2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar elif yürümeye başlayalı 1 ayı geçti ama hala düzgün yürümüyor sallana sallana değişik yürüyor koşar gibi birde sizlerinkiler ne kadar sürede yürümesi düzeldi

Canim elada ilk penguen gibi Yuruyordu hatta ben aksiyor diye korkup doktora goturcektim.sonra duzeldi..sizinde yakinda duzelir. .
Kizlar bizim tatil son hiz devam :)) ela yine huysuz dis geliyo sanirim..kizlar inanmiyacaksiniz ama aksam ben sok oldum niye derseniz ela namaz kilmaya basladi:)) once naptigini anlamadim ellerini bagladi durdu biraz sonra egildi sonra tekrar dogrulup secdeye gitti.ben oylece bakakaldim ve aglamaya basladim..hep namaz kilarken yanimizda olurdu demekki ogrenmis yavrum..nazar degmesin kuzuma..

kızlar elif yürümeye başlayalı 1 ayı geçti ama hala düzgün yürümüyor sallana sallana değişik yürüyor koşar gibi birde sizlerinkiler ne kadar sürede yürümesi düzeldi
Canım ahsende bana aksıyor gibi geliyordu hatta şevvalden teçrübeli oldugum için doktora götürmemiştim şevvalde korkup birde doktora götürmüştüm filim filan cektirmiştik
Canim elada ilk penguen gibi Yuruyordu hatta ben aksiyor diye korkup doktora goturcektim.sonra duzeldi..sizinde yakinda duzelir. .
Kizlar bizim tatil son hiz devam :)) ela yine huysuz dis geliyo sanirim..kizlar inanmiyacaksiniz ama aksam ben sok oldum niye derseniz ela namaz kilmaya basladi:)) once naptigini anlamadim ellerini bagladi durdu biraz sonra egildi sonra tekrar dogrulup secdeye gitti.ben oylece bakakaldim ve aglamaya basladim..hep namaz kilarken yanimizda olurdu demekki ogrenmis yavrum..nazar degmesin kuzuma..

Maşallah elaya canım
ahsen sadece bisilla diyim direk secdeye gidip orda kalıyor:9:
şu dişleride bitmedi hayırlısıyla bi çıkartıp bitirselerdi sizde kaç diş oldu ahsen 8 de kaldı kabarma filan da yok

kızlar dün bayram temizligimiz bitti ögleden sonrada alışverişe çıktık kızlara bayramlıklarını aldık
bu günde fırsat bulursam kendime bişeyler almak istiyorumda ahsenin puseti babasının arabasında kalmış
ahsenle nasıl olur pusetsiz düşünmek bile istemiyorum :37:
Dün ahsene evde giymesi için bi ayakkabı aldım dünden beri ayagından çıkartmadı gece uyuduktan sonra çıkarttım sabahda gözünü aççar açmaz akkabi diye bagırdı :1:
bide kızlar ben ahsenin pusetinden çok memnunum küçükken ana kucagını monte ediyorduk şimdide büyügüne gectim eşime diyorum arabası çok hoş çokta uygun aldık özelliklerine göre ama sadece uyku pozisyonuna geçmiyor oda olsa çok iyi olacaktı diye dün alışveriş merkezinde aynı model bir puset gördük baktım yatık şeklinde hemen koştum kadına sordum nasıl yatırdınız diye kadın tek hareketle bizimkini yatırdı tabi ben şok kendimi salak gibi hisettim hiç farketmemişim aldıgımız yerdede göstermediler internettede baktım ordada bu özelliginden bahsetmemişler 2 sene olacak çocuk yolda uyusa iki büklüm şekilde kalıyordu :17:
çenem düştü kızlar şimdi ben kaçıyorum sarma sarıcam alışverişe çıkacam işim çok bayramlıklerını giyinince kızlar yarın foto atarım sizlerdende bekliyorum :3:

sagol canım dedigin sekilde denicem bakayım bi yarım saat bile ceksem kardır :)

o 8 de uyuyan sabah en gec 7 de kalkıyomus canım :9: ya ama 8 de uyusa ben ona razıyım dusunsene butun aksam sana kalıyo rahat rahat oturuyosun islerini hallediyosun ohh miss.. annesi uyuyosa 1lere 2lere kadar tutma yazık prensese uyusunda buyusun :1:

ceren de gectigimiz bayramda yurumeye basladı nerdeyse 2 ay olcak iste ama bizimde hala oyle duzgun bi yuruyusumuz yok hele heyecanlandıgı zaman kosarken arkadan goruntusu cok komik oluyo eller iki yana acık bacaklar da ayrık ayrık :) olsun yuruduler ya zamanla duzelir takılcak bi durum degil bence
yok cnm gece o saate kadar tutmuyorum o gündüz uykusu eğer 9 larda sabah kalktıysa öğlen 1-2 gibi uykusu geliyor uyuyor ama kalkmadıysa uykuya devam ettiyse 9 da mamadan sonra 2-3 lerde uyuyor tekrar
bak bu akşam 8 de yatan bebek anne için kötü ya hem geç yat hemde sabah erken kalk :37:
ay şu diş gece uyutmadı elifi ben dişe yordum dişi kabarmış çünkü hanımefendi oyun oynayacakmış en sonunda yatırdım yatağına ağladı babası diğer odadan dayanamadı geldi aldı uyumuşlar bende neden uyumuyorsa
ay yerim ben fıstığı maşallah :)
Canım ahsende bana aksıyor gibi geliyordu hatta şevvalden teçrübeli oldugum için doktora götürmemiştim şevvalde korkup birde doktora götürmüştüm filim filan cektirmiştik

Maşallah elaya canım
ahsen sadece bisilla diyim direk secdeye gidip orda kalıyor:9:
şu dişleride bitmedi hayırlısıyla bi çıkartıp bitirselerdi sizde kaç diş oldu ahsen 8 de kaldı kabarma filan da yok
ben aslında takılmayacaktım ama hastanede bi çocuk grmüştüm yürümesi sorunluydu dr ilaçtan demiş bende sizinkiler nasıldı diye ondan sordum yoksa bizimkidemi ilaçtan diye
kızlar dün bayram temizligimiz bitti ögleden sonrada alışverişe çıktık kızlara bayramlıklarını aldık
bu günde fırsat bulursam kendime bişeyler almak istiyorumda ahsenin puseti babasının arabasında kalmış
Dün ahsene evde giymesi için bi ayakkabı aldım dünden beri ayagından çıkartmadı gece uyuduktan sonra çıkarttım sabahda gözünü aççar açmaz akkabi diye bagırdı :1:
bide kızlar ben ahsenin pusetinden çok memnunum küçükken ana kucagını monte ediyorduk şimdide büyügüne gectim eşime diyorum arabası çok hoş çokta uygun aldık özelliklerine göre ama sadece uyku pozisyonuna geçmiyor oda olsa çok iyi olacaktı diye dün alışveriş merkezinde aynı model bir puset gördük baktım yatık şeklinde hemen koştum kadına sordum nasıl yatırdınız diye kadın tek hareketle bizimkini yatırdı tabi ben şok kendimi salak gibi hisettim hiç farketmemişim aldıgımız yerdede göstermediler internettede baktım ordada bu özelliginden bahsetmemişler 2 sene olacak çocuk yolda uyusa iki büklüm şekilde kalıyordu :17:
çenem düştü kızlar şimdi ben kaçıyorum sarma sarıcam alışverişe çıkacam işim çok bayramlıklerını giyinince kızlar yarın foto atarım sizlerdende bekliyorum :3:
güle güle giysinler canım cicileri kızlar :) fotoları bekliyoruz herkesten :)
canım arabayla alakalı benimde öyle muhabbetim oldu bi araba satıcısına sordum en sonunda o göstermişti :) önündeki ayak korumalığını bi türlü taktırmayı becerememiştik meğer çıt çıtlıymış ne taktırması :17: :9:

o 8 de uyuyan kaçta uyanıyomuş cnm sabah :)

elifte genelde ben uyutursam 10 da fln uyuyor sabah 9:30 larda uyanıyor uyutursam uyuyor uyutmazsam 1lerde yada 2de uyuyor

Allahımm inanamıyorum maşallah maşallah elif e duru 9,30 da uyansa 100 takla atarım duru 1,5 yaşında saat 8 de uyandığı günler parmakla sayılır gece kaçta yatarsa yatsın 6 enn geçç 7 de ayaktaa..

Valla canım duru 10 aylıkken yürümeye başladı ama yürüyüşü halaa tuhaff paytak paytak yürüyor..

Hayırlı olsun canımmm kızların kıyafetleri. :9: :9: kız güldürdün beni ilahhi uyku pozisyonuna geçmeyen bebek arabası varmıı...

Allahımm inanamıyorum maşallah maşallah elif e duru 9,30 da uyansa 100 takla atarım duru 1,5 yaşında saat 8 de uyandığı günler parmakla sayılır gece kaçta yatarsa yatsın 6 enn geçç 7 de ayaktaa..

Valla canım duru 10 aylıkken yürümeye başladı ama yürüyüşü halaa tuhaff paytak paytak yürüyor..

Hayırlı olsun canımmm kızların kıyafetleri. :9: :9: kız güldürdün beni ilahhi uyku pozisyonuna geçmeyen bebek arabası varmıı...

cnm bizim durum farklı biz ilaç kullanıoruz ya o uyutabileceğini söylediler eeg de bile her defasında sorarlar herhangi bir ilaç verdinmi diye
ohh içim rahatladı demekki sorun fln yok yürümede :)

kızlar şimdiden hepinizin bayramını kutluyor bebişlerinizi kocaman öpüyorum,sağlıkla ,mutlulukla nice bayramlara inşallah :48::70::nazar:

Canlarim hepinize evlatlarinizla mutlu huzurlu ve saglikli bir bayram gecirmenizi diliyorum..elayla sizi kocaman optuk :):16:

Canım çınar da bir aya yakındır yürüyor ama dediğin gibi paytak paytak tam düzgün değil zaten sürekli de düşüyor bir haftadır hasta ve uykusuzdu o yüzden mi bilmiyorum şu günler dengesiz yürüyor biraz da güçsüz düştü yürüdüler ya inşallah bir süre sonra daha düzgün yürüyecekler

Kolay gelsin canım şimdiden iyi bayramlar dilerim puset konusuna gelince biz de katlayıp arabaya yerleştirmeyi beceremezdik yoldan geçenlerden yardım isterdik sadecr bu yüzden gittim hafif bir baston puset aldım uyuma konusuna gelince çınar 6-7 aydan sonra dışarıda pusetinde uyumaz oldu o kadar dikkatli ki yolda arkasına bile yaslanmıyor etrafta her türlü ayrıntıya dikkat ediyor şimdi de tanımadığı insanlarla bile bir iletişim kuruyor ki onlara el sallıyor cee yapıyor Adana çınarı çok sosyalleştirdi

kızlar oğlumun son zamanlarda uykusu sıkıntılı biraz,inleyerek kalkıyo 2 saatte bir,sanırım azılar patlayacak,bi patlayamadı gitti valla,uykumdan bi, şey anlamıyorum ikide bir kalkmaktan,azısı çıkmayan bebişimiz var mı?Bizim önler 8 diş oldu,öyle bekliyoruz 3 aydır,daha gelmedi azıları

oğlum bu arada "aç" demeyi öğrendi 2 gündür,kapı kapalıysa gelip aç aç diyo,anne baba,dede,mama gibi klasik kelimelerden sonra bu pek sevimli geldi gözüme:1: bunu konuşmanın ilk işareti olarak alıyorum,bakalım ne kadar sürede farklı kelimeler söyleyecek

Son düzenleme:
$slm.webp

bu da oğluşumun muzur hallerinden :1:

kızlar bayramda koşturmaktan forma giremedim umarım herkesin bayramı güzel geçmiştir resimde sonraki günlerde koyarım inşallah pek fırsat bulup çekemedim kızları :(
kızlar oğlumun son zamanlarda uykusu sıkıntılı biraz,inleyerek kalkıyo 2 saatte bir,sanırım azılar patlayacak,bi patlayamadı gitti valla,uykumdan bi, şey anlamıyorum ikide bir kalkmaktan,azısı çıkmayan bebişimiz var mı?Bizim önler 8 diş oldu,öyle bekliyoruz 3 aydır,daha gelmedi azıları

oğlum bu arada "aç" demeyi öğrendi 2 gündür,kapı kapalıysa gelip aç aç diyo,anne baba,dede,mama gibi klasik kelimelerden sonra bu pek sevimli geldi gözüme:1: bunu konuşmanın ilk işareti olarak alıyorum,bakalım ne kadar sürede farklı kelimeler söyleyecek

canım geçmiş olsun ahsen de 8 dişte şimdilik kabarma filanda yok bakalım tembeller ne zaman çıkartıçaklar

Aynı şekilde canım çınarında önde 8 dişi vardı geçen gün baktım üstten sanırım azılardan biri çıkmış yaklaşık 3 aydır çıkartmıyordu ama geceleriçok huysuzdu sanırım yakında altta da bir tane çıkacak elime sert birşey geliyor ama görünürde yok zaten 10 gündür bademcik iltihabı ve burun akıntısından hiç uyumuyorduk iştahı da gitti şimdi de antibiyotikten mi bilmiyorum ishal oldu 4 aydır adanada aldığı 1 kiloyu da verdi haftaya evimize gidiyoruz şimdi de oraya alışana kadar bütün gece uyumaz gece boyu uyuduğum paramparça 2 saatlik uykum vardı zaten gündüz çok hareketli

Merhaba kızlar bayramdan sonra pek giren olmamis, bayram güzeldi ama biz hastalandik oğluşumla...

Back
X