2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evt bende öyle düşünüyorum alt değiştirme ünitesi olanlarda var kesin ondan alcam inş :)

evet canim alt acma yeri ayrica muzik kutusu ve titresimide var 160-200 lira arasi degisio icinin yatagida 60 lira uyku setide o fiyatlarda ben unitenin icine alt acma setide koydum onu 30 liraya almistim ama ucuzlarida var ayak ucundaki muzikli oyuncakta kuzanimden hediye:)

Eklentiler

• $IMG_1062.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 32
Kizlar daha erken degil mi kiyafetleri yikayip utulemek icin, yatagini hazirlamak icin vs.. Bana cok erkenmis gb geliyo. Gerci pek bi malumatim yok erken dogma ihtimallerine karsi falan ama yinede ben 1 ay kala falan ancak hazirlarim diye dusunuyorum.

169 boyum canım 72 ile hamile kaldım 81 kiloyum 9 kilo aldim ama hastanede 82.5 çıkıyorum 10.5 almış oluyorum yani sinir oluyorum:))
ben de hastanede daha çok çıkıyorum. bence bu doktorların bi numarası :86::95:

ben 30. haftada hazırlarım diye düşünüyordum. ama 29da hallettim.
bebişlerin napcağı belli olmaz hem..

Birde dun bebek arabasi icin tavsiye istemislerdi ben chicco nun traviling 820 aldim puset+ oto koltugu olanlardan. Bi arkasim da kraftin 92421 modelini aldi o daha pratik ve cok kolay tasinabiliyor cunku oto koltugunu direk tekerlegin ustune oturtuyorsunuz. Fakat eksi tarafi cocugun uzun yillar binebilecegi birsey gb gorunmuyor. O yuzden ben chicco yu tercih ettim

canım bu bebişlerin sağı solu belli olmaz ben doğum çantamı hazırlayalı 1 ay oldu herşey tamam bebek kıyafetleride yıkandı ütülendi hazır benim ilk kızın 42 haftalık doğdu hazırlanıncada zor oluyor ama olsun içim rahat hiç değilse

Herkese günaydınnn. Keyifler yerindedir umarım. Biz oğlumla bugünlerde uykumuzdan daha bir dinç kalkıyoruz Geçen haftaya kadar yataktan kazınıyorduk resmen. Bu hafta pek bir keyifliyiz. Bu arada kontrolümüzü de az kaldı artık. Salı günü kısmetse göreceğim sıpamı. Çok merak ediyorum. Neler yaptı? Büyüdü mü? Halinden memnun mu?

Cnm en azından doğum çantanı hazırlarsan iyi olur. Doğumun ne zaman ve nerede başlayacağı belli olmuyor. Biz eşimle arabanın bagajında taşıdık doğuma kadar :).Erkek bunlar paniklerler, bulamazlar bekle dur ondan sonra.

günaydın hanım kızlar :)

KiZlar ben ütüye başladım bisey sorcam siz aldığınız kıyafetlerin etiketlerini kestinizmi bebise batmasın die hazır tersten utulerken kessemmi acaba

ben de kesmeyi düşünüyorm, yazık anlatamaz da derdini, batsa acıtsa bilemessin de ondan agladıgını

aslında biras erken ama ne olur ne olmaz, ya erken dogarsa filan, bi de burda okudukça okudukça gaza geliyorm ben
gecen haftasonu yıkadım kıyafetlerni ama ütüleyemedm henuz, ooyle duruyolar geriye kirlencekler
gerçi üstlerine bir bez örttüm tozlanmasınlar diye, bişi olmaz heralde. önümüzdeki hafta 7. ayım, 30. haftam dolcak, yavas yavas ütülemeye baslarım artıkın.

günaydın tatlı anneler ve mis kokulu yavruları
gününüz güzel geçsin

ben de hastanede daha çok çıkıyorum. bence bu doktorların bi numarası :86::95:

ben 30. haftada hazırlarım diye düşünüyordum. ama 29da hallettim.
bebişlerin napcağı belli olmaz hem..

bence doktorların bir numarası deil
evde tartıldığımız kıyafetlerle orada tartıldığımız kıyafetlerle alakalı
mesela ben evde her cuma aç karna pijamalarımla tartılırım
doktorda ise kahvaltımı yapıp gidiyorum ve üzerimde genelde kot ve tişört oluyor ee birde ayakkabılarım :)

hazırlıklar konusunda ben alınacak herşeyi halettim eksik gedik kalmadı çok şükür
tülümüz haricinde :)
yıkama yerleşmeye izne ayrılınca başlıcam yani bu ayın sonu haziran başı gibi
çantamıda o zaman yerleştiririm
32 33. haftalarda olacam çok erken değildir inş.
şuan zati dolaba bişey yerleştiremem çünkü koku hala çıkmadı çıkmasını bekliyorum :S

rukiye fatihcim derginin adını buldum şekerim
ama şemanın resmini çekemedim çünkü hiç belli olmuyor :S
derginin kapak resmini ekleyecektim ama yüklenmiyor istersen mail atarım
ismini tam çözemedim çünkü :)
Punto Croce tante nuove idee PROfilo

kozmatkcm gecen gun kağan kocatepenin bi videosnu izledm uzmantvde, sezeryanden sonra normal dogum olabiliyomuş , ben bilmiyodum.

Ama suni sancı filan verilemiyomuş, kendi haline bırakılıyomuş kadın, cunki zorlanırsa sezeryan dikişleri patlayabiliyomuş. Allah muhafaza dikişler patlayıp, kanama çok olursa rahmi bile almak zorunda kalabiliyolarmış. o yuzden cok zorlamadan kendi kendine dogmasına bırakıyolarmış yine bi sıkıntı oluşursa da, doğumun uzun sürmesi ve bebegn kalp atışlarnın yavaslaması gibi sezeryane alıyolarmış.

inşallah sezeryan olmaz yoksa hep sezeryan olcak sonraki doğumlar da, kesilip durcaz

Günaydın cici anneler ve kuzucukları....

Yahuuu ben 2-3 gündür uyuyamıyorum.Uyuyorum da sürekli uyanıyorum.Ayıptır söylemesi incecik bir gecelikle yatıyorum ama bi yanıyorum terliyorum bi üşüyroum.Napcağımı bilemedim.Bi de eşim işe gittikten sonra tekrar uyuyorum o zaman daha rahat uyuyorum.Eşime dün akşam dedim sen salonda yat ben uyuyamıyorum dedim.Olur dedi garibim bu sefer de kendimi kötü hissettim vaz geçtim.Yaaaa nasıl uyuyacam ben yaaaa

gunaydın annişler ve bebişleri.Dun gece cok kotuydum kızlar yaa
bı kasılmalar bı kramplar ölücem zannettım cok korktum:18::18:
normalmıydı bılmıyorum vallaacayıp kotu oldum acaba aramızda
varmı benden baska olanlar oyle

evet karnımda cnm felaket bıseydı kasıklarım karnım ve yanlarımdan ortaya dogru
gelen bı kasılmaydı napıcagımı bılemedım

Ya benim de karnımın sağ tarafında özellikle 2-3 gündür sertleşme var.Sancı diyeyim.Bi de karnımın alt kısmında şiş olan yerinde ağrı ve bazen acı hissediyordum ama farkettim ki çatlaklar var orda sanırım çatlaklar ağrı sebebi.Bende de var 1 haftadır falan ama çok şiddetli değil.Bi doktorunu arayıp sor istersen için rahat etsin ama normal sanırım.

evet karnımda cnm felaket bıseydı kasıklarım karnım ve yanlarımdan ortaya dogru
gelen bı kasılmaydı napıcagımı bılemedım

Bende de olmustu gecen hafta. Cok fena tabi. Ama bunlar dofuma hazirlik kasilmalari. Kasilmalarda dakika tutun kizlar duzenli ve surekli artan bi sekilde ilerliyorsa hemen doktora gitmeniz gerekiyor. Ama duzensizse vucut kendini doguma hazirliyor bunlar normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…