- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #22.421
Ben aldım canım kurdum kullanisliya benzio ayaklarına bı aparati var onu takiosun beşik oluo her iki sekiledede kullanabilirsin
evt bende öyle düşünüyorum alt değiştirme ünitesi olanlarda var kesin ondan alcam inş :)
ben de hastanede daha çok çıkıyorum. bence bu doktorların bi numarası169 boyum canım 72 ile hamile kaldım 81 kiloyum 9 kilo aldim ama hastanede 82.5 çıkıyorum 10.5 almış oluyorum yani sinir oluyorum:))
ben 30. haftada hazırlarım diye düşünüyordum. ama 29da hallettim.Kizlar daha erken degil mi kiyafetleri yikayip utulemek icin, yatagini hazirlamak icin vs.. Bana cok erkenmis gb geliyo. Gerci pek bi malumatim yok erken dogma ihtimallerine karsi falan ama yinede ben 1 ay kala falan ancak hazirlarim diye dusunuyorum.
Kizlar daha erken degil mi kiyafetleri yikayip utulemek icin, yatagini hazirlamak icin vs.. Bana cok erkenmis gb geliyo. Gerci pek bi malumatim yok erken dogma ihtimallerine karsi falan ama yinede ben 1 ay kala falan ancak hazirlarim diye dusunuyorum.
Kizlar daha erken degil mi kiyafetleri yikayip utulemek icin, yatagini hazirlamak icin vs.. Bana cok erkenmis gb geliyo. Gerci pek bi malumatim yok erken dogma ihtimallerine karsi falan ama yinede ben 1 ay kala falan ancak hazirlarim diye dusunuyorum.
KiZlar ben ütüye başladım bisey sorcam siz aldığınız kıyafetlerin etiketlerini kestinizmi bebise batmasın die hazır tersten utulerken kessemmi acaba
ben de hastanede daha çok çıkıyorum. bence bu doktorların bi numarası:86::95:
ben 30. haftada hazırlarım diye düşünüyordum. ama 29da hallettim.
bebişlerin napcağı belli olmaz hem..
tüh oda senin şansın...
Yaa varya bu mayıs annelerinde bi kız var hatta niki posedion mu ne o sezeryandan sonra nnormal yaptı çokda memnun kalmış...
Ama kız isviçrede:)))
bide son anda bebek inmedi,kordon dolandı,kakasını yedi,suyun azaldı diolar insanın olmayan cesaretinide kırıyolar...
Tuball cım hayırlısı olsun hepimiz için ama bizim drlar çok basite aldılar bub işi ne olcak sonları bilmiyorum...
gunaydın annişler ve bebişleri.Dun gece cok kotuydum kızlar yaa
bı kasılmalar bı kramplar ölücem zannettım cok korktum:18::18:
normalmıydı bılmıyorum vallaacayıp kotu oldum acaba aramızda
varmı benden baska olanlar oyle
Karnında mı kasılma hissettin canım ?
evet karnımda cnm felaket bıseydı kasıklarım karnım ve yanlarımdan ortaya dogru
gelen bı kasılmaydı napıcagımı bılemedım
evet karnımda cnm felaket bıseydı kasıklarım karnım ve yanlarımdan ortaya dogru
gelen bı kasılmaydı napıcagımı bılemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?