- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.301
sormaa bendede bi yıkama tuttkusu varr.. Sıgsamm kendimidee atıcimm ön yıkamalııBendee ütülerken düsünüom hepp en güzeli o olcak cünkümm tek darbedee dümdüzz olcakkkk
Kendi doktorum 30 Ocak beklenen doğum tarihi dedi, ama tabi dedi 2si ya da 1i de olabilir dedi.Sanırım ilk ben gidicem doğuma
benim beklenen doğum tarihi de 2 şubat senden sonra benim sanırım ama dr belli olmaz sne bu tarihede güvenme dedi :) sağlıklı olsunlarda önemli değil yaa
kızlar ben bu sıcakta grip oldum galiba sürekli burnum akıyo netten baktım buda hormonal olabilrmiş su gibi akıyor yyaa deli olcam basımada agrı cıktı işlerde yogun giremedm yoruldm akşam olsada gitsek hayırlısıylack fenayım cokk buynum kıpkırmızı oldu silmekten
kizlar iste ALLAH in mucizesini izlemeyenler varsa izleyebilir buradan..her izledigimde cok etkileniyorum...
Dilin gücü'nün Videoları: 9 Ay - 5 dakika'da | Facebook
çok geçmiş olsun canım
sağol canım ya hamileykende hiç cekilmiyor valla ay basım nasıl agrıyor cok fenayım ilaçda içemyorum öldüm resmen yaa
sağol canım ya hamileykende hiç cekilmiyor valla ay basım nasıl agrıyor cok fenayım ilaçda içemyorum öldüm resmen yaa
kızlar bende alışverişe 7.aylarda başlamayı düşünüyorum.hamılelığın en rahat ayları o aylarmış.benım bu aylarım sıkıntılı geçiyor hiç cesaret edemem.beşik olayını falanda son aylara bırakıcam.yalnız bı konuda kararsızım.yatakmı alsam ılerı yaşlarındada kullanabıleceği yoksa beşikmi.kendı evımız olsa şöyle 5-6 yaşına kadar kullanacağı bı yatak alırdım.bız bıde tayıncıyız burası ılk evım ve 2 yıl kadar burdayız.sonra tekrar tayınler başlıycak.napmalıyım sızce?:44::44::44::44:
aynen hic cekilmiyor valla benim de burnum tıkalı bogazlarım agrıyor.
Agrıkesici olarak minoset icebilirsin canım onu doktorlar hamilelere veriyor dopzu dusuk oldugu icin bebege bir zararı yok
Kendi doktorum 30 Ocak beklenen doğum tarihi dedi, ama tabi dedi 2si ya da 1i de olabilir dedi.Sanırım ilk ben gidicem doğuma
Duygucugum, bende ıkea dan almaya karar vermıstım.
Mobılyalarımı dahı sectım.
Ancak ıs arkadaslarım, sunu hatırlatınca keyfım kactı.
Ikea mobılya kurulumu yapmıyor ): Bızlerın yapması gerekecek.
Bızde becerebılır mıyız, bılmıyorum.
Ben kocaman karnımla esıme yardım edemem ):
Kızlar 2. uykumuzdan geliyoruz biz
Kiminiz erkek kiminiz o kadar buyuk olmaz demissiniz. Ama belki de vajinal bakıldıgı icin o kadar yakın oldugu icin netdir diye de dusunuyorum ben.
Kocise soyledim 8 Agustosta gidelim diye. O zaman 14+2 oluyoruz zaten SAT a gore Ogreniriz herhalde
kızlar bende alışverişe 7.aylarda başlamayı düşünüyorum.hamılelığın en rahat ayları o aylarmış.benım bu aylarım sıkıntılı geçiyor hiç cesaret edemem.beşik olayını falanda son aylara bırakıcam.yalnız bı konuda kararsızım.yatakmı alsam ılerı yaşlarındada kullanabıleceği yoksa beşikmi.kendı evımız olsa şöyle 5-6 yaşına kadar kullanacağı bı yatak alırdım.bız bıde tayıncıyız burası ılk evım ve 2 yıl kadar burdayız.sonra tekrar tayınler başlıycak.napmalıyım sızce?:44::44::44::44:
hct 34,4 iken 31,6 ya düşmüş.hgb de 10,6 ya düşmüş.
öle yapıyım barii..bu arada benüm bebügümünn kafası nie büyükk bakem.. vücudu normal olmus kafası balon gibi yaff.. dünyamınki falan orantılı :44::44::44:
Hoşgeldin canım.Kan ve idrar testi örneklerini ben de vermiştim.2 tüp kan ve 1tam idrar örneği.Herşeye bakıyorlar, gerekli bir test.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?