• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

kızlar geldim geldim hış oldum adliyedeydim nasılsınız bakalım ??? dünden beridir başım fırıl fırıl dönüyor midem kıyılıyor halsizlik bacaklarımın dermanı yok offff bir cuma olsaydı ya dr. gitseydim de nevarsa çıksaydı ortaya.neyse canlarım yarın görüşürüz çıkıyorumeve gideceğim yemek yapacağım daha hayırlı akşamlarrrrrrrrrrrr otoromu kapatıp çıkmıyorum oturumu sürekli açık oluyor şifreyi unutuyorum diye :)))))

ooyyy çok yormuşlar seni...Allah kolaylık versin canım...bide evde yorulucan bakalım...he ya cuma olsun doktora git sende güzel haberlerle gel inşallahh...:34:

kızlar bnm belim çok ağrıyo bide kasıklarım batıyo ani harekette fln rahatsız ediyo nie olabilir. adetime 15 gün var onun ağrısı değildir bence. yumurtam fln mı çatladıki acep:44:

kızlar bnm belim çok ağrıyo bide kasıklarım batıyo ani harekette fln rahatsız ediyo nie olabilir. adetime 15 gün var onun ağrısı değildir bence. yumurtam fln mı çatladıki acep:44:

yumurtan catlio sanirim cnm sen calismalara yogunluk ver ;)

$Fotoğraf0370.webp

bugün ultrason görüntüm 19.3mm olmuş kalp atışı da normal dedi allahım hep böle devam eder inş

kızlarrr günaydın
bugün kan verip öle işe geçicem işe gitmem 10 u bulabilir haber verimde merak etmeyi beni :))
öpüyorum hepinizi gelince görüşürüzz

Back
X