• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

Olmaz mı?
ıkı hafta boyunca kabız oldum.
Hamdolsun ıkı-uc gundur normale dondum.
Esım bıle telefonda 'bugun yapabıldın mı?' dıyor ardından 'suraya bak b... derdıne dustuk' dıye dalga gecıyordu.
Bol bol su ıcmenı ve gün kurusu kayısısı yemenı onerırım.
Baska turlu gecmedı benım.
Su an hem kabız degılım hem de sıskınlıgım azaldı.

cok şiş karnım surekli gaz var midemde aynısı bızdede esımde yaptınmı ?sorusundan sıkıldım artık basur olcam dıye korkuyorum hiç birsey fayda etmedı bana buzamana kadar denedığim nolcak böyele bilmşyorumm sabredecez artıkkk

6+5 günlük azelyacım 4 haftalıktı başladı kabızlık kayısı bende hiç fayda etmıyor suanda gaz sansıcından duramıyorum karnım agrıyo kuru incir yedim bakalım o fayda etcekmi yarın kalp atısı için doktorumuz cagırdı soracam doktora bakalım ne diyecekk

Allah bağışlasın canım, bana eski doktorum bitkisel bir ilaç vermişti.Üzerinde gebeler için yazıyordu ismini hatırlamıyorum ama, kabız olacağımı hissettiğimde ondan içiyorum 1 tane, ertesi gün rahatlıyorum.
Kayısıyı bir de şöyle dene; 7-8 kayısıyı ikiye böl, az bir suda ılıt kaynatma, sonra suyla beraber kayısıları 1 gün beklet.Ertesi sabah hem kayısıları ye hem suyunu iç.

Neeee 40 kılo mu? :53:
Pekı nasıl basardı zayıflamayı.
Bende nefsımı tatmın etmeye calısıyorum sadece ama nefsım tatmın olmaya pek meyıllı degıl.
Oyle bır durumdayım kı, ısımler bıle bana bır yıyecegı cagrıstırıyor ve onu yemeden aklımdan cıkaramıyorum.
Mesela dun Tahsın adını duydum, tahın aklıma geldı.
Sımdı canım tahın ıstıyor, oysa normalde pek sevmem tahın helvasını ):

Ay çok güldüm ya, tahsin tahin konusuna :)

benimde öyle canım pek bişi istemiyor, eşime dert oluyo, tek tek sayıyo şunu istermisin bunu istermisin diye
ya dedim istemiyorum, ama canın çekiyosa git al :)) yiyelim

:60::60:Bizde de aynı durum vardı, sabah tuvaletten çıktığımda ilk soru "yaptın mı?" :60:

Valla buyuk nımetmıs tuvalete gıdebılmek (:

6+5 günlük azelyacım 4 haftalıktı başladı kabızlık kayısı bende hiç fayda etmıyor suanda gaz sansıcından duramıyorum karnım agrıyo kuru incir yedim bakalım o fayda etcekmi yarın kalp atısı için doktorumuz cagırdı soracam doktora bakalım ne diyecekk

Al iste, sımdı de canım taze incir istiyor ):

Sizlerde boyle mısınız arkadaslar?
Duydugunuz ne varsa canınız cekıyor mu?
Bırde cok aglak oldugunuz mu?
Ben herseye aglar oldum.
Esım cok kızıyor, bebısımızı uzuyormusum dıye.
Dıyorum 'o aglatıyor benı, balık burcu olacak ya, cok duygusal yavrum, benı de aglatıyor'
'Saklanma onun arkasına' dıyor.

Neeee 40 kılo mu? :53:
Pekı nasıl basardı zayıflamayı.
Bende nefsımı tatmın etmeye calısıyorum sadece ama nefsım tatmın olmaya pek meyıllı degıl.
Oyle bır durumdayım kı, ısımler bıle bana bır yıyecegı cagrıstırıyor ve onu yemeden aklımdan cıkaramıyorum.
Mesela dun Tahsın adını duydum, tahın aklıma geldı.
Sımdı canım tahın ıstıyor, oysa normalde pek sevmem tahın helvasını ):

ayyy sabah sabah güldürdün yaaaa :9: :9:

Canım su tüketimin nasıl? bol su içince kabızlık sorunu azalıyor. şişkinlik için akşamları yürüyüşe çıkıyoruz,süper geliyor.
ve soda günde bir tane iyi gelirmiş, oda rahatlatıyor.
birde kurtarıcı kayısı var tabi :)

suyu çok içiyorum ılk zamanlar hıc ıcemedım suyu resmen mıdem kalkıyordu ama sımdı ıcıyorum suyumu sodamı muhakkak ıcerım bazen 2 tane bıle içtigim oluyor kayısıda bende işe yaramadı :( ama aksamlaarı yürüyüşü deniyecemm

merhaba büşra, arkadaşların dediği gibi bünyeye göre değişiyor ama bana dut çok etkili oluyor. 3-4 yiyeyim yetiyor, annem bir kiloyu bitirsin banamısın demiyor.
ilaç kullanıyorsan onlar da yapıyor maalesef kabızlık. umarım uzun süreli olmaz canım

suyu çok içiyorum ılk zamanlar hıc ıcemedım suyu resmen mıdem kalkıyordu ama sımdı ıcıyorum suyumu sodamı muhakkak ıcerım bazen 2 tane bıle içtigim oluyor kayısıda bende işe yaramadı :( ama aksamlaarı yürüyüşü deniyecemm

dene canım kendini çok yormadan yavaş yavaş, bağırsaklar çalışıyor vallahi.

Allah bağışlasın canım, bana eski doktorum bitkisel bir ilaç vermişti.Üzerinde gebeler için yazıyordu ismini hatırlamıyorum ama, kabız olacağımı hissettiğimde ondan içiyorum 1 tane, ertesi gün rahatlıyorum.
Kayısıyı bir de şöyle dene; 7-8 kayısıyı ikiye böl, az bir suda ılıt kaynatma, sonra suyla beraber kayısıları 1 gün beklet.Ertesi sabah hem kayısıları ye hem suyunu iç.

amin canım hepimizin evlatlarını sorucam bende yarın doktorumaa kayısıyı bırde bu yontemle denıyecem teşekkür ederim

Ben herseye aglar oldum.
Dıyorum 'o aglatıyor benı, balık burcu olacak ya, cok duygusal yavrum, benı de aglatıyor'

Ay sorma ben de çok ağlak oldum, dün bikini denemeye girdim, tam kabine giricem "prensiplerimiz gereği altını alabilir miyim denettirmiyoruz" dedi, ilk kez böyle birşey gördüm heryerde iççamaşırının üzerine denetiyorlar ki zaten benim için üst değil alt önemli..Popom büyüyor oluyor mu olmuyor mu diye bakacaktım.Bikiniyi de çok beğenmiştim bıraktım çıktım.Dışarda ağladım ağlıcam nerdeyse, eşim o sırada" aklın mı kaldı" dedi hafiften 1-2 damla feda ettim:26:Çocuk gibi oldum ya, şımarık çocuklar gibi :19:

merhaba büşra, arkadaşların dediği gibi bünyeye göre değişiyor ama bana dut çok etkili oluyor. 3-4 yiyeyim yetiyor, annem bir kiloyu bitirsin banamısın demiyor.
ilaç kullanıyorsan onlar da yapıyor maalesef kabızlık. umarım uzun süreli olmaz canım

ilaç sadece folikasit solgar kullanıyorum ama onuda hamlelıkten 3 ay once kullanmaya başlamıstım ozamanlar hıcbır sıkayetim yoktu 2 haftadır cok fenayımm

günaydın kızlar, bugün benim 2li test günüm. ondan mıdır bilmem içimde bir huzursuzluk, bir sıkıntı, herkesle didişiyorum uyandığımdan beri :43: hayır olsun inşallah diyorum ve size güzel bir hafta diliyorum şimdiden...

icını ferah tut, bırsey olmayacak merak etme.
Olumsuz bır sey cıkarsa da, ki ben oyle ınanmıyorum, hemen tamah etme verılen sonuca.
Yenıden yaptır.
Cok kısıden duydum, sonucu olumsuz cıkan ama, dogdugunda cocugunun oldukca saglıklı oldugunu goren.

cok şiş karnım surekli gaz var midemde aynısı bızdede esımde yaptınmı ?sorusundan sıkıldım artık basur olcam dıye korkuyorum hiç birsey fayda etmedı bana buzamana kadar denedığim nolcak böyele bilmşyorumm sabredecez artıkkk

Canım sanırım biraz da psıkolojık.
Yanı ben oyle oldugunu dusundum ve son bır kac gun soyle dedım kendıme,
'hayır ben kabız degılım, bugun yapacagım'
Ve sadece 4 kayısı yedım, sımdı duzenlı olarak cıkıyorum wc ye.

Ay çok güldüm ya, tahsin tahin konusuna :)

benimde öyle canım pek bişi istemiyor, eşime dert oluyo, tek tek sayıyo şunu istermisin bunu istermisin diye
ya dedim istemiyorum, ama canın çekiyosa git al :)) yiyelim

Ben vahım durumdayım duygucuguım ):
Keske bıraz ıstahsız olsam ama nerde?
Boyle ısımlerden, esyalardan yemek aklıma gelıyor ya, cıkmıyor bır daha aklımdan onu yıyene dek.

Ben herseye aglar oldum.

benim hiç iştahım yok oyuzden canımda hıc bırsey ıstemıyorr ama bende cok sınırlı oldum herseye aglıyorum aynen bende bende balık burcuyum mucızemde balık burcu olcak 27 subat dogum gunum ve doktor dogum tarıhı 27 şubatta anlastıkk :1::1:

günaydın kızlar, bugün benim 2li test günüm. ondan mıdır bilmem içimde bir huzursuzluk, bir sıkıntı, herkesle didişiyorum uyandığımdan beri :43: hayır olsun inşallah diyorum ve size güzel bir hafta diliyorum şimdiden...

Benim de çok yakın ben de çok stresliyim canım seni çok iyi anlıyorum...
Kan tahlili ve ense kalınlığı ölçülecek değil mi? Aynı gün mü yapacaklar tahlille ölçümü?

ayyy sabah sabah güldürdün yaaaa :9: :9:

(:
Muhtemelen bende daha sonra cok gulecegım ama su an helva ıstıyorum ):
Ve sanırım aksama kadar beklemem lazım.

Ay sorma ben de çok ağlak oldum, dün bikini denemeye girdim, tam kabine giricem "prensiplerimiz gereği altını alabilir miyim denettirmiyoruz" dedi, ilk kez böyle birşey gördüm heryerde iççamaşırının üzerine denetiyorlar ki zaten benim için üst değil alt önemli..Popom büyüyor oluyor mu olmuyor mu diye bakacaktım.Bikiniyi de çok beğenmiştim bıraktım çıktım.Dışarda ağladım ağlıcam nerdeyse, eşim o sırada" aklın mı kaldı" dedi hafiften 1-2 damla feda ettim:26:Çocuk gibi oldum ya, şımarık çocuklar gibi :19:

Benım bır ıkı damla ıle sınırlı kalmıyor kı.
Hıckıra hıckıra aglıyorum.
Esım de cok kızıyor bu hallerıme.

herkeze gunaydınn güzel hafta diliyorum hepimizzee nasıl gıdıyor hamileliklerr benim bulantılarım çok istifra edemıyorum ama cok fazla ögürtüyo beni resmin kan gelıyor bogazlarım tahriş oldu artıkk keske ıstıfra edebılsem bu arada sizin bebişleriniz büyük cinsiyet ögrenen yok sanırım ?birde ben aşırı derece kabızım gazım var sişkinligim sizlerdede bu problemler varmı arkadaşlar

Kabızlık için hemen şeftali ye canımmm:56:

Back
X