- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #42.181
evet
o an sana alıntı msj gıcıklık yapmıs olsa gerek 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten masa başı işim öyle fazla zorluğum yok, ama patronumun çenesi herşeye bedel beynimi matkap gibi oyuyor resmen:) az kaldı kurtulucam inşallah
oldu oldu
zaten masa başı işim öyle fazla zorluğum yok, ama patronumun çenesi herşeye bedel beynimi matkap gibi oyuyor resmen:) az kaldı kurtulucam inşallah
günaydın canım. kaçıncı haftada ayrılacaksın izne?
Bugün iş yerinde tek başımayım, keyifli ve sessiz bir gün beni bekliyor:)
evetdaha cooook var zaman gecmıyo yaa
deneme yapıyorum oldu mu?
OHHH İNŞALLAH
günaydın canım. kaçıncı haftada ayrılacaksın izne?
32 hafta yani 23 aralıkta bırakıcam
OHHH NE GÜZEL MÜZİK TE AÇ KIZZZZ
ay yok patron varken zaten dır dır drı böyle zamanlarda kafa dinlemek istiyor insan sakinliiiiikkkkk:)
sabah sabah bu ne dedim ya biri bana şaka mı yapıyo
yazamıyorum diye üzülmüştüm keyfim yerine geldi![]()
32 hafta yani 23 aralıkta bırakıcam
BENDE 27 ARALIKTA BIRAKACAĞIM GALİBA
AMA HALA YERİME KİMSE YOK
OHHH NE GÜZEL MÜZİK TE AÇ KIZZZZ
ay yok patron varken zaten dır dır drı böyle zamanlarda kafa dinlemek istiyor insan sakinliiiiikkkkk:)
DOĞRU SÖYLÜYORSUN
sabah sabah bu ne dedim ya biri bana şaka mı yapıyo
yazamıyorum diye üzülmüştüm keyfim yerine geldi![]()
:)))))
herkeşler nerde ?
işler mi yoğun kızlar?
günaydınnnnnnnnnnnnnn nasılsınızzzzzz?kotu bı gece gecırdım gece 4 de öle bir boğaz yanmasınla kalktımkııı anlatamam((sımdı ıyıyım allhtann olsun oğlusum için degerrrrrrr:))
gunaydın cnm gecmıs olsun bunlar tuzu bıberi![]()
öle canımmm az kaldı neyse cekerimm oğlusm her yaptgınıı:)
herkeşler nerde ?
Işler mi yoğun kızlar?
ben burdayımmSuan yatıp yuvarlanıyorum.. Sabah keyfı yanı ama bırazdan kabus gıbı kayınvalıdemle kaynım gelecek o zmn ne kadar keyıflı olabılırım bılemem tabı
![]()
günaydınnnnnnnnnnnnnn nasılsınızzzzzz?kotu bı gece gecırdım gece 4 de öle bir boğaz yanmasınla kalktımkııı anlatamam((sımdı ıyıyım allhtann olsun oğlusum için degerrrrrrr:))
benim yarın stajyerim yok
oyüzden bütün işleri bugün bitirmeye çalışıyorum :)
ohh ne güzel ama kaynananın gelecek olması kabus gibi ıyyyyyyy
geçmiş olsun canım
BENDE 27 ARALIKTA BIRAKACAĞIM GALİBA
AMA HALA YERİME KİMSE YOK
senin biraz daha varmıs, ona bakarsan benim yerimede daha kimse henuz gelmedi biri varmıs ama ıkı aylık vermek ıstemedıgı ıcın daha getırtmıyor galıba, bızım patron para konusunda 5 kurusu bıle ararda:)
günaydınnn kızlaaarrrrr :)) herkesler nasıl bakimmmm:)