2012 ocak annelerimiz , gelin eski formumuza birlikte kavuşalım :)

d misafirle az da olsa yedim hanurişi ,ama bugün şu saat oldu dolaptaki tatlıya dkunmadım gelişme var sanırım :)

d misafirle az da olsa yedim hanurişi ,ama bugün şu saat oldu dolaptaki tatlıya dkunmadım gelişme var sanırım :)

bugün bende de bayağ gelişme var canım bayağ bayağ tuttum kendimi ayy umarım akşam çıkarmam acısını. ama biraz iradeli olmak lazım dimi yok yok tutarım ben kendimi yemem fazla

sabahları aç karnına çörek otu ve keten tohumu yutuyorum sanki biraz gelişme var ya da psikoljik off gerçi hala tombişim bugün akşama kadar akşamları daha dikkatliydim ama bugün tatil ilan ettim sanırım, sebze ağırlıklı beslenicem bu hafta beyaz ekmek yok, çavdar ekmeği tüketicem aldım yarından itibaren daha iddialı devam edicem baya yavaş ilerliyorum ama iştahda azalmada baya bi gelişmedir değil mi :))))))

birde şu ocak annelerinde herkes eski haline döndü mü ya :)))) bi biz mi tombul kaldık, çatlaklar neyimde cabası :)) kendimi çok çirkin hissediyorum gelinlik fotoğraflarıma ve eski kıyafetlerime bakıp aynadaki bene soruyorum o sensen bu kim diye :))))

sizlerin yaptığı özel bişey var mı egzersize başlıycam ama çok üşeniyorum vakitte olmuyor zaten yapsam da naısl bişey yapacağımı bilmiyorum

merhaba bende sezaryanla ocak ayında doğum yaptım 10 kiloya yakın fazlam var .ama ben daha çok göbeğimi düşünüyorum .göbeğim halen 6 aylık gibi.bu normal mi ya.sizlerin nasıl gittimi yoksa bende mi bi anormallik var.uff göbek hayatımda hiç olmamıştı .okadar kötü görünüyor ki..lütfen bişiler söyleyin ..

canım benim korseli halim 5 aylık gibi korsesiz 7 aylık :) benim 7 aylık halimde baya vardı böyle heran doğuracak gibi :) yani bana göre normalsin yalnız deilsin :)))

kendimi en iradesiz insan seçtim
psikolojik mdir nedir aklımda sürekli yemek yemek ver

kendimi en iradesiz insan seçtim
psikolojik mdir nedir aklımda sürekli yemek yemek ver

yok ben midemin genişlediğini karnıma sığmadığını o yüzden de hem kocaman göbekli olduğunu , sürekli yemek yemek istediğimi düşünüoyrum :)))

sabahları aç karnına birtatlı kaşığı çörek otu bir tatlı kaşığı keten tohumu yiyorum ve üzerine birer bardak su içiyorum farketim ki onu yediğim günler sanki dha az acıkıyorum. ama şu komşu gezmeleri olmasa varya incelicem ben inanıyorum :), gelene birşeyler yapıyorum gelip gidip yiyorum tutamıyorum kendimi gezmeye gitsem anlatamıyorum yemeyeceğimi emziriyorumuşum yürüyün gidin biya dedim :))))

ee kilo verebilen yok heralde aramızda hani bize gaz verecek ben verdim sizde verin diyecek yok mu :))

havada yağmurlu alsam oğlumu az yürüsem diyecğim ama yok (

ah ah tam yarama taş bastınnız dıyesyen nıl hanıma gıttım bana bır lıste hazırladı ama ılk gun uyguladım sutum anında kesıldı bende bır gun uyguladım suan bol bol gıyıp koca bır göbekle gezıyorum hadı bakalım hayırlısı

kızlar tam 25 kilo aldım normal doğum yaptım, şuan 12-13:26: kilo fazlam var, sürekli yeme içme modundayım :18: bişileri kısmayada korkuyorum bol su ve soda yanında süt yapıcı şeyler denememe rağmen öğleden sonra sütüm akşama kadar çok az oluyo bizimki sinirden başlıyo ağlamaya pufff göbeğim için egzersiz yapmak gerek

yarın spor salonu ile görüşücem eskisinden az yiyorum bakalım neler olcak

bu konuyu açtığımda 70 kiloydum bugün tardıldım 67.5 mutlu oldum. hemde tok karnına öğlen tartıldım vay dedim :)

bir kaç gündür yürüyüşe başladım hergün yarım saat yürüyorum , biraz da yemeden kıstım, yada ben öyl sanıyorum.

birde farkettim ki gün içinde tatlı yemiyim falan diye kendimi tutunca gece tatlı krizine giriyorum, normalde yiyeceğiin 5 katını yiyorum busefer :) bende artık öğlen tatlı yiyorum veya oturmaya gitmişsek kendimi kısmıyorum tatlı konusunda, hatta öğlen yemek yemeden gidiyorum nasıl olsa evde kıtlık var gibi yiyeceğim biliyorum ve akşam kısmaya çalışıyorum. tok uyumanın annlamı yok sonuçta :) hadi bakalım devamı gelirse yaza normal bir tipim olur, şu an belimde can simidim var :)

slm .ben dogumdan sonra lohusayken kiloları geri aldım .simdi yeni yeni veriyorm .58 kiloda hamile kaldım.76 da dogum yaptım 5 kilo kadar fazlam var .ama sütüm azalıyor .kilo vermek çok zor.bebek aç kalır korkusu yüzünden olmuyor.bencede planlı zayıflamalıyız.

bu kadar aradan sonra hala bi gram vermemiş olarak sizleri merak ettim :)) leslii 3 mü 5 mi bişeyler yapan annelerimiz ne durumda acaba :) işe yarayan olduysa bende mi başlasam...

geldimmm

valla diyetisyene gittim tam tamına 1 hafta dayanabildim
hala kglalrı veremedim
4 kg kaldı hamile kalma kgma
ama zaten kglu hamile kaldığım için daha fazla vermem lazım

kızlar nasıl veriyosunuz doğum kilolarınızı bana da bi anlatın.. bir türlü sabredemiyorum, kurt gibi acıkıyorum emzirdiğim için.zaten aç kalmayı yada az yemeyi denediğimde sütüm olmuyor böyle de sorunum var ama ben kilo vermek istiyorum artık yaaa 15 kilo aldım hamileyken 11 i gitti 15 günde hala 4 kilom var ama onu da 500 gr verip alıyorum yerimde sayıyorum hep.bana kaldı kilolar.kızım nerdeyse 5 aylık oldu hala aynı kilodayım.. bi de kilolu hamile kalmıştım zaten vermem gereken kilo yaklaşık 7-8 kilo..offf biri sütü azaltmadan nasıl kilo verilir tavsiyede bulunsun lütfen..

hahahayytt bir ben eksikmişim sanki, beni anlatmışsınız kızlar hikayem :

2010 da 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum 58 60 kg dım hoooopp 70 kg oldum zayıflayayım hemde hamile kalmaya çabalıyım derken hamile kaldım 70 kg ile

70 kg hamile kaldım
88 kg doğuma girdim :))
75 kg oldum şu anda ama veremiyorum 15 kg vermem gerekiyor, diyetisyenlerde çok para, yememe içmeeme dikkat ediyorum ama karnım gözüm hep aç. Göbeğimde 7 aylık gibi ve hala regl olamadım.

aranıza hoşbulmuşmuyum.

ben hamile kaldığım zamanki kiloma geri döndüm ama karın bölgem de fazlalık var. tabi bu birazda bebişimi emzirmeye gideceğim diye 10dk.da öğle yemeği yememden kaynaklanıyor. hatta yemiyor direk yutuyorum diyebilirim:))) hızlı yemek yemekten nefret eden ben , şimdi bebişim için silip süpürüyorum...sütüm azalacak diye korkuyorum

slm kızlar ben 52kg ile hamile kaldım 62 ile doğuma girdim.şimdi 50 kg yim.hiç özel bişey yapmadım oğlum sağolsun huysuz olduğu için kuruttu beni.sizde merak etmeyin öyle yada böyle kilolar bişekilde gidiyo moralinizi bozmayın

Aaa ocak annesi ben nerdeyimm dedim kendime:) suan konu kilo sanirim.1.74--67yle grdim,84 le ciktim)) suan hala 78 im sqnirim tartimin pili bitmis:) bebislerinize kahv. Ne veriyorsunuz?

ocak annesi olarak bu başlığa da abone olayım dedim, kızlar kilo verenler de hikayelerini yazsa motive olsak gaza gelsek, yöntem öğrensek biz de versek:) en önemli şey irade tabi ama yine de öğrenecek çok şeyimiz vardır eminim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…