- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #27.381
Bak bılmıyordum bunu, tesekkur ederım bılgılendırdıgın ıcın.
Gece donuyorum ama.
Sadece uykuya dalarken, saga yatmak ıstıyorum.
Ama benım ablam babama benzıyor, ılk cocuk bi'de.
Ama tıpkı babam, dil yapısı bile
benim kide diyo ki valla zenci çıkarsa gider dna testi yaptırırm seni gebertirim diyo
o zaman el birliği ile bana siyah saçlı esmer tenzli mavi gözlü bir bebek resmi bulun mümkünseee valla phoshop olsa heen yapcam bitanede yok bu pcde delircem google yazıyorum ya sapsarı bebeler çıkıyo yada böle zenci bebeler çıkıyo ortası yok anacım ne yani esmer mavi gözlü bebek olamz mı yani çok mu acayip bişi arıyorum acaba:44:
yeahhhh 800 gram mı? kızım senin bebek en az 7 kilo doğar ben diyim :))) ahahahahha.. hey maşallah be...
Gözünaydın Yelizim...Benimkisi 2 hafta önce 550 gramdı..800 olmus mudur acaba seninkisi gibi? Maşallah topaç topaç bir bebek olmuş şimdiden
Yaaa bi umut var dimi bebeeam capon olabilir mi aplaBi ara kore filmlerine takmıştım da neyse geçti o takıntım..Dedemin dedesinin dedesi tarafından vardır belki tatarlık Amin canım, hepimizin mutluluğunu daim kılsın inşallah
çok güzel fotoğraflar, Allah bozmasın.
Gozun aydın canım.
Senın oglan tonton olacak galıba annesı.
Ortalama 540 gr. oluyormus cunku.
Senı afacan senıııı...
Yıne kacamak yaptın demek
dünyam maaşallah oğluşuna iyi bakımışın..4 kilo doğar seninki kesin demekki bebeğe yarıyo herşey sen fazla kilo almadın o zaman genelde bebek tombulsa anne fazla kilo almaz derler bilmiyorum ne derece doğru....çok sevindim inş benimkide tontiştir..
kızlar ben geldim öğlen yemeğine çıktım evime süpürge tuttum bide evime ohh miss kocacıkta süpriz yaptı mama yimeğe geldi :93:çok mutlu oldum
dünyam80yelizim maşallah tosunuma demekki kg bir bebek olacak 4-4,5 olabilir yanı doktor yanılmadıysa maşallah erkekime benim teyzesinin yumağı
azelya55cnm minik japoncukta karnında öylemi ne kadar tatlı olur onun yumuk gösleri
benim kide diyo ki valla zenci çıkarsa gider dna testi yaptırırm seni gebertirim diyo
o zaman el birliği ile bana siyah saçlı esmer tenzli mavi gözlü bir bebek resmi bulun mümkünseee valla phoshop olsa heen yapcam bitanede yok bu pcde delircem google yazıyorum ya sapsarı bebeler çıkıyo yada böle zenci bebeler çıkıyo ortası yok anacım ne yani esmer mavi gözlü bebek olamz mı yani çok mu acayip bişi arıyorum acaba:44:
Saatler 30 Ekim'de bir saat geri alınacak
Kış saati uygulaması 30 Ekim'de başlıyor.Gün ışığından daha fazla yararlanılması için yaz saati uygulaması kapsamında 28 Mart'ta saatler 1 saat ileri alınmıştı. Uygulama Bakanlar Kurulu kararıyla yapılıyor.
haberleri sundu azelya iyi akşamlar
Maşallahhhh
Az önce bblau bana demişti, ona da doktoru demiş...Onunda bebeği sağdaymış sağına yatmasına rağmen birşey olmamış..Ben yatıcam artık sağıma sol omzum iptal artık..
Ben ilk aylarda hep soluma yatıyordum.
Ama karnım buyudukce sol tarafımda rahat uyuyasmıyorum sag tarafa donup yatabiliyorum.
hehe sanırım isteğime en uygunu bu ama keşke üstündeki sarı olmasaymış sarıdan nefret ederim de ama yinede koycam bunu yapcam avatar
en sondan bir önceki bebeği beğendim ama oda gözleri renki değil zuzu sağol dediğim gibi hem esmer hemide renkli göz yokkk olanda ahanda bu zenci bebeleader bunlar sana canım...
Eki Görüntüle 268716
Eki Görüntüle 268718
Eki Görüntüle 268721
Eki Görüntüle 268722
en güzeli bu bunu koy bence gözümüz gönlümüz açılsın yaavvEki Görüntüle 268724
hehe sanırım isteğime en uygunu bu ama keşke üstündeki sarı olmasaymış sarıdan nefret ederim de ama yinede koycam bunu yapcam avatar
en sondan bir önceki bebeği beğendim ama oda gözleri renki değil zuzu sağol dediğim gibi hem esmer hemide renkli göz yokkk olanda ahanda bu zenci bebe
muhoohoyyt bunu koyarsam bana benzer benim saç rengim benim gözlersağolun kızlar elememi yaptm azelyamın bulduğunu koyacam oğlumda tastiskiliyo koca bir tekme indirdi şimdi
Yelizim sana toktor bebişinin boyunu da söyledi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?