- 2 Kasım 2011
- 692
- 0
- 316
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #22.401
baslarda benım de oyle oluyordu cnm 2 hafta gerıden gelıodu ama gecen hafta gıttıgımde
aradakı acık 5 gun kalmıstı bakalım bu ay ne dıcekler kapandımı kapanmadımı bakıcaklar
ne açığı bu ben anlamadım ???
Sanırım fl uzunluğu kimi bebiste kısalık varmış hafta ilerledikçe kemik büyüyor 2 hafta gerideyken şimdi sadece 5 günlük geri ama o degisio ben değişik hastanelerde muayne olduğumdan biliyorum birinin ölctugu dierini tutmuo ultrason cihazları farklı olduğu için bide doktorlar isaretlerken azda olsa kaydirabilio o yüzden bı kac. Haftalık farkı fazla önemsemeyin benim bebekte iri olcak diolar ama fl uzun çıkıo fl yi 7 ile çarpıp bebisin boyunu ölçüyorlar
Hıı şimdi anladım.Doktor her gittiğimizde kafasını ölçüyo , kemiklerini ölçüyo.Genelde 3-5 gün oynuyo bizim.Ya bunun sebebi son adet tarihini doğru hatırlayamamaktan da olabilir.
elimdeki eklemler ağrıyor. parmağımı bükemiyorum resmen özellikle de sabahları..
Benimde eklem ağrısı değilde sislik oluyor birkaç gündür bol gelen alyAnsim parmağımı sıkıyor
kızlarrrr napıyonuz ne kaynatıyonus bakalım
çıkar bence alyansını. kimisi kestirmek zorunda kalıyormuş.. bu arad izmirdeydin di mi sen de yanlış hatırlamıyorsam. hello baby i bilirsin. ugradın mı hıc oraya?
Evet İzmir deyim canım Balcova dayım ama hello baby e uğramadım hiç cogu şeyi pamidordan aldım ozdilekten aldım kemeraltindan aldım bide kipadaki boynerden aldım cocuk odasinida çilekten aldim
meraba kızlar ben de aranıza daha yeni katıldım ilk defa bi foruma üye oldum :) işten dolayı böyle sitelere girecek vaktim pek olmuyordu ama şimdi hamileyim ve bebeğim içim her şeyi araştırıyorum, bu siteyi gördüm ve hoşuma gitti, bende üye oldum.
bu arada bende 27 hafta 3 günlük hamileyim 28. haftamdayım yani :) ilk bebeğim ve kızım olacak bakalım inş. :) muhtemel d.tarihi 29 temmuz hepinize tekrar merhaba
ben de bornovadayım. pamıdor bana uzak oldugu ıcın gıdemedım. aslında bı ara gelıp baksam fena olmayacak. belkı beraber bakarızbu arada dogumunu nerde yapıcaksın? belırledın mı?
anne olmak böyle bişi ağla ağla yine ağla:))))
cnm forum yöneticisinden uyarı aldım, face yönlendirmek forum kurallarına aykırı mış, ben konuyu kapattım:)))
cnm ikiside çok güzel bence çok hoş olur ama babalarınıza niyetle değilde ,isimlerinin manalarına ve tarihte bu isimleri taşımış güzel insanlara niyetle koyarsanız evladınızda onlara benzser...
canm sağlık olsun buradan görüşürüz artık.istanbuldasın anladığım kadarıyla bende istanbuldayım yaptığın meslek çok güüzel bende çok istedim ama şansım yaver gitmedi daha doğrusu ne yapcağımı tam bilemedim kısmet herhalde belki ilerde olur kendine çok iyi bak :)
Olur valla bakarız ne zaman istersen ben oyun yatağını bebek arabasını arac koltuguyla takim yatağını uyku setini battaniyesini burdaki pamidordan aldım annemde sirinyerde ordada var bazı kıyafetlerini ve yurutgecini de sirinyerdekinden aldım Ben dogumu egepolde yapicam canım sen karar verdinmi
araba ıcın bakılabılır aslında oraya da ben daha almadım hala arastırıyorum. egepolde nısan ayında bır arkadasım dogum yaptı. gokalp bey e gıdıyordu. çok sukur pek bı mutlular sımdı anne baba ve bebıs uclusu. ben medıcal parkta yapmayı dusunuyordum en baslarda ama kanımda bır problem cıktı. doğumumu kabul etmedı doktor rısklı olurmus. en ıyısı unıversıtede yaptır dedı. ben de ege de yaptırıcam ınsallah.
kızlar bu arada ben park yatak almayı düşünüyorum sizce kullnışlımı?
KiZlar ben ütüye başladım bisey sorcam siz aldığınız kıyafetlerin etiketlerini kestinizmi bebise batmasın die hazır tersten utulerken kessemmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?