2012 ocak annelerimiz , gelin eski formumuza birlikte kavuşalım :)

mavisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2010
282
1
116
Şanlıurfa
evet hepimiz annelik telaşına alıştık ve artık bize hayatımızın anlamı olan minicik bebeklerimizden kalan kilolarımızdan fazlaca şikayete başladık.. bunun için hergün aklıma gelsede vazgeçemediğim tatlıları sizin desteğinizle keseceğimi umuyorum.

emzirdiğimizide düşünürsek ona göre bir zayıflama planımız olacaktır, birbirimize destek olma ümidiylee

aslında tatlı ekmek süte katkısı olmayan gıdalrı çıkartırsak 5-6 kg ztn veririz ,burdan başlasam iyi olacak gibi

hemen geldimmm.. harika bir konu:)))) ahh kızlar umarım hepimiz yaza fit gireriz. çatlak ve selülitlerle ne kadar fit olunursa tabi:))) aynen katılıyorum sizlere süte yararı olmayan boş kalorileri hayatımızdan çıkarırsak zaten rahat 5 kilo gider. ben inanıyorum ocak annelerine hepimiz fit olucaz bu yaz:)))

bu arada bir itirafta bulunayım aslında bir kaç gündür çok dikkat ediyorum yediklerime ama bugün 2 tane gofreti afiyetle mideme indirmiş bulunuyorum. napalım oldu artık. yarın dengelerim bebişimle daha fazla yürürüz olur biter. ama bir daha yersem de tutucam boğazımı 1 neyime yetmiyor anlamıyorum

Son düzenleme:

onlar içinde bişeyler düşünürüz yenemesek de deneriz şimdilik benim önceliğim kilolarım

melnizin dediği gibi ekmek tstlşı vs bir kısabilsek.. hatta kısmak ne kelime kesebilsek :))

bunun için acaba kurallar listesi falan mı yapsak, yani bir emzirenin zayıflamak için yapabilecekleri listesi çıkarsak fena olmaz.. sütüm az onu da kesmek istemiyorum ama yediklerimin rtık süt olmadığını sadece kilo aldığımı garantiledim yani o derece :))

çok haklısın canım kilo vericem diye asla sütümden olmak istemem şuanda en önemlisi süt. ona dikkat ederek zayıflamaya çalışmalıyız zaten. yediğimiz ıvır zıvırları kesmek ve fazlaca büyük porsiyonları küçültmek çözüm olabilir belki. yoksa ben yine abartmadan fındığımı cevizimi yerim sütüm için faydalı olacağına inandığım şeyleri yaparım:)) aslında evet dediğin gibi emziren anne diyet listesi falan olabilir a dan z ye uygulamak değil de oradan örnek alabiliriz . birde motive edici bişeyler olabilir ama bilemedim şimdi önerileri bekleyelim en iyisi:))

bence 5-6 altın kural koyalım
1-bol su
2-günde en fazla 3 dilim yada pilav makarna varsa ekmek yememek
3-öğünleri sıklaştırmak
4-porsiyonları küçültmek
5-her gün beraber belli sayıda egzersiz yapmak

gibi ben örnek yazdım tabii eklenip değiştirebiliriz beraber

oy oy yarama parmak bastınız bacılarr:)) 10 kilo ilk 10 günde gitti dahada veremedim oğlumda ilk kırk günde eski halime dönmüştüm ama sütümde azalmıştı öyle olmasını istemdiğimiçin kendimi sıkmadım bu sefer yeterki kızım emsin diyorum ama eğer benim gibi çikolata delisi değilseniz bir formülüm var ısırgan ve rezeneyidemleyip için hem süt yapıyo hem rezenebebişe süt yoluya geçtiği için gazı önlüyo hemde zayıflatıyor ama ben tatlının önünü alamadığım için kilo veremedim ama en azından dahada almadım buda bişey tabi afedersiniz öküz gibi çikolata yiyrum tutamıyorun kendimi beeeenn.)))

bende her gün az da olsa yiyiyorum tatlı ama bugün son yarın başlıyorum ben valla beniz az buz değil hamilelik öncesiyle beraber 15 kg var fazla

bende kilolarımdan değil ama göbeğimden şikayetçiyim plates yapayım diyorm göbek kaslarını sıkıştırmak lazım demi

kurallara uymayanlara ceza verelim

yazdıklarının altına imzamı atarım aynı beni anlatmışsın aynen öküz gibi çikolata yiyorum ben de doğumdan hemen sonra 10 kilo verdim gerisi aynen duruyor gerçi sevinmem lazım okadar çoook yememe rağmen yine de daha fazla almadım amaaa artık yeter ya nereye kadar yemeye devam edicem.hadi kızlar çözüm yolları bulmaya çalışalım kilolarımızdan şikayet etmek yerine ve hemen uygulamaya başlayalım

ben kurallara uyamadım en büyük cezam kilo almak olucak sanırım off neyse bugün şu saat yeni miladım olsun..

kendimi çok halsiz ve herşey için isteksiz hissediyorum bugün sanki daha yaşlandım

ben de destek olma adına öğün araları ikişer ikişer götürdüğüm pişmaniyeleri teke indireyim bari

köstek olmak gibi olmasın ama sanırım ekmekte maya olduğu için süte yarıyor, ben ondan da vazgeçemeyeceğim:26:

lymonata ben o dediğini daha önce yapmaya çalıştım bir çay kaşığı yaş maya yuvarladım ama benim süt malum banamısın demedi :) bakalım akşam oluyor ne yapacağım :) şu ana kadar yediklerim neyse de akşam yediklerim içimi acıtıyor bide üstüne uyuyorum...

neyse herkesi kendim gibi gördüm burda :)

ekmeği azaltıp acaba marmelattenin yaptığı gibi sadece maya mı kullansak? ekmek de çok kilo aldırıyor be canım

bizde ya maya yok toz mayayı da bi gün bi çay kaşığı yutmaya çalıştım boğuluyordum, damağıma da yapıştı saatlerce çıkmadı, sonraki gün süte karıştırdım erimedi, ortaya iğrenç bi karışım çıktı, bi de bunları içince çok feci midem kaynadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…