
ben çerkez değilimde eşim çerkez,onun için oğlumun ismide çerkez ismi Şilekan :))

Back
X