- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #27.361
leader canım bi benim evide süpürü verseydin yaa ..akşam ağladım sinirimden eskisi gibi temizlik yapamıyorum hemen yoruluyorum diye..eşimde bana gülüyo deli etti beni..napim yaa kendimi işe yaramaz hissediyorum öyle olunca..
leader canım bi benim evide süpürü verseydin yaa ..akşam ağladım sinirimden eskisi gibi temizlik yapamıyorum hemen yoruluyorum diye..eşimde bana gülüyo deli etti beni..napim yaa kendimi işe yaramaz hissediyorum öyle olunca..
Senin şafak 6 benim 7
Aman kızlar şuna benzemesin buna benzesin diye çok söylenmeyin bence =)
Ablam enişteme sinirlendiğinde bir kaç defa inşallah oğlum ona benzemez diyordu çocuğu gören aynı babası diyor=)
Geçende arkadaşın biri ilk çocuklar genelde babaya benziyor dedi ama ne kadar doğru bilemem..
Geçenlerde yiğenimin fotolarını eklemek istemiştim ama dosya boyutu nedediyle sanırım eklenmemmişti..
Telden çekilmiş olanı eklendi..
Kardeşim ve yiğenim..
Eki Görüntüle 268710
HADİ ORDAN YAAA.( ben severim zararlı şeyleri ama çokk rus salatasına da bayılırım. hamişim ben canım çekiyor belkisi.
:))) o değil de ben de hala olacam teyze olmıcam hiçama benim kız yeğenim olursa bana çeksin kız daha ne isterim. ehehehhee
Ablam enişteme sinirlendiğinde bir kaç defa inşallah oğlum ona benzemez diyordu çocuğu gören aynı babası diyor=)
Geçende arkadaşın biri ilk çocuklar genelde babaya benziyor dedi ama ne kadar doğru bilemem..
Geçenlerde yiğenimin fotolarını eklemek istemiştim ama dosya boyutu nedediyle sanırım eklenmemmişti..
Kardeşim ve yiğenim..
Eki Görüntüle 268710
Senin şafak 6 benim 7
Ben de annemin ilk çocuğuyum düşüğü filan yok ama babamın kopyasıyım. Diş, burun, saç...Tıpkısının aynısı :)))
Kardeşim de 2. arada başka yok, o da annemin kopyası :)
Ama genelde ilk çocuk babaya benzer derler...Öyle duydum ben.
Kardeşim ve yiğenim..
............
ayy çok tatlı bebek maşallah yaaaevet biraz benziyo ama daha çooooooook değişicek canım emin olun..nazar değmesin çok sevimli...
yuppiiiiii hehehee o saman berber görcez oğluşlarıııı kızz çocuk benim avatardaki zenci gibiyse bide 4 boyutluda gözükmesse:18: yaparım ben ama
MaşallahhhhSaçlarını yerim onun ay çok tatlı :)) Baba da hayran hayran bakıyor, duygusal bi resim
allah sağlıklısını versin tatlım gönlümüze göre versin inşallah habire yeşile bak sende o samanyok üzülmüyorum canım ama şimdi eşim ve annesi yeşil gözlü ben kahve kardeşlerim kahve inş eşime benzer yaa.. yeşil olsun gözleri..evet erkek genelde anneye benziyo bende çok şahit oldum erkek kardeşimde anneme benziyo sarı sarı bizimle alakası yok o nedenle..hayırlısı sağlıklı doğsunda artık napalım..allah veriyo yaradıyo yapacak bişey yok...hayırlısı inşş
aynen bende böyleyim ya ne ev işi ne ütü hiç birşey görmüyor gözüm
ne olcak benim bu halim böyle
menim de 7 şafakkkkkk ama geçmicek gibi geliyo
yuppiiiiii hehehee o saman berber görcez oğluşlarıııı kızz çocuk benim avatardaki zenci gibiyse bide 4 boyutluda gözükmesse:18: yaparım ben ama
eşim açıyo gözlerini aynı bunun gibidiyo bak bak gözlerime bana benzesin gözleri bende bakıyorum böyle inş diyorum..
Bu öğleden sonrası için bebek şekeri, çikolatası, kurabiyeleri, kapı süsleri, misafir ikramları konularını bombe gibi düşürmeyi planlıyorum topişe.
Az sonra........
Dasdasdarasras
Bu öğleden sonrası için bebek şekeri, çikolatası, kurabiyeleri, kapı süsleri, misafir ikramları konularını bombe gibi düşürmeyi planlıyorum topişe.
Az sonra........
Dasdasdarasras
Az sonra........
Dasdasdarasras
Yok kız babası değil dayısı..
Babasınınkiler eklenmiyor..:S Yoksa görseniz aynı babası dersiniz..
ıkı haftadan fazla oldu, utu yapmıyorum.aynen bende böyleyim ya ne ev işi ne ütü hiç birşey görmüyor gözüm
ne olcak benim bu halim böyle
Az sonra........
Dasdasdarasras
o değil senin avatara baka baka....bizim oğlanlar zenci olcak ..kocalar atıcak kapıya sonra bizi... kimden diye...
benim kide diyo ki valla zenci çıkarsa gider dna testi yaptırırm seni gebertirim diyo
o zaman el birliği ile bana siyah saçlı esmer tenzli mavi gözlü bir bebek resmi bulun mümkünseee valla phoshop olsa heen yapcam bitanede yok bu pcde delircem google yazıyorum ya sapsarı bebeler çıkıyo yada böle zenci bebeler çıkıyo ortası yok anacım ne yani esmer mavi gözlü bebek olamz mı yani çok mu acayip bişi arıyorum acaba:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?