2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Amannn boşvermek gerekiyor bazen.Sen üzülsen de, ağlasan sızlasan da olmayınca olmuyor işte... Bırakalım kaynanaları da güzel şeyler konuşalım , benim oğlan çok fena tekmeleyip duruyo.Ya babannemi ne çekiştiriyon diye kızıo ya da benim sinirim ona da yansıyo!

ayy cocugun da darlandı valla . ondan tekmelıyordur . anne sus keyfımızın içine lımon sıkma dıyordur . ben anlarım bebegın dılinden

Siz bıze bakmayın arkadaşlar .. Lütfn kaynanası ile arası iyi olan poposunu kaşısın ..
Allah bozmasın ama oğlum dogunca görecek onlar hamıle halimle uğrasmak ıstemıyorummm

Amin cnm,Kaşıdım bile ben

bence bosverin,esinizle yavrunuza yogunlasin moralinizi baskalarinin bozmasina izin vermeyin. Sizi uzenleri Allah'a havale edin. Bosverin kaynanalari bebislerden ne haber?? Benim oglan kipir kipir karnim dsardan sekilden sekle giriyor,iyice buyuduler yerleri dar glmeye basladi hralde

demin eşim aramış ve aynen şunu sölemiş :

araba alın annesigil herşeyi aldı doluda para yoluyorlar demiş
oda demiş ki
ben zaten istediğini biliyorum annesigilin durumu bzide iyi banada söylüyor baban çarşıda bakıyor 160 lira felan arabalar
olmadı oraya gelince kredi kartıyla çektirelim alalım hem bizim beğendimizi o beğenmez şimdi felan demiş

inanamadımmmmm bende internetten beğenip resmini atıp etiketliyecem bakın nasıl felna diye

Kraft Spot Baston Puset (Yamurluklu + n Barl)-1110 | | Bebefix.com

:44:kafasına taş mı düstüüüüüüüüüüüü

benmkide sol kasığımda durdu bayağı kıvrıldı stres atmaya ihtiyacım vardı valla sağolun

Kızlar bu arada açıköğretim vizelerinin sonuçları pztesi günü 16:30 dan sonra açıklanacakmış. Bilginize

Son düzenleme:
aman bırakın etrafınızdakı negatıf kısılerı onları allaha havale edın herkes ettıgını elbet bırgun bulur canınızı sıkmayın bence kayınvalıdesı ıle sorun yasayanların hepsı kayınvalıdelerın kendı cocuklarını gelınlerı ıle paylasamaması ama kız annelerı oyle degıl damatları ılk gunden aıle ferdı olarak kabul goruyorlar o yuzden ne yaparsak yapalım arada mesafe olacaktır :) benım bır sorunum yok cok sukur her ıkı tarafda canla basla ugrasıyor bırseyler yapmak ıcın.....

benim kayinvaldem iyi gerçi onlarda daha bisey almadı ama burda deiller zaten esime herseyi aldırdım Allah'tan esimin durumu iyi belkide o yüzden esimin ailesi bisey almış almamış umursamiyorum belki benim ailem herseyi alsa benimde zoruma giderdi nikahimizada gelemediler ama ben İran a gittiğim gun 2 tane koyun kestiler e bişeylerde taktılar sizin bu anlattıklarınızı okuyunca şükrediyorum

amaan adı üstünde kaynana demişler onlara, iyisi mi olurmuş hepsi aynı işte.. bizimkinin de pek farkı yok anlatılanlardan, daha bi hayrını görmedik bakalım.. inşallah bi gün o da olur, çok da umrumda değil açıkçası benim.. bana uzak olsun da ondan gelecek hayır allahtan geliyor çok şükür bizler eşlerimizle doğacak bebişlerimizle mutlu olalım bu bize yeter hanımlar, boşverin gerisini.. bi bakim dedim ama kimseler yok, hava güzel herkes gezmelerde sanırım.. hepinize iyi haftasonları diliyorum.. öpüldünüz

S.a
hayırlı akşamlar kızlarrrrr...
Valla kayınvalide çekiştirecek modda değilim hiç,bitkinim,yorgunum,halsizim,benim bu kızım biraz tembelmi olcak nedir?:))))
alışverişim duruyoo,badanam,temizliğim derken ben kendi derdime yanayım gerisi hikaye.:)))

Valla oluyor canım kayinvalidenin iyisi her aradığında gel buraya ben bakarım Dio ben irandayken kuaföre gittim çok guZel kek yapıyor dedim anne bugün yap http canım çekti die daha hamilede deildim gitti eve kek yaptı beni kendi cocuklarından çok seviyor elele geZiyoruz gidince ordada gelin kaynana pek anlaşamazmış herkez bize hayret ediyordu esimle tartısınca bile arayıp dertlesiyorum gercekten çok iyi biri o böyle davraninca benim kötü bisey demeye İnan hiç hakkım yok

:) hosgeldin canım havalar sıcak ondandir aynı tembellik bende var annemdeyim bugün gidip oğlumun eşyalarını yikiycaktik bende kalcaktik yarında ütü yapcaktik sözde herkez yıkamış bı heves gelmişti gittim dün deterjanla yumusatici aldım bugün bu saat oldu hala uzaniyorum dedim daha çok var haftaya yıkarız

Kizlar takmayin kafaniza kayinvalideyi sizlerin yazdiklarini okuyunca
Sukur dedim valla benimkinin cahillikleri vardir ama iyidir
Maddi yonden cok yardim eder bize kimse dort dortluk degil insanlari
Oldugu gibi kabul edelim ki huzurumuz kacmasin

YA BEN yeni keşf ettim oğlumda çok tezcanlıydım, 7. ayımda doğuma hazır vaziyetteydim... annem fln ççoook heyecanlıydık...sonra bi türlü doğum vakti gelmek bilmedi 40+6
da doğum yaptım o yaz tüm uykularım ,tüm saabahlarım doğurdum doğracağım diyerek geçti 27 temmuzda ancak doğdu, şimdide sanırım onun tembelliği var üzermde, savsaklıyorumki son zaman doğuma yakın vakte kadar doğum bekler vaziyette olmayayım:)))))
ama yinede işler bana baktığından içim hiç rahat değil bu ay sonuna tüm hazırlığım bitmiş olsun temennisindeyim:)))

aslında bu kayınvalideler kötü değilde, anneler fazla annelik yapınca, annem çok yaptı kayınvalidem oralı değil gibi kıyaslama yapılıyor.
herkes kayınvalidesi yakınında yada nefesi ensesinde ise muhakkak bazı kusurlar bulur ama bide şu var acaba sen onun hayalindeki gelin olabiliyormusun?
çünkü bi erkek annesi çocuğu büyütürken oğlu,gelini,torunu hakkında çok fazla gelecek hayali kurar fakat herkesin anlayışı farklı olunca iletişim eksikleri ve beklentileri karşılayamama gibi ufak sorunlar zamanla hazmedilemez ve buumm gelin kaynana muhanbbeti oluşur....
kasmamak gerek bence şunu iyice kendinize empoze edrseniz "ne olursa olsun ne annem ne kayınvalidem bana herhangi birşeyi yapmak zorunda değil yaparlarsa fazıllarından yok yapmazlar ise canları sağolsun,çünkübu beklenti içinde olmazsanız hayatınızda gördüğünüz ufak tefek iyilikler sizi mutlu eder,yoksasürekli birilerinden beklenti halinde olursanız yarın o kayınvalidelerden olduğunuzda gelin yada damat adayınız ile aynı sorunu sizde yaşarsınız...
ama yinede ilknur seni ççooook iyi anlıyorum bunlar benim kendime empoze etmeye çalıştığım fikirler......:)

Bende alışverişi bitirdim allahtan hava cok sicak simdiden bu yaz yancaz ama temizlik derdi var haftaya İnşallah bebisin eşyalarını yikayip utulucem Haziran'dada ev temizliği yapılır halıları vercem temizlemeye evi temizletcem sonra gelip yine annemde kalırım doguma kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…