- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #7.341
kızlar öğle arası yemege indim burda bi arkads var 37 yasında falan ama allah kimseye aratmasın cocugu yok tedavi görüyo ve ben cok istiyodum onun hamile olmasını hep keşke siz hamile olsaydınız derdim cünkü benm yasım küçük 24 yasındayım herneyse beni gördü nasılsın dedi midem biraz fena ama idare ediyorum dedim bugünde dar bi beyaz pantolon beyaz bi gömlek giydim belden oturtmalı kaç aylık oldu dedi bende haftaya 3 ay olcak teyzesi dedim güldü karnıma baktı ciddimi hani hiç belli değil cıkmamış ki yoksa bizi kandırıyo msun dedi hamile demeye sahit lazım ya dedi yanındaki arkadsına seslendi baksana allah aşkına incecik ya kandırıyo bu bizi dedi sinirlendim belki şakasına dedi belkide o şişman oldugu için kendisi 90 kilo falan bende alayım istiyo galiba tartıldm aynı kilo hiç kilo almamışım
ne yesem cıkıyor 3 aydan sonra alırım belki hem onane cok sinir oldum dalga gecti benle sen sıfır bedensindir dedi yakıştıramadı galiba bana anneliği sanki sen yapamazsın der gibiydi cok üzüldüm ağladm kızlarda kızdı delimisn dediler zoruma gitti.... bi daha ona bişi demicem gıcık nolucak