2012 Şubat Anneleri

Saatler 30 Ekim'de bir saat geri alınacak
Kış saati uygulaması 30 Ekim'de başlıyor.Gün ışığından daha fazla yararlanılması için yaz saati uygulaması kapsamında 28 Mart'ta saatler 1 saat ileri alınmıştı. Uygulama Bakanlar Kurulu kararıyla yapılıyor.

Ayıp ettin tatlım al

yeahhhh 800 gram mı? kızım senin bebek en az 7 kilo doğar ben diyim :))) ahahahahha.. hey maşallah be...

Sağol canım hepimizinkini bozmasın inşallah [/QUOTE]

Gozun aydın canım.
Senın oglan tonton olacak galıba annesı.
Ortalama 540 gr. oluyormus cunku.
Senı afacan senıııı...
Yıne kacamak yaptın demek

valla kızlar cidden tosun gibi bir oglum olucak herhalde. Demekki o yuzden bu tekmeler arttı

Bunu versek?
Gozler renklı gıbı, saclarda sapsarı degıl en azından.

haberleri sundu azelya iyi akşamlar

Maşallahhhh
Az önce bblau bana demişti, ona da doktoru demiş...Onunda bebeği sağdaymış sağına yatmasına rağmen birşey olmamış..Ben yatıcam artık sağıma sol omzum iptal artık..

Ben ilk aylarda hep soluma yatıyordum.

Ama karnım buyudukce sol tarafımda rahat uyuyasmıyorum sag tarafa donup yatabiliyorum.

Ian Somerhalder Resimleri Mavi Gözlü Manken Görseli

http://www.google.com.tr/imgres?q=s...art=50&ndsp=8&ved=1t:429,r:8,s:50&tx=68&ty=63

bence bunlar çok hoş.

hem koyu saçlılar, hem mavi gözlüler hem de bebekler...

hehe sanırım isteğime en uygunu bu ama keşke üstündeki sarı olmasaymış sarıdan nefret ederim de ama yinede koycam bunu yapcam avatar
en sondan bir önceki bebeği beğendim ama oda gözleri renki değil zuzu sağol dediğim gibi hem esmer hemide renkli göz yokkk olanda ahanda bu zenci bebe
Bunu versek?
Gozler renklı gıbı, saclarda sapsarı degıl en azından.

Eki Görüntüle 268723

muhoohoyyt bunu koyarsam bana benzer benim saç rengim benim gözler sağolun kızlar elememi yaptm azelyamın bulduğunu koyacam oğlumda tastiskiliyo koca bir tekme indirdi şimdi

kızlar sağ sol fark etmez ya nasıl rahat ediyosanız değiştire değiştire yatın ..yanlız ben oğlumun tekmelerini hemen kukumun üst tarafında hissediyorum..hep o çevrede..yukarda değil..3 4 parmak üstünde işte

Beğenmene sevindim Üstündeki sarıyı artık paintte boyarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…