- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.801
inşallah biri kız biri erkek olur ikisi bi arada büyür
ilk hamileliğinmi?
kızlar cinsel birleşme işini ne yaptınız bana doktorum yasak ilk 3 demişti ama ben o yasağa uymadım bildiğim kadarıyla bi zararı yok doğru pozisyonları seçtiğin sürece tabiki eskisi kadar sık olmuyor o ayrı bi mesele
bana yasak canım kesinlikle dedi ikiz gebelik oldugu için :94:
2.5 ay dolduğundan beri haftada bir oluyor bizde.
evet bana da doktorum söylemişti hamileliğin balayı olduğunu ve buna az kaldığını:)
ben 12+4'üm , sanırım kuyruğuna kadar geldim..
açık havada olmak bana da çok iyi geliyor , evde kaldığımda kendimi çok kötü hissediyorum..
geçicek buna inanıyorum..
karnımı gere gere dolaşacağım günlere az kaldı inşallah..
Evet canım yavaş yavaş geçecektir bence de.
Evde kaldığımda ben de kendimi kötü hissediyorum.
Hele ilk zamanlar,yemek yapmak istemiyordum, onu bırak Bulaşıkları makinaya bile yerleştirmiyordum. Temizlik filan zaten yasaktı…
Zaten içimden de gelmiyordu…
Sağolsunlar,eşim, annem, kayınvalidem, kardeşim hep hizmetimi gördüler.
Bir arkadaşım mesela hamileliğinin 2-3 ayı annesinde kaldı çünkü evim kokuyor diyordu ve bulantısı oluyordu.
Evinin koktuğu filan da yok halbuki.
Hastanelik oldu o kokudan.
Doktor gitme evine demiş, bazıları böyle hamileliğinde kendi evindeki kokudan tiksinirmiş…
Çok değişik psikoloji gebelik, hem fiziksel kaynaklı hem de psikolojisi de ağır..
ilk gittiğimizde biz sormadan "ara veriyorsunuz" demişti. 2.gittiğimizde ben sordum. 3ay bitene kadar yasak devam dedi. asla o riske giremezdim, girmedim...
3 aydan 7aya kadar da haftada biri geçmesin dedi...
ama doktordan doktora görüşler değişiyormuş canım
ilk gittiğimizde biz sormadan "ara veriyorsunuz" demişti. 2.gittiğimizde ben sordum. 3ay bitene kadar yasak devam dedi. asla o riske giremezdim, girmedim...
3 aydan 7aya kadar da haftada biri geçmesin dedi...
ama doktordan doktora görüşler değişiyormuş canım
Evet canım yavaş yavaş geçecektir bence de.
Evde kaldığımda ben de kendimi kötü hissediyorum.
Hele ilk zamanlar,yemek yapmak istemiyordum, onu bırak Bulaşıkları makinaya bile yerleştirmiyordum. Temizlik filan zaten yasaktı…
Zaten içimden de gelmiyordu…
Sağolsunlar,eşim, annem, kayınvalidem, kardeşim hep hizmetimi gördüler.
Bir arkadaşım mesela hamileliğinin 2-3 ayı annesinde kaldı çünkü evim kokuyor diyordu ve bulantısı oluyordu.
Evinin koktuğu filan da yok halbuki.
Hastanelik oldu o kokudan.
Doktor gitme evine demiş, bazıları böyle hamileliğinde kendi evindeki kokudan tiksinirmiş…
Çok değişik psikoloji gebelik, hem fiziksel kaynaklı hem de psikolojisi de ağır..
Benim daha kanda gebelik belli olduğunda, kese bile görünmeden ilişki yasak dedi.
Kese göründüğünde de yasak devam dedi.
Sonra doktor değiştirdim ona ayrıca sormadım ama kese yanında iç kanama geçirdim, hep yattım zaten mantıken yasak olduğu belliydi.
3. ay doldu şimdi…Hala daha cesaret edemedim ben…
Zaten çok da isteksizim….Doktoruma sormalıyım belki de ama, soramadım da :78:
ben de ilk 2 ay eve kadın aldım yemek ve temizlik için ,
diğer 1 ay da annemde kaldım ,
artık geçmesi lazım:)))))
keyfini sürme vakti geldi çünkü çoktan:)
ben zaten psikolojyi gectm cidden yatamıyorum göğüsler kocaman oldu karında şişti yatırmıyor ki sıkıştırıyor yatınca içim daralıyor nefes alamıyorum baskı yapıyoCanım ben de psikolojik olarak yuz ustu yatamıyorum bebek sıkısıcak diye
Gece uyurken sol tarafına yat ve bir yastık al ona sarıl bacak arana koyup cok rahat uyursun. Ben oyle yapıyorum cogu zaman.
bende öyle düşünüyorum nedense karnımın üzerine yatınca birşey olacakmış gibi geliyoooooo bu arada günaydınnnnnnnnnnnnn
Biraz erken degil mi sanki cinsiyetini ogrenmek ve %90 lık bir oran vermek icin ?
evi kokanlar derneğinde bir tek ben varım sanıyordum. :) o arkadaşınızı iyi anlıyorum. evim hala kokuyor bana da. özellikle kendi yatak odam ve banyomdan tiksiniyorum. yazın o sıcaklarında düşünün haftada 1 banyo yapıyordum ki sırf banyoya girmemek o kokuyu almamak için. hala kokuyor ama 13+6 haftalık olduğum için kendi kendime yetmeye başladım. midemın bulantısı azaldı hala kusuyorum ama eskisi gibi değil. dün kaç ay üzerine yemek yapmaya başladım. ama hala insanlıktan çıkmış görüntümden ve ruh halimden kurtulamıyorum... geçecek değil mi kızlar geçmeli!
Off ya su cınsıyet bellı olsa da, gıdıp kızıma ciciler alsam.
Hep kız dıye dilime geliyor ama ıcımdekı ses erkek dıyor.
Bakalım ne olacak.
Belkı 9 gun sonra belli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?