Vaaavvv çok güzelmiş ,dünür olabiliriz yani:)) Allahım bahtını açık etsin...Benim kızımın diğer adı da Tijin...
Tijin değişikmiş :)))
aslıt 'in kızıyla kertmiştik biz şilekan'ı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vaaavvv çok güzelmiş ,dünür olabiliriz yani:)) Allahım bahtını açık etsin...Benim kızımın diğer adı da Tijin...
Tijin değişikmiş :)))
aslıt 'in kızıyla kertmiştik biz şilekan'ı :)
Evet Tijin çerkezcede gümüş demek...
Hadi ya kerttiniz demek neyse kısmet:)))Emzirme işini ne yapıyorsun sütünü mü sağıyorsun,ek gıdaya geçtiniz mi???
takıntı yapma oyle ya da böyle büyüyecekler. Kendini sıkıntıya sokma. Anne sütü bağışıklığını arttırıyor. Ek besine geçersen ya meme emmek istemzse? Hem napacaksın tombik bebeği bu sıcaklarda her yeri pişer. Standartlarda bebeğin. Sağlığı yerinde olsunda çok şükür.
Bebeğinle keyifli zamanlar dilerim.
offf ya şu meşur kırmızı-pembe leke benim kızımda da oldu şimdi. acaba diyorum dün demir damlasına başladık ya ondan da olabilir mi? kakasının rengi koyulaşır merak etmeyin demişti dr ama çişiyle ilgili bişey demedi. şimdi bu sadece su yetersizliği mi yoksa yavrum idrar yolu enfeksiyonu mu geçiriyor. hemen su vermeye başladım bakalım susuzluktansa geçiyor diye sizlerin yorumlarından okumuştum. ne kadar su vereyim ve geçmesi için ne kadar bekleyeyim? dr a götürmek için 2 gün çok mu olur. bir de enfeksiyon olsa ağlayıp sızlaması lazım değil mi? çok şükür öyle değil biraz mızmız ama. offff((
Şilekan 'da milletin efendisi demek :)))
yok canım ek gıdaya geçmedik henüz, süt sağıp bırakıyorum,bide iş yerim evime 15 dak. tramvayla öğle aralarıda gidip geliyorum süt iznimide haftada 1 güne topladım cumaları çalışmıyorum haftada 4 gün çalışıyorum yani .....
Canım kusma ishal ateş beslenme isteksizliği yoksa endişelenme,susuz kalmıştır,su ver bol bol,ölçüsü yok içebildiği kadar...
diğerleri yok ama iştahsızlık var gerçi havalar sıcakken genelde istemiyor birz serinleyince toparlıyoruz. inşallah bişeyi yoktur yavrumun.
Canım kakasında mukus varsa durumdan endişe etmekte haklısın ama mukus yoksa senin yediklerinle ya da bebişin fazla beslenmesiyle alakalı bir durum...çok geçmiş olsun
kızlar ya,ben eylül ortalarına doğru çalışmaya başlıcam,sadece anne sütü alıyo benim bebiş,sütüm de anca onu doyuruyo yani poşet poşet süt atamıyorum buzluğa,eylül ayında 5. ayını bitirmiş 6. ayının içinde olcak,öğretmenim,ders programım bu sene çok yoğun olmaz diye düşünüyorum, 1 ya da 2 emzirme öğünü atlamak zorunda kalıcak bebişim ben yokken ,ek gıdaya başlayıp benim yokluğumda bişiler mi yese yoksa mamaya geri dönüş mü yapsam bilemiyorum,doktorumuz şu anda ek gıdaya geçmene gerek yok,kilosu çok iyi dedi,ben tattırıyorum sadece,mesela kayısı yalattım,1-2 ÇAY kaşığı ev yoğurdu veriyorum 2 gündür falan,doktorumuza da sorarım gerçi ama ,sizce napsam daha iyi olur?Benim durumuma benzer durumda olcak olan var mı aranızda?
kızlar ya,ben eylül ortalarına doğru çalışmaya başlıcam,sadece anne sütü alıyo benim bebiş,sütüm de anca onu doyuruyo yani poşet poşet süt atamıyorum buzluğa,eylül ayında 5. ayını bitirmiş 6. ayının içinde olcak,öğretmenim,ders programım bu sene çok yoğun olmaz diye düşünüyorum, 1 ya da 2 emzirme öğünü atlamak zorunda kalıcak bebişim ben yokken ,ek gıdaya başlayıp benim yokluğumda bişiler mi yese yoksa mamaya geri dönüş mü yapsam bilemiyorum,doktorumuz şu anda ek gıdaya geçmene gerek yok,kilosu çok iyi dedi,ben tattırıyorum sadece,mesela kayısı yalattım,1-2 ÇAY kaşığı ev yoğurdu veriyorum 2 gündür falan,doktorumuza da sorarım gerçi ama ,sizce napsam daha iyi olur?Benim durumuma benzer durumda olcak olan var mı aranızda?
Ben alıştırmaya çalışıyorum,kilo da düşük olunca bir mama bir öğün meme formülümüz:)) ama iyi geldi sanki toparladı gibi bir haftadır...
pirinç unu mamanın içine 3 ölçek formül mama koyuyorum hem beslenmesini hem de kilo alımını sağlıyoruz