- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.821
evi kokanlar derneğinde bir tek ben varım sanıyordum. :) o arkadaşınızı iyi anlıyorum. evim hala kokuyor bana da. özellikle kendi yatak odam ve banyomdan tiksiniyorum. yazın o sıcaklarında düşünün haftada 1 banyo yapıyordum ki sırf banyoya girmemek o kokuyu almamak için. hala kokuyor ama 13+6 haftalık olduğum için kendi kendime yetmeye başladım. midemın bulantısı azaldı hala kusuyorum ama eskisi gibi değil. dün kaç ay üzerine yemek yapmaya başladım. ama hala insanlıktan çıkmış görüntümden ve ruh halimden kurtulamıyorum... geçecek değil mi kızlar geçmeli!
bu akşam almayı düşünüyorum bir şeyler ,Evet yavaş yavaş geçer canım...
Acaba böyle kendine hamile tişörtleri alsan, bebeğine biraz ciciler filan alsan moral olur belki sana???
Bu koku olayı benı de mahvedıyor.
Sureklı ellerımın koktugu hıssıne kapılıyorum.
Birde agzım !
Agzımda acaıp bır tat var ve hıc bırsey yemek ıstemıyorum.
Esımde sureklı bana kızıyor, ben ıyı bır anne olamazmısım
Kayınvalıdem ve gorumcem de sureklı esımı arayıp, gunde 1 lt sut ıcsın dıyormus.
Dıyorum, 'sutun adını duyunca dahı mıdem bulanıyor' anlamıyor benı.
Kayınvalıdemlere de ayrıca uyuz oldum zaten.
Sankı sut ıc demekle bıtıyor hersey.
Gel madem tatılden, belkı bır corba yaparsın da daha manalı bır faydan olur!
bencede doktoruna sor canım çekinme 3. aydan sonra tehlike kalmıyor ama tabiki uygun pozisyonlar var gebelikte cinsellik için doktoruna sormayı çekiniyorsan nette bak çok güzel anlatıp açıklanıyor
evet her doktorun görüşü farklı tabi bi risk olursa tehlike olursa bende yapmazdım ama herşey gayet normaldi bi risk yoktu
bu akşam almayı düşünüyorum bir şeyler ,
moral olucak bence de
Benim de mutfağım kokuyor
Sürekli kapı cam açık hatta eşimin boynu tutulmuş cereyanda kalmaktan. Yatak odası da kokuyor
Psikopat gibiyimBen de dün kaç haftalardan sonra doğru dürüst yemek yaptım
Bulantılarım azalınca biraz düzelme oldu ama ruh halimde,görüntümde...
Biraz da hafiften makyaj filan yapsam, moral olur herhalde...
Birkaç gündür oje sürmeye başladım, o bile iyi geldi bana....
canım bende senin gibiyim meraktan ölüyorum
herkes bana kız diyor ama niyeyse bana erkek gibi geliyor
bakalım ne olacak senin yine azmış 9 gün
benim daha randevuya 17 gün var
herkese günaydınnnnn.....
hafta sonu tatile gideceğimiz için valizleri hazırlayayım dedim.aman allahım bir tane bile şortum olmuyor.ne yapacağım bilmiyorum ,eşim gidip alalım diyor ama ben de çok masraf etmek istemiyorum.inanılmaz canım sıkıldı .4 kilo aldım ama daha dışardan hamile olduğum anlaşılmıyor sadece bilenler anlıyor.yine de inanılmaz kıyafet problemi yaşıyorum.yakında okullar açılacak şimdi evde idare ediyorum okulda ne giyeceğim......3.hamileliğim olmasına karşın eşim bana olan ilgisini kaybedecek diyede çok tırsıyorum.....acaba hazır değilmiymişim 3.bebeğe diye kendime kızıyorum.sanırım depresyonun eşiğindeyim çünkü şu an salya sümük ağlıyorum.......
bugün 14:30 da dr randevum var.eşimin izin gününe göre ayarlamıştık ama biraz önce koruduğu şahıs aradı(eşim polis ,birisinin koruması)arabası servise gidecekmiş onu götürmesini söyledi.bizimkide diyemedi ilk defa dr gideceğiz bugün izin günüm diye.emredersiniz dedi çıktı gitti.sanırım ona da bozuldum .....çok kötüyüm çokkkkk.....
En son ben öğrenicem sanırım...23 ağustos benim
canım bende senin gibiyim meraktan ölüyorum
herkes bana kız diyor ama niyeyse bana erkek gibi geliyor
bakalım ne olacak senin yine azmış 9 gün
benim daha randevuya 17 gün var
Benim şimdi azaldı, ilk zamanlar ağzımda çöp kutusu yutmuşum gibi bir tat vardı...
Hiç bir yemekten zevk alamıyordum, özellikle tencere yemekleri.
Sütü normalde severim ama şimdi hiç içemiyorum....
hamile olduğumu öğrenmeden önce hergün farklı bir renk oje sürüyordum
hamileliğimi öğrendiğim günden beri nolur nolmaz diye hiç bir kozmetik ürünümü kullanmıyorum
ama çok özledim kendimi acaip bakımsız hissediyorum
Benim de mutfağım kokuyor
Sürekli kapı cam açık hatta eşimin boynu tutulmuş cereyanda kalmaktan. Yatak odası da kokuyor
Psikopat gibiyimBen de dün kaç haftalardan sonra doğru dürüst yemek yaptım
Bulantılarım azalınca biraz düzelme oldu ama ruh halimde,görüntümde...
Biraz da hafiften makyaj filan yapsam, moral olur herhalde...
Birkaç gündür oje sürmeye başladım, o bile iyi geldi bana....
sende aynı benim gibisin demekki bende sebebsiz yere ağlayıp duruyorum hıçkıra hıçkıra korkuyorumda bebeği etkileyecek diye ama elimde değil daha dün istemeyerek babamın bir sözüne kızarak karşılık verdim adam neye uğradığını şaşırdı bana bağırdı ister istemez benimde zoruma gitti oturdum saatlerce ağladım aynısını annemde en ufak bişe dese eşimde dese yapıyorum
Kızlar malum oruç tutamıyorum..
Fakat iş yerindede ramazandan dolayı öğle yemeği çıkmıyor..
Dünde müdüre söyledim dedim ben bu sene tutamıyacağım ve bir iki gün olsa idare ederim..
Evden getiririm yada dışardan söylerim ama 30 gün boyunca nasıl idare ederim..
Dedi tamam sen çık yukardan kafeden ye mağaza gideri olarak yazdırırsın ama kafedede hep hamburger,pizza tarzı şeyler var ne yapcam bilmiyorum..
Dün tost yedim hergün hergünde tost yenmez ki..
Sizler nasıl yapıyorsunuz acaba ?
ılk randevuyu aldıgım zaman 24 gunden fazla vardı.
Gectı bak cogu, senınde gececek merak etme.
Sımdı heyecanım daha fazla.
Cunku o zaman mınıcık bırseydı, seklı semalı bellı degıldı.
Ama 9 gun sonra epey belırgınlesecek.
Annesının kuzusuuuuu....
Bana da herkes erkek dıyor, ben kız ıstıyorum.
Hayırlısı artık, saglıklı, hayırlı bır evlat olsun da gerısı bos.
haklısın hayırlı, sağlıklı bir evlat olması en önemlisi ama napıyım çok merak ediyorum
Kullanmayın derler kozmetik ürünlerini ama ben makyajsız dışarı çıkamam. Makyaj yapmadığım gün acaip psikolojim bozuk geziyorum en azından bi kalem bi allık bi de ruj eksik olmaz bende:)
bende yavaş yavaş yapmaya başlıycam dayanamıyorum en azından biraz allık sürücem
suratım bembeyaz kağıt gibi görünüyo
mide bulantılarını aza indirecek önerileri olan varmı arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?