2012 Şubat Anneleri

Uzmansa zaten görüyorlar, anlıyorlar.Dün gittiğim doktor doğumumu martta dedi, şok geçirdim sonra tekrar hesapladı, Allahtan buldu doğruyu.

o doktor tam bilgili değil sanırım..hemşireler bile hemen doğru hesaplıyor..nasıl doktormuş..

Ya sorma, cinsiyetini neden öğrenmek istiyorsunda dedi, "alışveriş için" dedim "7 ayını tamamlamadan alışveriş yapma" dedi..Yani rahatlatıcana ürküttü anlayacağın.Kendi doktorumu aldatmıcam artık

dimii ayy bizim evde bişi yok.. hediye gelen mavi takımı falan da ananede bıraktık.. bitek kuzeniminn getirdigi yelek bakıp bakıpp içinde oldugu zamanları hayall ediyorumm

benim doktorum ağustosun ilk haftası gel dedi sanırım o zamana 13 haftalık olur bakalım belli olucakmı? 16 haftaya kadar çatlarım ben

belliymiş işte ama doktorlarr söylemezmiss öle dio kesinlesmesini beklermişş.. alp nuhoglu da ii bi doktor karıstırmaz asla demişti.. en gec benim olcak heralde yaa.. bi daha gittigimde 17 haftalık olcakkk.. kocaman 1 ay varr önümüzdeee

Uzmansa zaten görüyorlar, anlıyorlar.Dün gittiğim doktor doğumumu martta dedi, şok geçirdim sonra tekrar hesapladı, Allahtan buldu doğruyu.

o da bayaa atmıss cnmm ben seninn ocak sonu olabilcegini düsünmüştümm.. cünkü aramızda 1 hafta var.. bana 6 sı dedi... ama bi kac gün geri atabilirmiş .. sen ilrdesinn seninde ocak sonu olabilirr.. doktor ne didi

Evet bencede.Tekrar gidip emin olun bakalım.
Ben 15+2de gidicem sen in kesin olursa belki benim de kesin olur :26:Ay çatlıciiiim yaaa

Evet canım. Emin olalım da babası baslasın biseyler almaya artık
Ya ben bebegimin hareket ettigini hic gormedim simdiye kadar o kadar doktora gittim..
Bir an once ozele gitsem de doya doya gorsem bebegimi..
Ben de meraktan catlıyacagım yaa

canım kıyafet için 7 ay bana göre çok geç..zaten kış geleceği için karnımız burnumuzda soluğu afedersin dötümüzden zor alırız.. ama beşiği yatağı tabiki 6 7 8 aya bırakmak lazımki tam gelişmiş olsun allah korusun bebek ölümü falan olursa diye hani beklemeyi düşünüyorum..ama kıyafet elinde kalsa bile(allah göstermesin) bebeği olan birilerine verme şansın var yada saklama ... onun için 7 ay bana göre çok geç ..çok biliyo onlar..nasıl durabilirki insan ona bişey almadan ..anlamakta zorluk çekiyorum..bi daha gıcığa gitme sakın..

o da bayaa atmıss cnmm ben seninn ocak sonu olabilcegini düsünmüştümm.. cünkü aramızda 1 hafta var.. bana 6 sı dedi... ama bi kac gün geri atabilirmiş .. sen ilrdesinn seninde ocak sonu olabilirr.. doktor ne didi

Kendi doktorum 30 Ocak beklenen doğum tarihi dedi, ama tabi dedi 2si ya da 1i de olabilir dedi.Sanırım ilk ben gidicem doğuma

Yok daha gitmem, kendi doktorumdan başkasına hayatta gitmem akıllandım :))
Ben de 7 ay bekleyemem ya herşey Allah'tan.Olacağı varsa canım 7. aydan sonra da oluyor, doğuyor yine oluyor yani bunları düşünmemek ve alışverişin tadını çıkarmak lazım.Ben dayanamam 1 ay sonra odasını da alırım, yay burcuyum tezcanlı, aceleci, onun için kendime hakim olamıyorum

zatenn sen acılısı yaptın mıı gerisi corapp sökügü kimin gelirrr

Kendimi feda ediyorum bak ilk sırayı almak kolay değil, bi de topikte en son doğurcak olmakta iyi değil, herkes doğuma gidiyor kalıyon böyle tek başına buracıklarda, ama ben bebişten vakit buldukça girerim yine ya özlerim sizi

ya zaten 8. ayda cok da yürümek istemeyebilri insan yani karnı burnunda.. ne zaman ne olcagı belli olmazz magaza magaza dolascak mı o halde.. bncede mobilya bırakılmalı sadece son zamana.. 9. aya bile alınsa olur..

tabeee kızzzz fotografları koycennnnnn hikayeni yazcennn herkesee ön hazırlık olcekkk

ya zaten 8. ayda cok da yürümek istemeyebilri insan yani karnı burnunda.. ne zaman ne olcagı belli olmazz magaza magaza dolascak mı o halde.. bncede mobilya bırakılmalı sadece son zamana.. 9. aya bile alınsa olur..

Ben mobilyayı 9. aya bırakırsam hayatta yetiştiremem, stresten oracıkta doğuruveririm

son zamnlara denk gelen arkadaşlarda şimdili bu arkadaşlar srgmn 27 subat 2012 busra_17 27 subat 2012 hayatisigii 28 subat 2012 azelya taşı size attı bilemiyorum artık.....ben tam ortadayım 15 ile 17 arası bekleniyor..:18:

ben zaten bi yatak alıcam sadece taşınamazsam eğer..bu evim müsait değil çünkü...o yüzden moblyada bi paniğim yok... ben en çok bebek çamaşırlarını yıkamayı seviyorum kızlar..nedense hep yıkayıp asmak gibi bi hayalim var yaa... bayılıyorum minik minik onları ipte görmeye..

sormaa bendede bi yıkama tuttkusu varr.. sıgsamm kendimidee atıcimm ön yıkamalıı bendee ütülerken düsünüom hepp en güzeli o olcak cünkümm tek darbedee dümdüzz olcakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…