2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
çok teşekür ederim canım:54:
serenayyy gecen gün midesi bunıyorsa bizim diş çıkarken çınarında midesi bulanıyor du diş olabilir dediginden beri bir heyecanla beklkiyorduk ve sonunda bugün ucu çıkmış :46::46::46:
Hayırlı olsun dişiniz canım,bizim 2 alt dişimiz çıkmıştı şimdi üstleri bekliyoruz, üstleri kaşıyıp duruyor

kızlar merhaba, herkes iyidir inşallah..Bizde çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz :)

Ahsen canım eşinle bir ömür boyu mutluluklar diliyorum, ahsen hanımın dişide hayırlı olsun, darısıda bize olsun, seninle adaşlar bizimki ama bizde daha tık yok :)

kızlar hasta olan bebeklere Rabbim acil şifalar versin...

kaç gündür yazacağım ama önce denemek istedim, sonra size yazayım dedim.. hepimizin bebeklerinde uyku sorunu var, bunu ben az buçuk 1-2 gündür çözdüm :) Nasıl derseniz bir ayetle,

Ayet: Vecealna Nevmeküm Sübata..11 defa okuyoruz, uykuyu size dinlenme vakti yaptık, kefh 11. ayetti sanırım, yanlışta yazmış olabilirim sure adını..

Bunu okuyalı ela uykuya daha rahat dalıyor ve uyanmıyor, önceden çıt çıksa gözünü açıyordu, gece uyanmalarıda bir nebze azaldı..Sizde bir deneyin, inşallah sizede faydası dokunur, sonrada yazın ama faydası olup olmadığını..Tabii Rabbimin bütün ayetleri hikmetlidir orası ayrı..

günaydınnnnnn güzel anneler bugün bizim evlilik yıldönümümüz
07 /12/2003 tam 9 sene gecti iyiki aşkımla evlenmişim :16:
ve bugün ahsen bize bir süpriz yaptı küçücük bir hediye :9:kaşıga o minicik dişi degdi çıt sesini duyduk :52:
ne güzel şeymiş evlat sahibi olmak önce allahın bize sonrada eşimin bana benimde eşime bu 9 senede verdigimiz engüzel hediye 2 tane evladımız :16:
tüm sıkıntılarımı telaşlarımı size yazıyorum bu mutlu günümüde sizlerle paylaşmak istedim :21:

Bir ömür çocuklarınızla mutlu mesut yaşayın inşallah.Nice Senelere :)
Kıyamam çıkardı demek çok sevindim :) Hangi dişi çıktı genelde alttaki çıkar diyorlarda

Nice mutlu yıllar dilerim canım, Ahseni de tebrik ederim hayırlı olsun dişi inşallah iştahı yerine gelir mide bulantısı da geçer

Hayırlı olsun dişiniz canım,bizim 2 alt dişimiz çıkmıştı şimdi üstleri bekliyoruz, üstleri kaşıyıp duruyor

Ahsen canım eşinle bir ömür boyu mutluluklar diliyorum, ahsen hanımın dişide hayırlı olsun, darısıda bize olsun, seninle adaşlar bizimki ama bizde daha tık yok :)

kaç gündür yazacağım ama önce denemek istedim, sonra size yazayım dedim.. hepimizin bebeklerinde uyku sorunu var, bunu ben az buçuk 1-2 gündür çözdüm :) Nasıl derseniz bir ayetle,

Ayet: Vecealna Nevmeküm Sübata..11 defa okuyoruz, uykuyu size dinlenme vakti yaptık, kefh 11. ayetti sanırım, yanlışta yazmış olabilirim sure adını..

Bunu okuyalı ela uykuya daha rahat dalıyor ve uyanmıyor, önceden çıt çıksa gözünü açıyordu, gece uyanmalarıda bir nebze azaldı..Sizde bir deneyin, inşallah sizede faydası dokunur, sonrada yazın ama faydası olup olmadığını..Tabii Rabbimin bütün ayetleri hikmetlidir orası ayrı..

Bir ömür çocuklarınızla mutlu mesut yaşayın inşallah.Nice Senelere :)
Kıyamam çıkardı demek çok sevindim :) Hangi dişi çıktı genelde alttaki çıkar diyorlarda

güzel dilekleriniz için çok teşekür ederim :16:
eyidas alt dişi çıktı canım ikinciside kabarmış bir haftaya oda çıkar heralde

ve bugün ahsen bize bir süpriz yaptı küçücük bir hediye :9:kaşıga o minicik dişi degdi çıt sesini duyduk :52:
ne güzel şeymiş evlat sahibi olmak önce allahın bize sonrada eşimin bana benimde eşime bu 9 senede verdigimiz engüzel hediye 2 tane evladımız :16:
tüm sıkıntılarımı telaşlarımı size yazıyorum bu mutlu günümüde sizlerle paylaşmak istedim :21:

canım tebrik ederim,ne güzel iyi ki aşkımla evlenmişim diyorsun.Mutluluğunuz daim olsun,dişiniz de hayırlı olsun.durmadan dişini görmek istiyor insan.Buarada bizde üstten ilk dişimizi çıkarttık.

canım tebrik ederim,ne güzel iyi ki aşkımla evlenmişim diyorsun.Mutluluğunuz daim olsun,dişiniz de hayırlı olsun.durmadan dişini görmek istiyor insan.Buarada bizde üstten ilk dişimizi çıkarttık.

Hayırlı Olsun canım.. Bende istiyorum bende :76: ama benimki oralı değil..

bir ömür mutluluklar canımmm:16::16::
ahsenimede kocaman alkış:46::46::46:abla kız oldu

bir ömür mutluluklar canımmm:16::16::
ahsenimede kocaman alkış:46::46::46:abla kız oldu

çok sagolun kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekür ederim iyiki varsınız:54:

canım bende huysuzlndıgında okuyorum bu ayetı kerımeyı.allahın anıldıgı yerde elbette huzur oluyor.daha kolay dalıyor uykuya..

tubacım canım allah hıcc ayırmasın yıldönumunuz kutlu olsun..rabbım yuvanızda mutluluğu saglıgı ve bırlıktelıgınızı daim etsın canım..allah bozmasın masllah.:nazar:..kıskananlar varsa onlarda çatlasın :emir_bebek::8::52:

bu arada hele şükür cıkmıs dişi kuzumun..:nazar::46:haftaya dıgerıde cıkar ard arda oluyor bılıyosun..bu aralar kasıkla yemekten bıraz rahatsızlık duyar.bıberonla beslemeye agırlık vermenı tavsıye ederım..bızde de hafıf huysuzluk bas gösterdı bugun galıba bızımde üst dişler gelıyorum dıyor...:emir_bebek::nazar:

canım bende huysuzlndıgında okuyorum bu ayetı kerımeyı.allahın anıldıgı yerde elbette huzur oluyor.daha kolay dalıyor uykuya..

tubacım canım allah hıcc ayırmasın yıldönumunuz kutlu olsun..rabbım yuvanızda mutluluğu saglıgı ve bırlıktelıgınızı daim etsın canım..allah bozmasın masllah.:nazar:..kıskananlar varsa onlarda çatlasın :emir_bebek::8::52:

bu arada hele şükür cıkmıs dişi kuzumun..:nazar::46:haftaya dıgerıde cıkar ard arda oluyor bılıyosun..bu aralar kasıkla yemekten bıraz rahatsızlık duyar.bıberonla beslemeye agırlık vermenı tavsıye ederım..bızde de hafıf huysuzluk bas gösterdı bugun galıba bızımde üst dişler gelıyorum dıyor...:emir_bebek::nazar:

çok teşekür ederim canım :16:ahsen biberon tutmuyor oyüzden öyle bir şansımız yok bende meyva ögününü ve yogurt övününü kaldırdım son bir haftadır yemiyor diştenmiş çok zorlamıyorum hemen kusuyor tek kahvaltı onu zorla veriyorum sonra çorba yemek isterse onu zorlamıyorum gece yatarkende mamayı gene zorla veriyorum az kalksın diye inşallah düzene girer miktarıda iyice azaltım kusmaya alışmasındiye sürekli bir haftadır ögürüyor her kaşıkta bugün sanki daha iyiydik bakalım inşallah böyle devam etmez

Kızlar bugün beni sağlık ocağından aradılar, kızamık hastalığı salgına varmış da 6. ayda 5li karmanın içinde yapılmasına rağmen bu ay 1 yaşında yapılması gereken aşıyı tekrar yapılmamız gerekiyormuş dediler. Hiç sizi sağlık ocağından aradılar mı bu konu hakkında. Yarın doktorumuzu da arayıp soracam herhalde onun bilgisi vardır.

beraberce nice mutlu senelere erersiniz inşallah canım bu arada ahsene çok sevindim yei dişi hayırlı olsun darısı benim oğlana hiçççççççççç tık yok ya niye çıkmıyo acaba:26:

bilgi için teşekkürler canım bu ayeti bende facede görmüştüm arasıra bende okuyorum canım tüm uykusuz bebişlere şifa olur inşaalalh ......

Kızlar bugün beni sağlık ocağından aradılar, kızamık hastalığı salgına varmış da 6. ayda 5li karmanın içinde yapılmasına rağmen bu ay 1 yaşında yapılması gereken aşıyı tekrar yapılmamız gerekiyormuş dediler. Hiç sizi sağlık ocağından aradılar mı bu konu hakkında. Yarın doktorumuzu da arayıp soracam herhalde onun bilgisi vardır.

bizi aramadılar canım doktora sorunca bizede bilgi verirmisin canım çok merak ettim......

aaa öyle birşeymi varmış biz daha yeni olduk ama bişey demediler

ben de anlamadım dün misafir vardı tam da konuşamadım ama getirin aşı vurulsun kızamık yaygın dediler, siz ne yaptınız canım aşılarınızı temin edebildiniz mi

tesadüfen bi yerden bulduk çok şükür perşembe günü yaptırdık hallettik çok şükür.aşı firmasının ihalesimi ne varmış ondan bulunmuyomuş sanırım inşallah 1 yaşında sorun yaşamayız.

bizi arayan olmadı ama en son aşıda 9 aylık olunca muhakkak gelin aşınız var demişlerdi bi sefer daha böyle demişlerdi bizde aşı diye gittik sonra konturol amaçlı çagırdık dedile bakalım ocak ayında gidecez aşımı konnturolmu sizi 9 ayda çagırmışlarmıydı
beraberce nice mutlu senelere erersiniz inşallah canım bu arada ahsene çok sevindim yei dişi hayırlı olsun darısı benim oğlana hiçççççççççç tık yok ya niye çıkmıyo acaba:26:

çok teşekür ederim canım iyi dileklerin için
diş olayıda genetik olabilir bence ahsen 7 buçuk aylık çıkardı görümcemin oglu 10 aylık kiloya boya bakmıyo hayırlısıyla sizinde çıkar biran önce inşalllah sürekli konturol ediyordum son bir haftadır dün süpriz yaptı bize :nazar::emir_bebek:

selam kızlar bi kaç gündür giremedim nete,bu hafta doktor kontrolümüz vardı,boyumuz 71.5 cm kilomuz 10 olmuş,dişler kabarmış ama ne zaman çıkar belli olmaz dedi,zaman vermek yanlış olur dedi,mercimek ve baklagillere başlayabilirsin ama eğer yedikten sonra kusarsa alerji yapmıştır verme dedi,kuru incirli bi tatlı tarifi yazmıştım buraya hatırlarsanız,emin olamamıştım incirden,vereyim mi dedim,ver dedi,ceviz vereyim mi dedim ver dedi,şimdilik aklıma gelen bunlar,yazayım dedim

Back
X