- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #22.381
Aaaa bende de akıntı az süt parçası gibiydi şimdilerde öyle değil de.Bu bi sorun mu ki neden fitil kullandın ?
bendede bazen oluyor canım süt parçacığı başta idrar yollarımda enfeksiyon vardı ondan vermişti şimdi akıntımın fazlalaştığını yada değiştiğini söyleyince yine verdi ama doğumdan sonra bakıcaz dedi yara filanmı var diye çok tekrarladı dedi
canım ben de iki hafta önce girdiğim ultrasonda femur uzunlugu ıkı hafta gerıydı. bugun kontrol amaclı tekrar cağırdılar ve yıne 2 hafta kısa. endıselenme dedı doktorum bana. onlara guvenmektenn baska caremız yok
kizlarrr bende 28.haftamdayim dun dr a gittim 2 hafta kisa cikti femur uzunlugu.su an amerikadayim burda sorun yok dediler ama guvenemiyorum yinede.sizin noldu aradaki acik kapandimi?
hosgeldınız bebegınız hayırlı olsun . hayırlı dogumlar dılerımmmmmeraba kızlar ben de aranıza daha yeni katıldım ilk defa bi foruma üye oldum :) işten dolayı böyle sitelere girecek vaktim pek olmuyordu ama şimdi hamileyim ve bebeğim içim her şeyi araştırıyorum, bu siteyi gördüm ve hoşuma gitti, bende üye oldum.
bu arada bende 27 hafta 3 günlük hamileyim 28. haftamdayım yani :) ilk bebeğim ve kızım olacak bakalım inş. :) muhtemel d.tarihi 29 temmuz hepinize tekrar merhaba
hosgeldınız bebegınız hayırlı olsun . hayırlı dogumlar dılerımmmm
hosgeldınız bebegınız hayırlı olsun . hayırlı dogumlar dılerımmmm
insallah bıtanemmm .. Zaman ılerledıkce de heyecan basıyor vallahii ...teşekkür ederim :) d. tarihlerimizde yakın Allah hepimizin yardımcısı olsun ve bebişlerimizi kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin inş. :)
hah, şöyle konuş canımı yeAyy kız napim halbuki o kadar da çok yiyorum(Nispet yapar gibi olması da ) Şaka bi yana ben de hipotroid varmıştı sanırım önceki kilolar ondandı.HAmile kaldığımdan beri troid hapı kullanıyorum zannımca ondan gitti kilolar...
aman, maşallahCok sukur kayinvalidem ole forumda bahsedilen kayinvalideler gbi degil,aramiz gayet iyi:)
meraba kızlar ben de aranıza daha yeni katıldım ilk defa bi foruma üye oldum :) işten dolayı böyle sitelere girecek vaktim pek olmuyordu ama şimdi hamileyim ve bebeğim içim her şeyi araştırıyorum, bu siteyi gördüm ve hoşuma gitti, bende üye oldum.
bu arada bende 27 hafta 3 günlük hamileyim 28. haftamdayım yani :) ilk bebeğim ve kızım olacak bakalım inş. :) muhtemel d.tarihi 29 temmuz hepinize tekrar merhaba
meraba kızlar ben de aranıza daha yeni katıldım ilk defa bi foruma üye oldum :) işten dolayı böyle sitelere girecek vaktim pek olmuyordu ama şimdi hamileyim ve bebeğim içim her şeyi araştırıyorum, bu siteyi gördüm ve hoşuma gitti, bende üye oldum.
kizlarrr bende 28.haftamdayim dun dr a gittim 2 hafta kisa cikti femur uzunlugu.su an amerikadayim burda sorun yok dediler ama guvenemiyorum yinede.sizin noldu aradaki acik kapandimi?
Arkadaslar benimde bebisimin femur uzunlugu 1 hafta geriden geliyor. Doktorlar genetik bacaklari vucuduna gore daha kisa diye yorum yaptilar. Bu gerilik 3 haftaya ciktigi zaman problem oluyormus. Zaman zaman bu hafta farki azalabilirken bazen gittikce artabiliyormus ta. Sizi baska sekilde yonlendirennler oldu mu korkmam lazimmi acaba???
Arkadslar kac kilo aldiniz simdiye kadar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?