2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aaaa bende de akıntı az süt parçası gibiydi şimdilerde öyle değil de.Bu bi sorun mu ki neden fitil kullandın ?

bendede bazen oluyor canım süt parçacığı başta idrar yollarımda enfeksiyon vardı ondan vermişti şimdi akıntımın fazlalaştığını yada değiştiğini söyleyince yine verdi ama doğumdan sonra bakıcaz dedi yara filanmı var diye çok tekrarladı dedi

Hııı ben de idrar yolu enfeksiyonu vardı o zmanlardır demekki.İlaç falan kullandım ama fitil kullanmadım.Geçmiş olsun bu arada inş. tekrar olmaz.

kizlarrr bende 28.haftamdayim dun dr a gittim 2 hafta kisa cikti femur uzunlugu.su an amerikadayim burda sorun yok dediler ama guvenemiyorum yinede.sizin noldu aradaki acik kapandimi?

kizlarrr bende 28.haftamdayim dun dr a gittim 2 hafta kisa cikti femur uzunlugu.su an amerikadayim burda sorun yok dediler ama guvenemiyorum yinede.sizin noldu aradaki acik kapandimi?

baslarda benım de oyle oluyordu cnm 2 hafta gerıden gelıodu ama gecen hafta gıttıgımde
aradakı acık 5 gun kalmıstı bakalım bu ay ne dıcekler kapandımı kapanmadımı bakıcaklar

merhaba kızlar bugun dr a gıttım seker yuklemesı yaptırdım ..
hersey normal cıktı . 28+1 olduk bız bugun 1200 gram 35 cm cıvarı boyu .
Boyu kılosu normal olsun fazlasını ıstemem . Saglık sıhhatle dogsun bebıslerımız .Allah yar yardımcımız olsunnnn

meraba kızlar ben de aranıza daha yeni katıldım ilk defa bi foruma üye oldum :) işten dolayı böyle sitelere girecek vaktim pek olmuyordu ama şimdi hamileyim ve bebeğim içim her şeyi araştırıyorum, bu siteyi gördüm ve hoşuma gitti, bende üye oldum.
bu arada bende 27 hafta 3 günlük hamileyim 28. haftamdayım yani :) ilk bebeğim ve kızım olacak bakalım inş. :) muhtemel d.tarihi 29 temmuz hepinize tekrar merhaba

hosgeldınız bebegınız hayırlı olsun . hayırlı dogumlar dılerımmmm

hah, şöyle konuş canımı ye

Cok sukur kayinvalidem ole forumda bahsedilen kayinvalideler gbi degil,aramiz gayet iyi:)
aman, maşallah totonu kaşı nazar değmesin..

Son düzenleme:

kızınla birlikte hoş geldiniz sefalar getirdiniz.. :118:

hoşgeldin canım,aynen bende ilk kez bi foruma üyeyim hatta annem soruyo napıyorsun diye pc başında görünce arkadaşlarıma yazıyorum diyorum:)) burası mıknatıs gibi aynı dertten müzdarip insanlar olunca birbirimizi anlıyoruz.Allah bebişini sağlığınla kucağına almayı nasip etsin sanada tekrar hoşgeldin

Arkadaslar benimde bebisimin femur uzunlugu 1 hafta geriden geliyor. Doktorlar genetik bacaklari vucuduna gore daha kisa diye yorum yaptilar. Bu gerilik 3 haftaya ciktigi zaman problem oluyormus. Zaman zaman bu hafta farki azalabilirken bazen gittikce artabiliyormus ta. Sizi baska sekilde yonlendirennler oldu mu korkmam lazimmi acaba???

fl ölçümünde bir haftalık gerilik çok normal. yirmili haftalarda 2 haftalık gerilik de normal sayılıyor.
önemli olan bu geriliğin artmaması. eğer her kontrolde fark, az da olsa kapanıyorsa sorun yok.. doktoruna güven, içini de ferah tut..

İyi akşamlar ;

bende 30 haftalık hamileyim ve kısmetse erkek bebek bekliyoruz. İsmini de ALİ ÇINAR koymayı düşünüyorz.Sizce nasıl ?
Aranızda Yalovada oturan var mı acaba ? Tşk..

Ya 2 gündür evimdeyim oğlusumun cicilerini yıkadım dün toz olmasın die dışarı asmadım camasirlikta evde kuruttum dün 1 camasirlik doldu şimdi bı makina daha attım ama ütü yapmaktan nefret ediyorum cokta şey almisim muhteşem yüzyılda var bugün bitirip yarın annemde kalmak istiyorum ama çok tembelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…