2012 Şubat Anneleri

aynen bende böyleyim ya ne ev işi ne ütü hiç birşey görmüyor gözüm
ne olcak benim bu halim böyle

bende hergece sinirle eve bakıyorum bu ara deli gibi halı yıkayasım var çok pasaklı olmuşum tabi yaaa yaparım benim minik cin kızım var bitane hafta içi onunla süpürüyorum yormuyo beni ama hafta sonu belim bükülüyo o sulu sistem zımbırtısı ile kaykılıyorum akşamada sonra :105:

ayy çok tatlı bebek maşallah yaaa evet biraz benziyo ama daha çooooooook değişicek canım emin olun..nazar değmesin çok sevimli...

Benim de buara zararlı şeyleri canım çekmeye başladı. Geçen günü cips yedim valla
Çok diil ama....
Ben de hala olamıcam. Teyze olcam ama kardeşim benden 7 yaş ufak hiç evleneceği de yok gibi :))))

Anaaeeemmmm ne tatlı maşallah subhanallah uyuyuşunu seveyim senin
İsmini ne koydular?

eşim açıyo gözlerini aynı bunun gibi diyo bak bak gözlerime bana benzesin gözleri bende bakıyorum böyle inş diyorum..

Ortaya karışık alalım biz dimi :)) Gözü hariç heryeri babasına benzesin isterim, çünkü ben hem boy hem dudak fakiriyim :))Babama benzemek isterdim bende..Yeşil gözlüydü oo

Maşallahhhh Saçlarını yerim onun ay çok tatlı :)) Baba da hayran hayran bakıyor, duygusal bi resim

ayy çok tatlı bebek maşallah yaaa evet biraz benziyo ama daha çooooooook değişicek canım emin olun..nazar değmesin çok sevimli...

Teşekkür ederiz teyzesi ama bebiş ablamın bebişi..
Yanındaki dayısı oluyor yani erkek dayıya derler ama pek fazla benzemiyor..
Dediğin gibi daha çok değişir..

Bu öğleden sonrası için bebek şekeri, çikolatası, kurabiyeleri, kapı süsleri, misafir ikramları konularını bombe gibi düşürmeyi planlıyorum topişe.
Az sonra........
Dasdasdarasras

allah sağlıklısını versin tatlım gönlümüze göre versin inşallah habire yeşile bak sende o saman

yaaa aynen ya tembel teneke olduk daha bunun 8-9 ayları var aman yarabbi ben bu hafta sonu eşim yokken şu salonla mutfağın halılarını bir halı yıkama makinesiyle yıkıyım olmıycak böle ütüleride geçen eşim yaptı yasık çok yoruluyon sen die totomu kaldıramıyorum akşam oldumu yaaa:26:

menim de 7 şafakkkkkk ama geçmicek gibi geliyo

Şafakdaşım

yuppiiiiii hehehee o saman berber görcez oğluşlarıııı kızz çocuk benim avatardaki zenci gibiyse bide 4 boyutluda gözükmesse:18: yaparım ben ama

Ay sende esmer hastasısın dimi

eşim açıyo gözlerini aynı bunun gibi diyo bak bak gözlerime bana benzesin gözleri bende bakıyorum böyle inş diyorum..

Annem hep babama bakmış gözlerim babama benzesin diye, benzeye benzeye inadım benzemiş başkada hiçbişeyim benzememiş

Bu öğleden sonrası için bebek şekeri, çikolatası, kurabiyeleri, kapı süsleri, misafir ikramları konularını bombe gibi düşürmeyi planlıyorum topişe.
Az sonra........
Dasdasdarasras

ben bu saydıklarının hiç birini almayı düşünmediğim için ilgi alanıma girmiyo blau..çünkü geçen pastaneye biberonlu şekerlerden sordum tanesi 3.50 dedi yani 10 tane alsam 33 50 tl .. ne gerek var..verdiğim kişiler iki gün sonra kaldırıp atıcaklar....zaten mevlüdde hemen yapamicam ....kapı süsü içinde zaten odası yok...hastaneninde kendi kapı süsü var boşyere masrafa girmicem..daha cicilerini alamadım...

Son düzenleme:
Az sonra........
Dasdasdarasras

wuuuuuu Hemen yanıma yicek bişiler alayım, muhabbet koyulaşacak Sonra pc başından kalkamam aç kalırım mazallah

Yok kız babası değil dayısı..
Babasınınkiler eklenmiyor..:S Yoksa görseniz aynı babası dersiniz..

Hadi ya Canım o zaman o eklenmeyen resimlerin boyutunu pait ile küçültebilirsin..Paintle resmi açıp kes işaretine tıklayıp, resmin üzerinde sağ tıklıyorsun.Sonra uzat-eğ seçeneğine 50-50 yazıyorsun..Resim küçülüyor, aynı işlemi bir kez daha yaparsan biraz daha boyutu küçülür ve ideal olur.

ıkı haftadan fazla oldu, utu yapmıyorum.
Esım kendı utuluyor ):
Ama aksam hıc halım olmuyor.
Evı de artık o temızlıyor, elınden geldıgınce.
Yardımcı alsam mı bılemıyorum, dogumdan once.
Doguma dogru butun evı temızletıcem zaten.
Halıları yıkatıcam, duvarları sıldırıcem.
Gerek yok mu acaba?

Az sonra........
Dasdasdarasras

Bu seker, kurabıyelerı nerede dagıtacaksınız?
Mevlut mu yapacaksınız?

Benım burada kımsem yok, Mevlute cok heves edıyorum ama kıme dınletecegım kı

o değil senin avatara baka baka.... bizim oğlanlar zenci olcak ..kocalar atıcak kapıya sonra bizi... kimden diye...

benim kide diyo ki valla zenci çıkarsa gider dna testi yaptırırm seni gebertirim diyo
o zaman el birliği ile bana siyah saçlı esmer tenzli mavi gözlü bir bebek resmi bulun mümkünseee valla phoshop olsa heen yapcam bitanede yok bu pcde delircem google yazıyorum ya sapsarı bebeler çıkıyo yada böle zenci bebeler çıkıyo ortası yok anacım ne yani esmer mavi gözlü bebek olamz mı yani çok mu acayip bişi arıyorum acaba:44:

dur ben sana bulcam dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…