hemen geldimmm.. harika bir konu:)))) ahh kızlar umarım hepimiz yaza fit gireriz. çatlak ve selülitlerle ne kadar fit olunursa tabi:))) aynen katılıyorum sizlere süte yararı olmayan boş kalorileri hayatımızdan çıkarırsak zaten rahat 5 kilo gider. ben inanıyorum ocak annelerine hepimiz fit olucaz bu yaz:)))
onlar içinde bişeyler düşünürüz yenemesek de deneriz şimdilik benim önceliğim kilolarım
melnizin dediği gibi ekmek tstlşı vs bir kısabilsek.. hatta kısmak ne kelime kesebilsek :))
bunun için acaba kurallar listesi falan mı yapsak, yani bir emzirenin zayıflamak için yapabilecekleri listesi çıkarsak fena olmaz.. sütüm az onu da kesmek istemiyorum ama yediklerimin rtık süt olmadığını sadece kilo aldığımı garantiledim yani o derece :))
bence 5-6 altın kural koyalım
1-bol su
2-günde en fazla 3 dilim yada pilav makarna varsa ekmek yememek
3-öğünleri sıklaştırmak
4-porsiyonları küçültmek
5-her gün beraber belli sayıda egzersiz yapmak
gibi ben örnek yazdım tabii eklenip değiştirebiliriz beraber
oy oy yarama parmak bastınız bacılarr:)) 10 kilo ilk 10 günde gitti dahada veremedim oğlumda ilk kırk günde eski halime dönmüştüm ama sütümde azalmıştı öyle olmasını istemdiğimiçin kendimi sıkmadım bu sefer yeterki kızım emsin diyorum ama eğer benim gibi çikolata delisi değilseniz bir formülüm var ısırgan ve rezeneyidemleyip için hem süt yapıyo hem rezenebebişe süt yoluya geçtiği için gazı önlüyo hemde zayıflatıyor ama ben tatlının önünü alamadığım için kilo veremedim ama en azından dahada almadım buda bişey tabi afedersiniz öküz gibi çikolata yiyrum tutamıyorun kendimi beeeenn.)))
aslında tatlı ekmek süte katkısı olmayan gıdalrı çıkartırsak 5-6 kg ztn veririz ,burdan başlasam iyi olacak gibi
bu arada bir itirafta bulunayım aslında bir kaç gündür çok dikkat ediyorum yediklerime ama bugün 2 tane gofreti afiyetle mideme indirmiş bulunuyorum. napalım oldu artık. yarın dengelerim bebişimle daha fazla yürürüz olur biter. ama bir daha yersem de tutucam boğazımı 1 neyime yetmiyor anlamıyorum
köstek olmak gibi olmasın ama sanırım ekmekte maya olduğu için süte yarıyor, ben ondan da vazgeçemeyeceğim:26:
ben de destek olma adına öğün araları ikişer ikişer götürdüğüm pişmaniyeleri teke indireyim bari
köstek olmak gibi olmasın ama sanırım ekmekte maya olduğu için süte yarıyor, ben ondan da vazgeçemeyeceğim:26:
ekmeği azaltıp acaba marmelattenin yaptığı gibi sadece maya mı kullansak? ekmek de çok kilo aldırıyor be canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?