2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
cnm allah bağışlasın bu konuda bi fikrim yok ama yalnış çizelge kullanıyorsun bu çizelgeyi bebeğini kaybedenler kullanıyor allahım uzun ömürler versınde belkı fark etmemişsindir sölim dedim

teşekkür ederim cevabın için bilmiyordum nasıl yapılıyor çizelge anlatırsan sevinirim.

Canım bu koltuğa kaç aylıkken oturtulur bebek? Aslında güzel kullanılışlı görünüyor ama acaba bebeğim sıkılır mı? Oturmak ister mi

selam
şu bumbo koltuktan alan yada almayı düşünen varmı?
nasıl kullanışlımı?

Haber365 MOBL | Bebek Sahipleri Bu rne Dikkat
Bu habere göre eski ürünler emniyet kemersiz ve yanlış kullanım sonucu yüksekten düşmelere sebep olmuş. Alırken emniyet kemerine falan dikkat edin kızlar. +3 ay yazıyor kullanım ayı için de.

mrb arkadaşlar ben de nisan annesiyim 20 nisan da nisan isminde bir kızım var. sizlere bi sorum olacak kızımı yüz üstü yatırdığım zaman daha önceleri kafayı kaldırıyordu ıkı gundur kafayı kaldırmıyor. kucağıma aldığım zaman dik tutmaya çalışıyo kafayı ama yüzüstü yatırdığım zaman sağa sola çeviriyo kaldırmıyor.düşünmekten kafayı yiyeceğim neden olabileceğini bilen var mı acaba ?
Canım benim oğlum yüzüstü bile yatamıyor, yatırdığım zaman 5 dk içinde çırpınıyor, doktora sordum bu pozisyonu sevmiyor zamanla alışır demişti

kızlarrrrrrrrrrrrr ilk bebekli :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:bayramımız kutlu olsun tabi 2 . bebekli 3. bebekli olanlarında ama ilkler için ayrı bi heyecan var bende öyle harçlık toplamaya başladı benim sıpa bakalım hasılat nekadar olucak :9::9::9::9: şaka bir yana sağlıklı huzurlu bir bayram geçiririz inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bayram sonu gitmeyi düşündüğümüz doktara bu sabah gittik çünkü ahsen hiç emmedi dün akşam saat 5 den sonra sabahtan beri doktordayız yeni geldim ahseni yıkadım uyutum idrar yollarında enfeksiyon kapmış ve 1 ayda sadece 200 gr almış 5800 dü 6 kilo olmuş mamaya başla dedi sütüm var emmiyo dedim yok sen başla kilo alsınki mikrobu atsın dedi antibiyotik bide vitamin verdi sma mama aldık tercihi bize bıraktı ne yapmalıyım bilemiyorum zorlada emmiyo mamada yiyecegini sanmıyorum aç karnına çay veriyorum en fazla 25 cc içebiliyo gercekten çok üzgünüm memeyle beraber mama veren anneler ne sıklıkta ve ne kadar mama veriyorsunuz

slm herkese iii bayramlar öncelikle geçmiş olsun canım çabuk iileşir inşaalh dıoktor mantıklı demiş yesinde mikrobu çabuk yensin ama sen yine emzirmeyi de bırak ma benim de 4.5 aylık oğlum var günde iki kere mama veriyorum bir gündüz kaşık maması 100 cc su ile yapıyorum bir de gece yatmadan önce 150 cc biberon maması veriyorum onun dışında emziiryorum canım

arkadaslar hepinizin ve güzel bebeklerımızın ılk bayramları mübarek olsun..dikkat edelım bebelere hasta etmeyelım..ben bugunluk gezıntıye ara verdım gezecek cook yer var ama benım meraklı gıttıgımız yerlerde sırınlık yapmaktan uyumadıgı ıcın eve dondum.yıprandı uykusuz kaldı diye..artıkın yarın devam ederım gezmeye.hava guzel de allahtan gezmek zevklı..kızlar kıskananlarınız vardır sızınde emınım sagınızda soulunuzda öyle fesatt insanlar..cevsen falan takın cocuklarınıza nazar deymesın...:nazar: :nazar: benım ananem bile fesatlanıyor diğer kuzenlerımın bebeklerıyle yarıstırıyo bıraz ayrımcıdır kendısı.dedıkı aa zaten kucuk dogurduydun hala buyumemıs boyuda uzamamıs..düşünün oglum dun 4 aylık oldu boyu 64 cm kılosu 7,600 :9: daha ne deyımm yaa.allah hepınızı korusun kötü bakışlardann. hepınızı öpüyorum mutlu bayramlarr......

bayram sonu gitmeyi düşündüğümüz doktara bu sabah gittik çünkü ahsen hiç emmedi dün akşam saat 5 den sonra sabahtan beri doktordayız yeni geldim ahseni yıkadım uyutum idrar yollarında enfeksiyon kapmış ve 1 ayda sadece 200 gr almış 5800 dü 6 kilo olmuş mamaya başla dedi sütüm var emmiyo dedim yok sen başla kilo alsınki mikrobu atsın dedi antibiyotik bide vitamin verdi sma mama aldık tercihi bize bıraktı ne yapmalıyım bilemiyorum zorlada emmiyo mamada yiyecegini sanmıyorum aç karnına çay veriyorum en fazla 25 cc içebiliyo gercekten çok üzgünüm memeyle beraber mama veren anneler ne sıklıkta ve ne kadar mama veriyorsunuz

canım cok gcmıs olsun ahsene..üzülme bu bir dönemdır gecer.bende yasadım emmeme sorununu..sen devam et emzirmeye calışmaya..mamayı verıyorum dıyede korkma gene emer..ilaçlardan sonra iştahı yerıne gelınce hersey duzelecek kendını üzersen bide az emıyor sütün gider allah korusun..onun ıcın üzme kendını lutfen.

bugün kızım tam 4 ayını doldurdu abla olduk artık kızlar mamayı yemiyo kızım çokta zorlayıp yemekten tiksindirmek istemiyorum begenmedi galiba yogurt dün denedim onuda begenmedi şeftali biraz yedi 3 4 çay kaşıgı bende ne yapacagımı şaşırdım başka doktora götüreyimmi en begendigimiz doktor oda tatile çıkaçak diye aceleyle baktı bizi postaladı resmen meme emiyo dedim zorla filan bile demedi yapacak bişey yok mamaya başla dedi sagıp ver filan diye bilirdi sanki üf zorlalamamakla iyimi kötümü yapıyorum bilmiyorum büyük kızıma çok zorla verdim çocuk mutfakta ben yemek yapmaya başlayınca aglamaya başlıyodu ben yemiyecem diye buda öyle olsun istemiyorum uykudada verimli cekemiyo memeyi bende farkındayım kilo alamaması ondan az çektikce süttümde az gelmeye başladı sanki zaten çok degildi :50:

bugün kızım tam 4 ayını doldurdu abla olduk artık kızlar mamayı yemiyo kızım çokta zorlayıp yemekten tiksindirmek istemiyorum begenmedi galiba yogurt dün denedim onuda begenmedi şeftali biraz yedi 3 4 çay kaşıgı bende ne yapacagımı şaşırdım başka doktora götüreyimmi en begendigimiz doktor oda tatile çıkaçak diye aceleyle baktı bizi postaladı resmen meme emiyo dedim zorla filan bile demedi yapacak bişey yok mamaya başla dedi sagıp ver filan diye bilirdi sanki üf zorlalamamakla iyimi kötümü yapıyorum bilmiyorum büyük kızıma çok zorla verdim çocuk mutfakta ben yemek yapmaya başlayınca aglamaya başlıyodu ben yemiyecem diye buda öyle olsun istemiyorum uykudada verimli cekemiyo memeyi bende farkındayım kilo alamaması ondan az çektikce süttümde az gelmeye başladı sanki zaten çok degildi :50:

öncelikle bu durumda sakin olmak ve sağlıklı düşünmek sanırım bu işin sırrı..tabi ki kolay degıl,sonucta her anne bebeğini emzirmek doyduğunu hissetmek ister fakat maalesef bebeklerin buyuk bir kısmında bu sıkıntı mevcut. emmeme,memeyi reddetme, mamayı sevmeme vb...aynı sorunları bende yeni yeni atlatıyorum. bi amuda kalkmadıgım kalmıstı cocugu emzirirken yeterkı alsın doysun dıye, çok agladım nıye bu cocuk boyle yapıyo dıye..:14: fakat dirayetimı kaybetmedım sanırım 4.ay kontrolunde bebeğim sadece 150 gr. almıstı..:43: 7 kılo olmustu bizimkı ve doktorumuz hemen takviyeye basla dedı. sadece anne sütü alıyodu zaten. saglık ocagında doktorumuzda tamam evet cok az almıs gercekten dedı fakat mama için bıraz daha bekle dedı. ve ayrıca anlattım onada durumu emmıyo istemıyo cekıp cekıp bırakıyo dedım gogsumu çişi kakası cok azaldı dedım doymuyo bılıyorum dedım, doktorumuzda (gercekten bu işin ehlı oldugunu dusunuyorum) bebeklerın buyuk cogunlugunda bu sıkıntı olabılıyo ama sakın vazgecme emzırmekten dedı,her cocuk sonnda bı sekılde pes edıyo dedı :1: ve benım durumumda gercekten oyle oldu, 2 haftadır 2 saatte bır emzırmeye basladım oglumu ve sankı bı mucize olmus gıbı artk memeyi alıyo :21: inancım kalmamıstı cunku gercekten artk bu saatten sonra almaz dıye, elektrıklı sagma makınesı bıle almstım denedim her yolu ve cook dua ettım Allahıma...sende vazgecme sakın sabırlı olmak zorundayız..takvıyeyse takviye yapıcak bısey yok ama emzırmeyı sakın ıhmal etme..inşallah senın içinde bı mucize gerceklesir..:16: Allahım butun annelerın bebeklerıne lıkır lıkır süt içmeyı nasip etsın sıkıtısız şekilde inşş...:16:

öncelikle bu durumda sakin olmak ve sağlıklı düşünmek sanırım bu işin sırrı..tabi ki kolay degıl,sonucta her anne bebeğini emzirmek doyduğunu hissetmek ister fakat maalesef bebeklerin buyuk bir kısmında bu sıkıntı mevcut. emmeme,memeyi reddetme, mamayı sevmeme vb...aynı sorunları bende yeni yeni atlatıyorum. bi amuda kalkmadıgım kalmıstı cocugu emzirirken yeterkı alsın doysun dıye, çok agladım nıye bu cocuk boyle yapıyo dıye..:14: fakat dirayetimı kaybetmedım sanırım 4.ay kontrolunde bebeğim sadece 150 gr. almıstı..:43: 7 kılo olmustu bizimkı ve doktorumuz hemen takviyeye basla dedı. sadece anne sütü alıyodu zaten. saglık ocagında doktorumuzda tamam evet cok az almıs gercekten dedı fakat mama için bıraz daha bekle dedı. ve ayrıca anlattım onada durumu emmıyo istemıyo cekıp cekıp bırakıyo dedım gogsumu çişi kakası cok azaldı dedım doymuyo bılıyorum dedım, doktorumuzda (gercekten bu işin ehlı oldugunu dusunuyorum) bebeklerın buyuk cogunlugunda bu sıkıntı olabılıyo ama sakın vazgecme emzırmekten dedı,her cocuk sonnda bı sekılde pes edıyo dedı :1: ve benım durumumda gercekten oyle oldu, 2 haftadır 2 saatte bır emzırmeye basladım oglumu ve sankı bı mucize olmus gıbı artk memeyi alıyo :21: inancım kalmamıstı cunku gercekten artk bu saatten sonra almaz dıye, elektrıklı sagma makınesı bıle almstım denedim her yolu ve cook dua ettım Allahıma...sende vazgecme sakın sabırlı olmak zorundayız..takvıyeyse takviye yapıcak bısey yok ama emzırmeyı sakın ıhmal etme..inşallah senın içinde bı mucize gerceklesir..:16: Allahım butun annelerın bebeklerıne lıkır lıkır süt içmeyı nasip etsın sıkıtısız şekilde inşş...:16:

çok teşekürler canım içime su serptin sanki

bizim evde net gittiği için giremiyorum ne zaman olur bilmem üfff canım sıkılıyo...
Canım ya geçmiş olsun inş ahsen en kısa sürede düzelirde şu sorunları atıverir de emmeye tam gaz devam eder
bak ben hem mama hemde emziriyorum mamayıda güzel içiyo emmeyide. bazı bebekler mama seçiyomuş aslında çevrende mama kullanan biri olsada diğerlerini de denesen ben aptamil kullanıyorum bizim bi yakınımızın bebeği tüm mamaları denemişler hiç birini almamaış hero baby yi beğenmiş onu verdi. bebek işte farklı farklı oluyolar napıcaksın.
acaba sağıpta versen sütünü yine kilo almazmı
ama bence üzme kendini küçük hanım huzursuz diye almıyodur bi iyileşsin bak nasıl cok cok cok çekecek sütünü
ben biliyosun hastanede yatarken hiç emmedi yavrum bir hafta ama sonra memeyi verdm çıkınca nasılda güzel güzel emmeye başlamıştı ah keşke sütüm yetse de bende versem

İyi bayramlar bayanlar, çok yorgunum nedense oğlumla ilgilenecek halim enerjim yok. Şu son günlerde oğlum emdikten sonra veya yerinden kaldırdığımda gaz çıkarışlarında kusuyor bu durum normal mi acaba. Sürekli üstümü batıracak şekilde kusmaya başladı, hazmedemiyor mu ya da fazla mı emdi anlamadım

g​
İyi bayramlar bayanlar, çok yorgunum nedense oğlumla ilgilenecek halim enerjim yok. Şu son günlerde oğlum emdikten sonra veya yerinden kaldırdığımda gaz çıkarışlarında kusuyor bu durum normal mi acaba. Sürekli üstümü batıracak şekilde kusmaya başladı, hazmedemiyor mu ya da fazla mı emdi anlamadım

Canimemdikten sonra karnina basku yapiyorsan normal emdikten sonra yatir bi muddet ya da karnuna dokunmayacak sekilde titosundan tut.benim ogluaumda da ayni durum var ben oyle yapiyirum kusmuyor

Herkesinbayrami mubarek olsun.arefe gununden beri arefe de dahil eve sadece uyumak icin geliyorum biraz gec oldu.bayram forolari vardir eklenmistir diye dusunmustum ama kimsecikler koymamis foto ilk foto benden olsun diycem ama telden giriom nete su an neyse sonra ekleyeyim ben de...

herkesw iyi bayramlar,bebişlerle ilk bayramımız bu:)) Allah nice bayramları nasip etsin inşallah hep beraber sağlık sıhhatle:emir_bebek::nazar::29:

g​

Canimemdikten sonra karnina basku yapiyorsan normal emdikten sonra yatir bi muddet ya da karnuna dokunmayacak sekilde titosundan tut.benim ogluaumda da ayni durum var ben oyle yapiyirum kusmuyor

Sağol canım, bir daha ki sefere öyle bir deneyelim sanırım ben çok yukarıya doğru kaldırıyorum midesi sıkışıyor olabilir

Bizim evde görünürde sinek yok, bizi ısırmıyor ama oğlumun yüzü kolu sinek ısırıkları içerisinde üstelik odanın penceresini de pek açmıyoruz. Bazı ısırıklar kendiliğinden yara gibi kanıyor acaba ne kullanabilirim böyle bir durumda

Back
X