- 2 Kasım 2011
- 692
- 0
- 316
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #21.921
bizim kayanana adeti töreyi bilmez nişanda sözde istemeyin dedi biz adet felan bilmeyiz dedi
babamda zora sokmadı hiç bişe isteme kızım dedi tamam dedim
en çok ne zoruma gidiyor biliyormusunuz bana incecik yüzüğü aldılar ben sırf istediğim beğendiğim b iyüzük vardı onu alırlarsa
tek taş almazlar diye bu ince yüzüğü aldım
geçen bize geldiklerinde kaynıma diyorki oğlum sevdiğin avrsa söle alt tarafı 1,000 tllik yüzük değilmi alır takarız
çok zoruma gidiyor inanın çok kötü oluyorum beni her defasında nasıl ağlattılar halbuki
ayy cocugun da darlandı valla . ondan tekmelıyordur . anne sus keyfımızın içine lımon sıkma dıyordur . ben anlarım bebegın dılindenAmannn boşvermek gerekiyor bazen.Sen üzülsen de, ağlasan sızlasan da olmayınca olmuyor işte... Bırakalım kaynanaları da güzel şeyler konuşalım , benim oğlan çok fena tekmeleyip duruyo.Ya babannemi ne çekiştiriyon diye kızıo ya da benim sinirim ona da yansıyo!
Siz bıze bakmayın arkadaşlar .. Lütfn kaynanası ile arası iyi olan poposunu kaşısın ..
Allah bozmasınama oğlum dogunca görecek onlar hamıle halimle uğrasmak ıstemıyorummm
demin eşim aramış ve aynen şunu sölemiş :
araba alın annesigil herşeyi aldı doluda para yoluyorlar demiş
oda demiş ki
ben zaten istediğini biliyorum annesigilin durumu bzide iyi banada söylüyor baban çarşıda bakıyor 160 lira felan arabalar
olmadı oraya gelince kredi kartıyla çektirelim alalım hem bizim beğendimizi o beğenmez şimdi felan demiş
inanamadımmmmmbende internetten beğenip resmini atıp etiketliyecem bakın nasıl felna diye
Kraft Spot Baston Puset (Yamurluklu + n Barl)-1110 | | Bebefix.com
Amannn boşvermek gerekiyor bazen.Sen üzülsen de, ağlasan sızlasan da olmayınca olmuyor işte... Bırakalım kaynanaları da güzel şeyler konuşalım , benim oğlan çok fena tekmeleyip duruyo.Ya babannemi ne çekiştiriyon diye kızıo ya da benim sinirim ona da yansıyo!
:44:kafasına taş mı düstüüüüüüüüüüüü
:44:kafasına taş mı düstüüüüüüüüüüüü
amaan adı üstünde kaynana demişler onlara, iyisi mi olurmuşhepsi aynı işte.. bizimkinin de pek farkı yok anlatılanlardan, daha bi hayrını görmedik bakalım.. inşallah bi gün o da olur, çok da umrumda değil açıkçası benim.. bana uzak olsun da ondan gelecek hayır allahtan geliyor çok şükür bizler eşlerimizle doğacak bebişlerimizle mutlu olalım bu bize yeter hanımlar, boşverin gerisini.. bi bakim dedim ama kimseler yok, hava güzel herkes gezmelerde sanırım.. hepinize iyi haftasonları diliyorum.. öpüldünüz
S.a
hayırlı akşamlar kızlarrrrr...
Valla kayınvalide çekiştirecek modda değilim hiç,bitkinim,yorgunum,halsizim,benim bu kızım biraz tembelmi olcak nedir?:))))
alışverişim duruyoo,badanam,temizliğim derken ben kendi derdime yanayım gerisi hikaye.:)))
:) hosgeldin canım havalar sıcak ondandir aynı tembellik bende var annemdeyim bugün gidip oğlumun eşyalarını yikiycaktik bende kalcaktik yarında ütü yapcaktik sözde herkez yıkamış bı heves gelmişti gittim dün deterjanla yumusatici aldım bugün bu saat oldu hala uzaniyorum dedim daha çok var haftaya yıkarız
YA BEN yeni keşf ettim oğlumda çok tezcanlıydım, 7. ayımda doğuma hazır vaziyetteydim... annem fln ççoook heyecanlıydık...sonra bi türlü doğum vakti gelmek bilmedi 40+6
da doğum yaptım o yaz tüm uykularım ,tüm saabahlarım doğurdum doğracağım diyerek geçti 27 temmuzda ancak doğdu, şimdide sanırım onun tembelliği var üzermde, savsaklıyorumki son zaman doğuma yakın vakte kadar doğum bekler vaziyette olmayayım:)))))
ama yinede işler bana baktığından içim hiç rahat değil bu ay sonuna tüm hazırlığım bitmiş olsun temennisindeyim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?