2012 Şubat Anneleri

çok geçmiş olsun canım

sağol canım ya hamileykende hiç cekilmiyor valla ay basım nasıl agrıyor cok fenayım ilaçda içemyorum öldüm resmen yaa

Aynen hic cekilmiyor valla benim de burnum tıkalı bogazlarım agrıyor.
Agrıkesici olarak minoset icebilirsin canım onu doktorlar hamilelere veriyor dopzu dusuk oldugu icin bebege bir zararı yok

Herkes alış veriş yapmak için çıldırıyor ama bende bu olay bir stress.
Geçen arkadaşın bebişine birşey alayım hayırlı olsuna giderken götürürüm dedim , koskoca alış veriş merkezinde hiç birşey beğenemedim..
yok bu küçük yok bu büyük yok bunun rengi güzel değil yok bunun penyesi iyi değil..
sonunda beğendim bir tane eve geldim ayy diyorum bunumu aldım pişman oldum ..
Ben kendi bebişime nasıl alış veriş yapcam hiç bilmiyorum kızlar..

sağol canım ya hamileykende hiç cekilmiyor valla ay basım nasıl agrıyor cok fenayım ilaçda içemyorum öldüm resmen yaa

canım senı çok ıyı anlıyorum.ben burdada paylaşmıştım benım 1 hafta aralıksız başım uğuldadı.solunum yollarımda ödem oluşmuştu.uyku uyuyamıyodum kafamı yastığa koyamıyordum.ağlıyodum sınırden.2 gundur ıyıyım çok şukur.allahım kımseye yaşatmasın

kızlar bende alışverişe 7.aylarda başlamayı düşünüyorum.hamılelığın en rahat ayları o aylarmış.benım bu aylarım sıkıntılı geçiyor hiç cesaret edemem.beşik olayını falanda son aylara bırakıcam.yalnız bı konuda kararsızım.yatakmı alsam ılerı yaşlarındada kullanabıleceği yoksa beşikmi.kendı evımız olsa şöyle 5-6 yaşına kadar kullanacağı bı yatak alırdım.bız bıde tayıncıyız burası ılk evım ve 2 yıl kadar burdayız.sonra tekrar tayınler başlıycak.napmalıyım sızce?:44::44::44::44:

Bence normal bir beşik al, 2 sene zaten kullanır onu rahat rahat, taşınırken bilirsin eşyalar bozuluyor, çok taşındık zamanında bizde.Taşındığınız yerde normal bir yatak alırsın.

aynen hic cekilmiyor valla benim de burnum tıkalı bogazlarım agrıyor.
Agrıkesici olarak minoset icebilirsin canım onu doktorlar hamilelere veriyor dopzu dusuk oldugu icin bebege bir zararı yok

evet benimde öyleydi parol kullanabilirsin dedi dr.
Ateşin yükselmesi bebekler için zararlıymış ona dikkat edin kızlar.

Anladım hayatım öyle bir dezavantaj var malesef o yüzden fiyatların daha uygun olduğunu savunuyorlar.
Benim eniştem montajdan iyi anlıyor o yüzden aklımda öyle bir sıkıntı yok canım.

kızlar Merhaba sizlere sormak istediğim bişey var. Ben en son 26 nisanda regl oldum. Şuan internet hesaplamalarına göre 13+2 özel hastaneye göre 12+6 devlet hadtanesine göre 12+3 haftalık hamileyim bu nasıl oluyor anlamıyorum.
Ben şimdi hangisine göre hamileyim. Özel hastanedeki kadın regl tarihine göre geç döllenme dedi. Ama herşey yolunda dedi. Ya şimdi ben hangisini baz alıcam.

Canım banada çok büyük geldi ama daha öncede hiç görmedim böyle ultrasonda cinsiyetle alakalı birşey.
Hayırlısı olsun inşallah maşallah ne güzel görmüşsün bebeğini.
Ben heyecandan ne varsa unutuyorum ya doktora sormayı, cinsiyeti sormak aklıma bile gelmedi
tek kaygım o anda iyi olduklarına dair birşey duymak, onu duyunca kendimi salıyorum unutuyorum heyecandan.
ama görse belki derdi dr da birşey.

Ben de seninle aynı kaderi paylaşıyorum. Park yatak alayım diyorum hem annemlere giderken de götürme şansım olur diye ama bir yandan da şu cicili bicili ahşap karyolalara özeniyorum... İlk bebeğimiz olacağı için belki de herşey en iyisi olsun diyorum:) bir yandan da iki sene sonra gidecez ne gerek var diyorum... sonra düşünüyorum ikinci çocuğumu kendi evimde doğurursam ona tam takım herşeyi alırım. hevesimi alırım ama bir yandan da bu çocuğuma haksızlık etmiş olur muyum diye düşünüyorum amaan sorma 7. aya kadar erteledim ben de bu düşünceleri artık o zaman neye özenirsem hangisi daha çok aklıma yatarsa onu alır gelirim:)

öle yapıyım barii.. bu arada benüm bebügümünn kafası nie büyükk bakem.. vücudu normal olmus kafası balon gibi yaff.. dünyamınki falan orantılı :44::44::44:

Benimkine de koca kafa dedi doktor...Bir arkadaşımın da kafası hep önde gidiyomuş ama sorun olmamış. Doktorum bana da gülerek söyledi koca kafalıyız biraz diye
Normalde 12+5 iken kafa çapına göre 13+1 görünüyoduk teyzesi biz de

Hoşgeldin canım.Kan ve idrar testi örneklerini ben de vermiştim.2 tüp kan ve 1tam idrar örneği.Herşeye bakıyorlar, gerekli bir test.

Ben de 6 tüp kan ve 2 tam idrar kültürü vermiştim...
İdrarları tekrar isteyeceğim senden dedi 16. hafta sonrasında...Tansiyonum yüksek ya preeklampsi korkutuyor sanırım doktorumu.İdrarda protein artışına bakıyorlar...
Rabbim korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…