2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ne açığı bu ben anlamadım ???

Sanırım fl uzunluğu kimi bebiste kısalık varmış hafta ilerledikçe kemik büyüyor 2 hafta gerideyken şimdi sadece 5 günlük geri ama o degisio ben değişik hastanelerde muayne olduğumdan biliyorum birinin ölctugu dierini tutmuo ultrason cihazları farklı olduğu için bide doktorlar isaretlerken azda olsa kaydirabilio o yüzden bı kac. Haftalık farkı fazla önemsemeyin benim bebekte iri olcak diolar ama fl uzun çıkıo fl yi 7 ile çarpıp bebisin boyunu ölçüyorlar

Hıı şimdi anladım.Doktor her gittiğimizde kafasını ölçüyo , kemiklerini ölçüyo.Genelde 3-5 gün oynuyo bizim. Ya bunun sebebi son adet tarihini doğru hatırlayamamaktan da olabilir.

Hıı şimdi anladım.Doktor her gittiğimizde kafasını ölçüyo , kemiklerini ölçüyo.Genelde 3-5 gün oynuyo bizim. Ya bunun sebebi son adet tarihini doğru hatırlayamamaktan da olabilir.

Adet tarihinden ziyade yumurtlama zamanı önemli benim bebis 19 Temmuz'da dogcakti ama yumurtlama dönemim 1 hafta onceymis 12 Temmuz'da hesaplandı zaten bebis 2-3 hafta onden gidiyor ama İlk sonuclara baktı doktor 6 haftalıkken olana ordan adet tarihini hesapladi dedi 1 hafta onceymis yumurlama dönemim geri kalan bir iki haftada bebisin iriligi ama ne vitamin ne kalsiyum hiç bisey kullanmıyorum artık bakalım bu gittiğimde nasıl olcak oğlum normal dogum yapmak için elimden geleni yapıyorum

çıkar bence alyansını. kimisi kestirmek zorunda kalıyormuş.. bu arad izmirdeydin di mi sen de yanlış hatırlamıyorsam. hello baby i bilirsin. ugradın mı hıc oraya?

Evet İzmir deyim canım Balcova dayım ama hello baby e uğramadım hiç cogu şeyi pamidordan aldım ozdilekten aldım kemeraltindan aldım bide kipadaki boynerden aldım cocuk odasinida çilekten aldim

Evet İzmir deyim canım Balcova dayım ama hello baby e uğramadım hiç cogu şeyi pamidordan aldım ozdilekten aldım kemeraltindan aldım bide kipadaki boynerden aldım cocuk odasinida çilekten aldim

ben de bornovadayım. pamıdor bana uzak oldugu ıcın gıdemedım. aslında bı ara gelıp baksam fena olmayacak. belkı beraber bakarız bu arada dogumunu nerde yapıcaksın? belırledın mı?

cnm hoşgeldin aramıza bende 30.haftadayım oğlum olcak inşallah nasip olursa.ilk tüp bebek denemem.Bende burda herşeyi bubildiğim için buraya takılıyorum ve sıcak bi ortam olduğunu düşünüyorum.sağlıklı doğum nasip olur inşallah.kendine iyi bak :)

ben de bornovadayım. pamıdor bana uzak oldugu ıcın gıdemedım. aslında bı ara gelıp baksam fena olmayacak. belkı beraber bakarız bu arada dogumunu nerde yapıcaksın? belırledın mı?

Olur valla bakarız ne zaman istersen ben oyun yatağını bebek arabasını arac koltuguyla takim yatağını uyku setini battaniyesini burdaki pamidordan aldım annemde sirinyerde ordada var bazı kıyafetlerini ve yurutgecini de sirinyerdekinden aldım Ben dogumu egepolde yapicam canım sen karar verdinmi

araba ıcın bakılabılır aslında oraya da ben daha almadım hala arastırıyorum. egepolde nısan ayında bır arkadasım dogum yaptı. gokalp bey e gıdıyordu. çok sukur pek bı mutlular sımdı anne baba ve bebıs uclusu. ben medıcal parkta yapmayı dusunuyordum en baslarda ama kanımda bır problem cıktı. doğumumu kabul etmedı doktor rısklı olurmus. en ıyısı unıversıtede yaptır dedı. ben de ege de yaptırıcam ınsallah.

Arabayı ben 550-600 arası bisey aldım canım chicconun araç koltuguyla bir benim evimde 9 Eylül'e yakın ama ben egitim ve araştırma hastanelerini hiç sevmiyorum zaten hiç iyi seylerde duymuyorum ama senin zorunluymus hayırlısı canım

KiZlar ben ütüye başladım bisey sorcam siz aldığınız kıyafetlerin etiketlerini kestinizmi bebise batmasın die hazır tersten utulerken kessemmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…