2012 Şubat Anneleri

ilk gittiğimizde biz sormadan "ara veriyorsunuz" demişti. 2.gittiğimizde ben sordum. 3ay bitene kadar yasak devam dedi. asla o riske giremezdim, girmedim...
3 aydan 7aya kadar da haftada biri geçmesin dedi...
ama doktordan doktora görüşler değişiyormuş canım

kızlar tek tek "hoşgeldin" mesajlarına cevap vermiyim burdan herkese "hoşbulduk ve gerçekten de güzel bulduk" demek istiyorum. eğlenceli bi yer belli. ellerine sağlık açanın.

bana yasak canım kesinlikle dedi ikiz gebelik oldugu için :94:

ay evet ya ikiz olunca dikkati ve önlenmide 2 kat almak gerekir allah kolaylık versin canım

2.5 ay dolduğundan beri haftada bir oluyor bizde.

ben ilk ay hamile olduğumu bilmiyordum sık sık ilişkiye giriyordum eşim kızmaya başlamıştı azdınmı diye :86:
sonra bizde haftada 1 kereye düşürdük ama nedense hamile olduğumdan beri daha istekliyim kendimi zor tutuyorum gerçe bu durum normalmiş araştırdım

Evet canım yavaş yavaş geçecektir bence de.
Evde kaldığımda ben de kendimi kötü hissediyorum.
Hele ilk zamanlar,yemek yapmak istemiyordum, onu bırak Bulaşıkları makinaya bile yerleştirmiyordum. Temizlik filan zaten yasaktı…
Zaten içimden de gelmiyordu…
Sağolsunlar,eşim, annem, kayınvalidem, kardeşim hep hizmetimi gördüler.
Bir arkadaşım mesela hamileliğinin 2-3 ayı annesinde kaldı çünkü evim kokuyor diyordu ve bulantısı oluyordu.
Evinin koktuğu filan da yok halbuki.
Hastanelik oldu o kokudan.
Doktor gitme evine demiş, bazıları böyle hamileliğinde kendi evindeki kokudan tiksinirmiş…
Çok değişik psikoloji gebelik, hem fiziksel kaynaklı hem de psikolojisi de ağır..

ben de ilk 2 ay eve kadın aldım yemek ve temizlik için ,
diğer 1 ay da annemde kaldım ,
artık geçmesi lazım:)))))
keyfini sürme vakti geldi çünkü çoktan:)

evet her doktorun görüşü farklı tabi bi risk olursa tehlike olursa bende yapmazdım ama herşey gayet normaldi bi risk yoktu

Benim daha kanda gebelik belli olduğunda, kese bile görünmeden ilişki yasak dedi.
Kese göründüğünde de yasak devam dedi.
Sonra doktor değiştirdim ona ayrıca sormadım ama kese yanında iç kanama geçirdim, hep yattım zaten mantıken yasak olduğu belliydi.
3. ay doldu şimdi…Hala daha cesaret edemedim ben…
Zaten çok da isteksizim….Doktoruma sormalıyım belki de ama, soramadım da :78:

evi kokanlar derneğinde bir tek ben varım sanıyordum. :) o arkadaşınızı iyi anlıyorum. evim hala kokuyor bana da. özellikle kendi yatak odam ve banyomdan tiksiniyorum. yazın o sıcaklarında düşünün haftada 1 banyo yapıyordum ki sırf banyoya girmemek o kokuyu almamak için. hala kokuyor ama 13+6 haftalık olduğum için kendi kendime yetmeye başladım. midemın bulantısı azaldı hala kusuyorum ama eskisi gibi değil. dün kaç ay üzerine yemek yapmaya başladım. ama hala insanlıktan çıkmış görüntümden ve ruh halimden kurtulamıyorum... geçecek değil mi kızlar geçmeli!

Off ya su cınsıyet bellı olsa da, gıdıp kızıma ciciler alsam.
Hep kız dıye dilime geliyor ama ıcımdekı ses erkek dıyor.
Bakalım ne olacak.
Belkı 9 gun sonra belli olur.

bencede doktoruna sor canım çekinme 3. aydan sonra tehlike kalmıyor ama tabiki uygun pozisyonlar var gebelikte cinsellik için doktoruna sormayı çekiniyorsan nette bak çok güzel anlatıp açıklanıyor

ben de ilk 2 ay eve kadın aldım yemek ve temizlik için ,
diğer 1 ay da annemde kaldım ,
artık geçmesi lazım:)))))
keyfini sürme vakti geldi çünkü çoktan:)

Evet yavaş yavaş geçer canım...
Acaba böyle kendine hamile tişörtleri alsan, bebeğine biraz ciciler filan alsan moral olur belki sana???

Canım ben de psikolojik olarak yuz ustu yatamıyorum bebek sıkısıcak diye
Gece uyurken sol tarafına yat ve bir yastık al ona sarıl bacak arana koyup cok rahat uyursun. Ben oyle yapıyorum cogu zaman.
ben zaten psikolojyi gectm cidden yatamıyorum göğüsler kocaman oldu karında şişti yatırmıyor ki sıkıştırıyor yatınca içim daralıyor nefes alamıyorum baskı yapıyo mecburen saga dön sola dön uyumaya calışıyorum

bende öyle düşünüyorum nedense karnımın üzerine yatınca birşey olacakmış gibi geliyoooooo bu arada günaydınnnnnnnnnnnnn

bişey olmuyo ilk zaman evet korkudan yatamıyodum uyuyunca dönüyomuşum yüzsüstü ama artık uyuyuncada dönemiyorum içim daralıyor göğüsler acıyor karnım sıkışıyor minnicik karnım böyleyse byüüynce napcam bilmiyorum alışamadım galiba ben

Bu koku olayı benı de mahvedıyor.
Sureklı ellerımın koktugu hıssıne kapılıyorum.
Birde agzım !
Agzımda acaıp bır tat var ve hıc bırsey yemek ıstemıyorum.
Esımde sureklı bana kızıyor, ben ıyı bır anne olamazmısım
Kayınvalıdem ve gorumcem de sureklı esımı arayıp, gunde 1 lt sut ıcsın dıyormus.
Dıyorum, 'sutun adını duyunca dahı mıdem bulanıyor' anlamıyor benı.
Kayınvalıdemlere de ayrıca uyuz oldum zaten.
Sankı sut ıc demekle bıtıyor hersey.
Gel madem tatılden, belkı bır corba yaparsın da daha manalı bır faydan olur!

herkese günaydınnnnn.....

hafta sonu tatile gideceğimiz için valizleri hazırlayayım dedim.aman allahım bir tane bile şortum olmuyor.ne yapacağım bilmiyorum ,eşim gidip alalım diyor ama ben de çok masraf etmek istemiyorum.inanılmaz canım sıkıldı .4 kilo aldım ama daha dışardan hamile olduğum anlaşılmıyor sadece bilenler anlıyor.yine de inanılmaz kıyafet problemi yaşıyorum.yakında okullar açılacak şimdi evde idare ediyorum okulda ne giyeceğim......3.hamileliğim olmasına karşın eşim bana olan ilgisini kaybedecek diyede çok tırsıyorum.....acaba hazır değilmiymişim 3.bebeğe diye kendime kızıyorum.sanırım depresyonun eşiğindeyim çünkü şu an salya sümük ağlıyorum.......

bugün 14:30 da dr randevum var.eşimin izin gününe göre ayarlamıştık ama biraz önce koruduğu şahıs aradı(eşim polis ,birisinin koruması)arabası servise gidecekmiş onu götürmesini söyledi.bizimkide diyemedi ilk defa dr gideceğiz bugün izin günüm diye.emredersiniz dedi çıktı gitti.sanırım ona da bozuldum .....çok kötüyüm çokkkkk.....

Benim de mutfağım kokuyor
Sürekli kapı cam açık hatta eşimin boynu tutulmuş cereyanda kalmaktan. Yatak odası da kokuyor
Psikopat gibiyim Ben de dün kaç haftalardan sonra doğru dürüst yemek yaptım
Bulantılarım azalınca biraz düzelme oldu ama ruh halimde,görüntümde...
Biraz da hafiften makyaj filan yapsam, moral olur herhalde...
Birkaç gündür oje sürmeye başladım, o bile iyi geldi bana....

Off ya su cınsıyet bellı olsa da, gıdıp kızıma ciciler alsam.
Hep kız dıye dilime geliyor ama ıcımdekı ses erkek dıyor.
Bakalım ne olacak.
Belkı 9 gun sonra belli olur.

canım bende senin gibiyim meraktan ölüyorum
herkes bana kız diyor ama niyeyse bana erkek gibi geliyor
bakalım ne olacak senin yine azmış 9 gün
benim daha randevuya 17 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…