2012 Şubat Anneleri

ben de ilk defa dün yemek yaptım adengokce ,
evin kokusu da geçmeye başladı sanki ,
bana 1 ay evden uzaklaşmak iyi geldi sanırım ,
haftasonu da temizlikçi gelecek biraz daha geçicek böylelikle..

Evet yavaş yavaş geçer canım...
Acaba böyle kendine hamile tişörtleri alsan, bebeğine biraz ciciler filan alsan moral olur belki sana???
bu akşam almayı düşünüyorum bir şeyler ,
moral olucak bence de

Benim şimdi azaldı, ilk zamanlar ağzımda çöp kutusu yutmuşum gibi bir tat vardı...
Hiç bir yemekten zevk alamıyordum, özellikle tencere yemekleri.
Sütü normalde severim ama şimdi hiç içemiyorum....

bencede doktoruna sor canım çekinme 3. aydan sonra tehlike kalmıyor ama tabiki uygun pozisyonlar var gebelikte cinsellik için doktoruna sormayı çekiniyorsan nette bak çok güzel anlatıp açıklanıyor

Benim düşük riskim vardı, kese aşağıya konumlanmıştı, sonra da kese yanında çok büyük bir kanama atlattım...Yeni geçti canım risk...
Kontrolümde doktoruma sorayım o zaman ben...Netten baksam da özel durumum var sonuçta, düşük riskim yeni geçti, doktora sormak en iyisi.

evet her doktorun görüşü farklı tabi bi risk olursa tehlike olursa bende yapmazdım ama herşey gayet normaldi bi risk yoktu

bende de hiç bir risk yoktu. doktorun genel kuralıydı bu yani. ben de düşündüm "adamın bize gıcığı yok, eğer yasak diyorsa vardır bir bildiği" böyle şeyler genelde doktora sorulmaz ya, bilgilendirme açısından o kadar detaylı yazdım canım, yanlış anlaşılmamıştır umarım...

hamile olduğumu öğrenmeden önce hergün farklı bir renk oje sürüyordum
hamileliğimi öğrendiğim günden beri nolur nolmaz diye hiç bir kozmetik ürünümü kullanmıyorum
ama çok özledim kendimi acaip bakımsız hissediyorum

sende aynı benim gibisin demekki bende sebebsiz yere ağlayıp duruyorum hıçkıra hıçkıra korkuyorumda bebeği etkileyecek diye ama elimde değil daha dün istemeyerek babamın bir sözüne kızarak karşılık verdim adam neye uğradığını şaşırdı bana bağırdı ister istemez benimde zoruma gitti oturdum saatlerce ağladım aynısını annemde en ufak bişe dese eşimde dese yapıyorum

canım bende senin gibiyim meraktan ölüyorum
herkes bana kız diyor ama niyeyse bana erkek gibi geliyor
bakalım ne olacak senin yine azmış 9 gün
benim daha randevuya 17 gün var

ılk randevuyu aldıgım zaman 24 gunden fazla vardı.
Gectı bak cogu, senınde gececek merak etme.
Sımdı heyecanım daha fazla.
Cunku o zaman mınıcık bırseydı, seklı semalı bellı degıldı.
Ama 9 gun sonra epey belırgınlesecek.
Annesının kuzusuuuuu....

Bana da herkes erkek dıyor, ben kız ıstıyorum.
Hayırlısı artık, saglıklı, hayırlı bır evlat olsun da gerısı bos.

Benim şimdi azaldı, ilk zamanlar ağzımda çöp kutusu yutmuşum gibi bir tat vardı...
Hiç bir yemekten zevk alamıyordum, özellikle tencere yemekleri.
Sütü normalde severim ama şimdi hiç içemiyorum....

Off... ıste sımdı benım agzım oyle.
Annem sakız cıgnememı onerdı.
Cıgnedıgımde ıyı oluyor ama calısırken de sakız hos olmuyor kı!
Hele mubarek ayda!

Sutu ben pek sevmezdım zaten ama, yogurt yerdım en azından.
Sımdı sut urunlerıne karsı bır antıpatım olustu
Bebegım benım yuzumden saglıksız olacak.

Kullanmayın derler kozmetik ürünlerini ama ben makyajsız dışarı çıkamam. Makyaj yapmadığım gün acaip psikolojim bozuk geziyorum en azından bi kalem bi allık bi de ruj eksik olmaz bende:)

bu koku olayı bendede var bir kaç gündür sanki mutfakta çürümüş bişe kokuyor gibi her yeri arıyorum kokluyorum bi yerden bişe gelmiyor ama aynı çöp kokusu gibi mutfağa girince kokuyor bana bide kendi kendime vicudum kokmaya başladı hani böyle küçük çocuklar terler ekşi ekşi kokar ya aynı öyle halbuki bişe yok

Kızlar malum oruç tutamıyorum..
Fakat iş yerindede ramazandan dolayı öğle yemeği çıkmıyor..
Dünde müdüre söyledim dedim ben bu sene tutamıyacağım ve bir iki gün olsa idare ederim..
Evden getiririm yada dışardan söylerim ama 30 gün boyunca nasıl idare ederim..
Dedi tamam sen çık yukardan kafeden ye mağaza gideri olarak yazdırırsın ama kafedede hep hamburger,pizza tarzı şeyler var ne yapcam bilmiyorum..
Dün tost yedim hergün hergünde tost yenmez ki..
Sizler nasıl yapıyorsunuz acaba ?

Ben gecen gun neye agladıgım bılıyor musun?
Hanı dondurmaların alt kapaklarında bedava cıkıyor ya,
gunlerdır dondurma alıyorum, hep tekrar dene cıkıyor.
Pazar gunu esım bı' tane aldı dolaptan verdı elıme,
hevesle acıyorum kapagı, baktım yıne 'tekrar dene' yazıyor.
Basladım aglamaya, 'hep tekrar dene diyor, bır kere olsun bedava cıkmadı' dıye.
Esım nasıl guluyor bana, o guldukce ben aglıyorum.
Boyle ıste, cok sulu goz oldum bu aralar.

Bence evde hazırlasan bişeyler daha mantıklı, ben bankada çalştığımdan zaten yemekhane gibi bi olanak yok dışardan temizliğine çok güvendiğim bi yerden salata söyledim mesela bugün. Ya da ev yemekleri yapan bi rest. var yakında oraya gidiyorum. Bencede hergün tost, hamburger pizza yenmez..Yenmemeli de

mide bulantılarını aza indirecek önerileri olan varmı arkadaşlar

bana annem almanyadan hamilelik çayı getirmişti rahatlatıyormuş benim hiç bulantım olmadı ama sarımsaklı yoğurt yediğimde midem yanıyor ozaman bu çayı içiyorum iyi geliyor muhtemelen mide bulantısınada iyi gelir sana içeriğini yazayım bi araştır doktora sor veya iyi bi aktara

limon otu
ısırgan yaprağı
civanperçemi
melisa
nane
at kuyruğu (bu bitki gerçekten kuyruk değil)
lavanta çiçeği

her bir fincan için hepsinden 2 şer gram

bendeki poşet çay aktardan alınmış normal kaynar suyu döküyorum üzerine şeker katıyorum tadıda çok güzel ferahlatıcı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…