2012 Şubat Anneleri

allah yardımcısı olsunnnn

günaydın güzel anneler...neler kaynatıyorsunuz bakalım:130:

gunaydın hg cnm ıkı konu var suan :)

Doğum lekem mi?
Çok hoş bir deyim ya...
Siz dünkü kriizi aştınız değil mi?
Anlatmadın sonrasını?

TAnışma hikayeleri zuzummmmm
Nasılsın sen de anlat hadiii

günaydın canım

benimki sizin gibi pek romantik değil :)))
benimkiler bizim üst kata taşındılar annemlerin üst kata yani
bu da daha önceden benden hoşlanıyormuş ama ben tanımıyorum bile
ben biraz özgürdüm giyimim falan
bu herşeyime karışlıyordu niye bakkala sen gidiyorsun bilmem ne gibi
ben buna uyuz oluyordum
sonra bir gün çıkma teklifi etti
ablasıda olmaz siz hiç birbirinize göre değilsiniz dedi
bende ablasına inat teklifini kabul ettim
sonra babam ve onun babası öğrendi
onlar arnavut komşu kızı almam dedi babası
benim babamda o adamın oğluna kız vermem ben dedi
baya olaylar oldu biz halama falan gittik kalmaya
sonra babam razı oldu istemeye geldiler
ama babası uyuzluklar yaptı benim param yok bilmem ne diye
babam kızdı falan sonra eşimle çok iyi anlaştılar
eşime de dedi bak kızımı sana veriyorum ailene değil asla
arnavutlar kaynana kayınpederle oturur babam asla evlenmiş olsanda
kızımı geri alırım falan dedi
öyle işte )))))))

ay bende anlatım

tam bı komedı bızımkısı...
bnm bı erkek arkadasım vardı tam 4 sene gorustuk ama 4 yıl ıcınde 1 kes ayrıldık oda benım salaklıgım :)
adam bana zıl zurna asık sevgılıler gunun de koca bı kedı almıs pofuduk pofuduk uzerıme gıysıydı cıcektı cıkolataydı vs vs vs almıs
uzattı bana bende gerek yok dedım senden ayrılcam sıkıldım :)) adam bunun uzerıne sok oldu ve sen bılırsın dedı ıcıne kapanık bı sekılde.
sonra 2 ay snra bız yıne gorusmeye basladık yaklasık o surecten snra 1 1,5 yıl gecmıstır ben buına hadı sozlenelım dedm evden zor cıkıyom soz olunca
daha rahat oluruz falan buda bana ne dese begenırsın ben nasıl sana guvenecem ya bıdaha bırakırsan benı :)) (o sıralardada annem 2 haftalık amelıyatlı esımde annemın hemsıresıydı bılgısayar alcaktı bana soruyordu nasıl alayım dıe telefondan falan) bende erkek arkadasım ole deyınce emın mısın falan korkuyorum dedı uc bes gun sıkıstırdım bunuı baktım tık yok bende dedım o zmn nısanıma gelırsın dıye :) sonra esımı aradım dedım sen benden hoslanıyormusun adam sok oldu cekıngence evet dedı o zmn annenlere sole benı ıstesınler :) adam mutluluktan tm dedı pat kapadı snra aradı su gunu gelıyorz vede geldıler1 1,5 aya nısanım o nısanım oldu :))

yanı kısaca esımı tanımıyordum ve sevmıyordum uzun zmn da anlasamadık ınat ugruna nısanlandım ve. 1,5 yıl nısanlı kaldım yıne ısınamadım hatta 1 kes nısan attım kımse duymadan aılece barıstırdılar
evlendıkten snra ne olduysa zıl zurna asık oldum boncukumdan nasıl ayrılmak ıstedım ıyıkı evlenmısım yaavv D:

evet karmacım , erken doğum olduğunda artan izinleri doğum sonrasına aktarabiliyorsun..
herkese selam bu arada,
umarım keyifler yerindedir..
ben pek giremiyorum yoğunluktan ama artık işlerde kapasitemi yarıya düşürdüm:)

vayyyyyyyyyyyyyyyyyy :))
ask ıcın herseye gogus germıs daha ne olsunnn

hoşgeldin canım:)

nasılsın, iyi misin, bebeğin nasıl? ilk başlarda nelerden konuşuyorduk, şimdi doğum yaklaşınca izinler, bebek odaları vs... konuşmaya başladık. hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alalım da:)

kızlarr bizim tanışmamız arkadaşımın aracılığıyla oldu ilk önce telefonda görüştük sonra buluştuk ve bu günlere geldik çok şükür..ama aileyi ikna etme aşaması çok zordu hatırlamak dahi istemiyorum:2:

iyiyim kuzum ,
zaman yaklaştıkça kaygılar daha da artıyor ,
erken doğurursam , bebeğe bakabilecek miyim , her şey hazır mı ,ben hazır mıyım v.s v.s..
oda işini ne yaptınız ,bebek arabası aldınız mı?
ben iki konuda çok kararsızım

amannnnn onun aılesınden yana ıse oh aldım de senın aılenden se oh vardım de :))

ben eşimle facede tanıştım
sonra ankaraya geldi iş çıkışı görüştük
sonra hep geldi gitti
ben istanbula geldim gittim
babam beğendi ama hemen vermedi
çokta zorlanmadık sayılır kızlar

Sizinki maceralı olmuş oyelkenim...
Az kalsın karadeniz havası esiyormuş:))

CAnım nikahta keramet var derler ya...
İşte o size uymuş

ben eşimle facede tanıştım
sonra ankaraya geldi iş çıkışı görüştük
sonra hep geldi gitti
ben istanbula geldim gittim
babam beğendi ama hemen vermedi
çokta zorlanmadık sayılır kızlar

Face aşklarının uzun ömürlü olmadıkları hep tartışılır
Yazılır çizilir ya
Siz bunun tersinin ispatı olmuşsunsuz bacım:))))

anammm ankaradan istanbula gelin geldin
ayy ben şehir değiştiremezdim herhalde

bnde deıstıremem valla hatta esıme tek sartım buraya tasınmaları oldu zaten buraya yenı atanmıstı..
aılesı taaa artvındeydı yanı ben artvınden damat aldım :))

amannnnn onun aılesınden yana ıse oh aldım de senın aılenden se oh vardım de :))

aman benimkilerden ötürü şimdi de bayılıyorlar ama bizimki babama tabiri caizse tapıyor...nişanlandıktan sonra babam da annemde çok sevdi ama şu çenesi düşük etrafdakiler dırdır dır dır bitmedi:113:yok ben devlet işindeymişim o özel sektörde ben güzelmişim o çirkin zengin değilmiş ayyyyyyyyyyy çıldırttılar bizimki inat etti kpssye hazırlanıyor sabahlara kadar ders çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…